2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Baktim simdide 5i biyerde cayini enzirenler icmesin diyo. Sute gecip cocugu rahatsiz edebilirmis
olsun ben yesilcay iceyim

Bizim doktor yesil cay icme sutun yemyesil gelir demisti

uzulme wavycim bazi cocuklar puturluyu yiyemiyor benim ablamin kizi da cok zor alisti. Zamanla alisacak omur boyu pure yiyen cocuk gordun mu hayatinda

Seytan durtuyor ayagindan cocugu birakda nutel.a ye diyeee. İlk gun 3. Gun 7. Gunmuydu su kural

3'ncü ve 7'nci günler beynin karar verdiği kararlara karşı en direnç gösterdiği günlerdir. kırılma noktası çok hasastır mesela dürtüler hormonlarla birleşerek git nutell.a yeeee git nutell.a diyebilir senin yapman gereken direnç göstermek ve o sırada hormon savaşı başlar ,zayıf taraf kaybeder genelde nutell.a kazanıyor sonra pişmanlıklar hööfler pöffleer daha fazla yeme güdümü gelişiyor.Neden? çünkü yeni bir diyet için söz verilir ve o zaman kadar free time ilan edilir ve daha çok homini gırtlak psikolojisine girilir. sonuç aniden ve sinsice fazla kilolar bu işte kadınların en büyük kısır döngüsüdür o yüzden 3 ve 7 nci günler liiiitfen şeytana uymayalım

Selam iyi aksamlar
Tontonlarimi yikadik pakladik yagladik uyudular bir suru is var yapasim yok yoruldum.hadi gelin sohbet edek musaitseniz

sabah eşim tazaciiiiik mis gibi börek getirmiş onuda yemedim kaldı
Tebrikler, yaza incecik olacan güveniyorum sana /hepinize
Selam iyi aksamlar
Tontonlarimi yikadik pakladik yagladik uyudular bir suru is var yapasim yok yoruldum.hadi gelin sohbet edek musaitseniz

İyi akşamlar şeker,
sana birşey soracağım cahilliğime ver :26:bu bahsettiğin maş fasulyesi var ya konserve mi oluyor:44:
Ben daha önce duymadım, almadım, yemedim. Senin tarifi okuyunca arattım bezelyeye benziyor tipi acaba konserve i yoksa normal fasulye gibi kuru bakliyat mı?

Yok tatlim ya konserve degil kurufasulye gibi bakliyat haslaniyor

Yok tatlim ya konserve degil kurufasulye gibi bakliyat haslaniyor

Ben cok severim bebeklerede iyi oluyormus .
Sogan yesil biber domates kavurup icine hsslanmis mas atinca guzel oluyor.bende bi kere yaptim bebeklere taze biber olmadigindan kurutulmusla yaptim.

Ben cok severim bebeklerede iyi oluyormus .
Sogan yesil biber domates kavurup icine hsslanmis mas atinca guzel oluyor.bende bi kere yaptim bebeklere taze biber olmadigindan kurutulmusla yaptim.

Bakayım bakliyat bölümlerine bende. Hayatta ekmek,pilav ve makarna olacak bana... İşte bundan sonra bizde yicez böyle şeyler mecburen
Bende keçiboynuzu özü diye birşey okudum cok faydalıymış ama bizimkiler için erken mi anlayamadım. İştah açıcı özelliğide varmış.Aktarlarda satılıyormuş

aynen tatlım bide ben bugün bi akrabaya bebek görmeye gittim veee ikramlar vardı zor dayandımm
Ooo masallah cnm sana tebrik ediyorum

Emire dokunuyormuş hem
Eweettt oglusum engel oldu yemedim. Bi kriz ani gecti simdi digerlerini atlatmakta is
Ay insalllah uymayacam ve ozellikle dikkat edicem.
sabah eşim tazaciiiiik mis gibi börek getirmiş onuda yemedim kaldı

Ay benim esim varyaa ben bir o iki engel oluyor kilo vermeme. Butun abur cubur cikolatalari o tasir ewe ve ozellikle alma dedigim halde alir nie sefil kalmiyim die o yemiyor die beni mahrum birakmak istemiyormus.)) cok aciktim gecikme ewe gel yemek yapcam dedim sicak pogacs almis gelmis.) ekmek yerine pogaca yedim aksam.)

kızlarrrr
bu diyet işi iyi hoş da ben korkuyorum süt işinden yaaaa...:105:

zaten akşam dellendim
kokoşcan hem doğru düzgün yemiyo, hem de o kadar uğraş pişir hazırla, yedirmeye uğraş bi de uykuda geçen süre derken emme sürelerinin arası açıldı iyice, süt azalıyor.
ama tartı azalmıyor.

benim durum hepinizinkinden vahimdir herhalde.
doğum kiloma 3 kilo kalmış

aynada şöyle bi kendime baktım da, nerde eski wavy nerde bu kadın dedim valla :108: ojelerimi, topuklularımı, maşalı saçlarımı özlediiiiim

biraz geçmi cevap yazıyorum yok ya niye arıtamıyasaın amasaçının da maşallahı varmış
ben nerde ise ilk yaptığımda farketti diyebilirim saçlarım her yıkamada avuç avuç dökülüyordu nerdeyse , şimdi tek avuç bile olmuyor toplasan hani her zamanki gibi den de az diyebilirim , inşalah etkili olur herkese

Bir bardak süte bir paket mayayı katıp içerseniz de aynı etkiyi yaratıyormuş...

ığğğkkk , ben saçıma maske ye devam ediyimmm ,ha birde mayayı kimisiyüz maslesiolarkata kullanıyormuş , henüz onu denemedim

Herkese iyi akşamlar,Haciyatmazcan tam uydu valla bizimkine sevdim bu niki:)
Diyete başlayan arkadaşlara bi tavsiyem olacak,önce diyetle zayiflayin sonra vücudu toparlamak için spor yapın,daha önce spor yapmayan bi kişi spora başladığında iştahı da açılır daha da kilo alinmasina sebep olabilir.herkese kolay gelsin:)ben 13 kilo almıştım zati 4 u kaldı onu da dert etmiyorum valla artık çocuklu kadinim etli butlu:)
Içe daisy cım valla sistem uyumuyordur dedik hep ama 3 ay oldu dış yok ve hergün daha da kötü uykumuz(bu gece sayayım dedim 4 te pes edip eşime verdim baş ağrısı yaptı uykusuzluk.

canlı bildiriyorum yüzüme maya maskesi yaptım , henüz yıkamadım ,bir gerginlik durumu sözkonusu , :108:

İyi akşamlar
Gündüz uykuları nasıl canım peki?
Birde gece huzursuz mu yoksa oynuyor mu? Dün 12bucugu gecerek zor uyuttum Atakanı yarım saat sonra uyandı. Görmelisin sanki 10saat uyudu gündüz oldu. Babasıyla oynadı,güldü biraz sonra geri uyudu emip. Gece sık emmeye kalkıyor bizimkide ama bastan bu yana huyu buydu zaten. Birde benim yanımda ya yatarak emziriyorum. Uyuyoruz ikimizde Yani bebe beşikte yatsada ben dayanamayıp alırdım sanırım yanıma :)

aynen tatlım bide ben bugün bi akrabaya bebek görmeye gittim veee ikramlar vardı zor dayandımm
dayandın mı gercekten
yapma beeee çok mu geç kaldım yok ya hiçbir zaman geç değildir...geldim artık burdayımmm
bız cook zor yollardan geldık taslı cakıllı...ozamanlarda olsaydın bıze manevı destek,bılımseldestek verırdın cancazımmm oyuzden dedımmhosgeldın artık bırakmayız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…