Canım benim çook geçmişler olsun kuzucuklarına kıyamam yaa!İnşallah çabuk atlatırlar.. Şu kış mevsimi mahvetti hepimizi!
Ebe 1 kg alması gerekıyodu dedı. Ac kalıyodu dıyınce vıcdanım sızladı. Gercı hıc ağlamazda 200 cc azmı ya cus derler adama. Ben inekmıyım
Bırde yogurt tarıfı verdı. Sutu ısıtıp mayayı atıp sıcak suya oturt ustunude kapat dedı. Yaptım bakalım olacakmı. "Olursa olur suyu olmazsa hamur suyu" napıyım ya yesın sutas. Gunluk tek yemelık nasıl yapcam olmuyo işte
hoşgeldine geldiler mi?
bizim burdakiler acaip mesafeli. 1 yıldır kim kimdir bilmiyoruz.
gerçi çok kalabalık bi apartman, 500 kişi yaşıyordur ama olsun insan en azından katındakilerle görüşmek istiyor
Kizlar nasilsiniz ? Ugrayamadim kac gundur. İs cok yogun , bebeler de iste benimle , sonra evdeki isler totom yer gormuyor. Affedersiniz mal gibi bos bos oturasim var saatlerce. Sizlerde haberler nasil ? Bebislerimiz nasil ?
Kolay gelsin canim sana.aynen bizde git gide yoruluyoruz.bebeler uyudu evde bi suru is.
Ahh canim hepimize kolay gelsin walla
hergun bebelerle ise git gel ev off tabii onemli olan huzur ama insan yoruluyor bir de kavga da etmeye basladilar bacak kadar boylariyla birbirlerini aglatmaya
sen naptin gittiniz mi istanbula ?
bizim kızı kv yine uyutmus gündüz gece nöbetçiyim ya:18:
bunlar da kolikcanın haftasonu halleri
Eki Görüntüle 641306 Eki Görüntüle 641307 Eki Görüntüle 641308
işte benim o dediğim kuzenim de benzer bir durum yaşamıştı. kv.si görümcesinin oğluna bakmış büyütmüş, bu da benim kızıma da bakar diye düşünüyordu. sonra kv.si ay ben bakamam yaşlandım falan bisürü bahane öne sürdü, bir sene sonra görümcesinin bir de kızı oldu kadın gitti ona bakıyor şimdi.. e şimdi bu kızcağız kadına kafayı takmasın da napsınama dediğim gibi rahat etti bakıcısıyla.
bi ben bulamadım kafama göre bi bakıcı
benim tatlı mı tatlı bir kızım var elendil teyzesi aklında olsun
demir ilacı deyince aklıma geldi Allah senden razı olsunkaç gündür soracam unutuyorum benim aklıma takılan bişe war arkadaslar yorum mültitabs veren arkadaşlar onu buzdolabında saklıyoruz ya verirken direkmi veriyorsunz yoksa ılıtıyormusunuz ılıtılacaksa nasıl ılıtılacak falan işde
Gecmisinizi ...okudum okudum anlamadim. Ben bu cicuga nasil kilo aldircam. Bu menu arastirmasi yapcam. Yani ne hangi satte felan
Ouzi cim yarma dokunmadi bizimkilere insallah sizi de rahatsiz etmezbizim kızı kv yine uyutmus gündüz gece nöbetçiyim ya:18:
Eki Görüntüle 641236 karşınızda beni dün gece sadece 2 saat uyumama izin veren zombicannnn
Şimdi Yeşilçay birazdan spor vakti
5. gün bitiyor... Hala bir lokma ekmek yemedim :) Bugün azicik tatlı yedim, eve gelince hemen canım abur cubur istemeye başladı ama kendimi durdurdum. Akşam yemeğinde zeytinyağlı yemek ve yoğurt yedim biraz kuruyemiş, yarım portakal ve biraz ayva yedim. Bugün bitmeli artık yoksa işin ucu kaçacak :) Ben bugün tavukluk edip erkenden yatayım.
Çarşamba 1 hafta olacak, ondan sonrası gelir... :)
Bir de kıpırcan yapalım sabah sabah ,haftaya öyle başlayalım ,teyzoşlara selamlar
Eki Görüntüle 641173
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?