2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizim pazartesi aşımız ve doktor kontrolümüz war kilo almıyor die 4. ayda başlatmısdı ek gıdalara hastanede diyetisyenimizde war kızım için kilo aldırmak için ona yönlendirmişdi pzrtsi onada uğruycam bizim doktor baya hassas ek gıda konusunda baya baya tarif bile veriyor pzrtsi aksam tüm detayları ile sorarım canım

pek bir rahatmıssınz canm walla yok bizimki takım elbise giyme zorunluluğu war bankacı olunca aman sizin kız 10 yaşına gelince ayrı ewe de çıkar çok cool gördüm sizin aileyi

Sma mamalar kilo aldırıyor diye duymuştum ,biberon maması veriyosan onu bi dene canım istersen...Ama çıtırcanımız kilo alırsa nikini mi değiştiricez ki :44:

aldık canım yemedi onu çok kötü bir kokusu war yok yok nickmiz kolay kolay değişmez bizim uyurken bile spor yapıo ayaklar havada uyuyor nasıl et tutsun

biberon almaz
suluk hızlı gelir boğazına kaçar
kaşıkla 4 kaşık içiyorsa 3ünü dışarı çıkarır ağzının kenarından...

BEN BU KIZA NASIL SU İÇİRİCEEEEEEEEEEEEEEEM? KEÇİ KAKASI YAPIYOR

Bence o mantık doğru değil canım hele senin oğlun için hiç değil çünkü 6.ay kontrolunde erkek bebek kilosu 7.50 olarak baz alınıyor.
1yaşında olup 9kilo 10 kilo olan bebek çok fazla mesela ki daha 6ay var önünde.Bunu dengelemek için bazen 200gram alır bazen hiç almaz bazende 500 gram alır. Bir yerden sonra durmalı/yavaşlamalı kilo alımı ay ay. Aç olsa hiçbir şekilde durmaz bunu biliyoruz zaten hepimiz. İnsan ister istemez farklı düşünüyor neden kilo almadı diyor ama topicte bu haliyle bile en iyi kilolu bebekler arasında oğluşun maşallah.Zaten başka besinlerde veriyorsun. Kilo alsın diye canını sıkma bence anne sütünü kısma bu telaşla :)

Olmaz olmaz canım merak etme , parçalanır o midede zaten...

ayy yaramazlıklara da başladı bu zıpırlar bişey olmaz bence de merak etme...

ay sağolun ya, kafam durdu birden. senaryo üretmeye başladım, neyse ki varsınız

Benimkide suyu sevemedi. Bardakla veriyorum 1damlaysa içiyor, biraz su varsa oynuyor. İlk biberon ucu az geliyor, diğer biberon ucuyla boğazına kacıyor. Alıştırma bardagı gibi birsey var oda akıtıyor baslık tam olmuyor .Suluk alacaktım dün bulamadım. Kaşıklada aynen ağzıının yanından akıyor yutmadıgı için...
Ben önceki gün kendime rezene yapmıstım şeker falan atmadım.Verdim kaşıkla içti su gibi yapmadı. Demek ki tadını sevmiyor suyun. Kac kasık verdim hiç akıtmadı,püskürtmedi. :44:

evet ya ben de okudum. üzüldüm ya kıza, çok şanslıyız aslında. erkek gibi hissedip kadın bedeninde olmak. hapis gibi bişey olmalı. Allah korusun
ben çay bardağıyla veriyorum. ne biberonla ne sulukla içmiyor

Telas yaptim acikcasi. Simdi corba yapiyorum icinede azcik tavuk suyu koycam. Patates havuc bide irmikmiydi

Bizimki 9 ayda demislerdi

Irmikli corbayi bi tarif etsenize kizlar

canım ben o gün yaptım çok sewerek içdi patates ve havucu doğrayıp suda iyice haşladım sonra kereviz koydum ona da haşladım pişmersine yakın biraz irmik koydum 4 5 dk daha pişirdim kapattım biraz dinlenince blenderdan geçrdim çünkü pütürlü yemiyo bizimki... sonrada içine bir çay kaşığı pekmez koydum çorba hazır sewerek de içdi

ben çay bardağıyla veriyorum. ne biberonla ne sulukla içmiyor

okuduklarım şu yönde kızlar

ılıtın, bu bebeler ılık şeylere alışık diyorlar
bişeyle haşlayın verin tadını az da olsa değiştirsin diyorlar:44:

aklım yatmadı pek. direk su alsın, oda sıcaklığında alsın bence

Son düzenleme:
Emret komutanım diye bir dizi vardı ya ondaki Foto Fato erkek olmuş ameliyatla

Nil Erkoçlar Ayşe Arman'a konuştu en son haber
Kızı hatırlamadım ama haber ilginçmiş , bildiğin ameliyat olmuş ha , allah yardımcısı olsun ne diyim ,öyle bi ikilem yaşamak hiç de kolay olmasa gerek :44:

pek bir rahatmıssınz canm walla yok bizimki takım elbise giyme zorunluluğu war bankacı olunca aman sizin kız 10 yaşına gelince ayrı ewe de çıkar çok cool gördüm sizin aileyi
Rahatız valla ...10 erken de ,üniversiteden sonra olabilir ,ben evlenmeden önce 7 yıl yalnız yaşadım ,çok da keyifliydi valla ,ilk evlendiğim zamanlar sıkılıyodum bazen yalnızlığımı özlüyodum

aldık canım yemedi onu çok kötü bir kokusu war yok yok nickmiz kolay kolay değişmez bizim uyurken bile spor yapıo ayaklar havada uyuyor nasıl et tutsun
Yerim ben onun minik poposunu yaaa....

Sulukların da akış ayarlamalı olanları yok mu yaa ,ben de suluk almıştım ama damlatıyo ,hala biberondan içiyo suyu...
Küçük çay bardağıyla vermiş annem dün ,ben görmedim ama içmiş ,dene bi istersen canım...

Irmikli corbayi bi tarif etsenize kizlar
İrmikli çorba ayrıca mı var ,ben sebze çorbalarına katıyorum 1 çay kaşığı kadar...

Biraz derken ne jadar tani 1 kasik yetermi? 1 havuc 1 patates e gore

bardak denedim haftasonu. suluktan 3-4 sefer çekiyordu bardaktan da aynı sayıda ama daha büyük yudumlar çektiği için daha çok içiyor safım benim deneyebilirsin bence

Ilık derken oda sıcaklığını kastediyolardır bence ama şurası doğru ki ,ılık daha kolay içiyolar,anne sütü de ılık ılık ya ondan mıdır bilemedim...

aaa evet yaa ben de kolikcana kolikcan günlerinde rezene veriyordum hey gidi günler hey hatta ilk su verdiğim zamanlar su içmediğinde de rezene veriyordum, bebek rezenesinden.. gene veriyim arada, bahaneyle su içer bari

Telas yaptim acikcasi. Simdi corba yapiyorum icinede azcik tavuk suyu koycam. Patates havuc bide irmikmiydi
Ben patates,havuc , irmik yapmıstım ama corba değil pure seklinde yapmıstım.
PİRincle yogurt corbası yaptıgımda da irmik ekledim biraz.

Normal oda sıcaklıgında hiç sevmiyor, normal suya sıcak su ekleyip ılıtıyorum genelde. Ama pek sevmiyor. Bende son zamanlarda ek gıda denemesini sıklastırınca taktım, vermeye calıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…