2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cuma 1 mart ya ondan Ben de gitsem daha çok obez çıakrım heralde ,bıngıl bıngıl yağlı yağlı Önce bir yediklerimi azaltmayla ,ekmeği kesmeyle başlayım ,sonra da spor yapmam lazım ,benim kilolar hep karın-göbek bölgesinde malesef

Günaydın yanakcanımın anası , o keskin ağlama arada bizde de oluyo ,birden canı yanmış gibi ciyaklıyo ,ben dişe bağlıyorum valla ,önceden yoktu hiç böyle...Diş yok diyosun ama biz de ilk dişimizi hiç anlamadan çıkardı ,yani kabarma falan olmadan da çıkabiliyo...
Herif iyileşti mi bu arada ,kalksın gitsin yaaa ,yeter yattığı

doğru canım 60 düşsek dahada gaza gelir düşeriz zaten ama ben oyunu bozdum pis boğazımı tutamadm dün bugün bişiş yemicem

hee git ya canm walla çok güzel.. anam sende bizdensin bizde verdik 1 kere çok rahatsız oldu artık saat 2 gibi annem nane limon kaynattı onu içdikten 1 saat sonra sızmışdı.. ağır geliyor bazı bebelere.. kızım sizi gaza getiriyorum daha da yaranamıyorum

Doğru dedin şekerim ; ilk hedef = 60 kg ....

gunaydin sekerlerrr

ahh ahh ben de seviyom ulennn millet de anlamiyor bu nasil sevgi ahhh diyorum ben dee
hocam benden de saygılar, sevgiler
seviyorum ulaaaannn. aaah ahhhhh.
yayılalım çimlerdeeeee
çeşitli biçimleerdeeeeee

aynen canim is guc sensor derken ben nerdeyim onu bilmiyorum senin ufakliklar nasil ?
Evet canım ya hiç sesin çıkmıyor sensörcanlar fırsat vermiyor sanırım

bana uyar tatlim dedigim gibi hava guzel olunca ben her haftasonu kampusteyim zaten evin de burnunun dibi zatenn
bu kadar ODTÜlü nasıl oldu da biraraya geldi yahu? :44: Şans kader kısmet işte. O zaman senaysen, teklifim baki. Gelmek isteyenleri de alıyoruz ve koşuyoruz kampüsümüze Nisanda OK?

ya bu arada Yarencim sormussun aklinizda bulunsun bazilari igrenebilir ama % 100 sonuclu bir leke cikaricim var ozellikle cikmayan meyve lekelerinde
leke olduktan sonra hicbirsekilde silmeden yikamadan ustune biraz cis yapin 15 dk falan beklesin sonra normal yikayin lekenin izini bile bulamazsinizz

günaydın canım benim umayım nasıl iyimi valla canm ya hafif kabarmış beyazlamışta biraz ama yok doğru önceden yoktu şu günlerde var öyle ağlama amaaaan çok şükür keşke ben hasta olaydım ne nazlanıo adamlar hem çocukumada bulaştırdı heralde hapşuruo bugn azck burnu tıkanmışiyileştği belli değlmi geldm bak

sen obez çıktıysan biz yandııııııık:18:bende 67yim ben bi kaç gndür uygulaymadm özür dlerimmmmmmmama bugün ağzıma bişi sürmücem

canım walla ben boyda 1.66 öyle çok uzun değilim heryer fırlıyor.. diyetisyenim dioki bütün gün ağzıma bişe koymadım su içsem yarıyor mantığını sakın yapma ara öğün mutlaka yapılmalı yoksa mide bütübn gün boş kalınca meyve bile yesen onu yağa çeviriyor öğün aralarında 2 3 saate bir süt bir küçük meyve falan tüketecen bol bol yani öyle aç kalma

Gunaydin kizlarrrr
İki gundur arada girdim okudun ciktim. Kucakcan kucak istedi bol bol.
Nasilsiniz? Cancanlar nasil?
Bugun ananemiz geliyor biz cok mutluyuz. Tam 3 aydir gormedik. 10 gun bizimle sonra bizde ucaga atlicaz birlikte gitcez dedemizi dayimizi gormeye 15 gunde biz ordayiz. Yani bayaaa bi keyfiniz yerinde olcak. Dun ilk defa 1 kez dondu bakalim devami gelcek mi

yaptı canım yaptı altını alayım gelicem birazdan
ohhhhh aferin kokoşumaaaa
Doğru dedin şekerim ; ilk hedef = 60 kg ....
tam 66.500 60a düğşmeme daha çook ne çok kilo almışım ya sölemesi ayıp 22 kilo almıştm

anladım canım tamam yerim arada meyve falan vücudum orantılı kiloda aslında sadece biyerimden fırlamıo mesela ama doğumdan beri karnım çok kötü bi erise sıkı olsa senin gibi veririz inşallah sen verdikce iştaha geliondur dimi didemcim

bende seni merak ettim bugün
hadi gözünüz aydın

Bu arada bende iyice burun bogaz gitti. Hic tat alamiyorum yediklerimden. Su bile icemiyorum. Dun hic bisi yemedim aksam acisini cikardim 3 dilim ekmekle. Gozlerim karardiiii

Kıızzz sensörcan ne diyon sen ,lekeye işeyecez yani ha

Ondan ondan canım dert etme ...Herifin nazını hiç çekemem valla ,hele böyle bi dönemde hiiiiççççç Çocuktan da uzak dursun mümkünse ,gitsin anası baksın lannn ,çok seviyolar ya oğulllarını

Karatay teyze de tam tersini söylüyo haa ; ara öğün yapmayın diyo ,sürekli yedikçe kan şekeri yükseliyo alçalıyo sürekli yiyesiniz geliyo ,vücut yakmaya zaman bulamıyo diyooooo ,bana da o mantıklı geliyo ,zira ; tee bi zamanlar ben de diyetisyene gitmiştim ,senin liste gibiydi aralarda meyve,yoğurt,süt vs. ,1 ayda 1 kilo almıştım
Ben Karatayımsı bir diyet programını daha mantıklı buluyorum,ya da benim bünye ona mı daha yatkın bilemedim :44:

e adı üstünde kucakcan isticek tabiiyiyz cancanlar formunda maşallah çok sevndim canım ya eminim güzel günler geçirirsniz senin içinde çok ii değişiklik olcak valla ne güzel

Kizlar kucakcan elinden ekmegini alinca bide babasi isten yeni gelince ellerini yikamaya gidene kadar bizimki arkasindan ziril ziril agliyor. Sabahda agladi

Ne güzel ne güzel , gidin tabi yaaa....Ben de yazın bi gitsem memlekete diye hayal kurmaktayım:106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…