2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mümkün olduğu sürece uzak durdu beraberde yatmadık tatlım anasına bıraksam çok sevinir anası nefret ettiğim bi huyu var kadının ben sevmiorum inadına yapıyo surat ifademdendemi anlamıo bilmem kocamı çok öpüo ya mesela onlara gdelim hoşgeldn die öpüoruz ya nasıl öpüyo ama sarıla sarıla kokluo resmen noldu askerdenmi geldi dedim sesimi ykselterek bişi demedi bana çok cıvık gelio nefret ediorum ya eşimle kavge ettim bunun yüznden oraya gtmesni asla istemem yanına yatremak istcek elnden gelse benmi abartıorum bilmem ama sevmiorum ya

Abartmıyosun canım ,o modellerde standart uygulama bu Bizimki de balayı dönüşü bizi yemeğe davet etmişti ,kapıda bir karşılaması var benim herifi , "kim gelmiş oğluşum gelmiş" ,mucuk mucuk öpmeler ,ben arkada gülüyom tabi haline ,herifim sağolsun lafını söyledi ; " hayırdır anne ,ayağımı kırdım bu kadar ilgilenmedin ,nooluyo ,15 gündür görüşmedik altı üstü "dedi ,bozuldu tabi benim kaynanatör O sinirle bana bile hoşgeldin demedi , hoşbulduuuuuuk dedim alaylı alaylı ,gittim oturdum ,yemeğimi yedim ,tabağımı mutfağa bıraktım ,tatlı bile yemeden kalktık
Adamlar evlenince kıymete biniyo bu modellerde ama adamın tavrı da çok önemli ,benimki hiç prim vermez ,o günden sonra da yapamadı zaten öyle bişey...

tatlım benim esas sorun eşimin bişi dememesi anasına babaına düşkün biş demez he hakkını yemiyim bana daha düşkündür laf söletmez ama eşimde sevmedğimi bilio yne bişey diyemiyo sevglisni öpüyo gbi öpüyo bekar değlki bu adam ya yanımda eşimle şakalaşmaya çöalışıyo laflarından anlaşılıyo kıskandığı böle yaptığndan delircem soğuk davranıorum eşimde bgün farkettimde annenlerde elayı rahat bırakıosun bizimkilerde ya kucağnda ya ayağnda dedi hç farketmedm dedm ama ii yapsın daha benm sinir olduğum şeyleri bende çocuk vermem eline insan bi çeknir belki gelne ayıp oluodur die görsenz nasıl öptğnü hak verirsniz yok ben oğullarmla konuşurdm herşeyi evlnmedn az önce ble uyurken gder öper koklardm uyurken dio sanki sorduk iyce nefret ettm kadından ay çok dolmuşum irisss

öyle cnm ya werdikçe mutlu oluyorum ayrıca bişe yiyesim gelmio 5 dakikalık hazzın sonu 2 gün

anammm bilmiyorumm ki canım benim işime yaradıııı karatay ve dukan çok ağırdı ben dukan yapmısdım hamilelikden önce 5. gün hüngür hüngür ağlıyordum benim bünye kladırmıyo yaniiii

öyle cnm ya werdikçe mutlu oluyorum ayrıca bişe yiyesim gelmio 5 dakikalık hazzın sonu 2 gün

valla ya kafamı kırcam pazar gnü misafr vardı eşm çiğ köfte yaptı kalabalıktk baya ben tiramisu yaptm falan dayanamadııııımdünde annemlerdeydk yemeğe kaçrmışm biraz bugnden itibaren kendme çeki düzen vercem benle bi dalga geçsene şişko falan de gaza geliyim

Herifin bişey diyemiyosa sen de onun üstüne çok gitme canım ,ters tepebilir ,gerekiyosa kv lafını söyle ,onu da yapamıyosan mesafeni koy ,ki bunu yapmışsın zaten ,rahatsız olduğunu anlasın.Arada yeri gelince de ufaktan dokundurursun ...Tipik "oğlundaki hakimiyeti kaybetme korkusuyla zıvanadan çıkmış kadın sendromu" canım , hiç takma ,sana özel bi durum değil ,yani sen olamasan da aynısını yapacaktı ,onun sorunu oğluyla ,oğlunu yönetememekle ...En iyi yöntem ; umursamamak .Sen umursadıkça ,hele hele bu yüzden aranızda bir sorun oluşturduğunu farkettikçe amacına ulaşacak ve daha çok üstüne gelecek ,sakın sakın

yok canım üstüne gtmiorum zaten bi ara gtmiştm ama onun yüzünden huzurumuzu bozamıcam,dedim ya sert bişeklde askerdenmi geldi die anlamıştır bence anlamamak içn gerizekalı olmak gerekr bidaha yaparsa inadına yaptğnı anlıcam artık öpmesn demiorum oğlu canı tabi öpcek ama dozu ayarlıcak mesafemi koydum ben tatlım bakalım bidahakinde nasıl olcak bide sık görüşülüo o kadar özlücek bi durum yok kıskanç kadın tavsiyelerne uycam şekerim

bende pazar günü ufak kaçamak yaptım canım da sen abartmıssın kızım obezmi olacaksın yakında şu kamu spotu reklamına seni çıkaracaklar yolda herkes şuna bak kucağında küçücük çocukla yine karnı burnunda geziyor diyecek otobüse binince insanlar sana hamilesin diye yer werecek.... yeterlimiiii

cnm kv öyle yapınca sende eşine onun yanında gel bende öpüm senii baskkalı benden çok öpüyor walla deee yada öpünce anam annen her öpmeye sende gel beni öp kıskanıyorum walla dee gülerek

anammm bilmiyorumm ki canım benim işime yaradıııı karatay ve dukan çok ağırdı ben dukan yapmısdım hamilelikden önce 5. gün hüngür hüngür ağlıyordum benim bünye kladırmıyo yaniiii

Herkesin bünyesi farklı demekki canım ,bi de ben öyle ara öğün mara öğün uğraşamam yaa ,plan program ,saatli işler bana göre değil Dukanı bilmiyom burda bikaç arkadaş yaptı / yapamadı yarım bıraktı ,çok uğraşmak gerekiyo yiyecekleri hazırlamak için.Karatay teyzeminki daha anam babam usülü gibi.

wuuuuuuuw taş oturdu içime ne len buçok güzeldi didemcim yeterli ağzımın payını aldım senden daha zayıf olaymda çatlada patla çok pis gaza geldim
cnm kv öyle yapınca sende eşine onun yanında gel bende öpüm senii baskkalı benden çok öpüyor walla deee yada öpünce anam annen her öpmeye sende gel beni öp kıskanıyorum walla dee gülerek

çok güzel fikir kız uygulamak gerekir benm kv akıllandırmak lazım

oyhhh yeni gelebildim

ayşecim hassasiyetini anlıyorum ama bi de şu açıdan bak: aslında kıskandığın ya da tahammül edemediğin şey ana-oğul ilişkisi değil de sizin evli olduğunuzu kabullenememe sendromu.

ilk zamanlar bizimkilere kızardım içimden, zırt pırt aramazlar (uzaktayız- 2-3 güne bir ararlar), geldiklerinde özellikle babam 3 günden fazla kalmaz, farkında olmadan eşimi korurlar bir sıkıntımı paylaştığımda vs. bu kız ailesi tutumu...

ama iş erkek tarafına gelince, evliliği sahiplenen ve söz hakkının olduğuna inanan ne yazık ki onlarmış gibi zannediyorlar. onların evine gidildiğinde sanki kökenlerinize gitmişsiniz, yeni çekirdek ailenin "sahip" olduğu diğer eve gitmişsiniz gibi oluyor. Bazı örnekler tabiiki bunun dışındadır, ama çoğu kişi bu yazdıklarımı okuyunca kendilerinden birşeyler bulacaktır. Ne de olsa her hamile haberi "erkek" bebekle sonuçlansın ister bizim toplum, çünkü soy onlardadır

sennn hiiiiiiiç takılma, o senin ne cici ne fedakar bi gelin olduğunu biliyordur ama konduramadıkları şey, sen yeni oğulları baki. ahh ahh hepimiz el kızıyız vesselam

hadii bakalım düello başlasın kaç kilosun boyun kaç söyle bakem her pazartesi paslaşalımm böylelikle bende kaçamak falan yapmamış olurum.. dene canım dene bizim kv de kıza bakıyor pazar öğlenden geliyordu sinir oluyodum bir hafta sonumuz war bnde geçenlerde laf arasında ayy 2. çocuğu soruyor millet daha erken falan diyorum dedimm bencede kızm önce bunu büyütün biraz dedi bndee aman anne rahatım ben istesekde 2. çocuğumuz olmazki 2. çocuk için bir hafta sonumuz war ondada fırsat olmuyor dedim hiç seslenmedi bu hafta akşam 9 da geldiii

Anammmm ,bana da söyle bana daaaaaaaa

Bak ,aklın yolu bir ,aynısını dediydim ;onların sorunu bizle değil ki ,uşaklarıyla ,oynasın dursunlar boşver şekerim...
Bi de şu var ; cici ve fedakar gelin diyince aklıma geldi ; o tip analar ezik gelin severler ,parmağında oynatamayınca daha çok kuduruyolar ,şahsi gözlemlemelerim
Gözleme mi dedim ben ,tiramisuyu kim yapmıştı lannnnn

Yaşasın edepsiz gelinler
Düelloda ben de varım haaa ,69 kiloyum ,69 ne lan ne ayıp

Kıııııızzzz eltiii , naber napıyon ? Bi kayınçona bakamadın da kaç gündür yanakcanımızın anasını doğru dürüst göremiyoz

çok güzel sölemişsin canım ya daha bi saygısızlığım olmadıbak bu konuda rahatsız olduğumun farkında bence insan biraz olsun benim yanımda dikkat eder kaç yaşında kadın inan hareketleri abartı olmasa bu kadar takmam eltimin eşinede yapıo oda rahatsız farkedlmicek gibi değl neyse takmamaya çalışcam artık kendimi sinir ediyorum kız o kadar çokmu kaka yaptı kız bi saat gelemedin
didem varya çok fenasın süper laf sölemişsin bayıldım bayıldım ama anlamış bak yine bizimki laf sölesen bile yapıyo senin iyiymiş yine

söylediklerimin hepsi senin içinde geçerli zayıflıyamazsın sen 65 bile olamzsın iraden yok senin hadi 65 ol da görelim bakimmm başarabilecekmisin pankart açmak eylemlere katılmak iş değil önemli olan başladığın işi bitirmek hadii bakalım zayıflada dewrimci ruhunu göster bizee..
canım bu gaz da sana 1 hafta yeterrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…