2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ilık derken oda sıcaklığını kastediyolardır bence ama şurası doğru ki ,ılık daha kolay içiyolar,anne sütü de ılık ılık ya ondan mıdır bilemedim...

biraz daha kaşık bardak alternatifini deneyeyim, gelecek ay yutmayı biraz daha öğrenince suluğa geçerim artık ne yapayım.

iriscan, senin demir işi noldu annem?

cydkns, will you be American next year?

MSOE, bakıcı konusunda son durum ne?:130:

ice_daisy, yeni evine alışabildin mi?

tatlişkom, kızın nasıl oldu?

yeni bir haber yok wavy'cim, bi bakıcı kampanyası falan yok mu ayarlasan

Demir oranımız sınırda çıktı , 4 damla veriyorum ,8 damla idi normalde ,çok düşük çıkmayınca 4 damlayla devam ediyoruz canımmm...

Demir oranımız sınırda çıktı , 4 damla veriyorum ,8 damla idi normalde ,çok düşük çıkmayınca 4 damlayla devam ediyoruz canımmm...

yok son durumu biliyorum (fil hafızası vardır da bende) de verebiliyor musun, bi değişiklik gözlemledin mi, ne marka veriyorsun gibi demirsel anlamda sordum :44:

kıymaya geçince bi de pekmezdi ıspanaktı derken hoooop sınırı katlayarak aşıcak kartpostal bebeğim casperim

Eve alıştıkta üst kattakiler çok gürültücü Büyükler ayrı küçük ayrı, birde küçük 2yaş sendroumda mıdır nedir sürekli bağıra bağıra ağlıyor Bizimki şimdi melek, zor günler bizi bekliyor diyorum eşime
yeni bir haber yok wavy'cim, bi bakıcı kampanyası falan yok mu ayarlasan

Bencede bu işe bi el atmalı

Sabah dr giturdum cigerde bise yok dedi verdi antibiyotigi. Oksurugu var geneli iyi. Ogkani uyuttum. Basim agriyo.

Anammm neler hatırlıyon kız sen
4 damla olunca pek sorun olmadı sanırım ,içiyor velet...Ferrum veriyorum ,hausman mı hasman mı ne işte ondan...
Yaparız bi tahlil daha şekerim ,bakarız durum nedir ,keseriz damlayı ,demir manyağı yapmayız casperimizi yau

ayy bizimkide düşük çıkdı geçen ay dr 8. ayda tekrarlıycaz dedi 5 damla veriyordum ben 9 damlaya çıkardı.. birde üzüm pekmezi içir hergün 1 çay kaşığı kadar dedi haberin ola

hoşgeldine geldiler mi?

bizim burdakiler acaip mesafeli. 1 yıldır kim kimdir bilmiyoruz.
gerçi çok kalabalık bi apartman, 500 kişi yaşıyordur ama olsun insan en azından katındakilerle görüşmek istiyor

demir ilacı deyince aklıma geldi Allah senden razı olsun kaç gündür soracam unutuyorum benim aklıma takılan bişe war arkadaslar yorum mültitabs veren arkadaşlar onu buzdolabında saklıyoruz ya verirken direkmi veriyorsunz yoksa ılıtıyormusunuz ılıtılacaksa nasıl ılıtılacak falan işde

Sabah dr giturdum cigerde bise yok dedi verdi antibiyotigi. Oksurugu var geneli iyi. Ogkani uyuttum. Basim agriyo.

çok geçmiş olsun canım.

koşturmadan ve diyetten ağrıyordur. nasıl gidiyo diyet işi? sütü etkiledi mi?

saat 4, iris kaçar keşke kaçmasa...

Benımkı dusarda dokaba kıymuyırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…