2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hocamm iriss ondan öğrene öğrene başladım bende anladı walla bakalım ne kadar sürecek ama o da war seninkide anlar sen sürekli söylersen utanır artıkın

Kıııııızzzz eltiii , naber napıyon ? Bi kayınçona bakamadın da kaç gündür yanakcanımızın anasını doğru dürüst göremiyoz

iyiyim valla sızler nasılsınız kaynana çekıştırmesını görunce dayanamadım atladım valla evet ya erkeklerın nazından oluyo o

kız o kadar çokmu kaka yaptı kız bi saat gelemedin

güzelim benim, yollarımı mı gözledin kıyamam

kaka, üst baş değiştirmece, kocaya telde laf yetiştirmece derken anca geldim bebeğim.

yahu bu insanlar ne komik. eşimin iş yerindeki kızlar az sonra ofisine bebek hayırlamaya geleceklermiş. eşim de demiş kızlar eve gelsenize wavy'nin de selamı var diye. demişler bi türlü ayarlayamıyoruz bi birimizin işi oluyor bi diğerinin çoğu da yeni evlendi bilmem ondan mı gelemiyorlar pasta böreksiz sözde misafir oyhhh bi hoş oldum

Devrimci ruh dedin bi 500 gr gitti zaten

iriss bişe sorucam ya benimde kızımın tablosu olsun altta istiyorum nasıl yaptıınnn anlat hele bi
baby gaga mıdır nedir tablonun altında yazıyo ya ,o siteden yaptım canım ,orda yönlendiriyo zaten...

tiramisuyu ben yaptım eltime sor bi güzel olmuşmu koca bi dilim yedi ben yemedim ama
Yapma tiramisu miramisu ,eltin de yemesin lan ,kaç kilo ki o ,zayıf mı ,sinir olurum bak şimdi zayıfsa

süper olmuş valla ya ben ne bulduysam yıyorum dımı hiç dikkat etmıyorum bu ararda kaynanatörle yazdıklarını okuyunca sinirlerım tekrardan ayaga kalktı

Ye ye ,sonra bizim gibi gaza gelmeye çalışırsın ,yemiyim de kilo veriyim diye
Kız siz iki elti hakkından gelemiyonuz mu kaynanatörün , senin herif de mi ana kuzusu yoksa

ne güzel işte "en iyi misafir zahmetsiz misafir" Hem börek mörek yapınca yerdin dayanamazdın iyi oldu

Kız siz iki elti hakkından gelemiyonuz mu kaynanatörün , senin herif de mi ana kuzusu yoksa

şuan kilo sorunum yok canım zayıfım o yuzden bu kadar rahat yıyorum ah o kaynanatöru ne yapmalı bılmıyorum ya o kadar laf söyledik hiç umrunda bıle degıl ya kaynımla aynı benım herıfte anasınabışey demez

Kizlar kucakcan elinden ekmegini alinca bide babasi isten yeni gelince ellerini yikamaya gidene kadar bizimki arkasindan ziril ziril agliyor. Sabahda agladi

Aynen canim benimkilerde pek duygusallar yogurt kavanozunu vermedim diye kiyamet koptu verdim artik
Bide esime diyom isten gelince gozukmeden ustunu cikar gel yoksa ziril ziril.

kılo sorunu bende olmadı cok sukur ya calısan anne olduğum ıcın ve bol bol yuruyus falan yapıorrdum gebelıkte toplam 9 kg aldım.bebıste 3,5 kılo dogdu su an 2 kg fazlam var ama cok bellı olmuo eskı kotlarıma kavustum cok sıkır sadece bıraz göbek bölgemı sıkılastırmam gerekıyor ve emzırdıgım ıcın gogsler bıraz buyuk duruyor ama cok sırıtmıyorum.bende bol bol sıvı tuketıyorum ve cok tatlı turu seyler tuketmıyorum sezeryan dogum yaptım ben normal dogum olsa dırek erımıstım heralde.bıde adet görmeye başladıktan sonra göbek baya erıdı kızlar darısı sıze.doymak ıcın değil yasamak ıcın yemek yıyın yogurt meyve bol bol tuketın.ama canınız ne ıstıyorsa bır dılımde olsa yıyın bence

kaynana edepsiz olunca sevgili eltim 49 kilo canım onu boğmak istiorummmmm

he bebeğim yollarını gözledimdoğru anca oluyo işte aman boşver ne var böle misafire çocukla bide bişyler yapmak zorunda kalcan irisin dediği gibi bide yicen ii olmuş

off benım eltımde 2 cocuk dogurmus 48 kg ve kılo almak ıcın uğrasıo zaten yasıda 24 hıc demezsınız bu kız doğum yapmısta anne olmus kucucuk duruyor

uwww o bide 2 çocuk doğurmuş maşallah ya özenio insan ben bişey yerken hep kafamda kilo oluo bi rahat yiyemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…