2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok guldum ben bu nicklere yaa

biz varız canım pıtırcan :)

Ben zaten deli kontenjanından burda olduğum için kimse şaşırmıyo ,gülüyom konuşuyom,arada haber okuyom sinirleniyom ,sövüyom falan

Allah seni ay çok güldümm yok ben normalde yapmayınca şaşdı millet o da iyimiş ama arada yapmak lazım gibi stres atıyoruz walla

kzlar öğle arasıu çanta aldım kendime bambi de yüzde 70 indirim war 200 tl çanta yı 45 tl ye aldım ilgilenen warsa duyrulurrr

Eeee bebekte olsa biliyor kime güleceğini

super-muh -- zombican da okeyleşmiştik şekerim

Hamur mayalanmış pizzamıda yaptım geldim neler kaynattınız bakim
İki çocukla pizza mııııı
Ulan ben evdeyken kahvaltımı akşam 5 te anca yapıyodum herif gelince ,tebrik ediyorum ve önünüzde saygıyla eğiliyorum becerikli annneler

kzlar öğle arasıu çanta aldım kendime bambi de yüzde 70 indirim war 200 tl çanta yı 45 tl ye aldım ilgilenen warsa duyrulurrr
Kampanyatör oldun çıktın haaa ,wavybaby i geçtin , aysonu extre gelince napacan bakalım ,avmcan :111::111::111:

Eeee bebekte olsa biliyor kime güleceğini
Değil mi yani

Çalışayım dedi durdu ,şimdi de başını kaşıyamıyo heralde yaa :44:

Walla giyim benden sorulur iddalıyım bu konuda nerde indirim varsa ordayım.. Walla battı balık yan gider hesabı extre gelince de kocişe yalakalık yapacam artık ne yapim

Topik kalabalık değilken süt sağıp geleyim anacım ,fazla konuşmayın geçmişe falan bakının

Hamur mayalanmış pizzamıda yaptım geldim neler kaynattınız bakim
Ayip oluyo ama hem malzeme eksik hem markete gidecek halim kalmadi. Camasir makineside Benden illallah etti. Az kalsin dile gelecekti düs yakamdan düs artik diye
bu arada demin diyet yapmayya karar verdim. Annemle bacilarim beni kamerada gorunce bastilar bana kalayi etmedikleri hakaret kalmadi bana gel bizide ye dediler acil rejim hemde cok acil. Annem sut icin sehriye corbasi ic yeter artik yeme dedi boyleyken dogurmustun dedi cok mutsuzum cookkk

Ben evi süpürüyorum oğlum tozunu alıyor
Bulaşıkları makineden çıkarıyor
Hamuru yapıyorum oğlum açıyor
Kızımda büyüdüğü zaman bana ben yatış işler bebelerden sorulur

saat 11:00 dan beridir sizi okuyorum , gidiyorumgeliyorum ,iş yapıyorum , çoçuk besledim ,oynattım , zıplattım , nefes alamadım , ama maşallah sizde sayfalar habire artıyorr, çokkkkkkk kıskandımm çokk :2::2:

can lar sayesinde topik çoştuu oh miss hepsi öpülesi, yenilesi,

Iyide tc kimlik nomu neden istiyo ne sacma

salla, doğrusunu yazmayıver.
ya da boş bırak kabul edecek mi bi bak

Yaaaa daha hafta sonu aldığım şeyler burda yarı fiyatına ama olmazki

yaaa yaaaa işte topiğe takılman için bir neden daha: BEN VE KAMPANYALARIM

Aklımızı seveyim

tatlişkom, takılma sen onlara.
burda okuyup biz bile diyebiliriz içimizden, ohh hatun yapıyo götürüyo bi de mideye sonra kilo aldım diye
ama kimse bilmez, insan bazen sıkıntıdan yer, yemek için bahaneler yaratır ve buna en çok kendi inanır. bi de zayıflayacağına inanır = şişmanlık hastalığı...
havalar ısınınca bu moddan da cıkacaksın, çıkacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…