anammm yerim ben seniiiiii
Oyyy kolikcanıma bak sennn , gözleri ne renk yaa ,çok güzel görünüyo yavrummmmmm
Laannn birileri dalga geçiyor benlen
ben sewiyorum böyle şeyleri iç mimar yada moda tasarımcısı falan olmalıydım tam beni yansıtan meslekler mesela çocuk yapğmaya karar werdiğimiz gün odasının tasırımlarına basladım perdeyi kendim tasarladım çizdim dolabı öyle.. odanın duvarlarını beyaza boyadım kendim tek başıma gelinliğimi kendim çizdim falan içimde war anacım ben ne yapim
Gittin Haritacı mı oldun kız içindeki bu kokoşla
Hiç bana göre değil anacım ,ilk girdiğim dükkandan giydiğim 5. gelinliği aldım ve çıktım ,hiç uğraşamam valla ,afakanlar basıyo bana ööle uzun uzun planlar ,giy çıkar giy çıkar
Gunde 2 ogun ye ayda 7 gider kesin. Cunku kalirisi cok az. Ben oyle hergun yemedim. Kahvaltida yedim bazen canim cekti ara ofun olarakta aldim. Yapabilirsen yap kg verirsinemzirmiyorum zaten. o yüzden düşündüm yapmayı.tatlışkom kesinlikle zayıflatıyor demişssin ya mesela 14 günde kaç kilo gider?birde arkadaşlar 14 günden sonra devam edilebiliyormu acep?aman başlıcam bu kilolara haaa, gelirken sessiz sedasız geliyorlar, ama bi türlü gitmek bilmiyorlar yaw.
allah yardımcın olsun canım.ama varya içini ferah tut ne bakıcılar var, ne kadarda güzel bakıyorlar kendi evlatları gibi.yeterki karşındaki insanın içinde alah korkusu olsun.bu çok önemli.kayınvlidelerin hepsinin köküne kibrit suyu diyeceğim.en iyisinin bile(sanki ben hiç kayınvalide olmayacağım haaa)
En azından 9.ayda yaptırın bari ,6.ay erken...teşekkürler canım bende yaptırmak istemiyorum ama ebe mecburi gibi söyledi gitmessek kesin gelin diye ararlar.
teşekkür ederiz didem teyzesi
gözleri ela yeşil arası, değişmez umarım..
dalga mı ne dalgasıtoplumsal bir yaraya parmak basıyorum, bu kadar konuşmayın hatlar karışıyor mesajı veriyorum
bi de bu arada sağlıklı beslenicem diye kendime koca bi kase yeşillik salatası yapıyodum. çorbamın yanında yicem diye hevesli hevesli. sonra dedim bu kızn niye hiç sesi çıkmıyo. len masadaki yarım havlu kağıdı parça pinçik yapmış. bi tuhaf bakıyo muzur muzur. acaba dedim yuttumu bi baktım ki ağzında varhemen aldım onu. ama parçaları birleştirince sadece çeyrek havlu yapıyoooo her yere de baktım başka parça yokkk
çeyreğini yutmuş yani sıpaaaa
bi sürü kızdım kendime, eşimi aradım bişi olmaz dedi.
ya napsam ki olmaz dimi bişey:44::44:
Olmaz olmaz canım merak etme , parçalanır o midede zaten...bi de bu arada sağlıklı beslenicem diye kendime koca bi kase yeşillik salatası yapıyodum. çorbamın yanında yicem diye hevesli hevesli. sonra dedim bu kızn niye hiç sesi çıkmıyo. len masadaki yarım havlu kağıdı parça pinçik yapmış. bi tuhaf bakıyo muzur muzur. acaba dedim yuttumu bi baktım ki ağzında varhemen aldım onu. ama parçaları birleştirince sadece çeyrek havlu yapıyoooo her yere de baktım başka parça yokkk
anammm ben almayacak bile olsam o hazzı yaşamak için milyonlarca kıyafet giyer çıkarırım.. zaten eşim kızımız olucağını duyunca ewi satayım ben en iyisi dedi malum anasına bak kızını al 1 tanesine yetişemiyorken 2. didem geliyor die bunalıma girdine gerçektenmi 5. gelinlik:26::26::26: ben adana da gitmediğim gelinlikçi kalmadı tam 3 ay gezdim gelinlik di bidallıydı kına gecesi kıyafetiydi anam ne günlerdi mobilyamı almak için de 5 ay kadar gezmişliğim war
Olmaz olmaz canım merak etme , parçalanır o midede zaten...
Hee aynen 5. gelinlik , yarım saat ya sürdü ya sürmedi. Kına gecesi yapmadım ,hiç uğraşamam ... Yalnız yaşadığım için ev eşyam vardı sadece yemek masası ve büyük buzdolabı aldım ... Nikah şekerim bile yoktu kız , merasim işlerini sevmiyorum ama yaaa naapiyim ,kaçmamış ki içime bi kokoş .... Stüdyoda düğün fotosu da çektirmedik ,çok sıkılırım ben foto çekmekten... Ama gelin çiçeğime rengarenk kurdeleler bağlamıştım uzun uzun ,çok renksiz görünmüştüm gözüme....Herifim de benlen aynı sağolsun ,varsa yoksa sokak bizim için...Yuvarlanıp gidiyoruz
bi de bu arada sağlıklı beslenicem diye kendime koca bi kase yeşillik salatası yapıyodum. çorbamın yanında yicem diye hevesli hevesli. sonra dedim bu kızn niye hiç sesi çıkmıyo. len masadaki yarım havlu kağıdı parça pinçik yapmış. bi tuhaf bakıyo muzur muzur. acaba dedim yuttumu bi baktım ki ağzında varhemen aldım onu. ama parçaları birleştirince sadece çeyrek havlu yapıyoooo her yere de baktım başka parça yokkk
Gecmisinizi ...okudum okudum anlamadim. Ben bu cicuga nasil kilo aldircam. Bu menu arastirmasi yapcam. Yani ne hangi satte felan
Gecmisinizi ...okudum okudum anlamadim. Ben bu cicuga nasil kilo aldircam. Bu menu arastirmasi yapcam. Yani ne hangi satte felan
ayyy kendimden utandım bir an eşim sen önceki hayatında bülent ersoyun çocuğuydun heralde diowalla ne güzel eşinlede uyumlu olmak ben böyleyim eşimde bir okadar paspal ben dürterim ille 2 dirhem bir çekirdek gez die işe giderken süslenir hafta sonu paspal sinir oluyorumm nişanlıyken böyle değildin sen die sana almaktan kendi üstüme para kalmıyor anam diyor sonra bende suçluluk hissediyorum ama saniyelik sonra geçiyor
Ee doymuyodur da doysa kilo alir mantigi yurutuyirumO geçmişi ben kaç saatte bitirdim haberin var mı , oku oku bitmiyo ama delikanlılığa leke sürdürmemek de var ,hırs yaptım okudum valla
Niye kilo aldırmaya çalışıyosun ,boyu uzamış ne güzel işte sağlıklı çocuk , oburcanı obezcan mı yapıcan
Kiz ebe decili bayagi basla corbasi yogurtu kahvalti tam ogun yani. Sutu hangi ara vercem dwdim bunlari yedirmeden 1 saat once dedi. Ya ben bu ebenin....dedigibe guvenmiyorum. Sizin dr ne diyo bu konuda. Dr a bunun icin gitmek istemiyorumcanım bu konuda bende gayet ciddiyim günde 2 öğün ek gıda veriyorum az mı acaba arastırda benide bilgilendir kız hayrına cumartesi dr arkadasın yanına uğramısdık gelmişken tartıralım dedim üzerindeki montla beraber 6.200 geldi sen hesap et artık sen bul bende uygulayayım hatta bende arastırayım birazzz
canım bu konuda bende gayet ciddiyim günde 2 öğün ek gıda veriyorum az mı acaba arastırda benide bilgilendir kız hayrına cumartesi dr arkadasın yanına uğramısdık gelmişken tartıralım dedim üzerindeki montla beraber 6.200 geldi sen hesap et artık sen bul bende uygulayayım hatta bende arastırayım birazzz
http://www.hayatnotu.com/nil-erkocl...erkek-olan-nil-erkoclar-fotograflari.html:31:
Fake haber sanmıştım bende gerçekmiş
Ne haberi bu canım ,bizde yasaklı site görnüyo ,açılmadı...
Sma mamalar kilo aldırıyor diye duymuştum ,biberon maması veriyosan onu bi dene canım istersen...Ama çıtırcanımız kilo alırsa nikini mi değiştiricez ki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?