2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de teşekkür ederiizzz! :) Hmm.. Senin güzel kızın çok güleç benim oğluş gibi sanırım maşallah! Şekercan ya da balcan da olabilir listende! Acaba diyorum haniiii psikologmuşsun ya canım arada beni de dürtsen şu spor yapma konusunda? Bak ben de İngilizce Öğretmeniyim, kızçene İngilizce öğretirim erken yaşta!

Gunduz benimki de 2 yada 3 kez yarim saat uyur ama uyumasi icin en az yarim saat ayakta salla 10 dk kicakta gezdir ole bide kipirdasan uyanir is yemek yalan hicbiri yok bende

Hiç uyumuyo gibi bişeymiş canım boşver sen de benim gibi sal gitsin! O kadarcık uyku için uğraşma, insanın sinirleri yıpranıyo!

duymadım ya, nasıl oluyo o?

o hoo, bak seni orda da yenerim bebeem, benim evlendiğim kiloya ulaşmama 30 kilo varrr ve hattaaaa ve deeee

Tatliskom ne dersun
Ben valla basladim. Ben bu ekmegi keserimde 7 den sonra yememe isi beni bozar gibi geliyo. Ama basladim diyete pepik durmak yok delecem o betonu

Zayifladim diyenleri duyunca kendime kizdim coookkk hemde. Bogazima cok duskunum. Bu yasina kadar yedim yedim kilo almadim tabi simdi diyet nedir nasi kilo verilir ne bilim hic irade yok. Az once 3 tatli kasigi nutella yedim bu son diyerek ( rejim yuzunden degil haaa ogluma alerji yapiyor) hertelde annem sorar zayifladin mi. Yaza dugunler var benim gobek 6 aylikve artik istemiyorum hamilemisin diye soru duymak. Burda bikez daha soyluyorum ( tukurup yalamazsam iyidir) kafaya koydum zayiflicam insallah.sisman olmak istemiyorum. 80 kiloyum yaaa ewlendigim kiloya inmem icin 25 kilo vermem lazim dogum kilosu icin 15. Pofffffff.
Bismillah yarin sabah basliyorum

elbette yardımcı olurum aslında çok kolay....birşey yemeye kalkıştığında sorgula kendini, sor, buna ihtiyacım var mı? vücudum bu besini alırsa ne olur almazsa ne olur, hergün gardrobundan olmayan giysilerinden bir tane dene ve bunu her extra yemek yemeye kalkıştığında hatırla,

ben 3 haftadır diyet die kendimi yırtıyorum canımı istetip duruyordunuz baslayın görücem sizi bu arada bnmde 3 hafta oldu tam 4 kilo gittiii oleyyyyyyyyyyy

Hiç uyumuyo gibi bişeymiş canım boşver sen de benim gibi sal gitsin! O kadarcık uyku için uğraşma, insanın sinirleri yıpranıyo!

Hemde ne yipranma bugun oturdum agladim o dereceye geldim. Hayir uyutmasam hepten kotu hic susmuyor butun gun iiiii diyor. Hastalik olmasin diye teslli ediyorum kendimi cok bunaldikca

Çok teşekkürler canım.. Benim spora özendirilmem lazım! Zayıf olmasına zayıfım da o yumuşak etler nolcak yahu!

Ben sana bosuna bana terapi yap demiyorum psikoloji bozuk
off sendede varmis ama bende boysa yok ayni alsen in kizi gibi yuvarlakim

ben 3 haftadır diyet die kendimi yırtıyorum canımı istetip duruyordunuz baslayın görücem sizi bu arada bnmde 3 hafta oldu tam 4 kilo gittiii oleyyyyyyyyyyy
Cok sismanmis gibi konusmazmi Kiz Git yat asagi. Bizi sismanligimizla basbasa birak.

Hemde ne yipranma bugun oturdum agladim o dereceye geldim. Hayir uyutmasam hepten kotu hic susmuyor butun gun iiiii diyor. Hastalik olmasin diye teslli ediyorum kendimi cok bunaldikca

Haklısın Pepikçim Allah sağlık sorunu vermesin napalım bugünler de geçicek diye avunmaya devam..

Cok sismanmis gibi konusmazmi Kiz Git yat asagi. Bizi sismanligimizla basbasa birak.

Ewet beni teselli eden olsun boyun var diyor. Diyordaaa saglam kilo var. Allahtan hadi resimlerimizi koyalim demiyoz. Aman demeyinde

kız öle deme 54 ile ewlendim şu an 68 kiloyum yani mozaikde yalan oldu desene artık

Ekleme yapayım gunde dort litre su. Hamurisi tatli yagli yiyecekler kizartmanin yasak oldugunu soylememe gerek yok zaten

Benimde onumde 20 kilo fazlam var uc ay hedef koymustum kendime. Alttaki cizelgeye aldanma sonradan yatpim onu. 79 la basladim suan 70 im. 22. Gun bu. Ama bir haftadir agardan alıyorum. Sutum yariya indi cunku
oy oy oyy maşallah
canım sen baya kafaya koydun kararlımısın bende başlıyorum beraber yapalım
ben de ben de ben de
Kaydet dedim ama olmuyo nedense! KK beni itti! Olana kadar denerim artıkın napem..! :)
nergis yazıyo ya profilimi düzenle de , orda nergis in altında kutucuk var oraya yazıcan. ondan sonra kaydet. bi de tıklama orda bi kutu var, o zaman sil baştan yapıyo
iştah var işte ya aynı bende mutfağa grdikce bişey yiyesm gelio pis boğazım valla ben bi ara ekmek hamur işini kesmiştm sadece bunlar bak 2 haftada 5 kilo vermştm tabi akşamlarıda yemedm hç yne yapablsem
ay evet ya pisboğazlık çok pis bişi gerçekten, insan kendinden nefret eder mi ya
Ben valla basladim. Ben bu ekmegi keserimde 7 den sonra yememe isi beni bozar gibi geliyo. Ama basladim diyete pepik durmak yok delecem o betonu
delelim hep beraber hadi nbakalım
Ewet beni teselli eden olsun boyun var diyor. Diyordaaa saglam kilo var. Allahtan hadi resimlerimizi koyalim demiyoz. Aman demeyinde
bende fazla boy da yok. artık çocuklarıma örnek bi anne olmalıyım ve şu diz ağrılarımdan kurtulmalıyımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…