mayayı içmekmi...Bir bardak süte bir paket mayayı katıp içerseniz de aynı etkiyi yaratıyormuş...
uyku olayını çözemiyoruz yaa tracey hogg yatır kaldır deneyen var mı aranızda?
Ben daha benimkilerin ne sevdigini cozemedim ama cok karistirinca sevmiyorlar tatliyi sevmiyorlar pekmez iciremiyorum
evet sevmiyor demekki. bi de değişik elma ve armut çeşitleri var ya öyle denesin. dönercan bazı türleri yiyor bazılarını sevmiyor. tatlıları da sevmiyor, pekmez vsBende çözemedim. Çözemedim diye kendime kızıyorum.Bulamaç sevmiyor sanırım, 1hafta kahvaltıyı bulamaç verdim 1kaşıktan sonra ağzını kilitledi, aldığınıda çıkardı. 2gündür ayrı ayrı veriyorum. 1yumurta sarısının ceyreğinin yarısını yiyor :) buğday ekmeği içi veriyorum sütle ıslatılmış, bir parmak bogumu kadar yiyor. Birde yumurta sarısına fındık içi ekledim inceltip. Galiba erken değil. Zaten az yediği için oda az miktarda oluyor. Minik bir parcada peynir.
Yoğurt sevmiyor, ayran denedim ne yapcak diye onuda sevmedi. Buna rağmen yoğurt çorbasını yedi azcık.:44:
Elma, armut sevmedi.Misafirlikte ısrar ettiler muzu tattırdım hiç denememiştim, sevmedi.
Dün azcık kivi verdim yedi. Avakadoyu yiyor bazen. Sanırım tatlı sevmiyor.:97:
ekledimm canımBendeee diyet listesine eklenmek istiyorum.kendimi hazır hissetmiyodum ama sizi görünce gaza geldim.ama benim yaklaşık 15 kilo fazlam var60 kilo ile hamile kaldım 68 le doğuma girdim şimdi 73 kiloyum malesef nasıl gitçek bu kilolar yaa
evet sevmiyor demekki. bi de değişik elma ve armut çeşitleri var ya öyle denesin. dönercan bazı türleri yiyor bazılarını sevmiyor. tatlıları da sevmiyor, pekmez vs
ekledimm canım
mayayı içmekmi...ben bunu sütü arttırıyor diye duyup içmiştim.o gün tövbe ettim:)kel kalcamı bilsem yine içmem
:))) Hiç denemiym o zaman :)
Oburcandada oldu 2 gun ilik sulu pamukla sildim gectim evet. Agri yapabilir
Esim uyuttu o ara yaptim uyanincada o ilgilendi sagolsun. O yoksa zaten bende yapamam herhalde yada uyur uyumaz baslicaz ne yapsak kâr misali
69.5 de benim
Ama evde ondonum bostan yan gel yat osman degil. Odaya bi kapanir aksama kadar isten kafa kaldiramaz. Bigun mesaj attim yemek hazir gel mutfaga diye. Bide bayileri var onlari gezer yani hep evde degildir.Tatlışkom hamileyken sen mi yazmıstın eşim evde home-ofis falan diye:44:
Ama evde ondonum bostan yan gel yat osman degil. Odaya bi kapanir aksama kadar isten kafa kaldiramaz. Bigun mesaj attim yemek hazir gel mutfaga diye. Bide bayileri var onlari gezer yani hep evde degildir.
Ee tamsmmi simdi diyettemiyuk son kararimizmi?
merhaba ben bu yöntemi uyguladım ,fakat püf noktası kucak çocuğu olup olmadığı ,eğer çok kucağa alışıksa ilk önce bundan biraz vazgeçirmeniz gerek, yani bebeğin bireyselleşmesi gerek, daha sonra bu yöntemi daha rahat uygularsınız, ben kızıma 3 gün içinde kabullendirdim ama bunu uygularken de kendi odası olması gerek, hemde hiç çok ağlatmadan ama sabırla, sanırım bebeğe göre de değişiyor, kızım evde şu anda kendi yatağının odasının dışında asla uyumuyor, bizimle yatakta oynuyor , uzanıyor ama uykusu geldi mi hemen yatağını odasını istiyor. çok ağlatmadan baş ucu ninnisi loş ortam hazırlamak da etkili oldu, yatırıp odadan çıkıyoruz mızmızlanma yada ağlamada kucağa alıp biraz kolda sağ sol sallayıp ve beğendi niniyi söyerek sakinleştirip tekrar yatırmak, benim uyguladığım Tracey Hoog kalıbı değil, bir Psikolog olarak doğru bulmuyorumbazı ağlamalar rahatlama değil kronikleşme hatta nöbetlere dönüşebilir ve bu bir bebek hiç sağlıklı değil, sonuçta bıngıldak açık ve her kronik ve şiddetli ağlamada baskı gelişyor,aynı zamanda göbek fıtıklarına sebep de olabiliyor. ben başında beşiğini hafifi sallayarak da bekledim sonuç bebek şunu öğreniyor, uyku vakti yatağıma yatıyorum ve yanlız değilim ,annem yanımda ,karnım tok, altım kuru ve yorgunum uyumalıyım yani en azından benimkisi böyle ,uykusu geldi mi alarm veriyor benim kisi anniie annieee deeed deed diyor. yatağına koyuyorum 1-2 dakika içinde uykuya geçiyor ama şunu da belirtmeden geçemicem, gün içinde ki diyalog ,faaliyetler ,iletişimler uygulayacağınız her yöntem de etki ve başarı değişimine sebep olur...bebeğinizle kaliteli vakit geçirmek çok önemli...kolay gelsin güzel anneler
Seytan durtuyor ayagindan cocugu birakda nutel.a ye diyeee. İlk gun 3. Gun 7. Gunmuydu su kural
Seytan durtuyor ayagindan cocugu birakda nutel.a ye diyeee. İlk gun 3. Gun 7. Gunmuydu su kural
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?