direk bu topiği gördüm ve sen hamileyim yazıyodun
ne bileyim yaaa ,iki çocukluları görüyom hoşuma gidiyo :18:
ama ben almayım yaaa hamilelik denilince bana geliyolar soldan soldan
Bu bizim yanakcan değil mi lan profildeki ?
evet sizin yanakcan
kokoşcan'ın annesiiiiiiiii ;
http://www.............../urundetay/2111/2086/150681/missbirds-lola-and-elsie-toka
Maşallah annesi ne masum ne hanımefendi oturup bakmış öyle o :)Eki Görüntüle 639539 benim kızım : )
pek yazmasam da sizi her gün takip ediyorum, bikaç kez soru sormuşluğum da vardır. 07.08.2013 doğumluyuz ismimiz de Ayşe Sena teyzeleri : )
Günaydın yazacaktımda sizi yakalayana kadar akşam oldualsen
fovfov
ice_daisy
derinnehir
danışmaya lütfen :118:
Eki Görüntüle 639539 benim kızım : )
pek yazmasam da sizi her gün takip ediyorum, bikaç kez soru sormuşluğum da vardır. 07.08.2013 doğumluyuz ismimiz de Ayşe Sena teyzeleri : )
Canım yumurtayı tam mı pişiriyorsunuz? Birde peyniri normal beyaz peynirden mı vereceksin?
Bütün bebekler çoook tatlı yine hepsine maşallah
Maşallah annesi ne masum ne hanımefendi oturup bakmış öyle o :)
Günaydın yazacaktımda sizi yakalayana kadar akşam oldu
Eşim bimden yürüteç aldı sabah , teşekkür ettim aysrecim dün gece okumuştum
Eşim evdeydi hemen birşey alma aşkıyla aldı geldi. Ayakları kıpır kıpır durmuyor ya öyle kıpırdandı baktı hareket etti şaşırdı şaşkın ördekYürüdü,sevdi yani. Yatak odasında kullandık. Gardroba dogru gidiyor, aynaya bakıp durdu
Lakap konusunda kararımızı açıklıyorum; Fincan
Düşündüm bulamadım.Eşime canlı bir lakap söylesene dedim.Fincan dedi.Öyle değil zombican,kokoşcan gibi dedim.Pıtırcan dedi.Pıtırcık diyor da hep. Olmaz o alınmış dedim. İlla fincan olsun fincan oğlum benim diyor
evet iris sizin yanakcanın yengesıyım anasınında eltısı
teker teker70 Sayfayı nasıl okuyum ben nasıl
nasılsa paranızı vermişiniz, bence bi gidin.anca yazabildim cuma cuma yoğunlukk hiç çekilmiyor..kızlar bilen bilirr benim kızın gozunde bişe gorup dun doktora gitmiştimm doktor salı gunu gelin damla damlatacaz gozbebeği buyicek arka mercege bakacaz dedi bizde tamam diyip ayrıldıkk..bu işlemi yaptıran varmı diye sorupp komik bişe anlatacam eve gecince eşime gel suna bidaha bakalım dedim gectik ailece aynanın karşısınaa aaa bi baktımm eşimdede aynı sey var hatta onda daha belirgincok mutlu oldum cunku o goz muaynesinden geçti sorun olmadıgı kesin demekki aynanın ve ışıgın verdiği bişeymiş ama muayneye gitsekmi bilemedim yaaa
kız ignorance is a blessing lafını ben de çok kullanırım, senle baya bi ortak noktamız var anlaşılanBütün bebekler çoook tatlı yine hepsine maşallah
Maşallah annesi ne masum ne hanımefendi oturup bakmış öyle o :)
Günaydın yazacaktımda sizi yakalayana kadar akşam oldu
Eşim bimden yürüteç aldı sabah , teşekkür ettim aysrecim dün gece okumuştum
Eşim evdeydi hemen birşey alma aşkıyla aldı geldi. Ayakları kıpır kıpır durmuyor ya öyle kıpırdandı baktı hareket etti şaşırdı şaşkın ördekYürüdü,sevdi yani. Yatak odasında kullandık. Gardroba dogru gidiyor, aynaya bakıp durdu
Lakap konusunda kararımızı açıklıyorum; Fincan
Düşündüm bulamadım.Eşime canlı bir lakap söylesene dedim.Fincan dedi.Öyle değil zombican,kokoşcan gibi dedim.Pıtırcan dedi.Pıtırcık diyor da hep. Olmaz o alınmış dedim. İlla fincan olsun fincan oğlum benim diyor
Profildeki bizim kız olduğuna göre senin yavrucan yok heralde canım , yine de hoşgeldin topikimize ,arada wavybaby yokken de gel,dedikodusunu yapalım
malesef yok canım ama yanakcanımız var hoşbuldum canım tamam gelırım bu arada allah bagışlasın bebışlerınız cok tatlı maşallah arada fotolarına bakıyorum
Olur inşallah canım ,hayırlısıyla istediğiniz bir zamanda ,hem o zaman kadar yanakcandan tecrübe kazanmış olursun , o da kız olursa küçülenleri giyer beleşe konarsınız
Profildeki bizim kız olduğuna göre senin yavrucan yok heralde canım , yine de hoşgeldin topikimize ,arada wavybaby yokken de gel,dedikodusunu yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?