Olsun yorgun Olan uyusun hadı allah rahatlıkla versin sanabenim menüde şöyle;kızı sallayıp uyutmaca sonra bende kütt diyeuyumaca.çok uykusuzum.ayakta sallanıyorum resmen
Bıttımı bare gecmış olsun cok Zordur bılırımEki Görüntüle 641822 Merhaba güzel annelerrrr hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmev taşıma muhabbetine 2 haftadır giremedim ..umarım herkes çok iyidir herkeslere iyi geceler
O lora 2 yumurta kırıp yee lutfen. Bende yogurt denedım bu son olmazsa daha denemıcemOglum uc gündür kaka yapmadı Ilkkez kabız oldu.normalde gunde 4-5kez az cok yapıyodu.hatta doktor bağırsaklari fazla calisiyor diye surup verdi kullanmadim ama.ek gida bize tas gibi oturdu.armutsuyu verdim yedillerinn icine zeytin yagi atıyorum baska ne yapayım. Bende temizlige dadandim k.cim ayrildi.buarada ben eksimis yoğurttan lor yaptim enfes oldu.tereyagi denedim yazikoldu))
Delik siz uykular bem kaçar
Bıttımı bare gecmış olsun cok Zordur bılırım
O lora 2 yumurta kırıp yee lutfen. Bende yogurt denedım bu son olmazsa daha denemıcem
Eki Görüntüle 641822 Merhaba güzel annelerrrr hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmev taşıma muhabbetine 2 haftadır giremedim ..umarım herkes çok iyidir herkeslere iyi geceler
Eki Görüntüle 641822 Merhaba güzel annelerrrr hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmev taşıma muhabbetine 2 haftadır giremedim ..umarım herkes çok iyidir herkeslere iyi geceler
Parmağını içine koyup 5 e kadar saydım. 1tatlı kaşığı yogurdu. Ekledim termos bardağı oturttum içinde sıcak su doktum( ebenın. Tarifi ) ustunuın kapattım. Küçük kavanoz mamasının kavanozunaa yaptım. Bakalımcanim nasil yapiyorsun yogurdu sutun sıcaklığına bide mayayi süte eklemeden once iyice karistirip oyle diye ekle
Parmağını içine koyup 5 e kadar saydım. 1tatlı kaşığı yogurdu. Ekledim termos bardağı oturttum içinde sıcak su doktum( ebenın. Tarifi ) ustunuın kapattım. Küçük kavanoz mamasının kavanozunaa yaptım. Bakalım
Sıcak su onu sıcak tutuyor ve yine orda doğuyor ben 6 saat bekletipsaat 8 de dolaba attım emekkı sabah mayalayıp ikindi yetişiyoriyi geceler kızlar,benim zombican hala uyumadı ölüyorum uykusuzluktan dün gecede uyumadı pek,benim yaptıgım yogurtta pek tutmuyor sanırım herkesin elinden tutmuyo annem yapardı çamur gibi tutardı benimki nerde,yarın eşime mayalatıcam bakalım elden mi?
kolay gelssiiiin, koşturmaca bebişle uğraşmaca msafir ağırlamaca, dayanamayıp ince bi dilim pasta yemeceKizlar nasilsiniz ? Ugrayamadim kac gundur. İs cok yogun , bebeler de iste benimle , sonra evdeki isler totom yer gormuyor. Affedersiniz mal gibi bos bos oturasim var saatlerce. Sizlerde haberler nasil ? Bebislerimiz nasil ?
yok ya sıyırmış o ebe. bizimki de 300 gr almış gayet güzel dedi. bence de iyi. bundan sonra 100-200 olsa bile bişeydir, sağlıklıysa keyfi yerindeyse OK. aç olsa zaten yıkar ortalığı.Ebe 1 kg alması gerekıyodu dedı. Ac kalıyodu dıyınce vıcdanım sızladı. Gercı hıc ağlamazda 200 cc azmı ya cus derler adama. Ben inekmıyım
Bırde yogurt tarıfı verdı. Sutu ısıtıp mayayı atıp sıcak suya oturt ustunude kapat dedı. Yaptım bakalım olacakmı. "Olursa olur suyu olmazsa hamur suyu" napıyım ya yesın sutas. Gunluk tek yemelık nasıl yapcam olmuyo işte
ooof offfffNescafe yaptım içinede 1 cay kasıgı bal caldım. Sekersız guyaa bendede kayış koptu sanırım
geçmişler olsuun, umarım çabuk toparlanırlar. bronşitmiymiş?Merhaba kıslar bugün çok yoğundum giremedim neler kaynattınız bir ara bakıcem
Bugün benim zıpırcanları doktora götürdüm kızım ciğerleri dolu dedi doktor 5 tane antibiyotik iğne yazdı
Oğluma da şurup verdi onunki çok ilerlememiş Allahtan.kuzum iğneyi çürürsen nasıl ağladı
Yarın misafirim var sabahtan beri pasta börek ev temizliği yeni oturabildim akşama da yemek yok offf misafir zor iş
Biraz geçmiş okuyayım bakalım
denicem ben de. az su içiyo, ılıtıp veriyim yarınokuduklarım şu yönde kızlar
ılıtın, bu bebeler ılık şeylere alışık diyorlar
bişeyle haşlayın verin tadını az da olsa değiştirsin diyorlar:44:
aklım yatmadı pek. direk su alsın, oda sıcaklığında alsın bence
yeaah baby, seems socydkns, will you be American next year?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?