2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oku oku anca geldim , ice_daisy 'ciğim , haftaiçi sorun yok da ,haftasonu giremeyince ben de sıkıntı yaşıyom

O kadar derine dalmıyom valla ,sadece armutu cam rendede rendeliyom,gerisi bildiğin rende

kıpırcana goktugdan gitsin bunlar
Anammmm kıpırcanımın talipler çoğalıyo

onu atabilirz yani dimi bide ben havuca çok az zeytnyağı damlatıyorum biliyosunuz a vitamini sadece yağda çözülüyor
Faydalı bilgiler bunlar ,mersiii.... Hiç havuç suyu da vermedim ben bu arada ,meyve sıkacağım yok

hadi bende kaçıyorum yarın fırsat bulursam girerim sabah katolog çekimi war kızımın
Ne kataloğu kız ,manken mi yapıyon ,boşuna çıtırcan dememişiz o zaman

Nasıl yaptın canım balkabağı çorbasını ?

Cincan'ın anasıııı ,boşver açık sütü yaa ben de güvenemiyom hiç , al mis gibi şişe süt,yap yoğurdunu yesin yavrum

Iyi aksamlar bebegi el cirpan .dusurdugu oyuncagi arkasindan arayan varmi. Benimkiler el mel cirpmiyor ayol
El çırpması için erken değil mi yau , oyuncak arama ve ciyaklama var da alkış yok henüz...

Bu aksam muhallebilerini can lara ne kadar veriyosunuz? Yarim kase yetermi? Azmi?
3 tepeleme kaşık maması ,kıvama gelecek kadar da su...Senin oburcana yeter mi bilmeme ama ,miktarını kendi belirliyo zaten ...

Gel gel benimde 70 sayfa var önce sayfalarca yazalım. Yarın Msoe ve iris uğraşsın okumak için
Okudum ki okudum kiiiiii

Nooluyo lan erkek anaları ,içinize kaynana kaçıyo yavaştan yavaştan
Sütlaçı ben de severim kızzz ,yapsana yiyelim :125:

Bu gece kıpırcan da uyandı ,ilk defa direk uyandı gece saat 2 ,ööle bakıyo cin cin Biraz muhabbet etti babası,sonra da emzirdim uyudu,bu sıralar dişten sanırım bu sıyırmalar :18:

Öyle deme kızzz ,bizimki herbokolog ama gece mece de kalkar sağolsun kıyamaz...

primacılar, e-bebek sizi çağırıyor
Gene mi lannnn ,ev prima doldu

Kııızzzz ,benim kıpırcan sıyırınca ben de sıyırma noktasına geliyom ya direk burdaki ikizliler aklıma geliyo,susup oturuyom

inanamıyorum neden kimse konuşmuo dünyanın sonu gelcek bugün pek azmışız
Geçmişi okuyoz şekerim ,anca geldim işte...Şİmdi de tuvaletim geldi ayol , içe içe okudum şiştim
Var mı bi gelişme bu arada sende ,merak ettim akşam akşam

günaydın millet wavy cim kapıda ödemeli siteler paylaş bacım ya

günaydın canım,

kapıda ödemeli siteler ek hizmet ücreti alıyor ve siteden siteye değişiyor canım.
kredi kartından korkuyorsan sanal kart çıkarabilirsin limitli
ya da bkm express diye birşey çıktı baya güvenilir sitelerde de gördüm, onu da deneyebilirsin- ben kullanmadım hiç

öle canım ya olcak tabide nedendr diye merak ettim

kızlar günaydın umay 2 çıktı başımıza dilimiz hep dışarda artk hele yatağnda popo bi tarafa bacaklar bi tarafa çok hareketlendi ya kendini dağıtıyo

O dilini ,g.tünü başını yerim kız seninnnn ,son fotoğrafa bayıldım ,tam ısırmalık

Giuzzz. Elaaa yiyim senin totonu ballim benim.
Sizi okuyim derken sutlaci firinda unuttum yandi ustu kendimi diyete adadim
sabah nesfit yedim. Rezene cayi ictim. Simdi terbiyeli tavuklu sehriye corbasi yapcam. Sutlac yandi. Aksama allah kerim
Diyete başlıycan ya depresyona girdin yemekleri yakmaya başladın , uşaklara iyi bak bari kızzz

1 metre mozaik miii benim herif duymasın ,çok sever :125:

kızlar elanın göbeğinde 3 tane sivilce gbi bişi var ne olaki ya bişimi dokunduki???
Bezdendir o bezden şekerim merak etme

:79::79::79::79::79::79:
Hoşgeldin pipicanın anası

Günaydın gevezeler ne çok konuşmuşsunuz yine
Kızım yine nezle oldu burnu akıyor öksürüyor sanırım ondan bana geçti bende çok kötüyüm şöyle güzel bir uyku ama nerde
Yahu 2 senedir deliksiz uyumuyorum yeterrrrr
Şöyle akşam 10 da yatıp sabah 10 a kadar hiç uyanmadan uyumak istiyorum
Bakim neler kaynatmışsınız geliyorum hemen

hoşşbuldum şekerim
bu pipican imanımı gevretmeye başladı yaaa gelemiyorum hiç

kızlar günaydın umay 2 çıktı başımıza dilimiz hep dışarda artk hele yatağnda popo bi tarafa bacaklar bi tarafa çok hareketlendi ya kendini dağıtıyo

Bir lakap bu kadar şakışır tam yanakcan ısırmalık bizimde sürekli burnumuz akıyor sümükcan mı desem

Geçmiş olsun canım...
O dediğin uykuyu ben artık rüyalarımda görüyorum

hoşşbuldum şekerim
bu pipican imanımı gevretmeye başladı yaaa gelemiyorum hiç
Benim bi suçum yok haaa , ilk zamanlar gıcık oluyodum uslu hallerine sadece

Geçmiş olsun canım...
O dediğin uykuyu ben artık rüyalarımda görüyorum

Benim bi suçum yok haaa , ilk zamanlar gıcık oluyodum uslu hallerine sadece

ah ulan ahhhhhh tam bi fırlama oldu başıma
uykusu, yemesi içmesi ve emmesi iyi çok şükür ama çok yaramaz
yürütece başladık heryeri karıştırmaya çalışıor sürekli bişeyler düşürüor kafasına da

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan

Diyete başlıycan ya depresyona girdin yemekleri yakmaya başladın , uşaklara iyi bak bari kızzz
Azimliyim o betonu delcem. Usaklar iyi iyi. Onlarinda istahi acildi dun gece 11 de kiz kalkmiski karnim ötuyo. Koydum ispanak yogurt yedi. Doymadim tost yap dedi kalktim karisik tost yaptim. Dur daha doymadi kruvasan ver dedi. En son doydu artik. Okulda yemedimi ne. Benn yemedikce ustume ustume geldi dalga gecer gibi

bu ne kız ay allah iyiliğini versin çok güldüm

bu ne kız ay allah iyiliğini versin çok güldüm

hem sen gelme bilmem kaç gündür, hem de geçmişi okumadan bodoslama gir

seni güvenlik müdürümüz iriscana emanet edeyim, sopayı o çeksin- ayağımda çocuk var

seni direk pipican ilan ettik, hatta onay bekliyor diye yazdım kaç gün- sonra onay kendiliğinden düştü topikçene öyle karar verdik

alsennnnnnn, sümükcan son kararın mı?

Ne diyon kızzzz siz ailecek oburcan O saatte o kadar yenir mi lannn

Azmış pipican ne yapsın ,affedelim gitsin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…