günaydın kızlar kilo konusu konuşulmuş benim üst komşum internetten aldığı bitkisel toz sayesinde 10 kilodan fazla verdi arada aklım gidiyo ama zararı olur mu diye korkuyorm
güzelim daha çok hormonel galiba.
adet de olmadım
bi de alsen ben beceriksizim galiba yaaa, ya da aceleci.
bi insan cam rendede armudu rendeler çatalla DA ezer, yedirir sonra da bebeği azıcık iri kalanlar oldu diye kusar mı yaaaa
5 kaşık yedi 4ünü kustu
olmuyo kardeşim püre gibi olmuyo, resmen topaklanmış tarhana gibi kalıyo ara ara. utanmasam robottan geçirip vercem meyveyi de.
çok da hırpalamak istemiyorum vitamini gitmesin diye...
saçlarımın dökülmesi için maya maskesi yapıyorum her saç yıkamadan önce , hafta da iki kez yapılsada yeter belki ama nasıl olsa evdeyim diye işi abartıyorumben :)) epey faydasını gördüm ,
Benimkilerde pure yemiyor parcali olacakmis agizlarinda dolsndira dolandira yiyeceklermis cinslik iste
Hayir parcali yemeleri guzelde ikiye bir bogazlarina kaciyor.
Bu arada corba iciremeyenler ben kiyma koydum koyali iciyorlar indallah tesaduf degildir kiymadandir.
Bide benimkinin biri kasikla icmiyo kaseyi kafaya dikince iciyo.suyuda.su iciremeyenler denesin.
kısacık bi özet geçebilir misin aysre? şimdi arat oku sorgula zor geldi
bi de olası sorunlardan konuşsak? koku, durulama zorluğu, süre uzunluğu vs.
Hayir parcali yemeleri guzelde ikiye bir bogazlarina kaciyor.
Bu arada corba iciremeyenler ben kiyma koydum koyali iciyorlar indallah tesaduf degildir kiymadandir.
Bide benimkinin biri kasikla icmiyo kaseyi kafaya dikince iciyo.suyuda.su iciremeyenler denesin.
bir paket toz mayayı çay bardağının içinde eriterek sulandırıyorum sonra tümsaçıma o erimiş sulandırılmışmaya yı yediriyorum , banabir çay bardağı yertli geliyor hatta fazla bile , sonra havlu ile sarıyorum 2 saat bekleme süresi var ,genelde ben,im o 2 saati geçiyor , sonra duruluyayıp yıkıyorum , fazla kokmuyor bence , bir koku var ama öle buram buram olmuyor ,bir dolu karışımuygulamak yerine bu kolay geldi bana ve cidden işe yaradı bende hatta minikminik saçlarım var ,ondan mı bilmiyorum ama
valla kıymayıda denedim ama yok..sevmiyor bizimki..ek gıdalara tam başlayamadık hala..benim velet meme manyağı oldu iyice heeralde diş çıkaracak ondan..milupanın kaşık mamalarını seviyor ama tam öğün oluşturucak şekilde yemiyor..3-4 kaşık anca.çok zorlanıyorum ek gıda işinde..her gün yoğurt ve çorba deniyorum..alışacak inşallah..tatlıya daha yatkın gibi..
valla kıymayıda denedim ama yok..sevmiyor bizimki..ek gıdalara tam başlayamadık hala..benim velet meme manyağı oldu iyice heeralde diş çıkaracak ondan..milupanın kaşık mamalarını seviyor ama tam öğün oluşturucak şekilde yemiyor..3-4 kaşık anca.çok zorlanıyorum ek gıda işinde..her gün yoğurt ve çorba deniyorum..alışacak inşallah..tatlıya daha yatkın gibi..
Cok zormus bu is ya nerdeyse 2 aydir ugrasiyorum benimkiler daha bi gun yiyo bigun yemiyor.biri yese digeri yemiyo.hergun inatla yapiyorum bende
Ben daha benimkilerin ne sevdigini cozemedim ama cok karistirinca sevmiyorlar tatliyi sevmiyorlar pekmez iciremiyorum
bir paket toz mayayı çay bardağının içinde eriterek sulandırıyorum sonra tümsaçıma o erimiş sulandırılmışmaya yı yediriyorum , banabir çay bardağı yertli geliyor hatta fazla bile , sonra havlu ile sarıyorum 2 saat bekleme süresi var ,genelde ben,im o 2 saati geçiyor , sonra duruluyayıp yıkıyorum , fazla kokmuyor bence , bir koku var ama öle buram buram olmuyor ,bir dolu karışımuygulamak yerine bu kolay geldi bana ve cidden işe yaradı bende hatta minikminik saçlarım var ,ondan mı bilmiyorum ama
ben de ben de, ama acıktıkca gidip su içiyorum, çayın şekerini de kestimGunaydin kizlar cancanlarrr. Cok acim nie acabaaaaa.))
yok alma boşver, ne zararı olcak bilmiyoruz, riskli şeyler onlargünaydın kızlar kilo konusu konuşulmuş benim üst komşum internetten aldığı bitkisel toz sayesinde 10 kilodan fazla verdi arada aklım gidiyo ama zararı olur mu diye korkuyorm
aa biz de, benimki de basladı benim gazımla. hadi bakalım kim tutar bizleriMaaile rejimdeyiz. Bey i de kattim aramiza. Kizada jahvalti tabagi yaptim masallah sorunsuz yedi valla
erkekler daa kolay kilo veriyolar canım ya, malesefBenim esim 50 gundur rejimde guya ayni seyleri yiyozzz 12 kilo verdi ben 0
liste yapcam canım o zaman yazarızBeni ekleyin bacılar :))
ben 3 haftada 5 kilo verdim ama hala 12 kilom var
74 den 69a düştüm hedef 57
her Pazartesi kilomuzu yazalım olmazmı
nevresim takımı :)Kıslarrrr görümcem yeni ev aldı ona ev hediyesi ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum ben bişey bulamadım:44:
afferinEvett o meta cayi iyimis bende arastirmistim. Dr sutu etkilemez dedimi? Iyi hatirlattin bende simdi bi bulgur salatasi yapiyim
30 dk yurudum 60 da mekik cektim geldim
OK canım bak nelere vesile oldunekle cnm tabikide hatta haftalık ne kadar wrdiğimizi yazalım gaza geliriz belki
ben de yapıyım kız, evde en sacsız benimsaçlarımın dökülmesi için maya maskesi yapıyorum her saç yıkamadan önce , hafta da iki kez yapılsada yeter belki ama nasıl olsa evdeyim diye işi abartıyorumben :)) epey faydasını gördüm ,
ay çok güldümAfedersin yalakdan su icen danalar gibi
Bendeee diyet listesine eklenmek istiyorum.kendimi hazır hissetmiyodum ama sizi görünce gaza geldim.ama benim yaklaşık 15 kilo fazlam vardiyetteki tombulcanlar
cydkns
pepik
tatliskom
elaayshe
didem
hatice
fatomm
sweetwitchhh
belcimim
geriatri33
elendil76
yaren
xtuba
alsen
bi de bunu liste haline getirmem lazım kızlar, oraya baslangıç kilolarını ve gidişatı da yazarız.
ama hafta sonu çok yoğunuz, çok gezceminşallah gece/yarın fırsat bulursam yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?