2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabalar bol kazançlar, evde ki anneler size de kolay gelsin az döktürün yemekleri canım çekiyor yawf

Bugun trabzon peynirlisi yada kiymalisi yapcam henuz karar vermedim. Bide bunlari beraber indirecek komsu bulmaliyim. Alttaki hemsoyu cagircam. Bu gunaha bir ortak olmali degilmi?

ben itinayla gelir yerdim istanbul'da olsaydın müsaitiz evdeyiz de ama üzgünüm kaçırdığım için senin enfesleri

çirkinördekyavrusu,aydur,pepik,alsen bıdıklarınızı çok öperim

Maşallah nasıl büyümüşbenim kız anneci benden başkasına gidince ağlıyor babası alınca arkamdan ağlıyor oğlumda anni anni arkamda dolanıyor

Bizimki de bi ara yabancılama yapıyodu artık pek yapmıyor , yeter ki birileri oynasın onunla ,herkesle iyi vakit geçirebiliyo aslında...Ama yalandan seviyomuş gibi görünenler var ya ; bakınız geçmiş kv konuları , hiç tınlamaz ,gülücük de atmaz

hadi bakalım hayırlısı, inşallah bişey çıkmaz canım. biz de geçen hafta gittik sonra da ben muayene oldum. bana gözlük verdi doktor :82:
geçmiş olsun, takmaya başladın mı?
günaydıınlarr bugun goz doktorunda randevumuz var bakalım nolacak :18:ayrıcaa resimleredee bayıldmm
nasıl geçti canım randevu, ne dedi doktor?
Benimkilerde disten mi boyle dengesizler acaba azdilar bende calpol versem azginliklari gecermi. Saka saka.
Babalari diyorki bunlar bu azginlikla yarin sokakta donumu indirirler korkarim diyor
indirirler bence de, benim büyük yapıyo arada öyle dengesizlikler sokakta. bi de seninkiler iki tane, birini tutsan öbürü indirir.
şimdi yazınca aklıma geldi eşşoğleşşek, gene sinirim zıpladı sabah okula gitcek, tam üstünü giyincekken kafayı yıkamaya çalışıyodu ya, bi eline de şampuan doldurmuş. baya ıslattı saçını ben farkedene kadar. hala daha geçmedi sinüziti, bu 5. şişe antibiyotik. bu kafa oldukça onda iyileşmez tabi sıpa. ben de sabah sabah hafiften patakladım ya böle de aksilik olur mu ya. valla çileden çıktım sabah sabah
Istedigin zaman gel. mutfagimin kapisi herdaim acik hic usenmem yaparim bilirsin
kız yapma etme yeter yahu. deli olcam bunları okudukça. günah da sevap da gizli yapılırmış ben zaten 87 kiloyum, bi de bunları yersem o hoooo
Eki Görüntüle 638490
Bakalim oldumu. Kucakcan kucakta yaramazlik yapiyorrr
oy maşallah pek tosbişmiş bu yakışıklı, fena yaramaz olcak ama
kız iyi de ters olmuş hepsi. ama oğluş da çok tatlı ya, iyi yapmışın. şaşı oldum bakacam diye

Eki Görüntüle 638559 fghfghfgfgfghfhjfhjfhjfhjfhjgfhjgfhjfhjf

yerim seni esmerim
biribana sunun nasıl yapılcagnı anlatsın kardesımın kızına ormek ıstıorummmm cupcake sapka
Eki Görüntüle 638571
kız ne becerikli hatunlarsınız yaa, asıl sizin kızınız benim oğlum olmalıymış

pıtırcığın mamalı ağzına kurban

oğlanla kız yarışıyor tatlılıkta :13:

bu arada iltifatlar için teşekkürler efendim, göğsüm kabardı. ayyy gideyim de süt sağayım o zaman

hahaha koptum buna

Kıpırcan'ın akşam halleri ,babacık gelince şımarıyoruz biraz

Eki Görüntüle 638648

o dil hala dışarda mı??

Maşallah nasıl büyümüşbenim kız anneci benden başkasına gidince ağlıyor babası alınca arkamdan ağlıyor oğlumda anni anni arkamda dolanıyor

o zaman allah sana kolaylık versin şekerim. yalnız ne demişler babasını seven çocuk anne diye ağlarmış

bu arada bu cancan meselesi iyi oldu yaa, bol bol fotoğraf yüklendi sayesinde

çirkinördekyavrusu ve aydur u da teprik ederim, neşe kattınız günümüze minnoşlarla

iriss cim ya yerim ben kızını, minik fb li.
bi de yer soğuk diye mi yorganda yatırıyosunuz, ben battaniye seriyom ama benimki hep parkelerde geziyo, pek bi rahat gördüm kendimi ayol

yok canım siparişi verdim birkaç güne hazırlayacaklar. şimdilik araba kullanırken taksan yeter dedi doktor. gözlükçü de benim kızı görünce size bi de kırılmayan çerçeveden yedek gözlük yapayım dedi

bu arada oğlunun yaptıklarını okuyunca eyvahhh dedim bizi ne maceralar bekliyor bakalım bu hayatta:18:

hep dışarda o dil ,hiç girmiyo ki ,yakında konuşmaya da başlarsa zaten hiç girmez içeri

yemek yedim geldim geçmiş bitmek bilmedi fotolardaki bütün minnoşları kucak dolusu öptüm.. bu arada iş yerindekiler beni delirdi sanıyor olma ihtimalleri çok yüksek sizinle konusurken okurken arada gülüyorum o gün biraz sesli gülmüşüm bütün oda bana baktı şey bişe geldi aklıma dedim

iriss cim ya yerim ben kızını, minik fb li.
bi de yer soğuk diye mi yorganda yatırıyosunuz, ben battaniye seriyom ama benimki hep parkelerde geziyo, pek bi rahat gördüm kendimi ayol

Doğuştan fenerli mecburen ,ben bjk liyim ama o babasına hediye olarak geldi 1907 de
Orası yatağın üstü aslında ama normalde de yere koyarken ince döşekimsi bişey ,üstüne polar,üstüne de çarşaf seriyorum ,bizim ev hem soğuk hem de halı yok bende ,incecik hasırımsı bişey var onun üstüne bırakamam.Henüz emeklemiyo zaten ,önümüzdeki aya halı almayı düşünüyorum ama hiç de sevmiyorum halıyı yaaa

hadi hayırlısı bakalım MSOE cim, iyi olmuş yedek gözlük, bence de lazım.
benim oğlan gibisi pek yok hayatım ya, nadirdir yani bu kadar azgını. çok ürkmeyin şimdiden
ama şimdiki halleri gibsi de yok bence, büyüdükçe derdi de büyüyo derlerdi, haklılar sanırım. daa bi de ergenlik var aaayyyyh
neyse moralimizi bozmuyoruz, iyi şeyleri düşünüp motive oluyoruz

Ben zaten deli kontenjanından burda olduğum için kimse şaşırmıyo ,gülüyom konuşuyom,arada haber okuyom sinirleniyom ,sövüyom falan

QUOTE=wavybaby;28956343]svgptrcg ( bu arada bu sevgi pitirciği mi demek?) senin de kızının nickini beklioz.
iriscim, çekikcan Duru muydu? :44:

super_muh cum sen de onay veriyor musun direk listeye yazmıştık ama zombican diye. pipicanla ikisi doğal gelişen nickler diye onaysız yazdık ama senin için de OK mi?[/QUOTE]
Tamam canım demire baska isim uymaz zaten telefondan girdigim için degistiremedim hala

nicklerdeki son durum ne?

alsene ne dedik şimdi?
svgptrcg sana yazdım ama görmedin galiba.
aydur? super_muh?

ve digerleriiiiii?

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan

Son düzenleme:

benim kızım çin prensesi çekikcan olabilir evet cnm sevgi pıtırcıgı ama asıl adım duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…