onlymine, ne zamandır aramıza hoşgeldin dicem diyemedim bi türlü.
gerçi ilk geldiğin gün karşıladım ama olsun bir daha diyeyim. burası evimiz gibi de
Ben varya calisiyor olsa idim laf yetistirme rekoru kirardim gerci bizde yasakli idi ama olsun.oh is yok olani da yapmiyom zaten cene cene arada da dizi yap
dizi izlemek bende isterdim ama malesef yasaklı ya açılmıyor şurası açılıyor ya ona şüküriş olunca ben paşa paşa yapıyorum walla
Canim biz de de yasaklida ben evden getiriyodum is yerinde izliyordum bi video oynatici yukledinmi tamam.
Selam arkadaşlar
Gene sis gene sis , haftasonu ne güzeldi havaya girmiştim bahar geliyo diye ama iki gündür depresyon sınırına geldim yahuBi de sayfalar almış başını gitmiş
hellooo herkeslereeee,
hadi abkalım merak ediyorum bugün ne konuşcazzz
Eki Görüntüle 642068 Eki Görüntüle 642067 Eki Görüntüle 642066
Güneşli bir Ankara'dan kızımla günaydın teyzoşlar
Geçmişi fazla okuyamadım ama çok tatlı fotolar gördüm maşallah hepsine, bu da benim oğulcanım :)
Eki Görüntüle 641882 Eki Görüntüle 641883 Eki Görüntüle 641885 Eki Görüntüle 641886
şu martı atlatalım hep beraber bi ODTU yapalım gezelim tozalım yiyelim içelim :124::124::124:
Eki Görüntüle 641822 Merhaba güzel annelerrrr hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmev taşıma muhabbetine 2 haftadır giremedim ..umarım herkes çok iyidir herkeslere iyi geceler
Parmağını içine koyup 5 e kadar saydım. 1tatlı kaşığı yogurdu. Ekledim termos bardağı oturttum içinde sıcak su doktum( ebenın. Tarifi ) ustunuın kapattım. Küçük kavanoz mamasının kavanozunaa yaptım. Bakalım
Geçmişi fazla okuyamadım ama çok tatlı fotolar gördüm maşallah hepsine, bu da benim oğulcanım :)
Eki Görüntüle 641882 Eki Görüntüle 641883 Eki Görüntüle 641885 Eki Görüntüle 641886
Oh oh afiyet olsun oğlusa
Selam arkadaşlar
Gene sis gene sis , haftasonu ne güzeldi havaya girmiştim bahar geliyo diye ama iki gündür depresyon sınırına geldim yahuBi de sayfalar almış başını gitmiş
Eki Görüntüle 642068 Eki Görüntüle 642067 Eki Görüntüle 642066
Güneşli bir Ankara'dan kızımla günaydın teyzoşlar
Selam arkadaşlar
Hepınıze gunaydın ve hoscakalın oglan uyurken havada guzelken iş yapcam anacım hadı hadı tutmayın benı
Keçiboynuzu pekmezi de veriyorum canım 1 çay kaşığı :125:ayy bizimkide düşük çıkdı geçen ay dr 8. ayda tekrarlıycaz dedi 5 damla veriyordum ben 9 damlaya çıkardı.. birde üzüm pekmezi içir hergün 1 çay kaşığı kadar dedi haberin ola
Beni özleyin diye kaçıyorum anacım ,yüzüm eskimesin :111::111::111:çok geçmiş olsun canım.
koşturmadan ve diyetten ağrıyordur. nasıl gidiyo diyet işi? sütü etkiledi mi?
saat 4, iris kaçarkeşke kaçmasa...
Nerdeyse 1 kase yiyor benim kıpırcanım...Corbayi ne kadar yediriyonuz 1 kase yetermi?
Alınmayız şekerim aşkolsuneee napıcan işte arada dalga da geçmeyince nasıl geçecek bu iş günleri
alınmıyosunuz dimi, seviyorum sizi
Ben ayrı ayrı veriyorum ,yumurtayı verince arkasından elma suyunu içiyor ,hüppp diye kayıyor...Elma suyunu biberonla veriyorum ama seninki almıyomuş ,karıştırıp da verilebilir mi acaba bilemedim.:44:arkadaşlar merhaba yine çok geçmiş yapamadım. bugün 6. ay aşılarımızı biraz gecikmiş de olsa yaptırdık. ateş olursa calpol vericem artık.
su içme konusu geçmiş. bizim doktor kontrolde 100 cc kadar su alabilmeli demişti. içmiyor biberonu almıyor. kaşıkla döküyor. yandan hoop üstüne ne önlük kaldı ne tulum hep ıslak, kusmuklusuluk aldım onu da almıyor.
bir de arkadaşlar kahvaltıyı ayrı ver dedi dokturum ama ayrı almıyor. bir hafta uraştım. yumurta boğazına kaçıyor. ıhlamur ver bardakla çay niyetine demişti i ama ona da suya yaptığını yapıyor bardakta çözmedi . bugün bende peynir yumurta pekmez ıhlamurla karıstırdım 3 -5 kaşık yedi. sizler nasıl veriyorsunuz karıştırıyor musunuz?
yoğurt yerdi artık onuda yemiyor bilemedim gitti. ne olcek böyle.
Senin ebenin dünyadan haberi yok canım ,çocuk zaten iyi kiloda obez yapıcak heralde ...İlk aylardan sonra 1 kg alınmadığını ,300-400 gr normalde alındığını en tecrübesiz anne bile biliyodur heralde...Kız sen ebe diye çaycıyla falan konuşmuş olmayasınEbe 1 kg alması gerekıyodu dedı. Ac kalıyodu dıyınce vıcdanım sızladı. Gercı hıc ağlamazda 200 cc azmı ya cus derler adama. Ben inekmıyım
Bırde yogurt tarıfı verdı. Sutu ısıtıp mayayı atıp sıcak suya oturt ustunude kapat dedı. Yaptım bakalım olacakmı. "Olursa olur suyu olmazsa hamur suyu" napıyım ya yesın sutas. Gunluk tek yemelık nasıl yapcam olmuyo işte
Günaydın kraliçeler prens ve prenseslerGüzel huzurlu sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum önce
Tuzsuz peynir içinde yine küçük bir bilgi paylaşalım...mutlaka peynir tuzsuz olmalı,geceden suya konulup tuzu alınmış peynir verilmesi tamamen sakıncalı.bebekerin böbrekleri henüz o kadar arınmış tuzu dahi süzemezler :26: o yüzden tuzsuz lor yada evde yapıcağınız tuzlar en sağlıklılarıdır. labne peynir alırken tuz kullanılmamıştır ibresine dikkat ediniz.... sevgilir
Not : bu mesajı sabah 08:00 de yazmışım ama göndermemişimşimdi pcyi acınca gitmeyen bu mesajla karşılaştım
yoğun bir günün sonunda mutlu merhabalar herkese...tuzlu peynir konusunu arkadaştan alıntı yapmıştım ama bulamadımevde lor peyniri tarifi veren arkadaşımızdı
Geçmiş olsun kuzularıma ,iyileşsinler biranönce inşallahMerhaba kıslar bugün çok yoğundum giremedim neler kaynattınız bir ara bakıcem
Bugün benim zıpırcanları doktora götürdüm kızım ciğerleri dolu dedi doktor 5 tane antibiyotik iğne yazdı
Oğluma da şurup verdi onunki çok ilerlememiş Allahtan.kuzum iğneyi çürürsen nasıl ağladı
Yarın misafirim var sabahtan beri pasta börek ev temizliği yeni oturabildim akşama da yemek yok offf misafir zor iş
Biraz geçmiş okuyayım bakalım
Biz de biz deeeee,İstanbul buluşması yapalımmmmgeçmiş olsun eli öpülesi analarımızdan alsencimhemen atlatırlar inşallah
ben de istiyorum pasta börek sana misafir olmak bana neeeee
şu martı atlatalım hep beraber bi ODTU yapalım gezelim tozalım yiyelim içelim :124::124::124:
Yazık Çıtırcanım da uyuyo mu yaa , benim kv baktığında zinhar uyumuyodu,habre sallıyodu ama ı-ııııı ,imkansızbizim kızı kv yine uyutmus gündüz gece nöbetçiyim ya:18:
Hayırlı olsu yeni evin ,güle güle otur canım ,darısı başımaEki Görüntüle 641822 Merhaba güzel annelerrrr hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmev taşıma muhabbetine 2 haftadır giremedim ..umarım herkes çok iyidir herkeslere iyi geceler
Maşallah kuzulara ,gözleri gülüyo hakkaten ya canım benim....Geçmişi fazla okuyamadım ama çok tatlı fotolar gördüm maşallah hepsine, bu da benim oğulcanım :)
aaaaaaa bitti ,kendimi boşluktahissetim yaa,
1- maşallahhh hepsinee
2- hasta olmayın olmasınlar, olanlarda iyileşsinlerrrrrr nolurr
3- ben yoğurttan lor yapmayı bilmiyorum tarif edermisiniz
4-ne faydalı topik ya lor peyniri bile yapıcas kendimiz
5- cipskolam a face ten mesaj gönderdim iyiimişler bir sorun yokmuş yakında geliceğim dedi ,
6- ouzi gel hadi
7-istanbul tayfası nerde toplanabilirki acaba bu bebişlerle :26::26:
8-her bebek geceleri kesintisiz uyumalı (uyusunda büyüsün ee )
9-diyet yapmadım ama çok özendim 3 mil yürüyüşüne eşimi de kattım ,
10-her ay 1 kilo almalı diyen ebe yi sağlık bakanlığına mı şikayet etsek acaba
Canımmmm ,meraklandık kızzzzz ,herifine geçmişler olsun ,hemen iyileşsin kalksın ,sen de gel buralara özledik ,yanakcanım naapıyo bu aradakızlaaar tam 30 sayfa okudum sıkıcı değldi çok tatlı çıkmş bebeler tatlışkom kızın saçlara bayldm bugün misafrm vardı kocamda hasta olmuş hç gremedm özledm herkezi yarn konuşuruz artık öptm herkezi
Laaaannnnnn ,hemen veriyosun o 600 gramı , konsantrasyonumu bozmaaaaaferin kız sana kaç kilo ile başladın ay bende 2 gündür kaçırıyorum bugün sabah tartıldım 600 gr almısım geri ne bu yaa 2 gün yemenin bedeli 600 gr ağlayasım geldi
Mesai 8 de başlıyo ama iriss 8 de gelmiyo , müdürüm çok anlayışlı sağolsun ,9 dan evel gelmem ,ihale falan varsa erken gelirim sadecegünaydın canm kıs senin mesai kaçda başlıo geç kalıyosun hepgirme depresyona az kaldı en fazla 20 gün sonra bahar kendini göstermeye başlar sana hemen bir şarkı armağan edeyim ayva çiçek açmiş yazmı gelecekkk
Hadi bakalımmmmhellooo herkeslereeee,
hadi abkalım merak ediyorum bugün ne konuşcazzz
gunayyydın kızlar yaaa benim kızım iyicee oyuncu olduu battaniyeyi iki eliyle tutup yuzunu kapatıyor açıyor ciaa diyince tekrar kapatıp açıyor boylee sıkılana kadar devam ediyor nekadar guzel bişeeyleri ogrenip uygulaması ve hergun buyumesiibuaradaa pepeye ve molfix reklamınaa bayılıyor elleri ayakları hiç durmuyor onları goruncee bide ne alakaysa kaşmir halı reklamına sibel canı seviyor galibaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?