aynen canım sanki biryeri ağrıomus gbi basıyor kıyameti acaba bişemi yaptım die kendimden şüphe ediyorum demekki hepsi bu dönemde aynı
Cuma 1 mart ya ondanbizimki de aynısı canım cıyaklar kocakarı gibi söylenir çığlık atarniye cuma kız basla bakalım benimde 56 olmam lazım 12 kilo ediyor kız diyetisyende %12 obez çıkdım nasıl utandım yarın kontolüm war bakalım ne diyecek
bebişlerin güzel anaları günaydııııın geceleri mızıklama dönemne bzde grdik hele sabah 6da kıyameti kopardı noldu blmem canbı çok acıyomuş gibi ağladı dişmi dedm ama yok siz nasılsınız
Bıldım bıldım lunaparkın oralarda demek
Kız oburcana aksam pırıncunu muhallebısı yedırddım cocuk cok rahatsız oldu 3 5 e kadar huysuzlndı
kızım cekgıtt barı 63 oldugunu soyleme valla catlicam kıskanclıktan
Bencede cok atma veremEssin valla üzülürsün hayallerın yıkılır 60 A ınelım yeter.
kokoşum kakasını yaptı mı,nedir son durum ciğerim ?
Kız oburcana aksam pırıncunu muhallebısı yedırddım cocuk cok rahatsız oldu 3 5 e kadar huysuzlndı
Bencede cok atma veremEssin valla üzülürsün hayallerın yıkılır 60 A ınelım yeter.
hocam benden de saygılar, sevgiler
seviyorum ulaaaannn. aaah ahhhhh.
yayılalım çimlerdeeeee
çeşitli biçimleerdeeeeee
Evet canım ya hiç sesin çıkmıyor sensörcanlar fırsat vermiyor sanırım
bu kadar ODTÜlü nasıl oldu da biraraya geldi yahu? :44: Şans kader kısmet işte. O zaman senaysen, teklifim baki. Gelmek isteyenleri de alıyoruz ve koşuyoruz kampüsümüze Nisanda OK?
Cuma 1 mart ya ondanBen de gitsem daha çok obez çıakrım heralde ,bıngıl bıngıl yağlı yağlı Önce bir yediklerimi azaltmayla ,ekmeği kesmeyle başlayım ,sonra da spor yapmam lazım ,benim kilolar hep karın-göbek bölgesinde malesef
Günaydın yanakcanımın anası , o keskin ağlama arada bizde de oluyo ,birden canı yanmış gibi ciyaklıyo ,ben dişe bağlıyorum valla ,önceden yoktu hiç böyle...Diş yok diyosun ama biz de ilk dişimizi hiç anlamadan çıkardı ,yani kabarma falan olmadan da çıkabiliyo...
Herif iyileşti mi bu arada ,kalksın gitsin yaaa ,yeter yattığı
sen obez çıktıysan biz yandııııııık:18:bende 67yim ben bi kaç gndür uygulaymadm özür dlerimmmmmmmama bugün ağzıma bişi sürmücem
ohhhhh aferin kokoşumaaaayaptı canım yaptıaltını alayım gelicem birazdan
tam 66.500 60a düğşmeme daha çook ne çok kilo almışım ya sölemesi ayıp 22 kilo almıştmDoğru dedin şekerim ; ilk hedef = 60 kg ....
canım walla ben boyda 1.66 öyle çok uzun değilim heryer fırlıyor.. diyetisyenim dioki bütün gün ağzıma bişe koymadım su içsem yarıyor mantığını sakın yapma ara öğün mutlaka yapılmalı yoksa mide bütübn gün boş kalınca meyve bile yesen onu yağa çeviriyor öğün aralarında 2 3 saate bir süt bir küçük meyve falan tüketecen bol bol yani öyle aç kalma
bende seni merak ettim bugünGunaydin kizlarrrr
İki gundur arada girdim okudun ciktim. Kucakcan kucak istedi bol bol.
Nasilsiniz? Cancanlar nasil?
Bugun ananemiz geliyor biz cok mutluyuz. Tam 3 aydir gormedik. 10 gun bizimle sonra bizde ucaga atlicaz birlikte gitcez dedemizi dayimizi gormeye 15 gunde biz ordayiz. Yani bayaaa bi keyfiniz yerinde olcak. Dun ilk defa 1 kez dondu bakalim devami gelcek mi
gunaydin sekerlerrr
ahh ahh ben de seviyom ulennn millet de anlamiyor bu nasil sevgi ahhh diyorum ben dee
aynen canim is guc sensor derken ben nerdeyim onu bilmiyorumsenin ufakliklar nasil ?
bana uyar tatlim dedigim gibi hava guzel olunca ben her haftasonu kampusteyim zaten evin de burnunun dibi zatenn
ya bu arada Yarencim sormussun aklinizda bulunsun bazilari igrenebilir ama % 100 sonuclu bir leke cikaricim var ozellikle cikmayan meyve lekelerinde
leke olduktan sonra hicbirsekilde silmeden yikamadan ustune biraz cis yapin 15 dk falan beklesin sonra normal yikayin lekenin izini bile bulamazsinizz
Ondan ondan canım dert etme ...Herifin nazını hiç çekemem valla ,hele böyle bi dönemde hiiiiçççççgünaydın canım benim umayım nasıl iyimi valla canm ya hafif kabarmış beyazlamışta biraz ama yok doğru önceden yoktu şu günlerde var öyle ağlama amaaaan çok şükür keşke ben hasta olaydım ne nazlanıo adamlar hem çocukumada bulaştırdı heralde hapşuruo bugn azck burnu tıkanmışiyileştği belli değlmi geldm bak
Karatay teyze de tam tersini söylüyo haa ; ara öğün yapmayın diyo ,sürekli yedikçe kan şekeri yükseliyo alçalıyo sürekli yiyesiniz geliyo ,vücut yakmaya zaman bulamıyo diyooooo ,bana da o mantıklı geliyo ,zira ; tee bi zamanlar ben de diyetisyene gitmiştim ,senin liste gibiydi aralarda meyve,yoğurt,süt vs. ,1 ayda 1 kilo almıştımcanım walla ben boyda 1.66 öyle çok uzun değilim heryer fırlıyor.. diyetisyenim dioki bütün gün ağzıma bişe koymadım su içsem yarıyor mantığını sakın yapma ara öğün mutlaka yapılmalı yoksa mide bütübn gün boş kalınca meyve bile yesen onu yağa çeviriyor öğün aralarında 2 3 saate bir süt bir küçük meyve falan tüketecen bol bol yani öyle aç kalma
Gunaydin kizlarrrr
Bugun ananemiz geliyor biz cok mutluyuz. Tam 3 aydir gormedik. 10 gun bizimle sonra bizde ucaga atlicaz birlikte gitcez dedemizi dayimizi gormeye 15 gunde biz ordayiz. Yani bayaaa bi keyfiniz yerinde olcak. Dun ilk defa 1 kez dondu bakalim devami gelcek mi
bende seni merak ettim bugün
hadi gözünüz aydın
e adı üstünde kucakcan isticek tabiiyiyz cancanlar formunda maşallah çok sevndim canım ya eminim güzel günler geçirirsniz senin içinde çok ii değişiklik olcak valla ne güzel
Gunaydin kizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?