2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de onlardan biriyim irisim, öp beni sev beni pankart yap salla beni

Wavy'im benim gözbebeğim ,kanım kaynıyo sana zaten ,ondanmış demek ,sana da kurban olam bennnn
Pankart sallamayı da özledim lannnn :92::92::92:

ben geldimm iriss sen yazdığın saatte ben kızımla koklaşıyordum keyfi pek yerinde maşallah bu arada adana dan bildiriyorum araba da 28 dereceyi gösteriyorrrrrrrrrrr bahar geldi oleyyyyyy

bu arada bizimde mama sandelyesi pembe rengi değişdi şimdiden mübarek herseyi döktüğü için... bu arada yoğurt yemeyen bebelere öneri bizimkide sade yemiyorrr içine elma suyu yada hipp bebe bis. koyunca maşallah yalayıp yutuyorr

ben geldimm iriss sen yazdığın saatte ben kızımla koklaşıyordum keyfi pek yerinde maşallah bu arada adana dan bildiriyorum araba da 28 dereceyi gösteriyorrrrrrrrrrr bahar geldi oleyyyyyy
ArBayı gunesın altına koymusundur. 23 derece Burdada cok guzel haliyle. 1 odayı Bıraktım zaten off yıruldum.

Bize bişe bildirmesen iyi edersin ,donuyorum lannnnnnnnnnnnnnnn

kızlar kabızlık ıcın denıyım bugun.ama kayısı almam lazım.tarıftede gun kurusu kayısı dıyor farklı bısey mı bu??
http://bebegiminyemekleri.com/?p=500

gün kurusu dedikleri güneşte kurutulan anlamında. diğer turuncu renkli olanlarda sülfat ya da sülfitler oluyo, hem çabuk kurusun hem küf oluşmasın hem de rengi bozulmasın diye. ama o koruyucuları vermemek lazım bebişlere.
bimde var gün kurusu kayısı. böle kararmış renkli oluyolar

oyy miniğim benim ne kadar tatlısın

Amaannn sorma canım yaa,dünden beri sabah akşam sis var ,akşam hele zor gittim yaa
Ananlar nerde kız Sarıyer de bana da uğrasanıza Kolikcan'ımla

anamlar bizim tarafta da teyzemler orda. onda olacak yarın kolikcan.. ama ben anca emzirmeye gelebilecem öğlen. bi de akşam çıkışta almaya gelecem alelacele. ama oraya yaptığımız ilk haftasonu gezmesinde aklımdasın merak etme

haklısın buna su gibi olacak. ama meyveyi de mi blenderdan geçiricem? ne vitamin kalır ne lif.
yoğurt hele hiiiiiiiç açmıyo ağzını.

wavycim alıntı yaptım yaptım kızlar hep benim yazacaklarımı yazmışlar. ben de en son emzir, doymazsa da biberon maması ver diyecektim

bizim mama sandalyesinin arkası biraz yatıyor o şekilde rahat yiyor. tam dik pozisyonda biz de savaş veriyoruz. bi de ben tabağı elimde tutuyorum şimdilik. daha katı şeyler yerken vericem önüne. zaten şu anda tepsiyi koyunca kolikcanın bi tek gözleri görünüyor boyu güdük daha

Ben de onlardan biriyim irisim, öp beni sev beni pankart yap salla beni

Wavy'im benim gözbebeğim ,kanım kaynıyo sana zaten ,ondanmış demek ,sana da kurban olam bennnn
Pankart sallamayı da özledim lannnn :92::92::92:

ben de ben de ODTÜ'lüyüm, guruluyum wavycim hangi yıl hangi bölüm?

yaa çok merak ettim bunu ama yasaklı site bizde ne zamana kadar kullanılabiliyor? içeriği neymiş:44:

haa bi de.. allahın adını verdim az yavaş konuşun daaa.. iki iş yapıyım diyorum sonra alıntı yap sil alıntı yap sil bu da söylenmiş bu da söylenmiş, yandı devreler valla

e kabız dememişmiydin? ondan dedim
yoksa hatları mı karşıtırdım, kafam zaten çorba gibi.:44:

yaa ben ilgi sevgi şefkat bekliyorum sen yazık dedin bana ühhhhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü. ama olsun kardeşiz biz, alınmadım

wavy cim ben de seni neden seviyorum diye düşünüyodum. ODTÜlüymüşün ha. öptüm çok çok. ben de ODTÜ lüyüm

stada gidek mi? gerçi beni bu kızın zorluklarından MM paklar en tepesinden

haa bende bımde gormustum ıkısını yanyana ne farkıu var dıyordum alayım ozaman tesekkurler
Evet ,güneşte kurutulan kayısı ,sapsarı değil de daha koyu renkte oluyo ,kahverengimsi...Faydalı olanı da o zaten , tusturuncu olanlar doğal yollarla kurutulmuyomuş.

sagolun BİLGİCANLAR

sen mi bekliyodun :44: ben de bebiş bekler onu sev annesi diye dediydim
gidelim evet. D E V R İ M
MM yok MM yok
duyamamış olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…