2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

utu dedın yaramı destın pepıkcım.ben kumas pantolon utulemeyı beceremıyom yaaa...valla gecen gun uzman tv yı actım nasıl utulenırmıs ogrendım kurutemızlemecı amcadan.pantolonların ıcındekı astardan kaynaklıymıs meger cift cızgıler
Nooluyo yaaa , ayrıca bunlara nasıl vakit buluyosunuz ,ben evde anamın pişirdiğini zor yiyom siz parfeler mozaikler :8
.
yok kız cok basıt parfe 2paket santıye 2paket petıbor bıde evde nbe varsa at karıstır dondur servıs et...sonrada loplop yag olsun
Eki Görüntüle 638490
Bakalim oldumu. Kucakcan kucakta yaramazlik yapiyorrr
ayyy maasallah hakkaeten sarısın bebısler cok topıkte...yumuk yumuk o bogumların arasına nazarboncuklu bı bıleklık takmak lazım...yerım seni emir

Hiccc utulu pantolon derdim yoktu spor giyiniyordu esim 1 ayi gecti takim elbise zorunlulugu geldi 1 saatte 2 pantolon utuler hale geldim ne zormusssssss. Kabusum oldu utu kii saatlerce utu yapsam sıkılmam okadar cok severim (utulu pantolon hariccccc)

Evet astari siyrican cizgi yerinden. Bi donem lanet etmistim pantolon gomlek utusunden simdi rahatim ohhh. Kurban olsunlar jeans cikarana

Yok yok millet gitsin tersine siz gelin mersine. Tesekkur ederim sekerim

Evet evet sortlari giydirin getirin kizlarinizi ben yapacagimi bilirim

benim efendi (ayy anneannem öyle derrr canımmmm ) dün akşam dedi ki,

kendileri Antep'li olur, yaza bizimkilere bırakıp olmazsa Mersin'e kaçarız birkaç günlüğüne de dedi. Aklıma geldin, dedim bu kız bi de bize içli köfte yapar

biribana sunun nasıl yapılcagnı anlatsın kardesımın kızına ormek ıstıorummmm cupcake sapka

Günaydın herkese işlerimi ancak bitirebildim ne çok kaynatıyorsunuz yetişemiyorum yahu
Waybayb kızın çok güzel bayıldım oğluma talibimsaçlarıda pek güzel benim kız hala kelancak tokayla kapatıyoruz.
Bende birazdan kızımın resimlerini koyucam bizede bulun şöyle cancanlı bir isim ben bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…