2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anca yazabildim cuma cuma yoğunlukk hiç çekilmiyor..kızlar bilen bilirr benim kızın gozunde bişe gorup dun doktora gitmiştimm doktor salı gunu gelin damla damlatacaz gozbebeği buyicek arka mercege bakacaz dedi bizde tamam diyip ayrıldıkk..bu işlemi yaptıran varmı diye sorupp komik bişe anlatacam eve gecince eşime gel suna bidaha bakalım dedim gectik ailece aynanın karşısınaa aaa bi baktımm eşimdede aynı sey var hatta onda daha belirgin cok mutlu oldum cunku o goz muaynesinden geçti sorun olmadıgı kesin demekki aynanın ve ışıgın verdiği bişeymiş ama muayneye gitsekmi bilemedim yaaa

çok danışasım var valla bu ara zaten canımcımmmmm:)) yalnız bu talya çok güzel çıkmış kuzum maşallah nazar değdiricem diye korktumm

teşekkür ederim canımcım senin sarışını bi daha mı görsem ben ne?
vay be kız analarına bak, oğlanları biz seçer olduk. devir çok değişti çooook

bu arada topicteki son attraksiyondan haberin var mı canım?

bebeklerimize sonu ...can la biten lakaplar takıyoruz. hatta son durum şöyle:

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar
svgptrcg- çekikcan
çirkinördekyavrusu- pıtırcan
xtuba- gülencan
mrysyr- oğulcan

bi de bunu kişisel rütbemize yazıyoruz ki öyle seslenebilelim.

yeni gelenler hadi fotolarınızı yükleyin de nick üretelim size de

canım geçmiş olsun benim büyük oğlum prematüre doğduğu içn ouyodu o kotrolleri eğer düşündüğüm gibi bakacaksa biraz ağlamalı bi kontrol arkadaki damarlara bakıyor.ama sonuçta içinin rhat etmesi için git derim ben ağlıyor evet ama 10 dk sonra geçiyr

Ay çok şükür bişey yokmuş Allah korusun çekikcanı.için rahat etmeyecekse götür doktora ben olsam şüphe bırakmamak için giderdim

valla canım buara erkekler çok olduğundan mecbur seçiliyoruz napalım:)))vala bizimki buara osurukcan yada salyacan olailir bilmemkiiii aklıma gelmedi

Yavrimmmm ,yaramaz yaramaz da bakmış zaten anası ,anladık biz seni

% 50 ilerleme var alsen cim
İki çocuklu resimleri de kıskanmaya başladım lan nooluyo

Borammmm ,yerimmm maşallah tostosummm...
iriss noluyo kız benim bu reglmde belli olur ben evham yapıorum ama byük ihtmal olmaz bişi olursa iki çocuklular kervanına katılırım kıskaaan
sağol tayzoş yeşilde karar kıldık artık sanırım

gerçekten çok tatlı canım maşallah

iriss noluyo kız benim bu reglmde belli olur ben evham yapıorum ama byük ihtmal olmaz bişi olursa iki çocuklular kervanına katılırım kıskaaan

gerçekten çok tatlı canım maşallah

ne bileyim yaaa ,iki çocukluları görüyom hoşuma gidiyo :18:
ama ben almayım yaaa hamilelik denilince bana geliyolar soldan soldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…