aaaaaaa bitti ,kendimi boşluktahissetim yaa,
1- maşallahhh hepsinee
2- hasta olmayın olmasınlar, olanlarda iyileşsinlerrrrrr nolurr
3- ben yoğurttan lor yapmayı bilmiyorum tarif edermisiniz
4-ne faydalı topik ya lor peyniri bile yapıcas kendimiz
5- cipskolam a face ten mesaj gönderdim iyiimişler bir sorun yokmuş yakında geliceğim dedi ,
6- ouzi gel hadi
7-istanbul tayfası nerde toplanabilirki acaba bu bebişlerle :26::26:
8-her bebek geceleri kesintisiz uyumalı (uyusunda büyüsün ee )
9-diyet yapmadım ama çok özendim 3 mil yürüyüşüne eşimi de kattım ,
10-her ay 1 kilo almalı diyen ebe yi sağlık bakanlığına mı şikayet etsek acaba
Kızzzz tuttu tuttu vallahi tuttu biraz sakızlı gibi uzuyor ama olsun
Geçmişi fazla okuyamadım ama çok tatlı fotolar gördüm maşallah hepsine, bu da benim oğulcanım :)
Eki Görüntüle 641882 Eki Görüntüle 641883 Eki Görüntüle 641885 Eki Görüntüle 641886
aaaaaaa bitti ,kendimi boşluktahissetim yaa,
1- maşallahhh hepsinee
2- hasta olmayın olmasınlar, olanlarda iyileşsinlerrrrrr nolurr
3- ben yoğurttan lor yapmayı bilmiyorum tarif edermisiniz
4-ne faydalı topik ya lor peyniri bile yapıcas kendimiz
5- cipskolam a face ten mesaj gönderdim iyiimişler bir sorun yokmuş yakında geliceğim dedi ,
6- ouzi gel hadi
7-istanbul tayfası nerde toplanabilirki acaba bu bebişlerle :26::26:
8-her bebek geceleri kesintisiz uyumalı (uyusunda büyüsün ee )
9-diyet yapmadım ama çok özendim 3 mil yürüyüşüne eşimi de kattım ,
10-her ay 1 kilo almalı diyen ebe yi sağlık bakanlığına mı şikayet etsek acaba
Suan gozumden uyku akıyor su oglana ne yapsamda uyusa. +++++ 68.5 kg :) şimdi bir nesfıt yıyım cok acımm cok
Gunaydin guzeller.
Ayy ankara mis mis .bebek tek olaydi cikardim disari.neyse babamiza psikolojik baski yapalim biraz
günaydınnnn
hakkaten çok güzel hava, da bizimki uyuyor. uyandı alt üst değiştirme sefası derken kapanmasa da biz de çıksak bari.
bence martta balkona bile çıkamıcaz gibime geliyo, geçen sene kaç kez tatil oldu devlet kurumları bile bu neyin nesi anlamadım gitti.
günaydın canm ayy inş çıkarsınız hadi bakim balkona neden çıkamayacaksınız merak ettim biraz açarmısın sekerim
günaydın canm ayy inş çıkarsınız hadi bakim balkona neden çıkamayacaksınız merak ettim biraz açarmısın sekerim
herkese günaydınlarkalktıp kahvaltımızı yaptık az sonra ikinci sabah uykumuza geçicez hava çok güzel pozitif bir gün olması dileği ile....
tatlım malum Ankara'ya hala kış gelmedi. Ucundan dokundurdu sadece. Az önce de yazdığım gibi geçen sene hamile halimle kaç gün işe gitmediğimi bilirim tatil oldu diye..
Siz rahatsınız tabe, ohhh Adana ne ılıktır şimdi
Çıtırcanım üzmüş mü annesiniiiiiiii, didemcim fitillemek gibi anlama lütfen ama bu kız annene daha alıştı daha sıcak sanki. Genel öyle bir kanıya vardım yazdıklarından. Kv baksana bi de uyutuyo diyosun, konuşmayı düşünüyor musun? :44:
tatlım malum Ankara'ya hala kış gelmedi. Ucundan dokundurdu sadece. Az önce de yazdığım gibi geçen sene hamile halimle kaç gün işe gitmediğimi bilirim tatil oldu diye..
Siz rahatsınız tabe, ohhh Adana ne ılıktır şimdi
Çıtırcanım üzmüş mü annesiniiiiiiii, didemcim fitillemek gibi anlama lütfen ama bu kız annene daha alıştı daha sıcak sanki. Genel öyle bir kanıya vardım yazdıklarından. Kv baksana bi de uyutuyo diyosun, konuşmayı düşünüyor musun? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?