İnşallah güzel uyur. Diş mi ne derdi öyle? Al al istersen fincan olsun, zaten üzgünsün. Sen ne istersen o olsun sizin ki :)Baktım da ikisi de kapılmış,sağlık olsun,supermuh mu almıştı zombicani,asıl biz olduk birer zombican bu bebeler yüzündenyatıyorum valla şimdi bu gece bakalım kackez kalkicaz,10 olur 15 olur ((aglicam ya şimdi ((
Selam kızlar,
Bugün yine çok yoğundum gündüz giremedim. Foto koyacaktım güya da bilgisayardan giremeyince koyamadım, şimdi tel. den de koyamıyorum..
Bizim lakabımız da tostoscan olsun:) Ela'ya tostos diyoruz da:))
Biz yarın sapancaya gidiyoruz.Arkadaş grubumuzla her sene haftasonu yakın bir yere gîderiz. Bu sene bebekle gîtmesek mi dîye düşündüm önce ama sonra bana da iyi geleceğini düşündüm.. Şimdi kalkıp valiz hazırlayacağım.. Herşeyi götürmek istiyorum, eşim kamyonet tutalım istersen diye dalga geçiyor..
Bakalım kısa da olsa ilk tatilimiz nasıl olacak..
Herkese iyi haftasonları..
wavy den özenerek ben de diyete başlıcaklar listesi yapıyorum var mısınız kızlaaarrrr
1- cydkns
2- pepik
3- tatliskom
4- elaayshe
başka var mı gelennnn
didem ve hatice sizi de ekliyim mi, siz daha önce başladınız ama, ayrı gayrımız olmasın
iris sen ne diyosun?
Diz agrisi kilodan miiyaaaa benimde coooookk agriyor. Demmircaninactigi bi topik varda pek ilerlemiyor bakiyorum arada
ben de nen nen yapiim kızlar hadi ii geceler
wavy den özenerek ben de diyete başlıcaklar listesi yapıyorum var mısınız kızlaaarrrr
1- cydkns
2- pepik
3- tatliskom
4- elaayshe
başka var mı gelennnn
didem ve hatice sizi de ekliyim mi, siz daha önce başladınız ama, ayrı gayrımız olmasın
iris sen ne diyosun?
Gelmem mii. Tam bir diyet yapamam ama tatli ekmek kisiyorum abur cubur desen ole bitti artik. 3 mil yuruyusune taktim kafayi ama benim pasa 15 dkdan fazla durmaz. Annem gelince yapim biraz gezmekten firsat bulabilirsek tabiiibence öyle, bu kiloya diz ne yapsın tabi.
geliyosun dimi pepikk?
orası ilerlemiyo ben de sallamadım ya diyeti, unuttum orayı valla
bendensin didemkız öle deme 54 ile ewlendim şu an 68 kiloyum yani mozaikde yalan oldu desene artık
bendensin didem
valla bende kayis koptu can larin hepsini unuttum. Zaten yakind isyan cikacak can li bise kalmamis diye
1- cydkns
2- pepik
3- tatliskom
4- elaayshe
başka var mı gelennnn
iris sen ne diyosun?
günaydın kızlar kilo konusu konuşulmuş benim üst komşum internetten aldığı bitkisel toz sayesinde 10 kilodan fazla verdi arada aklım gidiyo ama zararı olur mu diye korkuyorm
Yok ben almam ole seyler korkarim. Seneler once acai berry almistim ondada 1 kg vermistim. Zaten yaziyo arkalarinda 30 dk yuru azcikda diyet yap o zaman ise yariyomusss. Napiyim onu daha onlari yapsam ayda 5 kg garantigünaydın kızlar kilo konusu konuşulmuş benim üst komşum internetten aldığı bitkisel toz sayesinde 10 kilodan fazla verdi arada aklım gidiyo ama zararı olur mu diye korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?