- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
utu dedın yaramı destın pepıkcım.ben kumas pantolon utulemeyı beceremıyom yaaa...valla gecen gun uzman tv yı actım nasıl utulenırmıs ogrendım kurutemızlemecı amcadan.pantolonların ıcındekı astardan kaynaklıymıs meger cift cızgılerİki utu yapim dedim yine kaynatmissiniz. Kizlar artik alinti yapmiyorum cunku ben yazana kadar 10 sayfa ilerliyor. Poff diyom. Gece gece canim mercimek koftesiyle mozaik istedi neden acabaaaa!!! Bende zayiflamak icin dikkat ediyorum guya ama emir beni bunalttikca tabaka tabaka cikolata yiyorum. Cok yoruldum ama bi rahatladim ki anlatamam cunkuuuuuuuuuu 2 pantolon 7 gomlek veeee emirim coooookkk kiyafetini utuledim.
yok kız cok basıt parfe 2paket santıye 2paket petıbor bıde evde nbe varsa at karıstır dondur servıs et.Nooluyo yaaa , ayrıca bunlara nasıl vakit buluyosunuz ,ben evde anamın pişirdiğini zor yiyom siz parfeler mozaikler :8
.
ayyy maasallah hakkaeten sarısın bebısler cok topıkte...yumuk yumuk o bogumların arasına nazarboncuklu bı bıleklık takmak lazım...yerım seni emirEki Görüntüle 638490
Bakalim oldumu. Kucakcan kucakta yaramazlik yapiyorrr
Evet evet sortlari giydirin getirin kizlarinizi ben yapacagimi bilirimyanakcanımla elele tutuşsalar, şortları babetleri giyseler yaza, bi de afilli bi toka... o zaman millet gider "Mersin'e" biz gideriz tersineeee
utu dedın yaramı destın pepıkcım.ben kumas pantolon utulemeyı beceremıyom yaaa...valla gecen gun uzman tv yı actım nasıl utulenırmıs ogrendım kurutemızlemecı amcadan.pantolonların ıcındekı astardan kaynaklıymıs meger cift cızgıler
yok kız cok basıt parfe 2paket santıye 2paket petıbor bıde evde nbe varsa at karıstır dondur servıs et...sonrada loplop yag olsun
ayyy maasallah hakkaeten sarısın bebısler cok topıkte...yumuk yumuk o bogumların arasına nazarboncuklu bı bıleklık takmak lazım...yerım seni emir
Evet astari siyrican cizgi yerinden. Bi donem lanet etmistim pantolon gomlek utusunden simdi rahatim ohhh. Kurban olsunlar jeans cikaranautu dedın yaramı destın pepıkcım.ben kumas pantolon utulemeyı beceremıyom yaaa...valla gecen gun uzman tv yı actım nasıl utulenırmıs ogrendım kurutemızlemecı amcadan.pantolonların ıcındekı astardan kaynaklıymıs meger cift cızgıler
yok kız cok basıt parfe 2paket santıye 2paket petıbor bıde evde nbe varsa at karıstır dondur servıs et...sonrada loplop yag olsun
ayyy maasallah hakkaeten sarısın bebısler cok topıkte...yumuk yumuk o bogumların arasına nazarboncuklu bı bıleklık takmak lazım...yerım seni emir
Yok yok millet gitsin tersine siz gelin mersine. Tesekkur ederim sekerim
Evet evet sortlari giydirin getirin kizlarinizi ben yapacagimi bilirim
Eki Görüntüle 638559 ıste benım yagızım cancan yorumlarınızı beklıyoruz
Eki Görüntüle 638559 fghfghfgfgfghfhjfhjfhjfhjfhjgfhjgfhjfhjf
Soylemicezşeker böcek seni :)) ya nasıl yüklüyorsunuz fotolar....
Soylemicezara bul
Eki Görüntüle 638559 fghfghfgfgfghfhjfhjfhjfhjfhjgfhjgfhjfhjf
Eki Görüntüle 638559 ıste benım yagızım cancan yorumlarınızı beklıyoruz
Ben telf yapiyorum pc de ppaintten yapiliyimusküstümya boyutu büyük geliyor küçültemedim...
biribana sunun nasıl yapılcagnı anlatsın kardesımın kızına ormek ıstıorummmm cupcake sapka
Eki Görüntüle 638571
maasllah sana cok tatlı fagustos bebişleri fenerbahcelıler kulubune hosgeldııınnn
esmercan
kenan imirzalıoglu cancok uzundu olduuu galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?