2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aşkolsun ne onayı yahuuuu 1 sene olacak sen bizi pipican ilan edelii

Son düzenleme:
Topik dolu ,herkes geçmişi okuyo sanırsam
İyi iyi az konuşun ,yemek yiyip geliyim ben

Şekerim aklıma bişey gelmiyor hiç yaratıcı değilimir
Kızımın kocaman bir poposu var popocanmı olsa :44:

kızlar günaydın umay 2 çıktı başımıza dilimiz hep dışarda artk hele yatağnda popo bi tarafa bacaklar bi tarafa çok hareketlendi ya kendini dağıtıyo

ayyy ay ay ay ayyyyyyy dişlerimi sıkıyorum ekrandan bu ne sekerlık boyle bu kız cocukları kendılerını nasıl sevdırıyorlar allahımmmm
maasallah yanakcana

Şekerim aklıma bişey gelmiyor hiç yaratıcı değilimir
Kızımın kocaman bir poposu var popocanmı olsa :44:

iki yavruna seçelim güzelim. sen bi daha foto koysana, geçenki ters olmuştu.

bu arada senin kız da mı yemiyor pek ek gıda?
zaten ben ne yoğurt ne kahvaltı hiçbişi vermiyorum daha, ama meyveyle başlamama rağmen tattırmalara, şu an meyveyi zor yiyo.
çorba ehh fena değil ama toplasan 1 çay bardağı anca yiyo günde

Yok canım hiç bişey yemiyor sizin iyiymiş benim kız 1-2 çay kaşığı yiyor ancak ne olacak bilmiyorum

selam kızlar özlüyorum sizi valla ya ama sayfayı açıp,geçmişi okuyuncaya kadar 10 dk içinde evdeki cüceler kudurmaya başladığı için mecburen yarıda kesip kapatmak zorunda kaıyorum.
görebildiğim kadarıyla kuzular büyümüş maşallah şekerler ba olmuş fıstıklar hepsini yerim ben onların kedicikler siziiii
biz benim yorgunluğum dışında iyiyiz şükr.6.ayımızı bitirdik ve bu hafta yoğur ve meyvesuyuyla heniz başladık ek gıdaya bakalım şimdilik yiyo gibi.keyfimiz yerinde.her şeyi kemirmesine rağmen daha diş yok.yürütece koyuyırum yavaştan gitmeye başladı şeker şey:)çoraplar sürekli elde topaç şeklinde geziyoruz sürekli

O dilini ,g.tünü başını yerim kız seninnnn ,son fotoğrafa bayıldım ,tam ısırmalık
saol teyzesiiii

Bir lakap bu kadar şakışır tam yanakcan ısırmalık bizimde sürekli burnumuz akıyor sümükcan mı desem
yok ya demiyelm kuzuma öle teşekkürler canımcm
ayyy ay ay ay ayyyyyyy dişlerimi sıkıyorum ekrandan bu ne sekerlık boyle bu kız cocukları kendılerını nasıl sevdırıyorlar allahımmmm
maasallah yanakcana
saol teyzoş valla ya hepsi büyüdükce değişik şeyler yaptukca daha bi sevdiriyolar valla yanağı olmasa ben şebekcan derdim
anammm maşallah biberonunu kendi tutar kendi işini görürmüş bu oğlancıııık

ayy bir de kendi yemeğini yiyip tuvaletini yapabilseydi iyiydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…