2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oglan uyurken yaptim valla. Bikac hareket daha yapacaktim ama cocuk uyandi ona sut icirdim simdi sagim yapiuorum

bendede var koşubandı ama yapmaya heves yok çünkü başlasam yarıda kalıyo anvak oğlum uyanıkken onu salıncağa koyup karşısında hareketler yapıyorum oda oyun sanıyo

kızlar günaydıııın şimdi tartıldım 66.600 grm geldim bakalım 6 kilo ne kadar zamnda gtcek hayırlısıyla vercez inşallah bol su ve sporda yapcam

Baktim simdide 5i biyerde cayini enzirenler icmesin diyo. Sute gecip cocugu rahatsiz edebilirmis
olsun ben yesilcay iceyim

Herkeze merhaba ortalik kalabaliklasmadan gezdik geldik.keske hergun gezebilsek cok seviyorlar disariyi.

Oburcandada oldu 2 gun ilik sulu pamukla sildim gectim evet. Agri yapabilir
bendede var koşubandı ama yapmaya heves yok çünkü başlasam yarıda kalıyo anvak oğlum uyanıkken onu salıncağa koyup karşısında hareketler yapıyorum oda oyun sanıyo
Esim uyuttu o ara yaptim uyanincada o ilgilendi sagolsun. O yoksa zaten bende yapamam herhalde yada uyur uyumaz baslicaz ne yapsak kâr misali
kızlar günaydıııın şimdi tartıldım 66.600 grm geldim bakalım 6 kilo ne kadar zamnda gtcek hayırlısıyla vercez inşallah bol su ve sporda yapcam
69.5 de benim

tünaydınnnn topikcanlarım , diyetteki canlarım , sporcanlarım:118: ya hani martta başlıcaktık , böle zınk diye hazır değilim bennnnnn:105: (burada kendini yerlere atan bir smiley aradım ama bulamadım )

mikrop kapmış olabilir gözü, anne sütü antibiyotik görevide görür derler, bir sil istersen

Canım geçmiş olsun kızım da iki kere oldu birinde Dr götürdüm tobrased damla kullandık geçti. İkincisinde Dr götürmedim yine aynı damlayı verdim . Günde 3 kez kaynamış ılık su ile gözlerini sildim.

Bana da çok eğlenceli gelmişti. Normalde sporu en fazla bir hafta yapar bırakırdım. Ama bu dans eder gibi kadın da çok şeker konuşuyor anlamasamda.

HATİCEEEE NERDESİİNNNN ANLAT NOLUUUURRRR NASİ OLUYOR BUUUU. AY 15 gun sonra memlekete gitcem 3 kilo versem bile alay konusu olmaktan kurtulurum noluuurrr cok dua ederim sana
Kusura bakmayın kızlar akşam çok komik bir halm vardı. Kocama uykum geldi deyip yatak odasına geçtim oğlumda yatak odasındaki beşiğinde yatıyordu. Yazık garibim ben rahat uyuyayım diye telsizi çocuğun yanına koydu mızırdandıkça salondan kalkıp gelip çocuğu uyuttu. Ee o her geldiğinde de uyuyor numarası yaptım artık. O yüzden herşeye cvp yazmadım

Bendee bendeee ederim
hatice kiz ne naza cektin anlatsana bacim heyecanlandim

Ay yorgunluk coookkkk hatta kendime agir isci diyorum 10 kilo ile ugrasinca ama yok gram gitmiyor senin nasil gitti

Neydi sut olayi ?
Diyetin sütü azalttığından bahsetmiştim canım. Hani sütü arttıran şey su diyorlar ya. Ben günde dört litre su içiyorum ama sütü
m yarıya indi. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
duymadım ya, nasıl oluyo o?

o hoo, bak seni orda da yenerim bebeem, benim evlendiğim kiloya ulaşmama 30 kilo varrr ve hattaaaa ve deeee
3 mil yürüyüşü diye arattır çıkıyor canım video. Baya sıkılaştırıyo. Ben şubat bitince 5 mile geçeceğim onun hareketleri daha yorucu ama etkiliymiş.

Ekle tabi canım benim yolum uzun daha iki buçuk ayım var.

Su leslie yi yapim dedim 6 dk sabretti benim kucakcan. Ama iyi bacak calisiyor selulitw iyi gelir bu
Ben oğlum ne zaman uyudu hemen ilk iş gidip onu yapıyorum. Ev işi bebek uyanık olunca da yapılıyor ama bunda ara vermemen gerek. Yoksa kıkırcan da durmuyor.

neyseki babamız taa oralardan yetişti, şimdi ilaç gönderiyormuş.
bulaşıcı olabilirmiş, sen dokunma dedi...

cnm ben artık ev ıslerımı cok rahat yapar oldum..uyudugu zaman zaten hemen yapıorum aksamdan ıs bırakmıyorum.uyanık oldugu zamanlar orumcege koyuyorum cızgı fılm yada muzık acıorum yada orumcege bındırım boy aynasının onune koyuyorm en az 1 saat ıdare edıor cnm

merhaba geçmiş olsun...çapak olmuşsa rengi sarı ise ilk önce kaynamış ılık suyu steril pamuk ile ıslatıp sürekli silin , ilaç kullanmadan dr'a götürmeden önce bunu deneyin...kaşıyorsa dikkat edin kaşımasın enfeksiyon kapmasın...hoş kalın

ekle cnm tabikide hatta haftalık ne kadar wrdiğimizi yazalım gaza geliriz belki

Benim kızımında sol gözünde vardı geçen hafta.like doktorumuz da anne sütüyle sil dedi. Ama cesaret edemedim malum göz hiçbişeye benzemez çok hassas.tek gözünde var geçer diye düşündüm.kaynamis ılık suyla sildim ama diğer gözündede başlayınca göz doktoruna gittik.damla verdi ve göz masajı önerdi.hergün uyguladım.iki gün içinde düzeldi.seni anlıyorum bende doktora gitmekten yıldım artık Umarım hemen geçer inşallah.acil sifalar kuzuya

Canım benimde çok dökülüyordu bio..... Şampuan kullanmaya başladım çok iyi şuan i dene istersen

güzelim daha çok hormonel galiba.

adet de olmadım

bi de alsen ben beceriksizim galiba yaaa, ya da aceleci.
bi insan cam rendede armudu rendeler çatalla DA ezer, yedirir sonra da bebeği azıcık iri kalanlar oldu diye kusar mı yaaaa
5 kaşık yedi 4ünü kustu

olmuyo kardeşim püre gibi olmuyo, resmen topaklanmış tarhana gibi kalıyo ara ara. utanmasam robottan geçirip vercem meyveyi de.
çok da hırpalamak istemiyorum vitamini gitmesin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…