2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

onlymine, ne zamandır aramıza hoşgeldin dicem diyemedim bi türlü.
gerçi ilk geldiğin gün karşıladım ama olsun bir daha diyeyim. burası evimiz gibi de

hoşbulduk hemde ne hoş bulduk...uzun zamandır okuyordum topiği, dayanamadık Pırlantamla daldık aranıza bizi kabul ettiğiniz için teşekkürler

Ben varya calisiyor olsa idim laf yetistirme rekoru kirardim gerci bizde yasakli idi ama olsun.oh is yok olani da yapmiyom zaten cene cene arada da dizi yap

dizi izlemek bende isterdim ama malesef yasaklı ya açılmıyor şurası açılıyor ya ona şükür iş olunca ben paşa paşa yapıyorum walla

Bu arada walking dead 3 sezon cikmis haberim yok.onu bari izleyelim dedim esime .bakalim indirecek.en son adamin biri zombileri evcillestirmisti.ayy bi heyecan geldi dizi izleyecem diye 7 aydir mal gibiyim

Selam arkadaşlar
Gene sis gene sis , haftasonu ne güzeldi havaya girmiştim bahar geliyo diye ama iki gündür depresyon sınırına geldim yahu Bi de sayfalar almış başını gitmiş

Selam arkadaşlar
Gene sis gene sis , haftasonu ne güzeldi havaya girmiştim bahar geliyo diye ama iki gündür depresyon sınırına geldim yahu Bi de sayfalar almış başını gitmiş

günaydın canm kıs senin mesai kaçda başlıo geç kalıyosun hep girme depresyona az kaldı en fazla 20 gün sonra bahar kendini göstermeye başlar sana hemen bir şarkı armağan edeyim ayva çiçek açmiş yazmı gelecekkk

Hepınıze gunaydın ve hoscakalın oglan uyurken havada guzelken iş yapcam anacım hadı hadı tutmayın benı

şu martı atlatalım hep beraber bi ODTU yapalım gezelim tozalım yiyelim içelim :124::124::124:

neee ODTÜ müüüü??? ahhh ahhh eski güzel çılgın günler

Eki Görüntüle 641822 Merhaba güzel annelerrrr hepinizi çok özledimmmmmmmmmmm ev taşıma muhabbetine 2 haftadır giremedim ..umarım herkes çok iyidir herkeslere iyi geceler

kolay gelsin canım zor iş ev taşımak yerleşmişsindir umarım.. kardeşini de almışsın kucağına maşallah ikinize de valla

annem de bana öyle tarif etti. ben beceremiyorum orası ayrı:44: ama annem benim tutturamadığım yoğurdu bile yeniden koydu suya öyle bile tuttu.. beceri meselesi

maşallah bu oğulcana boncuk boncuk bakıyor

Oh oh afiyet olsun oğlusa

aha zombiş nöbette

Selam arkadaşlar

irisscan sis mi var sizin o tarafta?? yarın oralardayım gün boyu ayazağadayım öğlen kızı emzirmeye sarıyere geçicem, akşam da almaya gidicem.. annem teyzemlerde bakacak kıza yarın..

günaydın size de kara gözlü güzel oyun halımız aynı bu arada, ama benim kız üstteki şeritlere iki eli ve iki ayağıyla maymun gibi asıldığı için söktüm onları

Selam arkadaşlar

Yaz geliyor az kaldı.
Eee şekerim gündüz çalışan anneler yazıyor gece oku oku bitmiyor bizde çalışmayanlar olarak gece kaynatıyoruz

gunayyydın kızlar yaaa benim kızım iyicee oyuncu olduu battaniyeyi iki eliyle tutup yuzunu kapatıyor açıyor ciaa diyince tekrar kapatıp açıyor boylee sıkılana kadar devam ediyor nekadar guzel bişeeyleri ogrenip uygulaması ve hergun buyumesiibuaradaa pepeye ve molfix reklamınaa bayılıyor elleri ayakları hiç durmuyor onları goruncee bide ne alakaysa kaşmir halı reklamına sibel canı seviyor galibaa :)

Son düzenleme:
ayy bizimkide düşük çıkdı geçen ay dr 8. ayda tekrarlıycaz dedi 5 damla veriyordum ben 9 damlaya çıkardı.. birde üzüm pekmezi içir hergün 1 çay kaşığı kadar dedi haberin ola
Keçiboynuzu pekmezi de veriyorum canım 1 çay kaşığı :125:

çok geçmiş olsun canım.

koşturmadan ve diyetten ağrıyordur. nasıl gidiyo diyet işi? sütü etkiledi mi?

saat 4, iris kaçar keşke kaçmasa...
Beni özleyin diye kaçıyorum anacım ,yüzüm eskimesin :111::111::111:

Corbayi ne kadar yediriyonuz 1 kase yetermi?
Nerdeyse 1 kase yiyor benim kıpırcanım...

eee napıcan işte arada dalga da geçmeyince nasıl geçecek bu iş günleri
alınmıyosunuz dimi, seviyorum sizi
Alınmayız şekerim aşkolsun

Ben ayrı ayrı veriyorum ,yumurtayı verince arkasından elma suyunu içiyor ,hüppp diye kayıyor...Elma suyunu biberonla veriyorum ama seninki almıyomuş ,karıştırıp da verilebilir mi acaba bilemedim.:44:

Senin ebenin dünyadan haberi yok canım ,çocuk zaten iyi kiloda obez yapıcak heralde ...İlk aylardan sonra 1 kg alınmadığını ,300-400 gr normalde alındığını en tecrübesiz anne bile biliyodur heralde...Kız sen ebe diye çaycıyla falan konuşmuş olmayasın Tek yemelik yoğurt yapmıyorum bu arada ben , 3 gün yiyor ,uğraşamam valla ,kalanı da yoğurt çorbası ohhh misss....

Ahhhh ahhh tuzsuz peynir bulamadım koca İstanbul'da , dün en son annemin teklifiyle lor yapmaya karar verdik biz de
Hamileyken birkaç kere yapmıştım ,sütü kaynatıp limon sıkıyodum sanki ,tarife tekrar bakıcam, Kıpırcan'ım artık lor yiycek...

Geçmiş olsun kuzularıma ,iyileşsinler biranönce inşallah
Ben artık misafir kabul etmiyorum valla ,çok yakın arkadaşlarım gelir sadece ,onlara da hizmet etmmem sağolsunlar kendileri yaparlar

Biz de biz deeeee,İstanbul buluşması yapalımmmm
Eskiden 2 haftada bir Ankara'daydım kız eylemdi mitingdi ,Kıpırcan'ım büyüsün ilk eylemde ordayım

bizim kızı kv yine uyutmus gündüz gece nöbetçiyim ya:18:
Yazık Çıtırcanım da uyuyo mu yaa , benim kv baktığında zinhar uyumuyodu,habre sallıyodu ama ı-ııııı ,imkansız

Eki Görüntüle 641822 Merhaba güzel annelerrrr hepinizi çok özledimmmmmmmmmmm ev taşıma muhabbetine 2 haftadır giremedim ..umarım herkes çok iyidir herkeslere iyi geceler
Hayırlı olsu yeni evin ,güle güle otur canım ,darısı başıma

Maşallah kuzulara ,gözleri gülüyo hakkaten ya canım benim....

7- Dünden beri ben de bunu düşünüyorum , herkesin ikamet ve araba durumuna göre ortada bir yer ,ya da ulaşımı kolay biyer olabilir...Büyükşehirin koruları çok güzel ,çok çalıştım oralarda hepsini biliyorum nerdeyse...

Canımmmm ,meraklandık kızzzzz ,herifine geçmişler olsun ,hemen iyileşsin kalksın ,sen de gel buralara özledik ,yanakcanım naapıyo bu arada

aferin kız sana kaç kilo ile başladın ay bende 2 gündür kaçırıyorum bugün sabah tartıldım 600 gr almısım geri ne bu yaa 2 gün yemenin bedeli 600 gr ağlayasım geldi
Laaaannnnnn ,hemen veriyosun o 600 gramı , konsantrasyonumu bozmaaaa

Mesai 8 de başlıyo ama iriss 8 de gelmiyo , müdürüm çok anlayışlı sağolsun ,9 dan evel gelmem ,ihale falan varsa erken gelirim sadece

hellooo herkeslereeee,
hadi abkalım merak ediyorum bugün ne konuşcazzz
Hadi bakalımmmm

günaydın canım bizimkidee aynı cee oyununu çok sewiyor oo şimdiden sibel canın en küçük hayranı ha ewet büyümleleri çok güzel göz işini ne yaptın cnm sen en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…