Neş'e Erberk Anne ve Bebek Oyun Grubu 99 TL | İstanbul Çocuk Fırsatları | yakala.co
9 aylık bebekleri alıyorlar minimum
ne güzel ne kadar çokmuşuz meğer
Cok guzel actım camları denız kokusu gelıyo. Amamnn o adanayı o yuzden tercıh etmedım. Deniz yok yaa tek renk bı sehırolsun ben 27 28 i gördüm ya musmutluyummmm... ewet güzel canm çık hava al ya sahilde yürü denizin kokusunu çek içine nasıl özledm ben
Bize bişe bildirmesen iyi edersin ,donuyorum lannnnnnnnnnnnnnnn
Ben ODTUlu degılım olma mııı??benide sevinnn
ben de ben deODTÜ'lüyüm, guruluyum wavycim hangi yıl hangi bölüm?
yaa çok merak ettim bunu ama yasaklı site bizdene zamana kadar kullanılabiliyor? içeriği neymiş:44:
Benim kazuleti götüreyim 9 aylık diye yuttururum ,yemezler mi ki :44:
sen mi bekliyodun :44: ben de bebiş bekler onu sev annesi diye dediydim
gidelim evet. D E V R İ M
MM yok MM yok
duyamamış olayım
Ben Odtü'lü değilim canolar , yanlış anlaşılmasın , duruşlarına hayranlığım var ,o açıdan bakarsak da "hepimiz ODTÜ'lüyüz" tabi...:92::92::92:
Bu maya terapisi var ya , o saç dökülmesi için mi sadece ? Benim saçlar çok ince telli ve çabuk yağlanıyo ,benim de işima yara mı ki acep ?
Cok guzel actım camları denız kokusu gelıyo. Amamnn o adanayı o yuzden tercıh etmedım. Deniz yok yaa tek renk bı sehır
ellerıne saglık afıyet olsun cıncana.bızımkı yapmıo ıkınmıyoda gayet keyıflı ama nereye kadar.kayısıyı denıycem canım bakalım.slm larrrrrrrrrrr ben Odtü 'lü değilim
naber hatucanlar, ev temizliğe girişenlere kolay gelsin ,
Cin can da bir süredir kaka yapmıyordu elmapüresi yi geldi , kabız olan vardı birdeelma deneyin bakalım ,olmadı emzirdiği için kendisi bol bol kayısı yese işe yaramazmı:26:
ben yaptım ben yaptım ayrandan lor yaptım , ama şimdi süzülme aşamasında ne kadar çıkar bilmiyorum , zaten dondurucuya koyucamhenüz kahbaltı yapmıyoruz biz, kenarda dursun , öğreneyim die idi, yorulmasam tereyağ deniycem de hatta bir tarif vardı burada elendilin onu tarif topikine eklesek ,
iris sanmıyorum ama ,doğrusu bilmiyorum fakat senin için kk da araştırma yapacağım :108:
gel gel ne olursan ol gel
hocam, o kadar deşifre etmem kendimi hıh2005 mezunu bil yeter.
NEŞE ERBERK işine gelince:
Türkiye'nin birçok yerinde bulunan şubeleri ile kalitesi ve profesyonelliğini kanıtlamış, Neş’e Erberk Anaokulları Joyfull House'da, 9-36 ay yaş grubuna yönelik "Anne ve Bebek Oyun Grubu"
• 4 haftalık program, 200 TL yerine %50 indirimle 99 TL!
• 8 haftalık program, 400 TL yerine %50 indirimle 198 TL!
• 12 haftalık program, 600 TL yerine %50 indirimle 297 TL!
Tüm şubelerinde, 16 Mart 2013 - 1 Haziran 2013 tarihleri arasında cumartesi günleri geçerlidir.
Oyun grupları; 09-18 aylık, 18-27 aylık ve 27-36 aylık şeklinde sınıflandırılmıştır.
Sınıflar minimum 5 kişilik grup oluşması halinde açılacaktır.
Etkinlikler çocuk gelişimi mezunu tecrübeli bir eğitmen tarafından
yapılmaktadır.
Meyve ikramı pakete dahildir.
Neşe Erberk Anaokulları, anne & bebek oyun gruplarına dahil olarak çocuklarının kendi yaşıtlarını tanımasında, yaşına uygun eğlenceli aktivitelere katılmasında, senin ve çocuklarının daha kaliteli ve keyifli nasıl vakit geçirebileceğin konusunda destek oluyor.
Anne & Bebek Oyun Grubu Programı'nda neler var?
• Arkadaşlarıma “merhaba“
• Sanat etkinlikleri
• Hareketli Grup oyunları
• Müzik
• Öykü ve Kukla
• Meyve Zamanı
• Dans
• Bahçe Oyunları
• Dil gelişimini destekleyici “tekerleme, bilmece, parmak oyunları”
valla olsa süper olur. bi gün 25 tlye geliyo hem de anneli de oluyo. ama gelişim aylarına özel dersler mi veriyorlardır bilmiyorum asi ruhum benim
bizim de nehirimiz waroh benim yerimede çek içine çok özledim mayıs gibi hafta sonu mersin yollarına düşmeye başlayacam walla çok özledim denizi.. foruma gidesim war yaprakda yada göksel de tantuni yiyesim var sahilde oturup çay içesim var teknede balık ekmek yiyesim warrrr yaaa
iyi madem söyleme bölümünü, ben de 2005 mezunuyum çünkü tanıdık çıkma ihtimalimiz yüksekama ankaraya gelirim bak bir iki aya ona göre
oyun grubu da süpermiş ama 9 ayda ne yaptırırlar bilemedim :44: belki 12 ay ve sonrası daha faydalı olur. hem tekrar çıkar elbet bunun fırsatı, sen bize haber verirsin yine
kız didem öyle güzel anlattın ki. benim annem de mersinli ve ananem yılın 6 ayı orda yaşıyor, bu baharda bi kaçamak yapabilsem keşke ben de kolikcanla..
kızımın dogum fotolarıı ve şimdiye kadar benim cektiğim fotolarınıı sectimm 200 tanesini bastırdımm ayy albumde alırsam cok mutlu olacam yaaa
Ne rahatı kız ,biz de nemden duramıyoz yazın buralarda ,hele geçen sene hamileykeneyazın siz rahat ederken de biz burda 45 derecede falan bayılma noktasına gelicezozaman da sen atarsın havanıı
hocam, o kadar deşifre etmem kendimi hıh2005 mezunu bil yeter.
NEŞE ERBERK işine gelince:
Türkiye'nin birçok yerinde bulunan şubeleri ile kalitesi ve profesyonelliğini kanıtlamış, Neşe Erberk Anaokulları Joyfull House'da, 9-36 ay yaş grubuna yönelik "Anne ve Bebek Oyun Grubu"
4 haftalık program, 200 TL yerine %50 indirimle 99 TL!
8 haftalık program, 400 TL yerine %50 indirimle 198 TL!
12 haftalık program, 600 TL yerine %50 indirimle 297 TL!
Tüm şubelerinde, 16 Mart 2013 - 1 Haziran 2013 tarihleri arasında cumartesi günleri geçerlidir.
Oyun grupları; 09-18 aylık, 18-27 aylık ve 27-36 aylık şeklinde sınıflandırılmıştır.
Sınıflar minimum 5 kişilik grup oluşması halinde açılacaktır.
Etkinlikler çocuk gelişimi mezunu tecrübeli bir eğitmen tarafından
yapılmaktadır.
Meyve ikramı pakete dahildir.
Neşe Erberk Anaokulları, anne & bebek oyun gruplarına dahil olarak çocuklarının kendi yaşıtlarını tanımasında, yaşına uygun eğlenceli aktivitelere katılmasında, senin ve çocuklarının daha kaliteli ve keyifli nasıl vakit geçirebileceğin konusunda destek oluyor.
Anne & Bebek Oyun Grubu Programı'nda neler var?
Arkadaşlarıma merhaba
Sanat etkinlikleri
Hareketli Grup oyunları
Müzik
Öykü ve Kukla
Meyve Zamanı
Dans
Bahçe Oyunları
Dil gelişimini destekleyici tekerleme, bilmece, parmak oyunları
valla olsa süper olur. bi gün 25 tlye geliyo hem de anneli de oluyo. ama gelişim aylarına özel dersler mi veriyorlardır bilmiyorum asi ruhum benim
neyse, sen alma gönlümü
senin duruşuna topic değil tüm kk hayran anacım
Evet bu tarifleri ekleyelim ,unutunca bakarız ,sütten yapıcam ben de loru ,tuzsuz peynir bulamadım bi türlüslm larrrrrrrrrrr ben Odtü 'lü değilim
naber hatucanlar, ev temizliğe girişenlere kolay gelsin ,
Cin can da bir süredir kaka yapmıyordu elmapüresi yi geldi , kabız olan vardı birdeelma deneyin bakalım ,olmadı emzirdiği için kendisi bol bol kayısı yese işe yaramazmı:26:
ben yaptım ben yaptım ayrandan lor yaptım , ama şimdi süzülme aşamasında ne kadar çıkar bilmiyorum , zaten dondurucuya koyucamhenüz kahbaltı yapmıyoruz biz, kenarda dursun , öğreneyim die idi, yorulmasam tereyağ deniycem de hatta bir tarif vardı burada elendilin onu tarif topikine eklesek ,
iris sanmıyorum ama ,doğrusu bilmiyorum fakat senin için kk da araştırma yapacağım :108:
Mersinde benim de arkadaşım var ,bikaç sene önce gelmişliğim de var ,Mezitlide oturuyolar , biyerlerde tantuni yedirmişlerdi de hatırlamıyom adını çok güzeldiiii,şalgamla iyi gitmişti ....Anaaammm rejimde olanlar var yaaa ,Cuma ben de başlıyommmm....bizim de nehirimiz waroh benim yerimede çek içine çok özledim mayıs gibi hafta sonu mersin yollarına düşmeye başlayacam walla çok özledim denizi.. foruma gidesim war yaprakda yada göksel de tantuni yiyesim var sahilde oturup çay içesim var teknede balık ekmek yiyesim warrrr yaaa
sorma yaa bi daha hamile kalırsam ayarlayacam son ayları yaza gelmesin diye.. geçen yaz en çok hoşuma giden karikatür şuydu Eki Görüntüle 642567
arkideşler bebe bisküvisi yapma deneyimim hüsranla sonuçlandı. fırında unuttum kurumuş çok sert olduaslında tadı güzel oldu. içinde tam buğday unu pirinç unu irmik, tereyağı ve pekmez var. fırından erken çıkarmak gerekiyomuş meğer.
bende odtülü değilim. beni götürmez misiniz odtü'ye .anca eymir e gidiyoruz işte. kabız olan bebişler için benim de ufak bir önerim olacak balkabağı püresi. bir kaşık zeytinyağı ile çözüm oluyor gibi ve tabi ki armut.ek gıdalarla aramız iyi değil. yemiyor ağzını kilitliyor kendini geriye atıyor.. aman ne zaman kıvırıcam ek gıda işini bilemedim. ben bebek arabası almamıstım. alanlar hangi markayı aldılar baston istiyorum ama quinny ninkiler gibi oturma alanı geniş olsun istiyorum. ikisini bir arada bulmak çok mu zor ki.
bir de bir şey sorucam ağlayan gülen yüzleri nereden yapıyorsunuz bilemedim gitti..
Kız o tekne nerde oluyo bızede tarıf et gıdıp yiyelim. Acımm ac. Demın apartmana bırı tasındı bende kek yapıp goturdumbizim de nehirimiz waroh benim yerimede çek içine çok özledim mayıs gibi hafta sonu mersin yollarına düşmeye başlayacam walla çok özledim denizi.. foruma gidesim war yaprakda yada göksel de tantuni yiyesim var sahilde oturup çay içesim var teknede balık ekmek yiyesim warrrr yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?