2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oglum uc gündür kaka yapmadı Ilkkez kabız oldu.normalde gunde 4-5kez az cok yapıyodu.hatta doktor bağırsaklari fazla calisiyor diye surup verdi kullanmadim ama.ek gida bize tas gibi oturdu.armutsuyu verdim yedillerinn icine zeytin yagi atıyorum baska ne yapayım. Bende temizlige dadandim k.cim ayrildi.buarada ben eksimis yoğurttan lor yaptim enfes oldu.tereyagi denedim yazikoldu))
Delik siz uykular bem kaçar

Merhaba güzel annelerrrr hepinizi çok özledimmmmmmmmmmm ev taşıma muhabbetine 2 haftadır giremedim ..umarım herkes çok iyidir herkeslere iyi geceler

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 641822 Merhaba güzel annelerrrr hepinizi çok özledimmmmmmmmmmm ev taşıma muhabbetine 2 haftadır giremedim ..umarım herkes çok iyidir herkeslere iyi geceler
Bıttımı bare gecmış olsun cok Zordur bılırım
O lora 2 yumurta kırıp yee lutfen. Bende yogurt denedım bu son olmazsa daha denemıcem

Bıttımı bare gecmış olsun cok Zordur bılırım

O lora 2 yumurta kırıp yee lutfen. Bende yogurt denedım bu son olmazsa daha denemıcem

bitti bitti de bende bittim birde kursa gidip geliyorum .. 2 hafta sonra tam anlamıyla buraya dönüş yapıcam çok özledim geçmişi okumayı

Eki Görüntüle 641822 Merhaba güzel annelerrrr hepinizi çok özledimmmmmmmmmmm ev taşıma muhabbetine 2 haftadır giremedim ..umarım herkes çok iyidir herkeslere iyi geceler

Bende diyorum acaba tekrar kursa falan mı başladı gözükmüyor
İnşallah yerleşmişsindir ve memnunsundur. Gülegüle oturun yeni evinizde, huzur dolu günler diliyorum :)

canim nasil yapiyorsun yogurdu sutun sıcaklığına bide mayayi süte eklemeden once iyice karistirip oyle diye ekle
Parmağını içine koyup 5 e kadar saydım. 1tatlı kaşığı yogurdu. Ekledim termos bardağı oturttum içinde sıcak su doktum( ebenın. Tarifi ) ustunuın kapattım. Küçük kavanoz mamasının kavanozunaa yaptım. Bakalım

Inşallah tutar canim kuzumda bi güzel yer hiç öyle yoğurt mayalamayi duymamıştım

iyi geceler kızlar,benim zombican hala uyumadı ölüyorum uykusuzluktan dün gecede uyumadı pek,benim yaptıgım yogurtta pek tutmuyor sanırım herkesin elinden tutmuyo annem yapardı çamur gibi tutardı benimki nerde,yarın eşime mayalatıcam bakalım elden mi?

Sıcak su onu sıcak tutuyor ve yine orda doğuyor ben 6 saat bekletipsaat 8 de dolaba attım emekkı sabah mayalayıp ikindi yetişiyor

Geçmişi fazla okuyamadım ama çok tatlı fotolar gördüm maşallah hepsine, bu da benim oğulcanım :)

Son düzenleme:
ohh beee, azmetttim bilmem kaç sayfalık geçmişi okudum bitirdim:) aklımda tek kalan bebişlerin güzellikleri, maşallaah, Allahım hepsini nazardan korusun. artık ben de uyuyabilirim. iyi geceler:)

Kizlar nasilsiniz ? Ugrayamadim kac gundur. İs cok yogun , bebeler de iste benimle , sonra evdeki isler totom yer gormuyor. Affedersiniz mal gibi bos bos oturasim var saatlerce. Sizlerde haberler nasil ? Bebislerimiz nasil ?
kolay gelssiiiin, koşturmaca bebişle uğraşmaca msafir ağırlamaca, dayanamayıp ince bi dilim pasta yemece
yok ya sıyırmış o ebe. bizimki de 300 gr almış gayet güzel dedi. bence de iyi. bundan sonra 100-200 olsa bile bişeydir, sağlıklıysa keyfi yerindeyse OK. aç olsa zaten yıkar ortalığı.
Nescafe yaptım içinede 1 cay kasıgı bal caldım. Sekersız guyaa bendede kayış koptu sanırım
ooof offfff
geçmişler olsuun, umarım çabuk toparlanırlar. bronşitmiymiş?
denicem ben de. az su içiyo, ılıtıp veriyim yarın
cydkns, will you be American next year?
yeaah baby, seems so

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…