teşekkür ederizsizin de bebeişlerine maşaAllah
ismimizi seçemedik hala , düşünüyoruz ana kız
zayıflama konusunda da ben 13 kg verdimakşam 6dan sonra yemek olarak birşey yemedim sadece 22:00de yoğurt yada süt içtim ve günde koşu bandında 45 dakika tempolu yürüyüş düzenli 3 ana 3 ara öğün ve 13 kg gitti...önemli olan adapte olmak ve net karar vermek ,ilk 3 ve 7 nci günü kırmak...Psikolog olduğum için ben kendimi telkin ediyorum sürekli
benımkınınde msllah yanakları gıdısı tam ısırmalıkyanakcan var madem benımkıde gıdıcan olsun
Gunduz benimki de 2 yada 3 kez yarim saat uyur ama uyumasi icin en az yarim saat ayakta salla 10 dk kicakta gezdir ole bide kipirdasan uyanir is yemek yalan hicbiri yok bende
duymadım ya, nasıl oluyo o?
o hoo, bak seni orda da yenerim bebeem, benim evlendiğim kiloya ulaşmama 30 kilo varrrve hattaaaa ve deeee
Ben valla basladim. Ben bu ekmegi keserimde 7 den sonra yememe isi beni bozar gibi geliyo. Ama basladim diyete pepik durmak yok delecem o betonuTatliskom ne dersun
Biz de teşekkür ederiizzz! :) Hmm.. Senin güzel kızın çok güleç benim oğluş gibi sanırım maşallah!Şekercan ya da balcan da olabilir listende! Acaba diyorum haniiii psikologmuşsun ya canım arada beni de dürtsen şu spor yapma konusunda? Bak ben de İngilizce Öğretmeniyim, kızçene İngilizce öğretirim erken yaşta!
Hiç uyumuyo gibi bişeymiş canım boşver sen de benim gibi sal gitsin!O kadarcık uyku için uğraşma, insanın sinirleri yıpranıyo!
elbette yardımcı olurumaslında çok kolay....birşey yemeye kalkıştığında sorgula kendini, sor, buna ihtiyacım var mı? vücudum bu besini alırsa ne olur almazsa ne olur, hergün gardrobundan olmayan giysilerinden bir tane dene ve bunu her extra yemek yemeye kalkıştığında hatırla,
Ben sana bosuna bana terapi yap demiyorum psikoloji bozukteşekkür ederizsizin de bebeişlerine maşaAllah
ismimizi seçemedik hala , düşünüyoruz ana kız
zayıflama konusunda da ben 13 kg verdimakşam 6dan sonra yemek olarak birşey yemedim sadece 22:00de yoğurt yada süt içtim ve günde koşu bandında 45 dakika tempolu yürüyüş düzenli 3 ana 3 ara öğün ve 13 kg gitti...önemli olan adapte olmak ve net karar vermek ,ilk 3 ve 7 nci günü kırmak...Psikolog olduğum için ben kendimi telkin ediyorum sürekli
off sendede varmis ama bende boysa yok ayni alsen in kizi gibi yuvarlakimZayifladim diyenleri duyunca kendime kizdim coookkk hemde. Bogazima cok duskunum. Bu yasina kadar yedim yedim kilo almadim tabi simdi diyet nedir nasi kilo verilir ne bilim hic irade yok. Az once 3 tatli kasigi nutella yedim bu son diyerek ( rejim yuzunden degil haaa ogluma alerji yapiyor) hertelde annem sorar zayifladin mi. Yaza dugunler var benim gobek 6 aylikve artik istemiyorum hamilemisin diye soru duymak. Burda bikez daha soyluyorum ( tukurup yalamazsam iyidir) kafaya koydum zayiflicam insallah.sisman olmak istemiyorum. 80 kiloyum yaaa ewlendigim kiloya inmem icin 25 kilo vermem lazim dogum kilosu icin 15. Pofffffff.
Bismillah yarin sabah basliyorum
Cok sismanmis gibi konusmazmiben 3 haftadır diyet die kendimi yırtıyorum canımı istetip duruyordunuz baslayın görücem sizi bu arada bnmde 3 hafta oldu tam 4 kilo gittiii oleyyyyyyyyyyy
Hemde ne yipranma bugun oturdum agladim o dereceye geldim. Hayir uyutmasam hepten kotu hic susmuyor butun gun iiiii diyor. Hastalik olmasin diye teslli ediyorum kendimi cok bunaldikca
Ben sana bosuna bana terapi yap demiyorum psikoloji bozuk
off sendede varmis ama bende boysa yok ayni alsen in kizi gibi yuvarlakim
Cok sismanmis gibi konusmazmiKiz Git yat asagi. Bizi sismanligimizla basbasa birak.
Ben sana bosuna bana terapi yap demiyorum psikoloji bozuk
off sendede varmis ama bende boysa yok ayni alsen in kizi gibi yuvarlakim
Cok sismanmis gibi konusmazmiKiz Git yat asagi. Bizi sismanligimizla basbasa birak.
Valla naza cektigimden degil kiz esime onda uykum var dedim gectim yatak odasina. Gecmisi de okuyayim derken daldim gittim. Neyse o yuruyudu yapiyorum her gun. Ardindan 30*3 dogum sonrasi sikilastiran alt karin kasi hareketi var onu yapiyorum spor olarak. Aksam yediden sonra hicbirsey yemiyorum meyve dahi. Tuz seker yasak. Ogle ve aksam yemeginde bol limonlu salats ve yemeklerin yaninda mutlaka ayran yads yogurt. Ekmek yok. Sadece sabah en fazla iki dilim çavdar. Makarna pirinc pilsvi yok. Cok istenirse ogle yemeginde olmak sartiyla iki kaşık bulgur plvi yenebilir. Sabsh kalkinca iki bardak ilik su. Aksamlari mutlaka protein et balık tavuk. Ara ogun yapilacak yemek aralarında 100 kaloriyi gecmeyecek. Aklıma gelenler bunlar
Herkeze iyi geceler
oy oy oyy maşallahBenimde onumde 20 kilo fazlam var uc ay hedef koymustum kendime. Alttaki cizelgeye aldanma sonradan yatpim onu. 79 la basladim suan 70 im. 22. Gun bu. Ama bir haftadir agardan alıyorum. Sutum yariya indi cunku
ben de ben de ben decanım sen baya kafaya koydun kararlımısın bende başlıyorum beraber yapalım
nergis yazıyo ya profilimi düzenle de , orda nergis in altında kutucuk var oraya yazıcan. ondan sonra kaydet. bi de tıklama orda bi kutu var, o zaman sil baştan yapıyoKaydet dedim ama olmuyo nedense! KK beni itti!Olana kadar denerim artıkın napem..! :)
ay evet ya pisboğazlık çok pis bişi gerçekten, insan kendinden nefret eder mi yaiştah var işte ya aynı bende mutfağa grdikce bişey yiyesm gelio pis boğazım valla ben bi ara ekmek hamur işini kesmiştm sadece bunlar bak 2 haftada 5 kilo vermştm tabi akşamlarıda yemedm hç yne yapablsem
delelim hep beraber hadi nbakalımBen valla basladim. Ben bu ekmegi keserimde 7 den sonra yememe isi beni bozar gibi geliyo. Ama basladim diyete pepik durmak yok delecem o betonu
Zayifladim diyenleri duyunca kendime kizdim coookkk hemde. Bogazima cok duskunum. Bu yasina kadar yedim yedim kilo almadim tabi simdi diyet nedir nasi kilo verilir ne bilim hic irade yok. Az once 3 tatli kasigi nutella yedim bu son diyerek ( rejim yuzunden degil haaa ogluma alerji yapiyor) hertelde annem sorar zayifladin mi. Yaza dugunler var benim gobek 6 aylikve artik istemiyorum hamilemisin diye soru duymak. Burda bikez daha soyluyorum ( tukurup yalamazsam iyidir) kafaya koydum zayiflicam insallah.sisman olmak istemiyorum. 80 kiloyum yaaa ewlendigim kiloya inmem icin 25 kilo vermem lazim dogum kilosu icin 15. Pofffffff.
Bismillah yarin sabah basliyorum
bende fazla boy da yok. artık çocuklarıma örnek bi anne olmalıyım ve şu diz ağrılarımdan kurtulmalıyımmmmmEwet beni teselli eden olsun boyun var diyor. Diyordaaa saglam kilo var. Allahtan hadi resimlerimizi koyalim demiyoz. Aman demeyinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?