2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın gevezeler gece bile kaynatmışsınız
Ben kızı saat 21 de uyuttum oğlanda babaya emanet ola ben de hoppp yatağa güzel uyumuşum kızımda yanımda yatınca sabaha kadar uyumuşuz

Afiyetle yiyin şekerim

Benim esim 50 gundur rejimde guya ayni seyleri yiyozzz 12 kilo verdi ben 0

Maşallah nasıl verdi o kadar ben 2.5 aydır yapıyorum gerçi sadece ekmek yemiyorum onun haricinde herşeyi yiyorum 5 kg verebildim.eve koşu bandı aldım onua hiç kullanamıyorum yaza kadar vermem gerek kiloları

Maşallah nasıl verdi o kadar ben 2.5 aydır yapıyorum gerçi sadece ekmek yemiyorum onun haricinde herşeyi yiyorum 5 kg verebildim.eve koşu bandı aldım onua hiç kullanamıyorum yaza kadar vermem gerek kiloları
Dukan yapiyor cnm.hic bana gore bisi degil. Sende iyi vermissin masallah

Beni ekleyin bacılar :))
ben 3 haftada 5 kilo verdim ama hala 12 kilom var
74 den 69a düştüm hedef 57
her Pazartesi kilomuzu yazalım olmazmı

Gunaydin herkese,
İki gundur giremedim o kadar cok sayfa olmus ki ben de supheye dustum bir haftadir yokmuydum ki diye.
Ben de diyete baslayanlardanim. Karatay diyeti kitabimi aldim, yazmistim zaten bunu, orada yazilanlari uyguluyorum sonuclari gorucez. Regl de oldum bu arada Zaten olunca diyete karar verdim. Olur da tekrar hamile kalirsam kilolu yakalanmayayim diye.
Fotograflar super, kuzularin hepsine masallah, Allah hepsini korusun yavrularimizin.
Gecmisi okumaya devam edicem ama biter mi bilmem, birazdan yine baslarsiniz kaynatmaya
Herkese sevgiler

kızlar ben diyetisyen kontrolüyle zayıflıyorum ve 23 günde 4 kilo verdim..size tavsiyem mate çayı için anne sütünü etkilemiyormuş.birde haftada 2 kez bulgur pilavı yiyin süt yaparmış..

kızlar bu rejim işine bende katılıyorum.ama ben spor yapamam biliyorum.evde koşu bandı var ama küçük bebeyle kullanmak ne mümkün.ben sadece ekmegi kescem.diger şeyleri yiycem.bide eve tatlı börek yapmıycam.misafirden misafire.bu iştahı nasıl dizginliycem bakalım

Kıslarrrr görümcem yeni ev aldı ona ev hediyesi ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum ben bişey bulamadım:44:

kızlar ben diyetisyen kontrolüyle zayıflıyorum ve 23 günde 4 kilo verdim..size tavsiyem mate çayı için anne sütünü etkilemiyormuş.birde haftada 2 kez bulgur pilavı yiyin süt yaparmış..
Evett o meta cayi iyimis bende arastirmistim. Dr sutu etkilemez dedimi? Iyi hatirlattin bende simdi bi bulgur salatasi yapiyim
30 dk yurudum 60 da mekik cektim geldim

Heytttt bitirdim iste:111:
Aksam yatmadan okudum gece emzirirken okudum sabah kizi ayagimda sallarken okudum ve bitirdiiimm simdi iris dusunsun hadi size iyi haftasonlari kocalarinizla ve canlarinizla. Bize de iyi gezmeler pazartesi gorusuruz...

Evett o meta cayi iyimis bende arastirmistim. Dr sutu etkilemez dedimi? Iyi hatirlattin bende simdi bi bulgur salatasi yapiyim
30 dk yurudum 60 da mekik cektim geldim

evet doktor söyledi etkilemez diye ama istersen araştır sen benim köpükcan emmediği için bişey farketmedim.ohh yarasın sana yürüyüşü koşu bandındamı yaptın

evet doktor söyledi etkilemez diye ama istersen araştır sen benim köpükcan emmediği için bişey farketmedim.ohh yarasın sana yürüyüşü koşu bandındamı yaptın
Oglan uyurken yaptim valla. Bikac hareket daha yapacaktim ama cocuk uyandi ona sut icirdim simdi sagim yapiuorum

Herkese selaaam nasılsınız güzel anne ve melekleri.
Bugün baba ekti bizi, kaymaya gitti
Oğlumun sağ gözü 2 gündür çapaklanıyor, resmen iltihap oluyor, ayrıca iştahıda yok, kaşık mamalarını hiç yermiyor, sadece biberonla yiyor, ne yapsam kızlar yaa
Doktora sürekli götürmeyeyim diyorum ama gözünde ağrı yapıyor galiba, 2 gecedir hep ağlıyor uyku falan yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…