valla süpermiş wavycim. o kadar ihtiyacım vardı ki, hem de ucuz ve yer kaplamıyor, aldım gitti many many thanks
kızlaaar nasılsınız bugünde gremedm hava güzel diye ananaye geldk yemeğede burdayız çok özledim sizi iriscm saol sabaha kadar herifle uğraştm wawycim kuzum formundasın bugün bir sürü güzel şey bulmuşsunbu arada benim yanakcanda ek gıda istemio çok dertliym tatlm
ohhhh topiğimizin pıtırcığı geldi, ayşe kaybolma sen bi yerlere yaaaaa...
öncelikle eşine çok çok geçmiş olsun, nesi var? üşütme tarzı birşey mi?
ek gıda meselesini alsenciğimin de telkinleriyle askıya alıyorum ben. yemezse yemesin hıh (gel de içime sor ama)
parfüm ihtiyacı olan varsa özelden accaip bi kampanya paylaşabilirim. free shoptan ucuza aldım ben geçende eşime, hem de 2 tane. ama yarım fiyatına
canımmmm kaybolmam çok özledm valla talyam napıo kuzum benim aynen canım çok kötü üşütmüş ona baktm çocuk uyuttu o uyutmadı adamlarda pek nazlı oluo yaaanapalm canm yavaş alışcak bizmkiler ela bi ara bronşit oldu yaa çok şurup içti ondanda kaşığı hç sevmio bilincne yerleşmiş bizm arkadaş vr ikizleri olan hep mama yedler istemedlr oda zorlamadı uğraşmadı ya<şnı geçtiler şimdi yiyolar bizde bıktırmadan alıştrmaya çalşcaz napalm siz naptınız bakalm baya konuşlmuş tam bakamadm geçmişe önemli bişi yok dimi herkez iyimi kuşum
iyi çok şükür, çok olumsuz birşey yok hepimizin annesel dertleri işte.
yanakcan şöyle soldan soldan bakmalı bana forumda yaaa :87:
Talya hanım iyi, uyuyor
eşine selam söyle, bebekli kadını çok yormasın bak. kalksın kendi sıksın portakal suyunu
seviyorus seni de, üzülme :13:Ben ODTUlu degılım olma mııı??benide sevinnn
ayyy küsmeeeeeneyse, sen alma gönlümü
ben ankarada olsam keşke hemen götürürdüm seni. burda eymir de yok bişey de yokkk.arkideşler bebe bisküvisi yapma deneyimim hüsranla sonuçlandı. fırında unuttum kurumuş çok sert olduaslında tadı güzel oldu. içinde tam buğday unu pirinç unu irmik, tereyağı ve pekmez var. fırından erken çıkarmak gerekiyomuş meğer.
bende odtülü değilim. beni götürmez misiniz odtü'ye .anca eymir e gidiyoruz işte. kabız olan bebişler için benim de ufak bir önerim olacak balkabağı püresi. bir kaşık zeytinyağı ile çözüm oluyor gibi ve tabi ki armut.ek gıdalarla aramız iyi değil. yemiyor ağzını kilitliyor kendini geriye atıyor.. aman ne zaman kıvırıcam ek gıda işini bilemedim. ben bebek arabası almamıstım. alanlar hangi markayı aldılar baston istiyorum ama quinny ninkiler gibi oturma alanı geniş olsun istiyorum. ikisini bir arada bulmak çok mu zor ki.
bir de bir şey sorucam ağlayan gülen yüzleri nereden yapıyorsunuz bilemedim gitti..
anaaaa tam tamına 30 dakkadır kimse msj atmamış. dünyanın sonu mu geldi ne:18::18:
Wavybaby cim sen de mi hocamsin yaa bir ODTU muhabbetti donmus benu de unutmayinn yil 2002 diyim ben de
sen de
miiii?
ODTÜcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?