- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Canım bi kaç gün önce facede buna benzer bişey paylaşmışlardı. O kazaktan yapılıyor bulursam sana linkini atarım.
Mezitli deyim gs meydaninin orda
Bugun trabzon peynirlisi yada kiymalisi yapcam henuz karar vermedim. Bide bunlari beraber indirecek komsu bulmaliyim. Alttaki hemsoyu cagircam. Bu gunaha bir ortak olmali degilmi?
Maşallah nasıl büyümüşbenim kız anneci benden başkasına gidince ağlıyor babası alınca arkamdan ağlıyor oğlumda anni anni arkamda dolanıyor
Beklerim c herzaman buyur.hmm gelirim walla yazın bizim tömükde yazlık war yazın mersinli oluyorummezitlide de bir sürü arkadas war geliyoruz sık sık mozaik yemeye gelecem sana
geçmiş olsun, takmaya başladın mı?hadi bakalım hayırlısı, inşallah bişey çıkmaz canım. biz de geçen hafta gittik sonra da ben muayene oldum. bana gözlük verdi doktor :82:
nasıl geçti canım randevu, ne dedi doktor?günaydıınlarr bugun goz doktorunda randevumuz var bakalım nolacak :18:ayrıcaa resimleredee bayıldmm
indirirler bence de, benim büyük yapıyo arada öyle dengesizlikler sokakta. bi de seninkiler iki tane, birini tutsan öbürü indirir.Benimkilerde disten mi boyle dengesizler acaba azdilar bende calpol versem azginliklari gecermi. Saka saka.
Babalari diyorki bunlar bu azginlikla yarin sokakta donumu indirirler korkarim diyor
kız yapma etme yeter yahu. deli olcam bunları okudukça. günah da sevap da gizli yapılırmışIstedigin zaman gel. mutfagimin kapisi herdaim acik hic usenmem yaparim bilirsin
oy maşallah pek tosbişmiş bu yakışıklı, fena yaramaz olcak amaEki Görüntüle 638490
Bakalim oldumu. Kucakcan kucakta yaramazlik yapiyorrr
kız iyi de ters olmuş hepsi. ama oğluş da çok tatlı ya, iyi yapmışın. şaşı oldum bakacam diyeEki Görüntüle 638585 Eki Görüntüle 638586 Eki Görüntüle 638587 Eki Görüntüle 638588
İşte benim kız dayanamayıp bide oğlumun koydum
Eki Görüntüle 638559 fghfghfgfgfghfhjfhjfhjfhjfhjgfhjgfhjfhjf
kız ne becerikli hatunlarsınız yaa, asıl sizin kızınız benim oğlum olmalıymışbiribana sunun nasıl yapılcagnı anlatsın kardesımın kızına ormek ıstıorummmm cupcake sapka
Eki Görüntüle 638571
Eki Görüntüle 638585 Eki Görüntüle 638586 Eki Görüntüle 638587 Eki Görüntüle 638588
İşte benim kız dayanamayıp bide oğlumun koydum
bu arada iltifatlar için teşekkürler efendim, göğsüm kabardı. ayyy gideyim de süt sağayım o zaman
Maşallah nasıl büyümüşbenim kız anneci benden başkasına gidince ağlıyor babası alınca arkamdan ağlıyor oğlumda anni anni arkamda dolanıyor
geçmiş olsun, takmaya başladın mı?
şimdi yazınca aklıma geldi eşşoğleşşek, gene sinirim zıpladısabah okula gitcek, tam üstünü giyincekken kafayı yıkamaya çalışıyodu ya, bi eline de şampuan doldurmuş. baya ıslattı saçını ben farkedene kadar. hala daha geçmedi sinüziti, bu 5. şişe antibiyotik. bu kafa oldukça onda iyileşmez tabi sıpa. ben de sabah sabah hafiften patakladım ya böle de aksilik olur mu ya. valla çileden çıktım sabah sabah
hep dışarda o dil ,hiç girmiyo ki ,yakında konuşmaya da başlarsa zaten hiç girmez içeriyerim seni esmerim
kız ne becerikli hatunlarsınız yaa, asıl sizin kızınız benim oğlum olmalıymış
pıtırcığın mamalı ağzına kurban
oğlanla kız yarışıyor tatlılıkta :13:
hahaha koptum buna
o dil hala dışarda mı??
o zaman allah sana kolaylık versin şekerim. yalnız ne demişler babasını seven çocuk anne diye ağlarmış
bu arada bu cancan meselesi iyi oldu yaa, bol bol fotoğraf yüklendi sayesinde
çirkinördekyavrusu ve aydur u da teprik ederim, neşe kattınız günümüze minnoşlarla
iriss cim ya yerim ben kızını, minik fb li.
bi de yer soğuk diye mi yorganda yatırıyosunuz, ben battaniye seriyom ama benimki hep parkelerde geziyo, pek bi rahat gördüm kendimi ayol
hadi hayırlısı bakalım MSOE cim, iyi olmuş yedek gözlük, bence de lazım.yok canım siparişi verdim birkaç güne hazırlayacaklar. şimdilik araba kullanırken taksan yeter dedi doktor. gözlükçü de benim kızı görünce size bi de kırılmayan çerçeveden yedek gözlük yapayım dedi
bu arada oğlunun yaptıklarını okuyunca eyvahhh dedim bizi ne maceralar bekliyor bakalım bu hayatta:18:
yemek yedim geldim geçmiş bitmek bilmedi fotolardaki bütün minnoşları kucak dolusu öptüm.. bu arada iş yerindekiler beni delirdi sanıyor olma ihtimalleri çok yüksek sizinle konusurken okurken arada gülüyorum o gün biraz sesli gülmüşüm bütün oda bana baktı şey bişe geldi aklıma dedim
svgptrcg ( bu arada bu sevgi pitirciği mi demek?) senin de kızının nickini beklioz.
iriscim, çekikcan Duru muydu? :44:
super_muh cum sen de onay veriyor musun direk listeye yazmıştık ama zombican diye. pipicanla ikisi doğal gelişen nickler diye onaysız yazdık ama senin için de OK mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?