2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar kilo konusu konuşulmuş benim üst komşum internetten aldığı bitkisel toz sayesinde 10 kilodan fazla verdi arada aklım gidiyo ama zararı olur mu diye korkuyorm

cnm bnce sakın deneme onlar ne kadar bitkiselde olsa vucudun bir bölümüne zarar weriyomus benim halamda içdi 16 klo werdi ama bıraktığı an geri aldı

saçlarımın dökülmesi için maya maskesi yapıyorum her saç yıkamadan önce , hafta da iki kez yapılsada yeter belki ama nasıl olsa evdeyim diye işi abartıyorumben :)) epey faydasını gördüm ,

Benimkilerde pure yemiyor parcali olacakmis agizlarinda dolsndira dolandira yiyeceklermis cinslik iste

saçlarımın dökülmesi için maya maskesi yapıyorum her saç yıkamadan önce , hafta da iki kez yapılsada yeter belki ama nasıl olsa evdeyim diye işi abartıyorumben :)) epey faydasını gördüm ,

kısacık bi özet geçebilir misin aysre? şimdi arat oku sorgula zor geldi
bi de olası sorunlardan konuşsak? koku, durulama zorluğu, süre uzunluğu vs.

Benimkilerde pure yemiyor parcali olacakmis agizlarinda dolsndira dolandira yiyeceklermis cinslik iste

Hayir parcali yemeleri guzelde ikiye bir bogazlarina kaciyor.
Bu arada corba iciremeyenler ben kiyma koydum koyali iciyorlar indallah tesaduf degildir kiymadandir.
Bide benimkinin biri kasikla icmiyo kaseyi kafaya dikince iciyo.suyuda.su iciremeyenler denesin.

Afedersin yalakdan su icen danalar gibi

kısacık bi özet geçebilir misin aysre? şimdi arat oku sorgula zor geldi
bi de olası sorunlardan konuşsak? koku, durulama zorluğu, süre uzunluğu vs.

bir paket toz mayayı çay bardağının içinde eriterek sulandırıyorum sonra tümsaçıma o erimiş sulandırılmışmaya yı yediriyorum , banabir çay bardağı yertli geliyor hatta fazla bile , sonra havlu ile sarıyorum 2 saat bekleme süresi var ,genelde ben,im o 2 saati geçiyor , sonra duruluyayıp yıkıyorum , fazla kokmuyor bence , bir koku var ama öle buram buram olmuyor ,bir dolu karışımuygulamak yerine bu kolay geldi bana ve cidden işe yaradı bende hatta minikminik saçlarım var , ondan mı bilmiyorum ama

valla kıymayıda denedim ama yok..sevmiyor bizimki..ek gıdalara tam başlayamadık hala..benim velet meme manyağı oldu iyice heeralde diş çıkaracak ondan..milupanın kaşık mamalarını seviyor ama tam öğün oluşturucak şekilde yemiyor..3-4 kaşık anca.çok zorlanıyorum ek gıda işinde..her gün yoğurt ve çorba deniyorum..alışacak inşallah..tatlıya daha yatkın gibi..

ne gibi bi etkisi var acaba Allah Allah:44:
saçlarım belime yakın benim ve kıvırcık, arıtamam diye de korkmuyorum desem yalan olur.

ne sıklıkta dedin? haftada 2-3 yeter hı?
bi de ne kadardır yaptın ve sonucu gördün tatlım?

Cok zormus bu is ya nerdeyse 2 aydir ugrasiyorum benimkiler daha bi gun yiyo bigun yemiyor.biri yese digeri yemiyo.hergun inatla yapiyorum bende

Ben daha benimkilerin ne sevdigini cozemedim ama cok karistirinca sevmiyorlar tatliyi sevmiyorlar pekmez iciremiyorum

Cok zormus bu is ya nerdeyse 2 aydir ugrasiyorum benimkiler daha bi gun yiyo bigun yemiyor.biri yese digeri yemiyo.hergun inatla yapiyorum bende

bak şimdi moralim düzeldi.(.hani kusura bakma da ).can sıkıcı bir olay biliyorum..bende 1 aydır uğraşıyorum..senin iş dahada zormuş ikizler sanırım..allah kolaylık versin cümlemize..bazen insanın morali bozuluyor ya buraya gelip sizi okuyunca rahatlıyorum..yoksa etraftakileri dinlesek çocuğu bırakıp kaçırtacaklar insanı yani o derece..

bende dun aksam ıkıncı kez uyguladım.benımde asırı dokuluyo nette cok guzel yorumlar okudum umarım bızede fayda eder.evde mayalı hamur gıbı dolasıosun,canında sıcak sıcak bıseyler cekıo ama solemıyım herkes dıyette
bende gırecem dıyete suan reglım cıkolata krızım gecsın hele

diyetteki tombulcanlar
cydkns
pepik
tatliskom
elaayshe
didem
hatice
fatomm
sweetwitchhh
belcimim
geriatri33
elendil76
yaren
xtuba
alsen

bi de bunu liste haline getirmem lazım kızlar, oraya baslangıç kilolarını ve gidişatı da yazarız.
ama hafta sonu çok yoğunuz, çok gezcem inşallah gece/yarın fırsat bulursam yaparım

Gunaydin kizlar cancanlarrr. Cok acim nie acabaaaaa.))
ben de ben de, ama acıktıkca gidip su içiyorum, çayın şekerini de kestim

günaydın kızlar kilo konusu konuşulmuş benim üst komşum internetten aldığı bitkisel toz sayesinde 10 kilodan fazla verdi arada aklım gidiyo ama zararı olur mu diye korkuyorm
yok alma boşver, ne zararı olcak bilmiyoruz, riskli şeyler onlar
Maaile rejimdeyiz. Bey i de kattim aramiza. Kizada jahvalti tabagi yaptim masallah sorunsuz yedi valla
aa biz de, benimki de basladı benim gazımla. hadi bakalım kim tutar bizleri
Benim esim 50 gundur rejimde guya ayni seyleri yiyozzz 12 kilo verdi ben 0
erkekler daa kolay kilo veriyolar canım ya, malesef
Beni ekleyin bacılar :))
ben 3 haftada 5 kilo verdim ama hala 12 kilom var
74 den 69a düştüm hedef 57
her Pazartesi kilomuzu yazalım olmazmı
liste yapcam canım o zaman yazarız

Kıslarrrr görümcem yeni ev aldı ona ev hediyesi ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum ben bişey bulamadım:44:
nevresim takımı :)
Evett o meta cayi iyimis bende arastirmistim. Dr sutu etkilemez dedimi? Iyi hatirlattin bende simdi bi bulgur salatasi yapiyim
30 dk yurudum 60 da mekik cektim geldim
afferin tatlışkom, süpersinn
ekle cnm tabikide hatta haftalık ne kadar wrdiğimizi yazalım gaza geliriz belki
OK canım bak nelere vesile oldun
ben de yapıyım kız, evde en sacsız benim
Afedersin yalakdan su icen danalar gibi
ay çok güldüm
ve evet benimki de suyu bardaktan içiyo, suluktan içmiyo.

Bir bardak süte bir paket mayayı katıp içerseniz de aynı etkiyi yaratıyormuş...

Bendeee diyet listesine eklenmek istiyorum.kendimi hazır hissetmiyodum ama sizi görünce gaza geldim.ama benim yaklaşık 15 kilo fazlam var 60 kilo ile hamile kaldım 68 le doğuma girdim şimdi 73 kiloyum malesef nasıl gitçek bu kilolar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…