:))) Hiç denemiym o zaman :)
aynen tatlım bide ben bugün bi akrabaya bebek görmeye gittim veee ikramlar vardı zor dayandımm
2.5 aydır ekmek koymuyorum ağzıma ama bugün ne oldu ise yedim işte:18:
kuzuuummm sen nerelerdeydınnnn
cok gec geldınn coookkk
Baktim simdide 5i biyerde cayini enzirenler icmesin diyo. Sute gecip cocugu rahatsiz edebilirmis
olsun ben yesilcay iceyim
uzulme wavycim bazi cocuklar puturluyu yiyemiyor benim ablamin kizi da cok zor alisti. Zamanla alisacak omur boyu pure yiyen cocuk gordun mu hayatindagüzelim daha çok hormonel galiba.
adet de olmadım
bi de alsen ben beceriksizim galiba yaaa, ya da aceleci.
bi insan cam rendede armudu rendeler çatalla DA ezer, yedirir sonra da bebeği azıcık iri kalanlar oldu diye kusar mı yaaaa
5 kaşık yedi 4ünü kustu
olmuyo kardeşim püre gibi olmuyo, resmen topaklanmış tarhana gibi kalıyo ara ara. utanmasam robottan geçirip vercem meyveyi de.
çok da hırpalamak istemiyorum vitamini gitmesin diye...
Seytan durtuyor ayagindan cocugu birakda nutel.a ye diyeee. İlk gun 3. Gun 7. Gunmuydu su kural
Ufak bir kaçamak diyelim diyetle ilişkini yıpratmayalım
Tebrikler, yaza incecik olacan güveniyorum sana /hepinizesabah eşim tazaciiiiik mis gibi börek getirmiş onuda yemedim kaldı
Selam iyi aksamlar
Tontonlarimi yikadik pakladik yagladik uyudular bir suru is var yapasim yok yoruldum.hadi gelin sohbet edek musaitseniz
Tebrikler, yaza incecik olacan güveniyorum sana /hepinize
İyi akşamlar şeker,
sana birşey soracağım cahilliğime ver :26:bu bahsettiğin maş fasulyesi var ya konserve mi oluyor:44:
Ben daha önce duymadım, almadım, yemedim. Senin tarifi okuyunca arattım bezelyeye benziyor tipi acaba konserve i yoksa normal fasulye gibi kuru bakliyat mı?
Yok tatlim ya konserve degil kurufasulye gibi bakliyat haslaniyor
Ben cok severim bebeklerede iyi oluyormus .
Sogan yesil biber domates kavurup icine hsslanmis mas atinca guzel oluyor.bende bi kere yaptim bebeklere taze biber olmadigindan kurutulmusla yaptim.
Ooo masallah cnm sana tebrik ediyorumaynen tatlım bide ben bugün bi akrabaya bebek görmeye gittim veee ikramlar vardı zor dayandımm
Eweettt oglusum engel oldu yemedim. Bi kriz ani gecti simdi digerlerini atlatmakta is
Emire dokunuyormuş hem
Ay insalllah uymayacam ve ozellikle dikkat edicem.3'ncü ve 7'nci günler beynin karar verdiği kararlara karşı en direnç gösterdiği günlerdir. kırılma noktası çok hasastırmesela dürtüler hormonlarla birleşerek git nutell.a yeeee git nutell.a diyebilir senin yapman gereken direnç göstermek ve o sırada hormon savaşı başlar ,zayıf taraf kaybeder genelde nutell.a kazanıyor sonra pişmanlıklar hööfler pöffleer daha fazla yeme güdümü gelişiyor.Neden? çünkü yeni bir diyet için söz verilir ve o zaman kadar free time ilan edilir ve daha çok homini gırtlak psikolojisine girilir. sonuç aniden ve sinsice fazla kilolar bu işte kadınların en büyük kısır döngüsüdür o yüzden 3 ve 7 nci günler liiiitfen şeytana uymayalım
sabah eşim tazaciiiiik mis gibi börek getirmiş onuda yemedim kaldı
ne gibi bi etkisi var acaba Allah Allah:44:
saçlarım belime yakın benim ve kıvırcık, arıtamam diye de korkmuyorum desem yalan olur.
ne sıklıkta dedin? haftada 2-3 yeter hı?
bi de ne kadardır yaptın ve sonucu gördün tatlım?
Bir bardak süte bir paket mayayı katıp içerseniz de aynı etkiyi yaratıyormuş...
Herkese iyi akşamlar,Haciyatmazcan tam uydu valla bizimkine sevdim bu niki:)
Diyete başlayan arkadaşlara bi tavsiyem olacak,önce diyetle zayiflayin sonra vücudu toparlamak için spor yapın,daha önce spor yapmayan bi kişi spora başladığında iştahı da açılır daha da kilo alinmasina sebep olabilir.herkese kolay gelsin:)ben 13 kilo almıştım zati 4 u kaldı onu da dert etmiyorum valla artık çocuklu kadinim etli butlu:)
Içe daisy cım valla sistem uyumuyordur dedik hep ama 3 ay oldu dış yok ve hergün daha da kötü uykumuz(bu gece sayayım dedim 4 te pes edip eşime verdim baş ağrısı yaptı uykusuzluk.
canlı bildiriyorum yüzüme maya maskesi yaptım , henüz yıkamadım ,bir gerginlik durumu sözkonusu , :108:
dayandın mı gercektenaynen tatlım bide ben bugün bi akrabaya bebek görmeye gittim veee ikramlar vardı zor dayandımm
bız cook zor yollardan geldık taslı cakıllı...yapma beeee çok mu geç kaldımyok ya hiçbir zaman geç değildir...geldim artık burdayımmm
3'ncü ve 7'nci günler beynin karar verdiği kararlara karşı en direnç gösterdiği günlerdir. kırılma noktası çok hasastırmesela dürtüler hormonlarla birleşerek git nutell.a yeeee git nutell.a diyebilir senin yapman gereken direnç göstermek ve o sırada hormon savaşı başlar ,zayıf taraf kaybeder genelde nutell.a kazanıyor sonra pişmanlıklar hööfler pöffleer daha fazla yeme güdümü gelişiyor.Neden? çünkü yeni bir diyet için söz verilir ve o zaman kadar free time ilan edilir ve daha çok homini gırtlak psikolojisine girilir. sonuç aniden ve sinsice fazla kilolar bu işte kadınların en büyük kısır döngüsüdür o yüzden 3 ve 7 nci günler liiiitfen şeytana uymayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?