sen bugün dalgacı günündesin herhalde yavru kuşum, geç bakalım dalganı :101:
Sıyırdı o sıyırdı ,hem çalışıp hem çene çalınca öyle oluyo
Nasıl yazı bu böle yaaa kusura bakma dıdo. Buzdolabına koymuyorum ben dolaba mı koymak gerekıyomus.
Corbayıda yarım kase kadar yedı. Yeter herhalde
Wavy oglana gerıldım. Sımdilik var kac saate 150 cc bırıkmis.
Ebe 1 kg alması gerekıyodu dedı. Ac kalıyodu dıyınce vıcdanım sızladı. Gercı hıc ağlamazda 200 cc azmı ya cus derler adama. Ben inekmıyımtatliskom sanırım olgusunun kilosunu kafana takmissin gayet normal almaması çünkü belli aydan sonr anne sutu yetersiz oluyomus bizdede aynısı oldu sen ek gıdaya basla bak nasıl yeniden kilo alıyor hem zaten kuzinun kilosu ortalamanin üstünde annesi
senaysen, elaayse nerdee:105:
muffin de yok, esra erol mu izliodur
arkadaşlar merhaba yine çok geçmiş yapamadım. bugün 6. ay aşılarımızı biraz gecikmiş de olsa yaptırdık. ateş olursa calpol vericem artık.
su içme konusu geçmiş. bizim doktor kontrolde 100 cc kadar su alabilmeli demişti. içmiyor biberonu almıyor. kaşıkla döküyor. yandan hoop üstüne ne önlük kaldı ne tulum hep ıslak, kusmuklusuluk aldım onu da almıyor.
bir de arkadaşlar kahvaltıyı ayrı ver dedi dokturum ama ayrı almıyor. bir hafta uraştım. yumurta boğazına kaçıyor. ıhlamur ver bardakla çay niyetine demişti i ama ona da suya yaptığını yapıyor bardakta çözmedi . bugün bende peynir yumurta pekmez ıhlamurla karıstırdım 3 -5 kaşık yedi. sizler nasıl veriyorsunuz karıştırıyor musunuz?
yoğurt yerdi artık onuda yemiyor bilemedim gitti. ne olcek böyle.
Merhaba kıslar bugün çok yoğundum giremedim neler kaynattınız bir ara bakıcem
Bugün benim zıpırcanları doktora götürdüm kızım ciğerleri dolu dedi doktor 5 tane antibiyotik iğne yazdı
Oğluma da şurup verdi onunki çok ilerlememiş Allahtan.kuzum iğneyi çürürsen nasıl ağladı
Yarın misafirim var sabahtan beri pasta börek ev temizliği yeni oturabildim akşama da yemek yok offf misafir zor iş
Biraz geçmiş okuyayım bakalım
Ebe 1 kg alması gerekıyodu dedı. Ac kalıyodu dıyınce vıcdanım sızladı. Gercı hıc ağlamazda 200 cc azmı ya cus derler adama. Ben inekmıyım
Bırde yogurt tarıfı verdı. Sutu ısıtıp mayayı atıp sıcak suya oturt ustunude kapat dedı. Yaptım bakalım olacakmı. "Olursa olur suyu olmazsa hamur suyu" napıyım ya yesın sutas. Gunluk tek yemelık nasıl yapcam olmuyo işte
Merhaba kıslar bugün çok yoğundum giremedim neler kaynattınız bir ara bakıcem
Bugün benim zıpırcanları doktora götürdüm kızım ciğerleri dolu dedi doktor 5 tane antibiyotik iğne yazdı
Oğluma da şurup verdi onunki çok ilerlememiş Allahtan.kuzum iğneyi çürürsen nasıl ağladı
Yarın misafirim var sabahtan beri pasta börek ev temizliği yeni oturabildim akşama da yemek yok offf misafir zor iş
Ebe bi kendi işine baksın doktor olmak istemişte olamamış galibaEbe 1 kg alması gerekıyodu dedı. Ac kalıyodu dıyınce vıcdanım sızladı. Gercı hıc ağlamazda 200 cc azmı ya cus derler adama. Ben inekmıyım
Bırde yogurt tarıfı verdı. Sutu ısıtıp mayayı atıp sıcak suya oturt ustunude kapat dedı. Yaptım bakalım olacakmı. "Olursa olur suyu olmazsa hamur suyu" napıyım ya yesın sutas. Gunluk tek yemelık nasıl yapcam olmuyo işte
hoşgeldine geldiler mi?
bizim burdakiler acaip mesafeli. 1 yıldır kim kimdir bilmiyoruz.
gerçi çok kalabalık bi apartman, 500 kişi yaşıyordur ama olsun insan en azından katındakilerle görüşmek istiyor
Ahh yavrum ya cok gecmış olsun. Ama daha ıyı suruptan yagmurda gecen ay sabah aksam yedı ıgneyı. o bı yandan aglıyo ben bı yandan cok yzulmuştum.Merhaba kıslar bugün çok yoğundum giremedim neler kaynattınız bir ara bakıcem
Benım kafam bı dunyaydı valla cocugun agzına yemek dokesım var oyleki uzuldumBende yokum hiç farkeden yok
Ya banada tuhaf geldı 1 kıloda ne dıyım. Kadının bırı benım cıkmamı beklıyodu ebe ona takacaktı TBen de tam "takma kafaya annesi, kilosu maşallah gayet iyi diyecektim" ki sizin ebenin lafı üstüne kulaklarını çınlatmaya karar verdim!Oha bu ne yaaa 1 kilo? Bebe her ay 1 kilo alırsa direk obez olur manyak mıdır nedir! O zaman benim oğlanı görse direk serumla filan beslemeye kalkar çünkü benim pıtırcık 7500 gr!
geçmiş olsun eli öpülesi analarımızdan alsencimhemen atlatırlar inşallah
ben de istiyorum pasta börek sana misafir olmak bana neeeee
şu martı atlatalım hep beraber bi ODTU yapalım gezelim tozalım yiyelim içelim :124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?