2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ben de ODTÜ'lüyüm, guruluyum wavycim hangi yıl hangi bölüm?

yaa çok merak ettim bunu ama yasaklı site bizde ne zamana kadar kullanılabiliyor? içeriği neymiş:44:

hocam, o kadar deşifre etmem kendimi hıh 2005 mezunu bil yeter.

NEŞE ERBERK işine gelince:

Türkiye'nin birçok yerinde bulunan şubeleri ile kalitesi ve profesyonelliğini kanıtlamış, Neş’e Erberk Anaokulları Joyfull House'da, 9-36 ay yaş grubuna yönelik "Anne ve Bebek Oyun Grubu"

• 4 haftalık program, 200 TL yerine %50 indirimle 99 TL!

• 8 haftalık program, 400 TL yerine %50 indirimle 198 TL!

• 12 haftalık program, 600 TL yerine %50 indirimle 297 TL!

Tüm şubelerinde, 16 Mart 2013 - 1 Haziran 2013 tarihleri arasında cumartesi günleri geçerlidir.
Oyun grupları; 09-18 aylık, 18-27 aylık ve 27-36 aylık şeklinde sınıflandırılmıştır.

Sınıflar minimum 5 kişilik grup oluşması halinde açılacaktır.
Etkinlikler çocuk gelişimi mezunu tecrübeli bir eğitmen tarafından
yapılmaktadır.

Meyve ikramı pakete dahildir.
Neşe Erberk Anaokulları, anne & bebek oyun gruplarına dahil olarak çocuklarının kendi yaşıtlarını tanımasında, yaşına uygun eğlenceli aktivitelere katılmasında, senin ve çocuklarının daha kaliteli ve keyifli nasıl vakit geçirebileceğin konusunda destek oluyor.

Anne & Bebek Oyun Grubu Programı'nda neler var?

• Arkadaşlarıma “merhaba“
• Sanat etkinlikleri
• Hareketli Grup oyunları
• Müzik
• Öykü ve Kukla
• Meyve Zamanı
• Dans
• Bahçe Oyunları
• Dil gelişimini destekleyici “tekerleme, bilmece, parmak oyunları”

Benim kazuleti götüreyim 9 aylık diye yuttururum ,yemezler mi ki :44:

valla olsa süper olur. bi gün 25 tlye geliyo hem de anneli de oluyo. ama gelişim aylarına özel dersler mi veriyorlardır bilmiyorum asi ruhum benim

sen mi bekliyodun :44: ben de bebiş bekler onu sev annesi diye dediydim
gidelim evet. D E V R İ M
MM yok MM yok
duyamamış olayım

neyse, sen alma gönlümü

Ben Odtü'lü değilim canolar , yanlış anlaşılmasın , duruşlarına hayranlığım var ,o açıdan bakarsak da "hepimiz ODTÜ'lüyüz" tabi...:92::92::92:

senin duruşuna topic değil tüm kk hayran anacım

slm larrrrrrrrrrr ben Odtü 'lü değilim
naber hatucanlar, ev temizliğe girişenlere kolay gelsin ,
Cin can da bir süredir kaka yapmıyordu elmapüresi yi geldi , kabız olan vardı birdeelma deneyin bakalım ,olmadı emzirdiği için kendisi bol bol kayısı yese işe yaramazmı:26:
ben yaptım ben yaptım ayrandan lor yaptım , ama şimdi süzülme aşamasında ne kadar çıkar bilmiyorum , zaten dondurucuya koyucamhenüz kahbaltı yapmıyoruz biz, kenarda dursun , öğreneyim die idi, yorulmasam tereyağ deniycem de hatta bir tarif vardı burada elendilin onu tarif topikine eklesek ,

Bu maya terapisi var ya , o saç dökülmesi için mi sadece ? Benim saçlar çok ince telli ve çabuk yağlanıyo ,benim de işima yara mı ki acep ?

iris sanmıyorum ama ,doğrusu bilmiyorum fakat senin için kk da araştırma yapacağım :108:

Cok guzel actım camları denız kokusu gelıyo. Amamnn o adanayı o yuzden tercıh etmedım. Deniz yok yaa tek renk bı sehır

bizim de nehirimiz war oh benim yerimede çek içine çok özledim mayıs gibi hafta sonu mersin yollarına düşmeye başlayacam walla çok özledim denizi.. foruma gidesim war yaprakda yada göksel de tantuni yiyesim var sahilde oturup çay içesim var teknede balık ekmek yiyesim warrrr yaaa

ellerıne saglık afıyet olsun cıncana.bızımkı yapmıo ıkınmıyoda gayet keyıflı ama nereye kadar.kayısıyı denıycem canım bakalım.
gel gel ne olursan ol gel

OMÜlüyüm O harfınden yırtarım bırazcıcık

iyi madem söyleme bölümünü, ben de 2005 mezunuyum çünkü tanıdık çıkma ihtimalimiz yüksek ama ankaraya gelirim bak bir iki aya ona göre

oyun grubu da süpermiş ama 9 ayda ne yaptırırlar bilemedim :44: belki 12 ay ve sonrası daha faydalı olur. hem tekrar çıkar elbet bunun fırsatı, sen bize haber verirsin yine

kız didem öyle güzel anlattın ki. benim annem de mersinli ve ananem yılın 6 ayı orda yaşıyor, bu baharda bi kaçamak yapabilsem keşke ben de kolikcanla..

kızımın dogum fotolarıı ve şimdiye kadar benim cektiğim fotolarınıı sectimm 200 tanesini bastırdımm ayy albumde alırsam cok mutlu olacam yaaa

gel canım gel gelirsen haber wer kolikcanı ısıralım buralar yazın ve baharda çok güzel oluyor ya ben sewiyorum buralarııı

kızımın dogum fotolarıı ve şimdiye kadar benim cektiğim fotolarınıı sectimm 200 tanesini bastırdımm ayy albumde alırsam cok mutlu olacam yaaa

cok guzel yapmıssın valla.bu usb ler vs.cıktı cıkalı fotograf albumlerı mazii olduu....darısı basıma bende cok ıstıyorumm
gule gule bakın

yazın siz rahat ederken de biz burda 45 derecede falan bayılma noktasına gelicez ozaman da sen atarsın havanıı
Ne rahatı kız ,biz de nemden duramıyoz yazın buralarda ,hele geçen sene hamileykene Hamile demeyin lannn tuhaf oluyom Zambak nereerde yahu bu arada :44:

Kıııızzz şımardımmmm

Evet bu tarifleri ekleyelim ,unutunca bakarız ,sütten yapıcam ben de loru ,tuzsuz peynir bulamadım bi türlü
Araştırma sonuçlarını bekliyorummmm

Mersinde benim de arkadaşım var ,bikaç sene önce gelmişliğim de var ,Mezitlide oturuyolar , biyerlerde tantuni yedirmişlerdi de hatırlamıyom adını çok güzeldiiii,şalgamla iyi gitmişti ....Anaaammm rejimde olanlar var yaaa ,Cuma ben de başlıyommmm....

Ne rahatı kız ,biz de nemden duramıyoz yazın buralarda ,hele geçen sene hamileykene Hamile demeyin lannn tuhaf oluyom Zambak nereerde yahu bu arada :44:

sorma yaa bi daha hamile kalırsam ayarlayacam son ayları yaza gelmesin diye.. geçen yaz en çok hoşuma giden karikatür şuydu

arkideşler bebe bisküvisi yapma deneyimim hüsranla sonuçlandı. fırında unuttum kurumuş çok sert oldu aslında tadı güzel oldu. içinde tam buğday unu pirinç unu irmik, tereyağı ve pekmez var. fırından erken çıkarmak gerekiyomuş meğer.

bende odtülü değilim. beni götürmez misiniz odtü'ye .anca eymir e gidiyoruz işte. kabız olan bebişler için benim de ufak bir önerim olacak balkabağı püresi. bir kaşık zeytinyağı ile çözüm oluyor gibi ve tabi ki armut.ek gıdalarla aramız iyi değil. yemiyor ağzını kilitliyor kendini geriye atıyor.. aman ne zaman kıvırıcam ek gıda işini bilemedim. ben bebek arabası almamıstım. alanlar hangi markayı aldılar baston istiyorum ama quinny ninkiler gibi oturma alanı geniş olsun istiyorum. ikisini bir arada bulmak çok mu zor ki.
bir de bir şey sorucam ağlayan gülen yüzleri nereden yapıyorsunuz bilemedim gitti..

Aldım ama memnun değilim ,pierre cardin 2020 mi 2030 mu ne ondan ama hiç memnun değilim ,evde oturtuyorum daha çok işime yarıyor.Hafif ama dandik gibi , kolu ayarlanmıyo eşim kullanınca akçalk kalıyo , tekerleri birbirine çok yakın ayaklarımız çarpıyo,açma kapama tek elle güya ama hiç tek elle açıp kapatamadım ...
Nuna mıydı neydi o çok hoşuma gitmişti , bide confortbebe-lola modeli sanırım hoşuma gidiyo sokaklarda görüyorum .
Nunaymış bak buldum ;
Nuna Pepp Bebek Arabası Yellow - e-bebek.com

Kız o tekne nerde oluyo bızede tarıf et gıdıp yiyelim. Acımm ac. Demın apartmana bırı tasındı bende kek yapıp goturdum O kek ellerımın arasından kayıp gıttı cok guzel olmus dedı bende oturdum avucumu yslıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…