2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yuhhhh ayda 1 kg nasıl alıcakmış benim kız ayda 1 kilo alıyordu ama 2 aydır 500 gr alıyor.canım sen hiç takılma saglıgı önemli
Ben sağlıklı ve kilosu yerinde bir bebiş görüyorum

hoşgeldine geldiler mi?

bizim burdakiler acaip mesafeli. 1 yıldır kim kimdir bilmiyoruz.
gerçi çok kalabalık bi apartman, 500 kişi yaşıyordur ama olsun insan en azından katındakilerle görüşmek istiyor

Evi alalı 3 yıl oldu benim komşularda yarın gelecekler hoşgeldin,güle güle büyüt bebeleri hepsini aradan çıkaracaklar

Kizlar nasilsiniz ? Ugrayamadim kac gundur. İs cok yogun , bebeler de iste benimle , sonra evdeki isler totom yer gormuyor. Affedersiniz mal gibi bos bos oturasim var saatlerce. Sizlerde haberler nasil ? Bebislerimiz nasil ?

Kizlar nasilsiniz ? Ugrayamadim kac gundur. İs cok yogun , bebeler de iste benimle , sonra evdeki isler totom yer gormuyor. Affedersiniz mal gibi bos bos oturasim var saatlerce. Sizlerde haberler nasil ? Bebislerimiz nasil ?

Kolay gelsin canim sana.aynen bizde git gide yoruluyoruz.bebeler uyudu evde bi suru is.

Ahh canim hepimize kolay gelsin walla
hergun bebelerle ise git gel ev off tabii onemli olan huzur ama insan yoruluyor bir de kavga da etmeye basladilar bacak kadar boylariyla birbirlerini aglatmaya
sen naptin gittiniz mi istanbula ?

Kolay gelsin canim sana.aynen bizde git gide yoruluyoruz.bebeler uyudu evde bi suru is.

Ahh canim hepimize kolay gelsin walla
hergun bebelerle ise git gel ev off tabii onemli olan huzur ama insan yoruluyor bir de kavga da etmeye basladilar bacak kadar boylariyla birbirlerini aglatmaya
sen naptin gittiniz mi istanbula ?

Valla nazar degmesin benimkiler pek bi sevisiyor.bana bile gulmuyorlar.uyanipta yaninda oburunu gorunce bi agu magu masallah.
Daha gidemedik esimin isi bitmedi burdaki o bitince gidecez.
Bende bugun ilk kez yarma yedirdim insallah dokunmaz cok da yediler gece koro calmayiz ins

Hakikaten çook tatlı maşallah :)

Valla direk veriyorum.

Gecmisinizi ... okudum okudum anlamadim. Ben bu cicuga nasil kilo aldircam. Bu menu arastirmasi yapcam. Yani ne hangi satte felan

Benim büyük oğlanın arkadaşının ailesiyle görüşürüz bazen.Bir de bizimkilerden bir yaş büyük oğlu var. Küçük oğlanı hayırlamaya geldiklerinde çocuk 13 aylıktı. Bundan önce en son 6 aylıkken gördüm yavruyu. İri bir bebekti ama normaldi. Bize geldiklerinde eşimle inanamadık gözlerimize, çocuk hiç abartmıyorum 3 yaşındaymış gibi gösteriyordu. Hem boy hem kilo olarak. Resmen obez ötesiydi, şimdi bacaklarına demir takılmış destek için bacakları şişmanlıktan parantez gibi olmuş çünkü. Senin ebe böyle yapmak istiyor herhalde oğlanı. Kilosu gayet iyi ama tabii 6 ayı da bitiriyor yavru ek gıdaya alıştırmak lazım. Anne sütü her öğünden sonra alıyorlar, benimki öyle en azından, iştah açısından benziyorlar senin oğlanla, maşallah ikisine de :) O yüzden süt almaz diye endişe etme. Ben hala günde 5-6 kez uzuuun uzuuun emziriyorum. ama ek gıda da çok iyi yiyiyor maşallah. Zaten yoğurt ve kahvaltı hariç iki çay bardağını geçmiyor verdiğim ek gıda, kahvaltı mama bazlı yogurt da süt bazlı o yüzden onları saymıyorum. Bence senin oğlan da hem seni emer hem süt içer. Kilosu da gayet iyi, sağlığı da çok iyi görünüyor maşallah. Ebe halt etmiş :)

Son düzenleme:
Cocuklar canimi okudu ya cok oyun istiyorlar belim bacaklarim g.tum dokuluyor.hergun elli kere koltugun arkasindan ceee oyunu otur kalk.birini kucakla digerinden saklan oyunu.resimli kitabi anlatmaca.resimli kitaptan sarki soylemece. Ikisinin tepesinde dans etmece. Vs vs. Bu kadar ugrasma diyor esim.ama ne yapayim ya eglenmek istiyorlar.gozumun icine bakiyorlar

Bugunden itibaren sut icin bisey yemeyi biraktim ahanda bende diyetteyim zaten bu tempoyla kestele donmezsem hormonel bi problem araycam kendimde.

5. gün bitiyor... Hala bir lokma ekmek yemedim :) Bugün azicik tatlı yedim, eve gelince hemen canım abur cubur istemeye başladı ama kendimi durdurdum. Akşam yemeğinde zeytinyağlı yemek ve yoğurt yedim biraz kuruyemiş, yarım portakal ve biraz ayva yedim. Bugün bitmeli artık yoksa işin ucu kaçacak :) Ben bugün tavukluk edip erkenden yatayım.

Çarşamba 1 hafta olacak, ondan sonrası gelir... :)

bende bi dilim sabah yedim okadar.bütün gün çorba sebze yedim sadece.şu an baya hafif hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…