Kaç bacım kaçççççhm anladım canm bizim müdürde yok bugün izinlio yüzden saat 3 gibi kaçış kızımı alıp gezmeye gideceğim... bnde sözleşmeli meurum canım bizim burda bide sözleşmeli memıura 2. sınıf vatandaş muamelesi yapıyorlar parçalayasım geliyo walla
demiri artık kaşıkla vermiyorum canım, demirle sorunumuz yok da, geçen ay galiba çocuk tepki geliştirdi kaşıkla yemeye.
direk kokluyo, kaşığa hatta tabak içeriğine bakıyo.
yağ koyuyorum tabii canım ama yese...
çorba bi nebze daha iyi en azından 5-6 kaşık yiyor ama yoğurt ve meyve hiç yok.
emiyo Allah'tan da ben buna yetemem ki artık. süt danası gibi oldum
zorluyorum canım, hatalıyım farkındayım da bu çocuk daha tat bile alamadı. bari diyorum sistemi alışsın dili adapte olsun ama yok.
öyle kusuyor ki azıcık taneli olsun
ya ben bu kızın dönercan lakabını değiştircem ya, karnım aç zaten. babasıyla abisi de beğnmedi.
boncuum diye seviyoz biz boncukcan mı desem acaba?
bi de minnosum diye seviyorum ikisini de minnoşcan mı yapsam:44::44:
ne yapsam ki?biz sevdik ama dönercanımızı ,ne güzel dönüyodu yavrummm...
160 m2 cabuk olsa keske daha 2 oda var ve bırınde oglan uyuyo oburune gırersem cıkamıcam.hadi git temizle gel hemen çok gecikme
160 m2 cabuk olsa keske daha 2 oda var ve bırınde oglan uyuyo oburune gırersem cıkamıcam.Cok yorgunum
ağlıcam
ek gıda almıyo bu çocuk
Allah bu demir ilacının .............. o yüzden mi bilmem kaşıktan soğudu velet
ittire ittire 4-5 kaşık armut yedi ama resmen ittirdim artık
azıcık irimsi tane mi vardı içinde bilmiyorum bütün midedekini kustu
su yok
kaka 1 nohut büyüklüğüne ve 1 saat abartısız ıkındı
Tatlım çok zor seni anlayabiliyorum benim kızımda hiç bir şey yemiyor sadece emiyor ben zorlamıyorum biraz ara vermeye karar verdim 1hafta sonra tekrar deneyeceğim.
Kesinlikle zorlama hepten sogutursun
Rahat ol ya sonunda mecbur yiyecek
Bırak süt varken emsin en değerli şey anne sütü
canım yaptığım herşey boşuna gidiyor ona yanıyorum bi yandan, bu kadar dar zamanda koşturup 1 saat yedirmeye yoruluyorum, bi de üstüne kapris.
senaysenim diyodu ya bi aralar ağlıyorum acaba ben anne olmaya hazır değil miydim diye, onu şimdi çok daha iyi anlıyorum.
şuan sen sadece anne sütü mü devam ediyorsun canım?
Evet canım sadece anne sütü veriyorum sende biraz mola ver istersen hem sen biraz rahatlarsın.
Bak yalnız değilsin
İkea mama sandalyemizi kurduk ,çok basitmiş hemen hallettim ...Pek bir hafif ,Kıpırcanım da pek sevdi ama ,yemeğini nasıl yedireceğimi şaşırdım , eller hep kasede ,döke saça yedik ,hırs yaptım bir de ,- bilinçli anneyim ya - alışsın diye yedirdim ama zor olacak böyle bee..Herkesler mama sandalyesinde mi yiyo yaa ,biz geç mi kaldık acaba yoksa biraz daha mı beklesem ?:44:
canım benim sağol desteğin için
misafirler noldu, gelmiyorlarsa geleyim hemen taze taze götüreyim pastaları süt yapsın
İkea mama sandalyemizi kurduk ,çok basitmiş hemen hallettim ...Pek bir hafif ,Kıpırcanım da pek sevdi ama ,yemeğini nasıl yedireceğimi şaşırdım , eller hep kasede ,döke saça yedik ,hırs yaptım bir de ,- bilinçli anneyim ya - alışsın diye yedirdim ama zor olacak böyle bee..Herkesler mama sandalyesinde mi yiyo yaa ,biz geç mi kaldık acaba yoksa biraz daha mı beklesem ?:44:
Hazırlandık bekliyoruz gelecekler inşallah gelmezlerse boğarım onları iki bebeyle birsürü hazırlık yaptım.
Canım çık gel taksiye atlasan 15 dk bendesin
biz 1 aydır oturuyoruz, ama benimkinin önünde dar bi sehpa var, genişini takamadık, boyu kısa geliyo ona. o nedenle kaseyi koymuyorum genelde önüne. 1-2 koydum direk elleriyle yemeye çalışıyo. ben de kuru şeyleri vericem önüne ama suluları koymıcam, batırıyo heryeri. geçen brokoli haşladım koydum çok komikti çiçeklerini avuçlamaya çalışıyodu, ağzına götürüyodu filan
Bol bol yesin mamaları.dökecek annesi bırak döksün.ben oğlanın önüne koyardım yoğurdu ne olurdu siz tahmin edin
canııııım sağolböyle diyeceğini biliyorum da başka sefere inşallah. sen önce bu taarruzu bi atlat biz kokoşcanla seni ODTU'ye goturcez baharda. ne zamandır aklımda. çukurambardan da senaysen aplamızı alırız anaaaam 5 bebeyle atmazlar inşallah bizi ODTÜlü gençlik
O Odtü'lü gençliğe kurban olam bennnn , size bişey yapmaz onlar ,zararlı haşerelere yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?