2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wavy den özenerek ben de diyete başlıcaklar listesi yapıyorum var mısınız kızlaaarrrr
1- cydkns
2- pepik
3- tatliskom
4- elaayshe

başka var mı gelennnn
didem ve hatice sizi de ekliyim mi, siz daha önce başladınız ama, ayrı gayrımız olmasın
iris sen ne diyosun?

İnşallah güzel uyur. Diş mi ne derdi öyle? Al al istersen fincan olsun, zaten üzgünsün. Sen ne istersen o olsun sizin ki :)

Güle güle git gülegüle gel. Güzel bir değişiklik olur

Figaro senin ki gurmecan mı olsa, uğraştırıp duruyor seni

Ben yazana kadar yarısı gitmiş uyumaya

Diz agrisi kilodan miiyaaaa benimde coooookk agriyor. Demmircaninactigi bi topik varda pek ilerlemiyor bakiyorum arada

Diz agrisi kilodan miiyaaaa benimde coooookk agriyor. Demmircaninactigi bi topik varda pek ilerlemiyor bakiyorum arada

bence öyle, bu kiloya diz ne yapsın tabi.
geliyosun dimi pepikk?
orası ilerlemiyo ben de sallamadım ya diyeti, unuttum orayı valla

slm kızlar epeydir yazamadım sadece okumakla yetindim.baktım herkez diyete başlıyor, benide eklermisiniz listeye?ben bugün ufak ufak başladım şu 3 mile hareketlerini yaptım.zevkli aslında hergün 45 dakika yapılabilir tabii zaman bulabilirsek, birazda boğazdan kıstıkmı oldu bu iş demektir. ben aslında yemekten tam doymadan kalkıyorum ama işte tv karşısında yediklerim mahvediyor beni.mısırı cipsi çekirdeği çayı bisküvisi keki..offf offff

gün ortasında alıntı yapıp yazmaya kalktım olmadı , nese he hhheee gecenin bu saatinde bu sayfada sonlandırıyorum okumayı sabah gelince beğeninde nerde kaldığımı bulabileyim

iris vayy ne dikkatli hatunsun sen öleee ,

tüm can canları yanaklarından öperim, güzel rüyalar görsünler annelerini üzmesinler

topikcenek kırmızı yürüteçlerimiz oldu galiba, cincan pek bi sevdi ama önündeki kornaya kolu basılı kaldığı halde sesin kendisi tarafından geldiğini anlayıp kolunu kaldırma zahmetine girmiyor

diyet yapmak istemiyorummmmmmmmmmm ama spor yapmam gerekli sanırım , şu göbekmi ki :26:

can lar sayesinde topik te fotolardan bal damlıyorr

ee hadi bende uyuyayımmmmm

bence öyle, bu kiloya diz ne yapsın tabi.
geliyosun dimi pepikk?
orası ilerlemiyo ben de sallamadım ya diyeti, unuttum orayı valla
Gelmem mii. Tam bir diyet yapamam ama tatli ekmek kisiyorum abur cubur desen ole bitti artik. 3 mil yuruyusune taktim kafayi ama benim pasa 15 dkdan fazla durmaz. Annem gelince yapim biraz gezmekten firsat bulabilirsek tabiii

günaydııııın,

geçmişi okuyayım derken insan eline bi kağıt kalem alır di mi? bütün yeni cancanları unuttum.
kişiler aklımda nickler değil

neysem artıkın siz de rütbelerinize yazın anacım oradan görelim öyle seslenelim. herkese hayırlı uğurlu olsuuuun

bendensin didem
valla bende kayis koptu can larin hepsini unuttum. Zaten yakind isyan cikacak can li bise kalmamis diye

tatlişkom, sen gergin olma
öncelikle 2 çocuk annesisin. tamam kilo iyi birşey değil ama zaten bozuk psikolojimizi daha çok bozmaya değecek birşey de değil.
öyle olsaydı dünyanın en şişman insanları dünyanın en mutlu ülkesinde yaşamazdı.
sen sadece şu fazla tatlı ve hamurişi olayını kes, yavrularının arkasından koşturuyorsun zaten, bi de ne zaman kk açsan al eline bi bitki çayı. ilk ay birkaç kilo gidince azıcık yaz da gelince, oburcan da ek gıdaya abanınca hobareeeeeeeeeey gelsin incecik gecelikler gitsin loğusa gecelikleri

kızlar dün yoğurt makinemi denedim. kapağını açtığımda hafif kaymaklı taşımsı bir yoğurt vardı.
tabi her evde yapılan yoğurt gibi 1 gün bozdolabında dinlenmesi gerekiyor malum. akşama yediricem kokoşcuğuma
çekebilirsem resimleri paylaşırım.

makinem weewell, sütüm ve yoğurdum AOÇ idi.
1,5 ltlik bi aile kabı var, normalde 1 lt sütle yapılıyor, evde 500ml günlük süt vardı mayasını da yarım ölçek koydum.
anaaam ev tereyağımsı yoğurt koktu akşam
(bu arada ben reklam sektörüne mi geçsem ne, akademisyenlik zor iş)

Vucut kitle hesabi yaptim 29 cikti hesap makinesi bile guldu halime
bu boya bu kilo pess dedi
yok ya bende faxlalari kesicem abur cubur. Cok yerim ama artik kendime stop deme zamanim gelmisti.

günaydın kızlar kilo konusu konuşulmuş benim üst komşum internetten aldığı bitkisel toz sayesinde 10 kilodan fazla verdi arada aklım gidiyo ama zararı olur mu diye korkuyorm

Beni de ekleseniZe:)

günaydın kızlar kilo konusu konuşulmuş benim üst komşum internetten aldığı bitkisel toz sayesinde 10 kilodan fazla verdi arada aklım gidiyo ama zararı olur mu diye korkuyorm

Yok cnm hic girme ole seylere. Kime nasil etki etcegi belli olmuyor. Bi yakinim hastanelik oldu iki kez. Kendinden habersiz hale geliyordu. Allah korusun bebeler var.

Yok ben almam ole seyler korkarim. Seneler once acai berry almistim ondada 1 kg vermistim. Zaten yaziyo arkalarinda 30 dk yuru azcikda diyet yap o zaman ise yariyomusss. Napiyim onu daha onlari yapsam ayda 5 kg garanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…