2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaa bitti ,kendimi boşluktahissetim yaa,
1- maşallahhh hepsinee
2- hasta olmayın olmasınlar, olanlarda iyileşsinlerrrrrr nolurr
3- ben yoğurttan lor yapmayı bilmiyorum tarif edermisiniz
4-ne faydalı topik ya lor peyniri bile yapıcas kendimiz
5- cipskolam a face ten mesaj gönderdim iyiimişler bir sorun yokmuş yakında geliceğim dedi ,
6- ouzi gel hadi
7-istanbul tayfası nerde toplanabilirki acaba bu bebişlerle :26::26:
8-her bebek geceleri kesintisiz uyumalı (uyusunda büyüsün ee )
9-diyet yapmadım ama çok özendim 3 mil yürüyüşüne eşimi de kattım ,
10-her ay 1 kilo almalı diyen ebe yi sağlık bakanlığına mı şikayet etsek acaba

3-yoğurttan bilmiyorum ama sütten tarif var diğer topicte
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/597572-agustos-annelerinden-tarifler.html
Yoğurtta ısıtılıyor (sulandırılıp) ve kestiriliyor galiba otarz birşey hatırlıyorum annem yapıyordu ekşiyince:44:
8-Uyusunlar uyusunlar
9-

kızlaaar tam 30 sayfa okudum sıkıcı değldi çok tatlı çıkmş bebeler tatlışkom kızın saçlara bayldm bugün misafrm vardı kocamda hasta olmuş hç gremedm özledm herkezi yarn konuşuruz artık öptm herkezi

Canim bebislere yogurt yapiyoruz tutmuyor ya ona biraz tuz atıp kaynattiginda lor oluyo

Suan gozumden uyku akıyor su oglana ne yapsamda uyusa. +++++ 68.5 kg :) şimdi bir nesfıt yıyım cok acımm cok

erkese günaydınnn biz gece 1 de yasttık ya çok uykum war sabah 6 da işe gelmek için yatakla vedalaşmak zorunda kaldım malesef.. bugün kızı anneanneye getirdim en son perşembe görüşmüşdük özlemiş sanırım resmen anneme sarıldı ağzını sürüyor yanaklarına çığlıklar atıyor sabahın 7.30 undaki enerjisini görecektiniz çok güldüm.. lan dedim bana yapmıyor bu kız böyle seni anası sanıyor olmasın

Suan gozumden uyku akıyor su oglana ne yapsamda uyusa. +++++ 68.5 kg :) şimdi bir nesfıt yıyım cok acımm cok

aferin kız sana kaç kilo ile başladın ay bende 2 gündür kaçırıyorum bugün sabah tartıldım 600 gr almısım geri ne bu yaa 2 gün yemenin bedeli 600 gr ağlayasım geldi

Gunaydin guzeller.
Ayy ankara mis mis .bebek tek olaydi cikardim disari.neyse babamiza psikolojik baski yapalim biraz

Gunaydin guzeller.
Ayy ankara mis mis .bebek tek olaydi cikardim disari.neyse babamiza psikolojik baski yapalim biraz

günaydınnnn
hakkaten çok güzel hava, da bizimki uyuyor. uyandı alt üst değiştirme sefası derken kapanmasa da biz de çıksak bari.
bence martta balkona bile çıkamıcaz gibime geliyo, geçen sene kaç kez tatil oldu devlet kurumları bile bu neyin nesi anlamadım gitti.

günaydın canm ayy inş çıkarsınız hadi bakim balkona neden çıkamayacaksınız merak ettim biraz açarmısın sekerim

herkese günaydınlar kalktıp kahvaltımızı yaptık az sonra ikinci sabah uykumuza geçicez hava çok güzel pozitif bir gün olması dileği ile....

günaydın canm ayy inş çıkarsınız hadi bakim balkona neden çıkamayacaksınız merak ettim biraz açarmısın sekerim

tatlım malum Ankara'ya hala kış gelmedi. Ucundan dokundurdu sadece. Az önce de yazdığım gibi geçen sene hamile halimle kaç gün işe gitmediğimi bilirim tatil oldu diye..
Siz rahatsınız tabe, ohhh Adana ne ılıktır şimdi

Çıtırcanım üzmüş mü annesiniiiiiiii, didemcim fitillemek gibi anlama lütfen ama bu kız annene daha alıştı daha sıcak sanki. Genel öyle bir kanıya vardım yazdıklarından. Kv baksana bi de uyutuyo diyosun, konuşmayı düşünüyor musun? :44:

herkese günaydınlar kalktıp kahvaltımızı yaptık az sonra ikinci sabah uykumuza geçicez hava çok güzel pozitif bir gün olması dileği ile....

onlymine, ne zamandır aramıza hoşgeldin dicem diyemedim bi türlü.
gerçi ilk geldiğin gün karşıladım ama olsun bir daha diyeyim. burası evimiz gibi de

Sende mi kamuda calisiyon ucretsiz aldin herhalim

Ben varya calisiyor olsa idim laf yetistirme rekoru kirardim gerci bizde yasakli idi ama olsun.oh is yok olani da yapmiyom zaten cene cene arada da dizi yap

hmm şimdi anladım bende ne balkonu die düşünmekten kendimi alamıyorum bizim burda hiç hava kötü die işe gitmediğimiz gün olmadı size göre burası ılıktır şimdi alışınca bünye soğuk havaya aa bana soğuk yani ben sıcak memleketlerin kadınıyım pazar günü 25 dereceydi kız hava hesap et.. canım kaç kere konusdum ben bişe yapmıyorum kendi uyuyor diyor oynatıyorum diyor işgileniyorum uyanmazsa uyandıramam ki zorla diyor ne diyeyim ki baska.. annem 3 gün ben bakayım sadece 1 gün kv baksın ondada pazar market işini falaln hallederim dedi geçen hafta pat die söylenmem yazık kırılmasın die aradım bu hafta annem bakacak die çarsamba aksam aradı ben otobüse binip geliyorum kızı özledim die sonrada gelmişken bakarım ben dedi kalk git ewine diyemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…