- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
hem sen gelme bilmem kaç gündür, hem de geçmişi okumadan bodoslama gir
seni güvenlik müdürümüz iriscana emanet edeyim, sopayı o çeksin- ayağımda çocuk var
seni direk pipican ilan ettik, hatta onay bekliyor diye yazdım kaç gün- sonra onay kendiliğinden düştü topikçene öyle karar verdik
alsennnnnnn, sümükcan son kararın mı?
hem sen gelme bilmem kaç gündür, hem de geçmişi okumadan bodoslama gir
seni güvenlik müdürümüz iriscana emanet edeyim, sopayı o çeksin- ayağımda çocuk var
seni direk pipican ilan ettik, hatta onay bekliyor diye yazdım kaç gün- sonra onay kendiliğinden düştü topikçene öyle karar verdik
alsennnnnnn, sümükcan son kararın mı?
Yaw yok diyorumda dalga gecer gibiNe diyon kızzzz siz ailecek oburcanO saatte o kadar yenir mi lannn
kızlar günaydın umay 2 çıktı başımıza dilimiz hep dışarda artk hele yatağnda popo bi tarafa bacaklar bi tarafa çok hareketlendi ya kendini dağıtıyo
Bizimde dişler hala yok offf çıksada kurtulsak
Benim kız onuda yemiyor ne versem yemiyor:44:
Şekerim aklıma bişey gelmiyor hiç yaratıcı değilimir
Kızımın kocaman bir poposu var popocanmı olsa :44:
dün akşam seni rüyamda gördüm canım hamileymişsin
iki yavruna seçelim güzelim. sen bi daha foto koysana, geçenki ters olmuştu.
bu arada senin kız da mı yemiyor pek ek gıda?
zaten ben ne yoğurt ne kahvaltı hiçbişi vermiyorum daha, ama meyveyle başlamama rağmen tattırmalara, şu an meyveyi zor yiyo.
çorba ehh fena değil ama toplasan 1 çay bardağı anca yiyo günde
saol teyzesiiiiO dilini ,g.tünü başını yerim kız seninnnn ,son fotoğrafa bayıldım ,tam ısırmalık
yok ya demiyelm kuzuma öle teşekkürler canımcm
Bir lakap bu kadar şakışır tam yanakcan ısırmalık bizimde sürekli burnumuz akıyor sümükcan mı desem
saol teyzoş valla ya hepsi büyüdükce değişik şeyler yaptukca daha bi sevdiriyolar valla yanağı olmasa ben şebekcan derdimayyy ay ay ay ayyyyyyy dişlerimi sıkıyorum ekrandan bu ne sekerlık boyle bu kız cocukları kendılerını nasıl sevdırıyorlar allahımmmm
maasallah yanakcana
anammm maşallah biberonunu kendi tutar kendi işini görürmüş bu oğlancıııık
alsen
fovfov
ice_daisy
derinnehir
danışmaya lütfen :118:
Oglana Tikican
saol teyzesiiii
yok ya demiyelm kuzuma öle teşekkürler canımcm
saol teyzoş valla ya hepsi büyüdükce değişik şeyler yaptukca daha bi sevdiriyolar valla yanağı olmasa ben şebekcan derdim
anammm maşallah biberonunu kendi tutar kendi işini görürmüş bu oğlancıııık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?