2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla süpermiş wavycim. o kadar ihtiyacım vardı ki, hem de ucuz ve yer kaplamıyor, aldım gitti many many thanks

beni sizler var ettiniz güzelim

şaka maka ben gibi oturma odasını çamaşır kurutma odası olarak kullananlar için süper bi icat. ya da balkona süper olur, bi de dedim bebekliyiz çamaşır makinası durmuyo hemmmen paylaşayım.

nothing at all babe

kızlaaar nasılsınız bugünde gremedm hava güzel diye ananaye geldk yemeğede burdayız çok özledim sizi iriscm saol sabaha kadar herifle uğraştm wawycim kuzum formundasın bugün bir sürü güzel şey bulmuşsunbu arada benim yanakcanda ek gıda istemio çok dertliym tatlm

ohhhh topiğimizin pıtırcığı geldi, ayşe kaybolma sen bi yerlere yaaaaa...

öncelikle eşine çok çok geçmiş olsun, nesi var? üşütme tarzı birşey mi?

ek gıda meselesini alsenciğimin de telkinleriyle askıya alıyorum ben. yemezse yemesin hıh (gel de içime sor ama)

Son düzenleme:

canımmmm kaybolmam çok özledm valla talyam napıo kuzum benim aynen canım çok kötü üşütmüş ona baktm çocuk uyuttu o uyutmadı adamlarda pek nazlı oluo yaaanapalm canm yavaş alışcak bizmkiler ela bi ara bronşit oldu yaa çok şurup içti ondanda kaşığı hç sevmio bilincne yerleşmiş bizm arkadaş vr ikizleri olan hep mama yedler istemedlr oda zorlamadı uğraşmadı ya<şnı geçtiler şimdi yiyolar bizde bıktırmadan alıştrmaya çalşcaz napalmsiz naptınız bakalm baya konuşlmuş tam bakamadm geçmişe önemli bişi yok dimi herkez iyimi kuşum

iyi çok şükür, çok olumsuz birşey yok hepimizin annesel dertleri işte.

yanakcan şöyle soldan soldan bakmalı bana forumda yaaa :87:

Talya hanım iyi, uyuyor

eşine selam söyle, bebekli kadını çok yormasın bak. kalksın kendi sıksın portakal suyunu

aman maşallah herşey yolunda olsun,bnim eşim çok tembeldir canım ben hasta olmadğım sürece hiç bişey yapmaz ellemezmaşallah uyusun büyüsün foto makinası getrdm çekp koycaktm şimdi bide baktm hafıza kartı evde kalmış çekemedim

Ben ODTUlu degılım olma mııı??benide sevinnn
seviyorus seni de, üzülme :13:
neyse, sen alma gönlümü
ayyy küsmeeeee sen ona iyi bakıyosun canım beniim, bebekler öle oluyolar bazen, sıkma canını. kokoşcan bile olsalar mama yemek istemeyebilir, ve hatta kabız bile olabilirler. bebekler böle büyüyo. öptüm çok
ben ankarada olsam keşke hemen götürürdüm seni. burda eymir de yok bişey de yokkk.

baston puset bende de var chicco liteway. arkadaşımın tavsiyesiyle aldım çok memnunum doğduğundan beri kullanıyorum. ama geniş bir alanı yok, 15 kiloya kadar diyo ama bence 18 20 de dayanır

gel kk gel, birbirine ücretsiz hediye çeki gönder :130:

https://www.fyonk.com/

giriş yaptıktan sonra arkadaşlarınıza çek yollayabiliyorsunuz. ama işin güzel tarafı o çek kodunu size söylerlerse ya da siz başka bi hesabınıza kendinize hediye gönderirseniz, siz kullanırsınız.

anaaaa tam tamına 30 dakkadır kimse msj atmamış. dünyanın sonu mu geldi ne:18::18:

Anacim bu ara ben girdigimde kimse kalmamis oluyor
cepten girince de en fazla birkac sayfa okuyabiliyorum
ozledim bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…