çok güzel sölemişsin canım ya daha bi saygısızlığım olmadıbak bu konuda rahatsız olduğumun farkında bence insan biraz olsun benim yanımda dikkat eder kaç yaşında kadın inan hareketleri abartı olmasa bu kadar takmam eltimin eşinede yapıo oda rahatsız farkedlmicek gibi değl neyse takmamaya çalışcam artık kendimi sinir ediyorum kız o kadar çokmu kaka yaptı kız bi saat gelemedin
didem varya çok fenasın süper laf sölemişsin bayıldım bayıldım ama anlamış bak yine bizimki laf sölesen bile yapıyo senin iyiymiş yine
Kıııııızzzz eltiii , naber napıyon ? Bi kayınçona bakamadın da kaç gündür yanakcanımızın anasını doğru dürüst göremiyoz
tiramisuyu ben yaptım eltime sor bi güzel olmuşmu koca bi dilim yedi ben yemedim ama
kız o kadar çokmu kaka yaptı kız bi saat gelemedin
söylediklerimin hepsi senin içinde geçerli zayıflıyamazsın sen 65 bile olamzsın iraden yok senin hadi 65 ol da görelim bakimmm başarabilecekmisin pankart açmak eylemlere katılmak iş değil önemli olan başladığın işi bitirmek hadii bakalım zayıflada dewrimci ruhunu göster bizee..
canım bu gaz da sana 1 hafta yeterrr
baby gaga mıdır nedir tablonun altında yazıyo ya ,o siteden yaptım canım ,orda yönlendiriyo zaten...iriss bişe sorucam ya benimde kızımın tablosu olsun altta istiyorum nasıl yaptıınnn anlat hele bi
Yapma tiramisu miramisu ,eltin de yemesin lan ,kaç kilo ki o ,zayıf mı ,sinir olurum bak şimdi zayıfsatiramisuyu ben yaptım eltime sor bi güzel olmuşmu koca bi dilim yedi ben yemedim ama
süper olmuş valla ya ben ne bulduysam yıyorum dımı hiç dikkat etmıyorumbu ararda kaynanatörle yazdıklarını okuyunca sinirlerım tekrardan ayaga kalktı
güzelim benim, yollarımı mı gözledin kıyamam
kaka, üst baş değiştirmece, kocaya telde laf yetiştirmece derken anca geldim bebeğim.
yahu bu insanlar ne komik. eşimin iş yerindeki kızlar az sonra ofisine bebek hayırlamaya geleceklermiş. eşim de demiş kızlar eve gelsenize wavy'nin de selamı var diye. demişler bi türlü ayarlayamıyoruz bi birimizin işi oluyor bi diğerininçoğu da yeni evlendi bilmem ondan mı gelemiyorlar pasta böreksiz sözde misafir oyhhh bi hoş oldum
Ye ye ,sonra bizim gibi gaza gelmeye çalışırsın ,yemiyim de kilo veriyim diye
Kız siz iki elti hakkından gelemiyonuz mu kaynanatörün , senin herif de mi ana kuzusu yoksa
Kizlar kucakcan elinden ekmegini alinca bide babasi isten yeni gelince ellerini yikamaya gidene kadar bizimki arkasindan ziril ziril agliyor. Sabahda agladi
Ye ye ,sonra bizim gibi gaza gelmeye çalışırsın ,yemiyim de kilo veriyim diye
Kız siz iki elti hakkından gelemiyonuz mu kaynanatörün , senin herif de mi ana kuzusu yoksa
he bebeğim yollarını gözledimgüzelim benim, yollarımı mı gözledin kıyamam
kaka, üst baş değiştirmece, kocaya telde laf yetiştirmece derken anca geldim bebeğim.
yahu bu insanlar ne komik. eşimin iş yerindeki kızlar az sonra ofisine bebek hayırlamaya geleceklermiş. eşim de demiş kızlar eve gelsenize wavy'nin de selamı var diye. demişler bi türlü ayarlayamıyoruz bi birimizin işi oluyor bi diğerininçoğu da yeni evlendi bilmem ondan mı gelemiyorlar pasta böreksiz sözde misafir oyhhh bi hoş oldum
kaynana edepsiz olunca sevgili eltim 49 kilo canım onu boğmak istiorummmmm
off benım eltımde 2 cocuk dogurmus 48 kg ve kılo almak ıcın uğrasıo zaten yasıda 24 hıc demezsınız bu kız doğum yapmısta anne olmus kucucuk duruyor
uwww o bide 2 çocuk doğurmuş maşallah ya özenio insan ben bişey yerken hep kafamda kilo oluo bi rahat yiyemiorum
uwww o bide 2 çocuk doğurmuş maşallah ya özenio insan ben bişey yerken hep kafamda kilo oluo bi rahat yiyemiorum
dalga geçme kızsenn yap tatlım ben senın yerınede yerım:125:
dalga geçme kıztamam tatlım tamam benim canımın istediklerini sen yerime yiyver bigün kilo alırsan senle dalga geçcem bu sözümü unutma
tamam tatlım olur ödeşmiş oluruz olmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?