Ee doymuyodur da doysa kilo alir mantigi yurutuyirum
Kiz ebe decili bayagi basla corbasi yogurtu kahvalti tam ogun yani. Sutu hangi ara vercem dwdim bunlari yedirmeden 1 saat once dedi. Ya ben bu ebenin....dedigibe guvenmiyorum. Sizin dr ne diyo bu konuda. Dr a bunun icin gitmek istemiyorum
O kadar eski bir ütüm vardı ki ,bi ara neye lazımdı hatırlamıyorum ,yengemin eskisini almıştım , Umay'ın kıyafetleri sayesinde yeni ütü aldım...
Allahımmmm topiğin paspal oscarına adayımmmm
Geçen sevgililer gününde belediye menekşe dağıtıcakmış ,benim herife de takım elbise giy gel demişler , tek takım elbisem damatlığım ,o da olmuyo şuanda demiş
Ailecek adayız oscara
Sma mamalar kilo aldırıyor diye duymuştum ,biberon maması veriyosan onu bi dene canım istersen...Ama çıtırcanımız kilo alırsa nikini mi değiştiricez ki :44:
Ee doymuyodur da doysa kilo alir mantigi yurutuyirum
Kiz ebe decili bayagi basla corbasi yogurtu kahvalti tam ogun yani. Sutu hangi ara vercem dwdim bunlari yedirmeden 1 saat once dedi. Ya ben bu ebenin....dedigibe guvenmiyorum. Sizin dr ne diyo bu konuda. Dr a bunun icin gitmek istemiyorum
Olmaz olmaz canım merak etme , parçalanır o midede zaten...
ayy yaramazlıklara da başladı bu zıpırlarbişey olmaz bence de merak etme...
ay sağolun ya, kafam durdu birden. senaryo üretmeye başladım, neyse ki varsınız
Benim eşek oğlumda her alt değiştirmede birden döner tuvalet kağıdını kapar, emmeye başlarHemde ne iştahla, ben çekerim o çeker. Azcık eritir tabi o arada Yaptıklarımı yeme bu saçma şeye saldır diye kavga ediyorum bende bebeyle
biberon almaz
suluk hızlı gelir boğazına kaçar
kaşıkla 4 kaşık içiyorsa 3ünü dışarı çıkarır ağzının kenarından...
BEN BU KIZA NASIL SU İÇİRİCEEEEEEEEEEEEEEEM? KEÇİ KAKASI YAPIYOR
evet ya ben de okudum. üzüldüm ya kıza, çok şanslıyız aslında. erkek gibi hissedip kadın bedeninde olmak. hapis gibi bişey olmalı. Allah korusunhttp://www.hayatnotu.com/nil-erkocl...erkek-olan-nil-erkoclar-fotograflari.html:31:
Fake haber sanmıştım bende gerçekmiş
ben çay bardağıyla veriyorum. ne biberonla ne sulukla içmiyorbiberon almaz
Telas yaptim acikcasi. Simdi corba yapiyorum icinede azcik tavuk suyu koycam. Patates havuc bide irmikmiydiBence o mantık doğru değil canım hele senin oğlun için hiç değil çünkü 6.ay kontrolunde erkek bebek kilosu 7.50 olarak baz alınıyor.
1yaşında olup 9kilo 10 kilo olan bebek çok fazla mesela ki daha 6ay var önünde.Bunu dengelemek için bazen 200gram alır bazen hiç almaz bazende 500 gram alır. Bir yerden sonra durmalı/yavaşlamalı kilo alımı ay ay. Aç olsa hiçbir şekilde durmaz bunu biliyoruz zaten hepimiz. İnsan ister istemez farklı düşünüyor neden kilo almadı diyor ama topicte bu haliyle bile en iyi kilolu bebekler arasında oğluşun maşallah.Zaten başka besinlerde veriyorsun. Kilo alsın diye canını sıkma bence anne sütünü kısma bu telaşla :)
Mart da geldi zaten az kaldı ,bekliyoruz
slm kızlar
ben eylül annelerindenim aslında bebeğim 28 ağustos doğumlu bugün 6 aylık aşıları vardı ve hemşire bana haftaya yine getir kızamık salgını var kızamık aşısı yapacağız dedi başına böyle bir olay gelen var mı ben tedirgin oldum:26:kızamık aşısını 1 yaş civarı biliyordum çünkü hemşire sadece kızamık aşısı 6 aylık bebeklere yapılabiliyor dedi?rica etsem bu konuda bilgisi olan cvp yazabilir mi?
Irmikli corbayi bi tarif etsenize kizlar
Benimkide suyu sevemedi. Bardakla veriyorum 1damlaysa içiyor, biraz su varsa oynuyor. İlk biberon ucu az geliyor, diğer biberon ucuyla boğazına kacıyor. Alıştırma bardagı gibi birsey var oda akıtıyor baslık tam olmuyor .Suluk alacaktım dün bulamadım. Kaşıklada aynen ağzıının yanından akıyor yutmadıgı için...
Ben önceki gün kendime rezene yapmıstım şeker falan atmadım.Verdim kaşıkla içti su gibi yapmadı. Demek ki tadını sevmiyor suyun. Kac kasık verdim hiç akıtmadı,püskürtmedi. :44:
ben çay bardağıyla veriyorum. ne biberonla ne sulukla içmiyor
Kızı hatırlamadım ama haber ilginçmiş , bildiğin ameliyat olmuş ha , allah yardımcısı olsun ne diyim ,öyle bi ikilem yaşamak hiç de kolay olmasa gerek :44:Emret komutanım diye bir dizi vardı ya ondaki Foto Fato erkek olmuş ameliyatla
Nil Erkoçlar Ayşe Arman'a konuştu en son haber
Rahatız valla ...10 erken de ,üniversiteden sonra olabilir ,ben evlenmeden önce 7 yıl yalnız yaşadım ,çok da keyifliydi valla ,ilk evlendiğim zamanlar sıkılıyodum bazen yalnızlığımı özlüyodumpek bir rahatmıssınz canm walla yok bizimki takım elbise giyme zorunluluğu war bankacı oluncaaman sizin kız 10 yaşına gelince ayrı ewe de çıkar çok cool gördüm sizin aileyi
Yerim ben onun minik poposunu yaaa....aldık canım yemedi onu çok kötü bir kokusu war yok yok nickmiz kolay kolay değişmez bizim uyurken bile spor yapıo ayaklar havada uyuyor nasıl et tutsun
Sulukların da akış ayarlamalı olanları yok mu yaa ,ben de suluk almıştım ama damlatıyo ,hala biberondan içiyo suyu...biberon almaz
İrmikli çorba ayrıca mı var ,ben sebze çorbalarına katıyorum 1 çay kaşığı kadar...Irmikli corbayi bi tarif etsenize kizlar
Biraz derken ne jadar tani 1 kasik yetermi? 1 havuc 1 patates e gorecanım ben o gün yaptım çok sewerek içdi patates ve havucu doğrayıp suda iyice haşladım sonra kereviz koydum ona da haşladım pişmersine yakın biraz irmik koydum 4 5 dk daha pişirdim kapattım biraz dinlenince blenderdan geçrdim çünkü pütürlü yemiyo bizimki... sonrada içine bir çay kaşığı pekmez koydum çorba hazır sewerek de içdi
biberon almaz
okuduklarım şu yönde kızlar
ılıtın, bu bebeler ılık şeylere alışık diyorlar
bişeyle haşlayın verin tadını az da olsa değiştirsin diyorlar:44:
aklım yatmadı pek. direk su alsın, oda sıcaklığında alsın bence
Benimkide suyu sevemedi. Bardakla veriyorum 1damlaysa içiyor, biraz su varsa oynuyor. İlk biberon ucu az geliyor, diğer biberon ucuyla boğazına kacıyor. Alıştırma bardagı gibi birsey var oda akıtıyor baslık tam olmuyor .Suluk alacaktım dün bulamadım. Kaşıklada aynen ağzıının yanından akıyor yutmadıgı için...
Ben önceki gün kendime rezene yapmıstım şeker falan atmadım.Verdim kaşıkla içti su gibi yapmadı. Demek ki tadını sevmiyor suyun. Kac kasık verdim hiç akıtmadı,püskürtmedi. :44:
Ben patates,havuc , irmik yapmıstım ama corba değil pure seklinde yapmıstım.Telas yaptim acikcasi. Simdi corba yapiyorum icinede azcik tavuk suyu koycam. Patates havuc bide irmikmiydi
okuduklarım şu yönde kızlar
ılıtın, bu bebeler ılık şeylere alışık diyorlar
bişeyle haşlayın verin tadını az da olsa değiştirsin diyorlar:44:
aklım yatmadı pek. direk su alsın, oda sıcaklığında alsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?