Ohh ses duydumm :))
ODTUcan im ben de ben deee
su havalari bekliyorum her haftasonu da kampusteyim bos birakmaya gelmez diye :))
Ben yaslandim ama galiba gecen sene 10. Yil madalyasi verdiler
çıkarmıyorumKızlar canlarınızın kıyafetlerine hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz
Çıkmayan lekeye kosla kullanıyorum. Çok lazım olurKızlar canlarınızın kıyafetlerine hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz
yok yok daha diil ODTUcanım
ben 99 mezunuyum, taaaaaaaa milenyum öncesi
hocam benden de saygılar, sevgilerHocam saygilar :)) wavy le msoe citirlar :)
Anacim bu ara ben girdigimde kimse kalmamis oluyor
cepten girince de en fazla birkac sayfa okuyabiliyorum
ozledim bee
Kızlar canlarınızın kıyafetlerine hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz
Kızlar canlarınızın kıyafetlerine hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz
Dönmek ne kelime artık istediği yere gidiyor benim kızSLMM kızlarrr bebıslerınız yuvarlanıormu tam donmeye basladı mııı
Neden memnun kalmadım. Nasıl kullandınkosla kullanıyorum cnm ama cok memnun kalmadım
SLMM kızlarrr bebıslerınız yuvarlanıormu tam donmeye basladı mııı
Neden memnun kalmadım. Nasıl kullandın
ben camasır makınesıne koyuyorum cnm on yıkamada az bıraz kosla koyuyorum ama ıse yaramıo sankı tam gıtmıo lekeler
Olmaz ıste dırek lekenın uzerıne dok ve beklet.ben camasır makınesıne koyuyorum cnm on yıkamada az bıraz kosla koyuyorum ama ıse yaramıo sankı tam gıtmıo lekeler
nebliim ben bunu hiç düşünmemiştim. üstünde öle yazıyo ya. mot a mot uygulamazsam olmuyo, huyum kurusunOlmaz ıste dırek lekenın uzerıne dok ve beklet.
Sonra yıka. Ben o olmazsa cookkk kıyafet tozbezı olurdu. Kurusada olur ben dokuyorum ertesıgunde olsa yıkıyorum miss.
Benımkide donmuyo donmedımı lazımmıs. Bizimki korkuyo kıçını ksldırmaya pbenimki de tam dönüyor canım. ama dönmeyen bebişler de var topikte. sıkma canını. her çocuğun gelişimi farklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?