2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızım : )

pek yazmasam da sizi her gün takip ediyorum, bikaç kez soru sormuşluğum da vardır. 07.08.2013 doğumluyuz ismimiz de Ayşe Sena teyzeleri : )

Bütün bebekler çoook tatlı yine hepsine maşallah
Eki Görüntüle 639539 benim kızım : )

pek yazmasam da sizi her gün takip ediyorum, bikaç kez soru sormuşluğum da vardır. 07.08.2013 doğumluyuz ismimiz de Ayşe Sena teyzeleri : )
Maşallah annesi ne masum ne hanımefendi oturup bakmış öyle o :)
alsen
fovfov
ice_daisy
derinnehir

danışmaya lütfen :118:
Günaydın yazacaktımda sizi yakalayana kadar akşam oldu
Eşim bimden yürüteç aldı sabah , teşekkür ettim aysrecim dün gece okumuştum
Eşim evdeydi hemen birşey alma aşkıyla aldı geldi. Ayakları kıpır kıpır durmuyor ya öyle kıpırdandı baktı hareket etti şaşırdı şaşkın ördek Yürüdü,sevdi yani. Yatak odasında kullandık. Gardroba dogru gidiyor, aynaya bakıp durdu
Lakap konusunda kararımızı açıklıyorum; Fincan
Düşündüm bulamadım.Eşime canlı bir lakap söylesene dedim.Fincan dedi.Öyle değil zombican,kokoşcan gibi dedim.Pıtırcan dedi.Pıtırcık diyor da hep. Olmaz o alınmış dedim. İlla fincan olsun fincan oğlum benim diyor

Eki Görüntüle 639539 benim kızım : )

anammm çok şirine annesi maşallah ,şirincan olsun bu

Son düzenleme:
Canım yumurtayı tam mı pişiriyorsunuz? Birde peyniri normal beyaz peynirden mı vereceksin?

cnm ben yumurtayı kayısı kıvamında haşlıyorum ıcıne bıraz ekemk ıcı bıraz kımyon az bıraz su katıyorum ve afıyetle yıyor.beyaz peynırıde bı gun onceden suda bekletıyorum tuznu alıyor ve öle yedırıyorum.

SEn deyince düşündüm de ,pek hanımefendi hakkaten ,benim kıpırcanın öyle sakin hiç fotosu yok
Fincan da güzelmiş kızzz beğendim ben

evet iris sizin yanakcanın yengesıyım anasınında eltısı

Profildeki bizim kız olduğuna göre senin yavrucan yok heralde canım , yine de hoşgeldin topikimize ,arada wavybaby yokken de gel,dedikodusunu yapalım

Son düzenleme:
70 Sayfayı nasıl okuyum ben nasıl
teker teker sonra da bööle olursun
nasılsa paranızı vermişiniz, bence bi gidin.
kız ignorance is a blessing lafını ben de çok kullanırım, senle baya bi ortak noktamız var anlaşılan
fincan ı sevdim ben, finlandiyalı can gibi olmuş

Profildeki bizim kız olduğuna göre senin yavrucan yok heralde canım , yine de hoşgeldin topikimize ,arada wavybaby yokken de gel,dedikodusunu yapalım

malesef yok canım ama yanakcanımız var hoşbuldum canım tamam gelırım bu arada allah bagışlasın bebışlerınız cok tatlı maşallah arada fotolarına bakıyorum

ay pek bi hanım hanımcık oturmuş, tam annemin istediği türden.
benimki zeyna olucak seninki prenses

malesef yok canım ama yanakcanımız var hoşbuldum canım tamam gelırım bu arada allah bagışlasın bebışlerınız cok tatlı maşallah arada fotolarına bakıyorum

Olur inşallah canım ,hayırlısıyla istediğiniz bir zamanda ,hem o zaman kadar yanakcandan tecrübe kazanmış olursun , o da kız olursa küçülenleri giyer beleşe konarsınız

Olur inşallah canım ,hayırlısıyla istediğiniz bir zamanda ,hem o zaman kadar yanakcandan tecrübe kazanmış olursun , o da kız olursa küçülenleri giyer beleşe konarsınız

inşallah canım evet ya yanakcandan baya tecrube kazandık zaten evet ya herşeyı beleşe getırıtrız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…