160 m2 cabuk olsa keske daha 2 oda var ve bırınde oglan uyuyo oburune gırersem cıkamıcam.Cok yorgunum
Ben de onlardan biriyim irisim, öp beni sev beni pankart yap salla beni
ArBayı gunesın altına koymusundur. 23 derece Burdada cok guzel haliyle. 1 odayı Bıraktım zaten off yıruldum.ben geldimm iriss sen yazdığın saatte ben kızımla koklaşıyordumkeyfi pek yerinde maşallah bu arada adana dan bildiriyorum araba da 28 dereceyi gösteriyorrrrrrrrrrr bahar geldi oleyyyyyy
ArBayı gunesın altına koymusundur. 23 derece Burdada cok guzel haliyle. 1 odayı Bıraktım zaten off yıruldum.
yazık mııııııııı
ben geldimm iriss sen yazdığın saatte ben kızımla koklaşıyordumkeyfi pek yerinde maşallah bu arada adana dan bildiriyorum araba da 28 dereceyi gösteriyorrrrrrrrrrr bahar geldi oleyyyyyy
kızlar kabızlık ıcın denıyım bugun.ama kayısı almam lazım.tarıftede gun kurusu kayısı dıyor farklı bısey mı bu??
http://bebegiminyemekleri.com/?p=500
kızlar kabızlık ıcın denıyım bugun.ama kayısı almam lazım.tarıftede gun kurusu kayısı dıyor farklı bısey mı bu??
Amaannn sorma canım yaa,dünden beri sabah akşam sis var ,akşam hele zor gittim yaa
Ananlar nerde kız Sarıyer de bana da uğrasanıza Kolikcan'ımla
haklısın buna su gibi olacak. ama meyveyi de mi blenderdan geçiricem? ne vitamin kalır ne lif.
yoğurt hele hiiiiiiiç açmıyo ağzını.
İkea mama sandalyemizi kurduk ,çok basitmiş hemen hallettim ...Pek bir hafif ,Kıpırcanım da pek sevdi ama ,yemeğini nasıl yedireceğimi şaşırdım , eller hep kasede ,döke saça yedik ,hırs yaptım bir de ,- bilinçli anneyim ya - alışsın diye yedirdim ama zor olacak böyle bee..Herkesler mama sandalyesinde mi yiyo yaa ,biz geç mi kaldık acaba yoksa biraz daha mı beklesem ?:44:
biz 1 aydır oturuyoruz, ama benimkinin önünde dar bi sehpa var, genişini takamadık, boyu kısa geliyo ona. o nedenle kaseyi koymuyorum genelde önüne. 1-2 koydum direk elleriyle yemeye çalışıyo. ben de kuru şeyleri vericem önüne ama suluları koymıcam, batırıyo heryeri. geçen brokoli haşladım koydum çok komikti çiçeklerini avuçlamaya çalışıyodu, ağzına götürüyodu filan
Wavy'im benim gözbebeğim ,kanım kaynıyo sana zaten ,ondanmış demek ,sana da kurban olam bennnn
Pankart sallamayı da özledim lannnn :92::92::92:
Neş'e Erberk Anne ve Bebek Oyun Grubu 99 TL | İstanbul Çocuk Fırsatları | yakala.co
9 aylık bebekleri alıyorlar minimum
e kabız dememişmiydin? ondan dedim
yoksa hatları mı karşıtırdım, kafam zaten çorba gibi.:44:
wavy cim ben de seni neden seviyorum diye düşünüyodum. ODTÜlüymüşün ha. öptüm çok çok. ben de ODTÜ lüyüm
wavy cim ben de seni neden seviyorum diye düşünüyodum. ODTÜlüymüşün ha. öptüm çok çok. ben de ODTÜ lüyüm
Neş'e Erberk Anne ve Bebek Oyun Grubu 99 TL | İstanbul Çocuk Fırsatları | yakala.co
9 aylık bebekleri alıyorlar minimum
Koyu olan. daha tatlı bende hersabah 3 4 tane yerım dıgerınden daha guzelkızlar kabızlık ıcın denıyım bugun.ama kayısı almam lazım.tarıftede gun kurusu kayısı dıyor farklı bısey mı bu??
haa bende bımde gormustum ıkısını yanyana ne farkıu var dıyordum alayım ozaman tesekkurlergün kurusu dedikleri güneşte kurutulan anlamında. diğer turuncu renkli olanlarda sülfat ya da sülfitler oluyo, hem çabuk kurusun hem küf oluşmasın hem de rengi bozulmasın diye. ama o koruyucuları vermemek lazım bebişlere.
bimde var gün kurusu kayısı. böle kararmış renkli oluyolar
Evet ,güneşte kurutulan kayısı ,sapsarı değil de daha koyu renkte oluyo ,kahverengimsi...Faydalı olanı da o zaten , tusturuncu olanlar doğal yollarla kurutulmuyomuş.
yaa ben ilgi sevgi şefkat bekliyorum sen yazık dedin bana ühhhhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü. ama olsun kardeşiz biz, alınmadım
stada gidek mi? gerçi beni bu kızın zorluklarından MM paklar en tepesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?