2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın
yaaa sabah sabah beni güldürdünüz
Didem helal sana güzel laf koymuşun
Benim kız bugün 3.iğnesinide oldu ama nefes alırken çok hırıltılı hiç düzelme yok gibi cuma tekrar doktora götürücem.offff zıpırım bir iyileşse

Kizlar bebelerin eline suda beklemis kuru kayisi ve hurma veriyorum mirin mirin yiyorlar.hafif lastik oldugu icin dislerini kasiylar hemde kendileri bisey becermis oluyor tavsiye ederim

Aynen canim benimkilerde pek duygusallar yogurt kavanozunu vermedim diye kiyamet koptu verdim artik
Bide esime diyom isten gelince gozukmeden ustunu cikar gel yoksa ziril ziril.

İsimiz zor bu bebelerle. Goz yasi dokuyolar bide yaaaa. Bana yapmiyor hiiiiccc.
Kucakcan memede uyuyunca bi mutlu oluyorumki anlatamam. Cok isim var ayakta sallasam en az 1 saat bole 20 dk da tmm oldu.
Banyoyu temizledim ortaligi topladim. Yerleri silip mutfaga giriscem. Yetisemiyorum 20 sayfa yapmayin nolur

günaydın herkese. nazar değdi topiğimize. ice daisy yok pepik yok kaç gündür.
ben gece 2 de yattım ama hiç uykum yokk yaşasınn
noldu da böle uykum yok ya, hayırdır işallah

Günaydın herkese öğlen oldu ama olsun :)

İnsan alışıyor galiba uykusuzluğa, bazen bende uyuyamıyorum vücüt alıştı redediyor uykuyu diyorum. Hiç uykuya ihtiyacımız olmasa ne güzel olurdu herşeye yetişirdik. Sadece bize özel bir durum olacak ama bebelere ve eşlere değil. Yoksa anlamı kalmaz olayın

Pazar günü oğlumun saçları jilete vurduk artık fincan değil keltoşcan oldu
Ek gıda konusunda hala ilerleyemedik. Hatta artık çoğu zaman ilk kaşığa bile ağzını açmıyor galiba sopa yemek istiyor. Yoğurt falan mayalamıcam artık hergün

Dün öğlenden bu yana hafif bir öksürüğü var. Keyifsizlik ve ateş olmadığından şükür dedik doktora gitmedik şimdilik.

Pepik gözün aydın.
Diyetteki arkadaşlar Allah sabır versin, kararlı gördüm sizleri
Huysuz bebelere Rabbim sakinlik versin. Bizimkide heryeri kemiriyor hala diş gözükmüyor bakalım bekliyoruz.

Oğlum tepiniyor, uyanacak gidip yumurtasını getireyim yine şansımı deneyim :)
Ha birde uykusunda saçma sapan şeyler yapan bebekler var mı bu sıralar?
3gün önce uyumadan önce babası oynadı, güldürdü. Uyudu 10-15 dakika sonra uykusunda kahkaha attı birkaç kez
Dünde uyumadan önce normalden çok tepindi.Uyudu yine biraz sonra biraz tepindi, koşuyor gibi.
Acaba dönemsel birşey mi yoksa bizimkinin devreleri mi karıştı

Son düzenleme:
Az once bi kac dizi arastirayim netten dedim cocuklar uyuyor dizi aciliverdi acilis ne acilis ses o bicim tel sesini kisiyom olmuyor video oynaticida ses yeri ariyom yok.afalladim telin uzerini ortuyorum saskoloz sayfayi kapatsana

alsenim misafirler nasıldı dün? yorulmuşsundur, bi de akşamına 3 bebe

Canım alıştım artık yorgunluğa.bana iyi geldi değişiklik oldu.
O 3 bebe benim aşklarım canlarım
Oğlum küçük kuzum benim nasıl tarif edilir bilmiyorum ama anne diye bir sarılışı öpüşü var dünyalara bedel

Herkese merhaba,
Fotoğraf ekledim ama inşallah olmuştur..
Yine gülerdir yazamıyorum. Ara ara telefondan okuyorum ama.. Özledim sizi. Genelde herkes iyi anladığım kadarıyla. Pepik'in boğazı ağrıyordu, geçmiş olsun. Kabız bebekler var bir de, Ela'da arada oluyor, dönemsel sanırım, ek gıdalara alışlıyorlar işte.. Diyettekilere başarılar. Benim hamilelikte şekerim çıkmıştı, son 3 ay diyet yaptığım için sonradan yapmama gerek kalmadı.. Diyet yapanlara tavsiye, karbonhidratı kesin, bol bol protein içeren ızgara tavuk, köfte, balık yiyin salata ile. Ben son 3 ay öyle beslendim, bir lokma bile şeker, tatlı, pirinç vs. koymadım ağzıma, aç kalmadım hiç, kilo da almadım, hatta hamile halimle zayıfladım.
Bizden haberlere gelince; haftasonu Sapanca'ya gittik, mahmudiye tarafında bir otelde kaldık. Çok güzeldi, dağ havası aldık resmen. Hava da güzeldi şansımıza. İlk tatilimizi yapmış olduk Ela ile. Ulaştığım sonuç, bebekle tatil çok zor ve hatta yorucu ama imkansız değil:) Havalar da daha güzel olsa, daha az yorucu ve stresli olur herhalde, şimdi üşüdü mü, terledi mi diye çok stres yaptım..
Dün 1 Kasım 2011'den beri olmayan reglimi de oldum.. Doktor demişti, ek gıdayı öğün olarak yemeye başlayınca olursun diye gerçekten öyle oldu. Rahatladım ama gerçekten..
Bu cuma günü resmen işe başlıyorum artık, ofise gideceğim yani evden çalışma devri bitti. Çok garip hissediyorum. Hem çok üzülüyorum Ela'yı bırakacağım için, hem de herşey normalleşmeye başlayacak, biraz kafam dağılacak diye seviniyorum.. Sevinirken de buna sevindiğim için vicdan azabı çekiyorum.. Pazartesi günü de toplantı için gitmiştim ofise, çok uzayınca akşam 6'da geldim eve. Giderken ağlamıştım Ela'dan ayrılınca.. Ofiste yoğunluktan pek düşünemedim açıkçası..Akşam geldiğimde de çok özlemiştim, sarıldım, kokladım kuzumu. O beni pek özlememiş ama, daha çok küçük tabi anlamıyor.. Bakalım nasıl olacak işe gidince. Kardeşim çok yükleniyor bu ara bana, maddi olarak çalışmasan da geçinirsiniz,niye bu kadar çabuk bırakıyorsun filan diye.. Bir ara o kadar etkilendim ki, acaba ara versem mi diye bile düşündüğüm anlar oldu, ki ben kadınların her zaman çalışmasından yana olan biriyim.. Bizden haberler böyle işte.. İşe gitmeye başlayınca süt sağarken kk'da takılmayı planlıyorum, umarım daha çok yazabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…