- 5 Şubat 2010
- 5.866
- 25
- 163
Oku oku anca geldim , ice_daisy 'ciğim , haftaiçi sorun yok da ,haftasonu giremeyince ben de sıkıntı yaşıyom
Sütlaçı ben de severim kızzz ,yapsana yiyelim :125:
Biraz muhabbet etti babası,sonra da emzirdim uyudu,bu sıralar dişten sanırım bu sıyırmalar :18:
Var mı bi gelişme bu arada sende ,merak ettim akşam akşam
O kadar derine dalmıyom valla ,sadece armutu cam rendede rendeliyom,gerisi bildiğin rendene biliyim ya verdim denedim.
bi sorum olacak herkeze şimdi meyveye celik melik degmicekya vitamıni gidiyomuş diye.cam rendede rendeliyoruz. ben bıcakla kabugunu soyuyorum. o zamanda degiyo.bide muzuda catalla ezdım o zamanda degdi. benim bilmediğim bişe mi var
Anammmm kıpırcanımın talipler çoğalıyokıpırcana goktugdan gitsin bunlar
Faydalı bilgiler bunlar ,mersiii.... Hiç havuç suyu da vermedim ben bu arada ,meyve sıkacağım yokonu atabilirz yani dimi bide ben havuca çok az zeytnyağı damlatıyorum biliyosunuz a vitamini sadece yağda çözülüyor
Ne kataloğu kız ,manken mi yapıyon ,boşuna çıtırcan dememişiz o zamanhadi bende kaçıyorum yarın fırsat bulursam girerim sabah katolog çekimi war kızımın
Nasıl yaptın canım balkabağı çorbasını ?merhaba herkese.çoktan beri yazamadım.ama zaman buldukça girip okudum.resimleride gördüm.bebekler cook tatlı maşallahbizde durumlar iyi sayılır.6. Ay arılarımız sıkıntılı geçti biraz.ama iyiyiz çok şükür.kızımın iştahsızlık durumu devam ediyor.ama eskisi kadar üzülmüyorum napıyım..bu arada kızıma bal kabagı çorbası yaptım çok sevdi.nerdeyse 50ml içti cook mutlu oldum...
Cincan'ın anasıııı ,boşver açık sütü yaa ben de güvenemiyom hiç , al mis gibi şişe süt,yap yoğurdunu yesin yavrumya kızlar bişi sorucammm , şimdi bulunduğum semtte inek sütü bulma şansımmarketlerdekinden öte gitmiyor , pazar günü kısmetse ablamagidiceğim, onlar kendilerine birinden sürekli alıyorlar süt, bende diyorum ki ordan 2 kilokadaralsam,pet şişelere koysam 1kilo kilo şeklinde sonra 2 hafta içerisinde tüketsem acaba olurmu ki :26:
El çırpması için erken değil mi yau , oyuncak arama ve ciyaklama var da alkış yok henüz...Iyi aksamlar bebegi el cirpan .dusurdugu oyuncagi arkasindan arayan varmi. Benimkiler el mel cirpmiyor ayol
3 tepeleme kaşık maması ,kıvama gelecek kadar da su...Senin oburcana yeter mi bilmeme ama ,miktarını kendi belirliyo zaten ...Bu aksam muhallebilerini can lara ne kadar veriyosunuz? Yarim kase yetermi? Azmi?
Okudum ki okudum kiiiiiiGel gel benimde 70 sayfa varönce sayfalarca yazalım. Yarın Msoe ve iris uğraşsın okumak için
Nooluyo lan erkek anaları ,içinize kaynana kaçıyo yavaştan yavaştantatlişkom senden çok özendim bende valide sultan olmak istiyorum :))) başka bişi buluyım yaaa ,çok tembel gördüm kendimi
hahh zambak okumasın bende sütlaç yedimm , mozaik pastanın yanında biraz sığ amaben çok severim dee .
Sütlaçı ben de severim kızzz ,yapsana yiyelim :125:
Bu gece kıpırcan da uyandı ,ilk defa direk uyandı gece saat 2 ,ööle bakıyo cin cinbu arada benim kolikcan bu gece zombicana arkadaşlık etti. gece uyanıp emdikten sonra gözleri faltaşı gibi açıldıuğraş uğraş salla et yok gözler aynen.. sonra gözüne bi tülbent attım da ancak öyle pes etti.. yatağına yatırayım diye bir açtım tülbenti manzara şu : gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Öyle deme kızzz ,bizimki herbokolog ama gece mece de kalkar sağolsun kıyamaz...anacım biz topiği canlı tutuyoz diye bize saf tuttu bu online olmayan cemaat
korkma, gerekirse ben sana özet geçerim anneeeeeem, ne de olsa hem kolikcan hem de zombican anasısın sen.
o arada beyefendi uyuyodu di mi gece?
nerden biliyosun de, bi örnek de biz de var.
ne demişler: ana gibi yar baba gibi hıyar olmaz
Gene mi lannnn ,ev prima dolduprimacılar, e-bebek sizi çağırıyor
Kııızzzz ,benim kıpırcan sıyırınca ben de sıyırma noktasına geliyom ya direk burdaki ikizliler aklıma geliyo,susup oturuyomgunaydin sekerler ici dolu tursucuklar
ayy bu ara is cok yogun
bebeler cok yogun kizcem 3. nu disini de patlatti 3 gun icinde bize de tam patladi
kizan da ust disini patlatmaya calisiyor
evdeki isleri saymiyorum bilee
eee benim canim da burda cene calmak istiyor ne halt yiycem ayolll
sizler nasilsiniz ??
Geçmişi okuyoz şekerim ,anca geldim işte...Şİmdi de tuvaletim geldi ayol , içe içe okudum şiştiminanamıyorum neden kimse konuşmuo dünyanın sonu gelcek bugün pek azmışız
Var mı bi gelişme bu arada sende ,merak ettim akşam akşam