2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SLMM kızlarrr bebıslerınız yuvarlanıormu tam donmeye basladı mııı

Bizimki de donüyor canım ama ben daha fazla onun etrafında donüyorum saklambac oynar gibi kayboluyorum sonra ortaya çıkıp tepesinden bakiyorum beni görmek icin kafayı cevire cevire atıyor kendini sabret annecan yakındır dönmesi :)

günaydın canım bende açım artık rüyamda yemek görüyorum ama hırs yaptım yemiyecem kız limanın orda var ya bir sürü tekne balık balık ekmek falan süper ötesi hem tadı hem manzara denizin ortasında balık yemek.. lunaparkmı ne wardı yakınlarında da

günaydın rejimcanlar anam bugun ne kadar az geçmiş okuıdum hemen bitti ne yapıosun ya bziim kız aşdı yine kendini dün erken kaçdım ya biraz dolasdık keyfi yerindeydi saat 3 den gece 1 e kadar 5 dk uyumadı.. gece 1 de uyudu sabah 5 de geri hortladı geberiyorum uykusuzluktan

canım nacizane fikjrim hiç üzme kendini.eğer kilosunda bi sorun yoksa bırak zorlama.ben daha başlamadım ek gıdaya 15 ağustos doğumumuz günde sadece 1 kere ya 1 çay tabağı yoğurt ya da elme rendesi veriyorum o kadar!!devamı sadece anne sütü.eğer sütün varsa hiç yıpratma kendini.daha çok küçükler ben abiyle hala uğraşııyorum yemek konusunda salın gitsin yahu daha çok minnaklar süt kuzuları:))kaka konusu bizde de 2 haftadır haftada bire düştü annem normal artık bağırsakları düzene oturuyır diyor o yüzden onu da bıraktım:)

Selam yavrumun teyzeleriiiiii
Güzel bir gece geçirmişsinizdir ümidiyle oturumu açıyorum ,konuşulanlara bakıp geliyorum

Wavybaby cim sen de mi hocamsin yaa bir ODTU muhabbetti donmus benu de unutmayinn yil 2002 diyim ben de

Hocam saygilar :)) wavy le msoe citirlar :)

bu kadar ODTÜlü nasıl oldu da biraraya geldi yahu? :44: Şans kader kısmet işte. O zaman senaysen, teklifim baki. Gelmek isteyenleri de alıyoruz ve koşuyoruz kampüsümüze Nisanda OK?

sabah sabah moral oldun teşekkür ederim canikom. sen biraz daha sık katılsana aramıza, biliyorum zor da

Kızlar canlarınızın kıyafetlerine hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz
Beyaz sabunla çıkarıyorum ama leke yeniyken ,ola ki eskimişse ; çıkarmıyorum ,ek gıdadan sonra kıyafetlerimiz artık lekeli

Didoooommm hem açsın hem uykusuz haaa , kıyamam
Kıpırcan da geceleri kıpır kıpır , dişleri zorluyor sanırım ,hep mızık mızık ,bu dönem böyle geçecek sanırım ,herkeste aynı problem

kokoşum kakasını yaptı mı,nedir son durum ciğerim ?

Bende ne olsa dişe yorum luyorum ama diş falan yok ortada onun zoru benle: annem dün bütün gün kudurmuş yorusun da aksam uyusun ben rahat edeyim die yok anam yok.. bu arada en önemli gelişmeyi söylemeyi unuttummm kızım MAMMA diyor bariz MAMMA yaa çok yiyor gibi ilk kelimesi de mamma olmadı gülmekten ölüyorumm ayy o kıpırcanın da ellerini ayaklarını ısırmak lazımmm açım kız sorma ama sonuç da bir o kadar mutlu ediyorr bgn tartıldım 63.800 rejime başladığımda 68 dimmmm

bu arada çıkmayan lekelerden bahsedilmiş e bebekde kendi ürünleri war bebekler için leke çıkarıcı 5 lira falan dı sanırsam süper çıkarıyor tavsiye ederimmm ama eskiden kalanları değilde yeni lekeleri çıkarıyor

Selam yavrumun teyzeleriiiiii
Güzel bir gece geçirmişsinizdir ümidiyle oturumu açıyorum ,konuşulanlara bakıp geliyorum
günaydın herkese. nazar değdi topiğimize. ice daisy yok pepik yok kaç gündür.
ben gece 2 de yattım ama hiç uykum yokk yaşasınn
noldu da böle uykum yok ya, hayırdır işallah
tombulcan mı dicez artık senin kıza. yese de sölese bari

Yerim ben onun ağzınııı ,bizimki sadece ciyaklıyor ,istediğini alamayınca ufak çaplı bir kıyamet kopuyor :84::84::84:
Ben de başlıyom cuma günü mübarek gün 69 kiloyum ben de yaaa ,55 olmam lazım ,oha lannn 14 kilo :111::111::111:

ayy keske tombulcan olsa da ısırsam onu nerdeee biberonu görünce başlıyor mamma die 5 yudum alıyor bırakıyorr

bebişlerin güzel anaları günaydııııın geceleri mızıklama dönemne bzde grdik hele sabah 6da kıyameti kopardı noldu blmem canbı çok acıyomuş gibi ağladı dişmi dedm ama yok siz nasılsınız

bizimki de aynısı canım cıyaklar kocakarı gibi söylenir çığlık atar niye cuma kız basla bakalım benimde 56 olmam lazım 12 kilo ediyor kız diyetisyende %12 obez çıkdım nasıl utandım yarın kontolüm war bakalım ne diyecek

aynen canım sanki biryeri ağrıomus gbi basıyor kıyameti acaba bişemi yaptım die kendimden şüphe ediyorum demekki hepsi bu dönemde aynı

Bıldım bıldım lunaparkın oralarda demek
Kız oburcana aksam pırıncunu muhallebısı yedırddım cocuk cok rahatsız oldu 3 5 e kadar huysuzlndı
kızım cekgıtt barı 63 oldugunu soyleme valla catlicam kıskanclıktan
Bencede cok atma veremEssin valla üzülürsün hayallerın yıkılır 60 A ınelım yeter.

sen obez çıktıysan biz yandııııııık:18:bende 67yim ben bi kaç gndür uygulaymadm özür dlerimmmmmmmama bugün ağzıma bişi sürmücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…