Ilık derken oda sıcaklığını kastediyolardır bence ama şurası doğru ki ,ılık daha kolay içiyolar,anne sütü de ılık ılık ya ondan mıdır bilemedim...
biraz daha kaşık bardak alternatifini deneyeyim, gelecek ay yutmayı biraz daha öğrenince suluğa geçerim artık ne yapayım.
iriscan, senin demir işi noldu annem?
cydkns, will you be American next year?
MSOE, bakıcı konusunda son durum ne?:130:
ice_daisy, yeni evine alışabildin mi?
tatlişkom, kızın nasıl oldu?
yeni bir haber yok wavy'cim, bi bakıcı kampanyası falan yok mu ayarlasan
biraz daha kaşık bardak alternatifini deneyeyim, gelecek ay yutmayı biraz daha öğrenince suluğa geçerim artık ne yapayım.
sen bugün dalgacı günündesin herhalde yavru kuşum, geç bakalım dalganı :101:
Demir oranımız sınırda çıktı , 4 damla veriyorum ,8 damla idi normalde ,çok düşük çıkmayınca 4 damlayla devam ediyoruz canımmm...
Eve alıştıkta üst kattakiler çok gürültücübiraz daha kaşık bardak alternatifini deneyeyim, gelecek ay yutmayı biraz daha öğrenince suluğa geçerim artık ne yapayım.
yeni bir haber yok wavy'cim, bi bakıcı kampanyası falan yok mu ayarlasan
yok son durumu biliyorum (fil hafızası vardır da bende) de verebiliyor musun, bi değişiklik gözlemledin mi, ne marka veriyorsun gibi demirsel anlamda sordum :44:
kıymaya geçince bi de pekmezdi ıspanaktı derken hoooop sınırı katlayarak aşıcak kartpostal bebeğim casperim
Biraz derken ne jadar tani 1 kasik yetermi? 1 havuc 1 patates e gore
Demir oranımız sınırda çıktı , 4 damla veriyorum ,8 damla idi normalde ,çok düşük çıkmayınca 4 damlayla devam ediyoruz canımmm...
Eve alıştıkta üst kattakiler çok gürültücüBüyükler ayrı küçük ayrı, birde küçük 2yaş sendroumda mıdır nedir sürekli bağıra bağıra ağlıyor Bizimki şimdi melek, zor günler bizi bekliyor diyorum eşime
Sabah dr giturdum cigerde bise yok dedi verdi antibiyotigi. Oksurugu var geneli iyi. Ogkani uyuttum. Basim agriyo.
Anammm neler hatırlıyon kız sen
4 damla olunca pek sorun olmadı sanırım ,içiyor velet...Ferrum veriyorum ,hausman mı hasman mı ne işte ondan...
Yaparız bi tahlil daha şekerim ,bakarız durum nedir ,keseriz damlayı ,demir manyağı yapmayız casperimizi yau
Corbayi ne kadar yediriyonuz 1 kase yetermi?
çok geçmiş olsun canım.
koşturmadan ve diyetten ağrıyordur. nasıl gidiyo diyet işi? sütü etkiledi mi?
Yok ya oglana dertlendim. Sut sımdılık var sagdım 150 cıktı. Zaren surkli sagıyorum bıde ek gudaya da ıyıce baslucam.
saat 4, iris kaçarkeşke kaçmasa...
Benımkı dusarda dokaba kıymuyırumdemir ilacı deyince aklıma geldi Allah senden razı olsunkaç gündür soracam unutuyorum benim aklıma takılan bişe war arkadaslar yorum mültitabs veren arkadaşlar onu buzdolabında saklıyoruz ya verirken direkmi veriyorsunz yoksa ılıtıyormusunuz ılıtılacaksa nasıl ılıtılacak falan işde
Benımkı dusarda dokaba kıymuyırum
Nasıl yazı bu böle yaaa kusura bakma dıdo. Buzdolabına koymuyorum ben dolaba mı koymak gerekıyomus.Benımkı dusarda dokaba kıymuyırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?