2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım bizimkidee aynı cee oyununu çok sewiyor oo şimdiden sibel canın en küçük hayranı ha ewet büyümleleri çok güzel göz işini ne yaptın cnm sen en son

ya canım herkeste olan bişe anneme babama her gelene baktım herkeste var ayna ve lambanın bi oyunu bend eo oyuna geldim resmen..durunun gozu tam kahve değil enazından benim gozum kadar koyu değil onun içinde kızcagzımın gozunde daha belirgin mesela eşimin gozu yeşil onda durununkinden çok daha belirgin.ee cocuga eziyet ettirmicem ya zaten aylık kontrolumuz var dr um git derse gidecem

bişey konusamıycaz heralde canım herkes suskun
günaydın bile alınmıyo
Geçmiş yapıp geliyoz şekerim anca , o arada iş de çıkyo ,onu da yapiyim derken cevaplar gecikiyo....Almaz mıyız günaydını aşkolsunnn , Rüzgar Ali'me öpücükler ,kokulu kokulu

Günaydın günaydın ,maşallah yavruyaa

Amaannn sorma canım yaa,dünden beri sabah akşam sis var ,akşam hele zor gittim yaa
Ananlar nerde kız Sarıyer de bana da uğrasanıza Kolikcan'ımla

Yaz geliyor az kaldı.
Eee şekerim gündüz çalışan anneler yazıyor gece oku oku bitmiyor bizde çalışmayanlar olarak gece kaynatıyoruz
He yaa ,ben de akşamları girsem mi naapsam :44:

Benim kız da babasıyla Fener maçı seyrediyo ,başka hiçbişeyi o kadar dikkatli izlemiyo valla ,trübinci olacak babası gibi

alıntı yapamadım hata werip durdu ya.. walla heralde ondan kurtukmak için uyma numarası yapıyo bende çözemedim henüz oo süpermiş bizim mesai de 8 de başlıyorda 8.30 da gelsem öterler.. bizim burası o konuda gıcık yaa sen memurmusun sekerim

ayy canım gülsemmi üzülsemmi bilemedim pimpirikli anne seni neyse duru da bişe olmasında sen pimpirikli ol bişe olmaz.. ewet gidince sorarsın doktora maşallah kuzucuğa bu arada çok tatlıı

Bizim müdürlük ana belediye binasında değil ,bağımsız takılıyoruz o yüzden biraz daha rahatız ama benim gevşeklik bebekten kaynaklı Memur değilim canım,taşeron firma çalışanıyım ...

gunaydınnn
ben 3te emzırmeye kalktım kalkıs o kalkıs bel agrısından don don anca 6da uyudum oglusda 7de kalktı dunden berı gebermekteyım:84::84:
YOGURTTAN LOR YAPIMI:
ben emır ıcın bardaklara mayalamıstım yarısı tutmus yarıs su gıbıydı hesını bı tencereye atıp cırptım bıraz su kattım ayran yaptım yanı.sonra kaynattım ocakta.1-2saat sogumasını bekledım ve suzgec/bez torba ya attımbıraz su gezdırıp yıkadım peynırı sonra suzulmeye bıraktım.bebişler içinse tuz katmıyoruz.kendınız ıcınse hafıf katabılırsınız.
TATLISKOM
AYNEN sabah yumurta kırıp yedım cok guzeldı.sırada tereyagı var onuda ogrenırsem ne alaa

Allahımmm ,güzelliğe bak
Tulum da çok güzelmiş bu arada

teşekkür ederizz ayy bu tulumu giyince tam kudurmalık oluyor yaa

ayy canım gülsemmi üzülsemmi bilemedim pimpirikli anne seni neyse duru da bişe olmasında sen pimpirikli ol bişe olmaz.. ewet gidince sorarsın doktora maşallah kuzucuğa bu arada çok tatlıı

ya canım vallaa bidaha bukadar incelemicem.inan netten araştırdım resimlerde flashtan oturu bi anormallik falan varmı diye kırmızı cıkıyor gozleri hani ordada bi anormallik yok ama bugun goz doktoru randevu vermişti şimdi aradım eşimdede gordum ayna ve ışıktan dolayı doktor hanım gelmicez dedim siz bilirsiniz dosyaya yakını getirmedi yazarım dedi oyle diyince vicdan azabı cektim tovbee tovbeeeee

Uyum marketlerde primapremium care ; 20,90 TL ........Dün gördüm bugün de var mıdır bilmiyorum ama :44:

ağlıcam
ek gıda almıyo bu çocuk
Allah bu demir ilacının .............. o yüzden mi bilmem kaşıktan soğudu velet
ittire ittire 4-5 kaşık armut yedi ama resmen ittirdim artık
azıcık irimsi tane mi vardı içinde bilmiyorum bütün midedekini kustu
su yok
kaka 1 nohut büyüklüğüne ve 1 saat abartısız ıkındı

Kaç damla veriyosun demiri , o yüzdense eğer bırak bikaç gün istersen ,sonra 1 damladan başla damla damla artırarak ver alışsın...
Demirden değilse ne yapılabilir bilmiyorum ama zeytinyağı falan katıyosundur mutlaka yemeklerine...
İlaç vermek için emzikler var geçen jokerde görmüştüm , direk boğazına geçiyomuş ilaç ,tat alma kısmına değmiyomuş dilin ,onunla bi dene istersen canım yaaa ,kıyamam.Süt içiyo mu peki ?

canım geçmiş olsun sanırım kabız bebegin ,ama demir ilacıyla ne lakası var bende veriyorum demir ama sorun yaşamadım ,diş çıkarma dönemleri iştahsızlıgı ondan olabilir üzme kendini doktor bana egerki yemek istemezse kesinlikle zormalıyosun dedi sende zorlama hepten çoçuk sogur yemekten

Bizim müdürlük ana belediye binasında değil ,bağımsız takılıyoruz o yüzden biraz daha rahatız ama benim gevşeklik bebekten kaynaklı Memur değilim canım,taşeron firma çalışanıyım ...

hm anladım canm bizim müdürde yok bugün izinli o yüzden saat 3 gibi kaçış kızımı alıp gezmeye gideceğim... bnde sözleşmeli meurum canım bizim burda bide sözleşmeli memıura 2. sınıf vatandaş muamelesi yapıyorlar parçalayasım geliyo walla

bencede bişe yokdur bekle 1 2 ay daha.. ayy zor ya en ufacık bişeyde şu vicdanımız dewreye girio Allahım annelik böyle bişeymi

demiri artık kaşıkla vermiyorum canım, demirle sorunumuz yok da, geçen ay galiba çocuk tepki geliştirdi kaşıkla yemeye.
direk kokluyo, kaşığa hatta tabak içeriğine bakıyo.
yağ koyuyorum tabii canım ama yese...
çorba bi nebze daha iyi en azından 5-6 kaşık yiyor ama yoğurt ve meyve hiç yok.
emiyo Allah'tan da ben buna yetemem ki artık. süt danası gibi oldum

zorluyorum canım, hatalıyım farkındayım da bu çocuk daha tat bile alamadı. bari diyorum sistemi alışsın dili adapte olsun ama yok.
öyle kusuyor ki azıcık taneli olsun

bişey konusamıycaz heralde canım herkes suskun
günaydın bile alınmıyo
küsme duuuyyyguuuuu, oğluşunu öp hemen moral bozukluun geçsin. ben de konuşcaktım, sonra eşim bissürü şey söylemişti şunlara şunlara bak diye. onlara bakarken burayla ilgilenemedim.
ya bu abd işi çok canımı sıkıyo ya. istemiyom ben yaaa tam düzenimizi oturttuk, oğlumuz okuluna alıştı, ben bebişi büyütüyom. bu ne ya ne amerikası. işallah çıkmaz bursu (anaaam bunu dediğimi bi duysa öldürür beni)

oy maşallah. bz de gamgam style seviyoz, heyeceanlanıyoz duyunca
işallah o da olur. en önemlisi sağlık.
geçmiş olsun, yazık kokoşcana.

peekiii birde şöyle denesen; mamayı sıvı yap pütürsüz onuda enjektöre al ve agzına arar ara sık bunu dene bakalım ne yapcak,ben denemiştim farklı gelmişti ona ve yedi biraz doktor demişti ,ignesiz enkektör tabki

ya ben bu kızın dönercan lakabını değiştircem ya, karnım aç zaten. babasıyla abisi de beğnmedi.
boncuum diye seviyoz biz boncukcan mı desem acaba?
bi de minnosum diye seviyorum ikisini de minnoşcan mı yapsam:44::44:

haklısın buna su gibi olacak. ama meyveyi de mi blenderdan geçiricem? ne vitamin kalır ne lif.
yoğurt hele hiiiiiiiç açmıyo ağzını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…