SLMM kızlarrr bebıslerınız yuvarlanıormu tam donmeye basladı mııı
Benımkide donmuyo donmedımı lazımmıs. Bizimki korkuyo kıçını ksldırmaya p
Kız o tekne nerde oluyo bızede tarıf et gıdıp yiyelim. Acımm ac. Demın apartmana bırı tasındı bende kek yapıp goturdumO kek ellerımın arasından kayıp gıttı cok guzel olmus dedı bende oturdum avucumu yslıyorum
demiri artık kaşıkla vermiyorum canım, demirle sorunumuz yok da, geçen ay galiba çocuk tepki geliştirdi kaşıkla yemeye.
direk kokluyo, kaşığa hatta tabak içeriğine bakıyo.
yağ koyuyorum tabii canım ama yese...
çorba bi nebze daha iyi en azından 5-6 kaşık yiyor ama yoğurt ve meyve hiç yok.
emiyo Allah'tan da ben buna yetemem ki artık. süt danası gibi oldum
zorluyorum canım, hatalıyım farkındayım da bu çocuk daha tat bile alamadı. bari diyorum sistemi alışsın dili adapte olsun ama yok.
öyle kusuyor ki azıcık taneli olsun
Wavybaby cim sen de mi hocamsin yaa bir ODTU muhabbetti donmus benu de unutmayinn yil 2002 diyim ben de
Hocam saygilar :)) wavy le msoe citirlar :)
canım nacizane fikjrim hiç üzme kendini.eğer kilosunda bi sorun yoksa bırak zorlama.ben daha başlamadım ek gıdaya 15 ağustos doğumumuz günde sadece 1 kere ya 1 çay tabağı yoğurt ya da elme rendesi veriyorum o kadar!!devamı sadece anne sütü.eğer sütün varsa hiç yıpratma kendini.daha çok küçükler ben abiyle hala uğraşııyorum yemek konusunda salın gitsin yahu daha çok minnaklar süt kuzuları:))kaka konusu bizde de 2 haftadır haftada bire düştü annem normal artık bağırsakları düzene oturuyır diyor o yüzden onu da bıraktım:)
Beyaz sabunla çıkarıyorum ama leke yeniyken ,ola ki eskimişse ; çıkarmıyorum ,ek gıdadan sonra kıyafetlerimiz artık lekeliKızlar canlarınızın kıyafetlerine hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz
Didoooommm hem açsın hem uykusuz haaa , kıyamamgünaydın rejimcanlaranam bugun ne kadar az geçmiş okuıdum hemen bitti ne yapıosun ya bziim kız aşdı yine kendini dün erken kaçdım ya biraz dolasdık keyfi yerindeydi saat 3 den gece 1 e kadar 5 dk uyumadı.. gece 1 de uyudu sabah 5 de geri hortladı geberiyorum uykusuzluktan
Beyaz sabunla çıkarıyorum ama leke yeniyken ,ola ki eskimişse ; çıkarmıyorum ,ek gıdadan sonra kıyafetlerimiz artık lekeli
Didoooommm hem açsın hem uykusuz haaa , kıyamam
Kıpırcan da geceleri kıpır kıpır , dişleri zorluyor sanırım ,hep mızık mızık ,bu dönem böyle geçecek sanırım ,herkeste aynı problem
günaydın rejimcanlaranam bugun ne kadar az geçmiş okuıdum hemen bitti ne yapıosun ya bziim kız aşdı yine kendini dün erken kaçdım ya biraz dolasdık keyfi yerindeydi saat 3 den gece 1 e kadar 5 dk uyumadı.. gece 1 de uyudu sabah 5 de geri hortladı geberiyorum uykusuzluktan
günaydın herkese. nazar değdi topiğimize. ice daisy yok pepik yok kaç gündür.Selam yavrumun teyzeleriiiiii
Güzel bir gece geçirmişsinizdir ümidiyle oturumu açıyorum ,konuşulanlara bakıp geliyorum
tombulcan mı dicez artık senin kıza. yese de sölese bariBende ne olsa dişe yorum luyorum ama diş falan yok ortada onun zoru benle:annem dün bütün gün kudurmuş yorusun da aksam uyusun ben rahat edeyim die yok anam yok.. bu arada en önemli gelişmeyi söylemeyi unuttummm kızım MAMMA diyor bariz MAMMA yaa çok yiyor gibi ilk kelimesi de mamma olmadı gülmekten ölüyorumm ayy o kıpırcanın da ellerini ayaklarını ısırmak lazımmm açım kız sorma ama sonuç da bir o kadar mutlu ediyorr bgn tartıldım 63.800 rejime başladığımda 68 dimmmm
Bende ne olsa dişe yorum luyorum ama diş falan yok ortada onun zoru benle:annem dün bütün gün kudurmuş yorusun da aksam uyusun ben rahat edeyim die yok anam yok.. bu arada en önemli gelişmeyi söylemeyi unuttummm kızım MAMMA diyor bariz MAMMA yaa çok yiyor gibi ilk kelimesi de mamma olmadı gülmekten ölüyorumm ayy o kıpırcanın da ellerini ayaklarını ısırmak lazımmm açım kız sorma ama sonuç da bir o kadar mutlu ediyorr bgn tartıldım 63.800 rejime başladığımda 68 dimmmm
günaydın herkese. nazar değdi topiğimize. ice daisy yok pepik yok kaç gündür.
ben gece 2 de yattım ama hiç uykum yokkyaşasınn
noldu da böle uykum yok ya, hayırdır işallah
tombulcan mı dicez artık senin kıza. yese de sölese bari
Yerim ben onun ağzınııı ,bizimki sadece ciyaklıyor ,istediğini alamayınca ufak çaplı bir kıyamet kopuyor :84::84::84:
Ben de başlıyom cuma günü mübarek gün69 kiloyum ben de yaaa ,55 olmam lazım ,oha lannn 14 kilo :111::111::111:
bebişlerin güzel anaları günaydııııın geceleri mızıklama dönemne bzde grdik hele sabah 6da kıyameti kopardı noldu blmem canbı çok acıyomuş gibi ağladı dişmi dedm ama yok siz nasılsınız
Bıldım bıldım lunaparkın oralarda demekgünaydın canım bende açım artık rüyamda yemek görüyorum ama hırs yaptım yemiyecem kız limanın orda var ya bir sürü tekne balık balık ekmek falan süper ötesi hem tadı hem manzara denizin ortasında balık yemek.. lunaparkmı ne wardı yakınlarında da
Kız oburcana aksam pırıncunu muhallebısı yedırddım cocuk cok rahatsız oldu 3 5 e kadar huysuzlndıgünaydın rejimcanlaranam bugun ne kadar az geçmiş okuıdum hemen bitti ne yapıosun ya bziim kız aşdı yine kendini dün erken kaçdım ya biraz dolasdık keyfi yerindeydi saat 3 den gece 1 e kadar 5 dk uyumadı.. gece 1 de uyudu sabah 5 de geri hortladı geberiyorum uykusuzluktan
Bencede cok atma veremEssin valla üzülürsün hayallerın yıkılır 60 A ınelım yeter.Yerim ben onun ağzınııı ,bizimki sadece ciyaklıyor ,istediğini alamayınca ufak çaplı bir kıyamet kopuyor :84::84::84:
Ben de başlıyom cuma günü mübarek gün69 kiloyum ben de yaaa ,55 olmam lazım ,oha lannn 14 kilo :111::111::111:
bizimki de aynısı canım cıyaklar kocakarı gibi söylenir çığlık atarniye cuma kız basla bakalım benimde 56 olmam lazım 12 kilo ediyor kız diyetisyende %12 obez çıkdım nasıl utandım yarın kontolüm war bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?