Alusirsin alisirsin merak etme ama bence kac kurtar kendini. Bak isi yarim biraktim.hosbulduuuuk yagızım ve ben de aranızdayız ama ben sızın kadar cok yazamıyorum fırsat bulup nedense
Valla bu kizlar yuzunden fena kavga cikacak
Olmus olmus ilk deneyiminEki Görüntüle 638585 Eki Görüntüle 638586 Eki Görüntüle 638587 Eki Görüntüle 638588
İşte benim kız dayanamayıp bide oğlumun koydum
Günaydın herkese işlerimi ancak bitirebildim ne çok kaynatıyorsunuz yetişemiyorum yahu
Waybayb kızın çok güzel bayıldım oğluma talibimsaçlarıda pek güzel benim kız hala kel ancak tokayla kapatıyoruz.
Bende birazdan kızımın resimlerini koyucam bizede bulun şöyle cancanlı bir isim ben bulamadım
Valla bu kizlar yuzunden fena kavga cikacak
bu arada oglana mozaik verdim bayildi herhalde ellerini emiyo
Eki Görüntüle 638559 ıste benım yagızım cancan yorumlarınızı beklıyoruz
Eki Görüntüle 638585 Eki Görüntüle 638586 Eki Görüntüle 638587 Eki Görüntüle 638588
Anammm maşallah sana küçük fenerliiii ,Umay'ımın tribün arkadaşıEki Görüntüle 638559 fghfghfgfgfghfhjfhjfhjfhjfhjgfhjgfhjfhjf
Resimleri düzenle seçeneği var canım ordan yeniden boyutlandırı seçiyosun,% 50 ye getiriyosun.Ben de burdan öğrenmiştimküstümya boyutu büyük geliyor küçültemedim...
Çok tatlısın sennnnn...
Ters koymuşsun şekerim ,amuda kalkmamız lazım bakmak içinEki Görüntüle 638585 Eki Görüntüle 638586 Eki Görüntüle 638587 Eki Görüntüle 638588
Kiz orda esek nerde var ben onu kopecik sandimAnammm maşallah sana küçük fenerliiii ,Umay'ımın tribün arkadaşı
Esmer bir oğlan geldi topiğe bu arada ,esmer oranımız artıyor
Resimleri düzenle seçeneği var canım ordan yeniden boyutlandırı seçiyosun,% 50 ye getiriyosun.Ben de burdan öğrenmiştim
Çok tatlısın sennnnn...Yoğurt mu yiyosun bu arada
Eşeği de çok sevimli lan bunun ,komple yiyesim geldi fotoyu
Ters koymuşsun şekerim ,amuda kalkmamız lazım bakmak için
Anammm maşallah sana küçük fenerliiii ,Umay'ımın tribün arkadaşı
Esmer bir oğlan geldi topiğe bu arada ,esmer oranımız artıyor
Resimleri düzenle seçeneği var canım ordan yeniden boyutlandırı seçiyosun,% 50 ye getiriyosun.Ben de burdan öğrenmiştim
Çok tatlısın sennnnn...Yoğurt mu yiyosun bu arada
Eşeği de çok sevimli lan bunun ,komple yiyesim geldi fotoyu
Ters koymuşsun şekerim ,amuda kalkmamız lazım bakmak için
ben uzaktan dünür istiyorum şekerim, yan yana zor olur. gerçi sen gibi dünür bulmuşum, bilemedim yasakları delebilirim
senin kız bence pufidikcan ya da iki bebiş var ortak özelliklerine göre bi rütbe bulalım sana.
bi de daha sık gir ya, gözlerim arıyo valla.
bu arada iltifatlar için teşekkürler efendim, göğsüm kabardı. ayyy gideyim de süt sağayım o zaman :
Canım malum benim evde birde yaramaz oğlum var hiç fırsatım olmuyor kızımda bu aralar çok fena çok yazamıyorum
Canım dünürlerin yakın olması iyidir ben kızı uzağa vermicem Ankara'dan varsa kabulumüz
Kiz orda esek nerde var ben onu kopecik sandim
ben teli ters cevirdim baktim cnm
Olmus olmus ilk deneyiminben kiza talibim dicem ama bizimkiyle onu nasil doyururum onu dusunuyorum
yaaa bu buyuk resımler nasıl kucultuluyo nerdeeen bırı tarıf etsın lutfeeennn
Hem anne hem teknik elemanüstte resimleri düzenleyi tıklıyosun ,resim boyutunu değiştirden yeniden boyutlandıra giriyosun,özgün genişlikxyükseliğin yüzdesi kısmını 50 ye getiriyosun ,tamam a basıyosun ...
Hem anne hem teknik eleman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?