Maaile rejimdeyiz. Bey i de kattim aramiza. Kizada jahvalti tabagi yaptim masallah sorunsuz yedi valla
kızlar dün yoğurt makinemi denedim. kapağını açtığımda hafif kaymaklı taşımsı bir yoğurt vardı.
tabi her evde yapılan yoğurt gibi 1 gün bozdolabında dinlenmesi gerekiyor malum. akşama yediricem kokoşcuğuma
çekebilirsem resimleri paylaşırım.
makinem weewell, sütüm ve yoğurdum AOÇ idi.
1,5 ltlik bi aile kabı var, normalde 1 lt sütle yapılıyor, evde 500ml günlük süt vardı mayasını da yarım ölçek koydum.
anaaam ev tereyağımsı yoğurt koktu akşam
(bu arada ben reklam sektörüne mi geçsem ne, akademisyenlik zor iş)
Benim esim 50 gundur rejimde guya ayni seyleri yiyozzz 12 kilo verdi ben 0
Dukan yapiyor cnm.hic bana gore bisi degil. Sende iyi vermissin masallahMaşallah nasıl verdi o kadar ben 2.5 aydır yapıyorum gerçi sadece ekmek yemiyorum onun haricinde herşeyi yiyorum 5 kg verebildim.eve koşu bandı aldım onua hiç kullanamıyorum yaza kadar vermem gerek kiloları
Beni ekleyin bacılar :))wavy den özenerek ben de diyete başlıcaklar listesi yapıyorum var mısınız kızlaaarrrr
1- cydkns
2- pepik
3- tatliskom
4- elaayshe
başka var mı gelennnn
didem ve hatice sizi de ekliyim mi, siz daha önce başladınız ama, ayrı gayrımız olmasın
iris sen ne diyosun?
Super olur valla her pazartesi yazalimki gorelimBeni ekleyin bacılar :))
ben 3 haftada 5 kilo verdim ama hala 12 kilom var
74 den 69a düştüm hedef 57
her Pazartesi kilomuzu yazalım olmazmı
Evett o meta cayi iyimis bende arastirmistim. Dr sutu etkilemez dedimi? Iyi hatirlattin bende simdi bi bulgur salatasi yapiyimkızlar ben diyetisyen kontrolüyle zayıflıyorum ve 23 günde 4 kilo verdim..size tavsiyem mate çayı için anne sütünü etkilemiyormuş.birde haftada 2 kez bulgur pilavı yiyin süt yaparmış..
Oda ne bilmiyorumSu leslie yi yapim dedim 6 dk sabretti benim kucakcan. Ama iyi bacak calisiyor selulitw iyi gelir bu
Evett o meta cayi iyimis bende arastirmistim. Dr sutu etkilemez dedimi? Iyi hatirlattin bende simdi bi bulgur salatasi yapiyim
30 dk yurudum 60 da mekik cektim geldim
Oglan uyurken yaptim valla. Bikac hareket daha yapacaktim ama cocuk uyandi ona sut icirdim simdi sagim yapiuorumevet doktor söyledi etkilemez diye ama istersen araştır sen benim köpükcan emmediği için bişey farketmedim.ohh yarasın sana yürüyüşü koşu bandındamı yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?