2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kaynana edepsiz olunca sevgili eltim 49 kilo canım onu boğmak istiorummmmm
Benim de boğasım geldi Bence sen kaynanayla bir olup ( ona da gıcık ya senin kaynana ) onu boğabilrisniz ,bir sıskadan daha kurtulmuş oluruz böylelikle

Zıpırımmm ,iyileş bian önce

Kizlar bebelerin eline suda beklemis kuru kayisi ve hurma veriyorum mirin mirin yiyorlar.hafif lastik oldugu icin dislerini kasiylar hemde kendileri bisey becermis oluyor tavsiye ederim
Hüp diye yutmasınlar kız kayısıları :44: Ben geçen akşam turp verdim yaladı durdu ,pırasa da vermiştim bi kere onu da yalıyo

olsun ya zıpırcanlarımız onlar bizim hadi hadi istiyoruuuuz, dimi ama topikcanolar
Evet evet evet

Çalışan arkadaşlar yemekteler sanırım
Heee ,yedim geldim ,rejim öncesi son tıkınmalar

Ben yerim o bıdığı yaaaa
Alalhım topikteki bütün kızlar şıkşıkıdım lan ,gaza mı gelsem naapsam ,benim kıpırcanım hep paspal ,elbise melbise almak lazım amaaaaannnn kim uğraşacak yaaa üşendim

ben geldim uykum warrrr Adfanadn bildiriyorum hava 30 derece

Laaaaaannnn didooooo ,ben sana dün ne dedim ,ordan bişey bildirme demedim mi ,donuyom demedim mi lannn
Dur sen dur ,temmuz gelsin de ben de burdan bildirecem sana

Yine eve gidip geldim öğle arasında.ama son günlerde benim oğluş memeyi almıyor öğlen gittiğimde.bugün de öyle yaptı.Kızdım bende halbuki açtı.Neyse bende pompayla çektim biberona koydum.aldı eline biberonu bi güzel içti bitirdi.Beinm meme ile ne derdi var bu oğlanın anlamadım ? Geceleri uyurken emiyor.Böyle hava açıkken emmiyor.Gıcık oldum.Ben o kadar her gün emsin diye gidip geliyorum yollarda kalıyorum o kadar..Ahhh ahhh çok kızdım çookk

Büyüdüler ya heralde ondan canım ,memeden mıymıy çekmek kesmiyo onları , Umay da öyle ,gece uykuluyken ve sabah uykuluyken emiyo hatta sabahları artık emmek istemiyo,gerçi benim sütüm çok azaldı ondan diyorum ben

Ela da gündüz emmiyor. Emerek uyuyor Ela, gündüz de emerken uykusu geliyor, uyumamak için emmiyor bence. Biberondan içiyor ama..

Laaaaaannnn didooooo ,ben sana dün ne dedim ,ordan bişey bildirme demedim mi ,donuyom demedim mi lannn
Dur sen dur ,temmuz gelsin de ben de burdan bildirecem sana

senin için bildirmişdim iriscim zati topla tagsı tarağı gel Adanaya ne işin war soğuk memlekette

ankarada da hava pek guzel biraz daha gecsin mayista falan salicam bebeleri cimlerin ustune

konu yine kv lere gelmiss o zaman ben de benimkinin yeni dedikodusunu iletiyimmm
efendim haftasonu tesrif ettiler artik oyle zirt pirt gelemiyor tabii ama yine aramadan geldi biz de eve tam yeni girmistik
dedim birgun kapida kalicaksiniz arasaniz hani sizin icin diyiyorum
sonracima yine kapidan girdi kv benimkiler bir avaza bir basladi
yahu ilk gordukleri cogu insanda boyle yapmiyorlar bu kadina bir garezleri var bebelerin
ya da benim sevmedigimi hissediyorlar
esimle zor bela susturduk sonra da kilitlendiler hani kopekler bagirmaz ama dis bileyip bakarlar ya benim kucuk kopekler de oyle yapti
kadin son 15 dk anca sevebildi sonra uyku saatimiz geldi ben birini uyuttum bu da niyetlendi durun yapmayin dememe kalmadi oglum bir basladi bunun kucaginda aglamaya pitir pitir gozyasi dokuyor bir de
sonra uyuyan kizi da uyandirdi oglanin bagirtisi esim oglani aldi odanin birine ben kizi aldim odanin birine kaldi bu da salonda

canım benim ne demek..dediğim gibi 2 bebe bi de okul evlere şenlik oluyorum:))kalbim sizinle arada dalarım ben.anacım siz de çok çenelisiniz geçmişi okuyana kadar veletler azıyor:)

bu arada dayanamiycam 10 mart gibi bir saglik ocagina goturcem ya 9. ay kontrolu icin bakalim kac kilo olmus sensorcanlar benim belim agrimaya basladi yine de

ay aynı benimki. evlendi bi lokma yardımı olmadı, evini taşımasına biz yardım ettik annemlerle, balayından dönüşte bir muhabbet bir muhabbet. "ooğğlluuum, gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş vs vs" olmayaydın ulan, elinden zorla mı aldım ben. 6 ay görüşmezlerdi aradaki mesafe 1 saatken. evlendik 2 haftada bir gelin oğlum yok bilmem ne. ay çok uyuz oluyo bu modeller ya. hurdalığa atmalı tam.
benimkide ağzını açmaz, bi de onların gözünün içine bakardı, öldüresim gelirdi. sanki mükemmel aile bağlarınız vardı da ben gelince bozuldu.
şimdi daha iyi ama bi kere gitmek yetiyo, gene beynini kiralıyo anasına.
ay ben zaten sinirliyim dünden beri, bu yazıyı görünce kocama olan hırsım iice arttı.
gitsin amerkiaya mı gidiyo nereye gidiyo, gözüm görmesin

senin için bildirmişdim iriscim zati topla tagsı tarağı gel Adanaya ne işin war soğuk memlekette
Üstüme alındım zati
Ben gelmeyim canııımm , o kadar sıcağa gelemem ben ,tansiyonum düşer ,bayılır kalırım ,ı-ıııııı

Aferin sensörcanlarıma benim ,nasıl da algılıyolar gıcıkları

canım benim ne demek..dediğim gibi 2 bebe bi de okul evlere şenlik oluyorum:))kalbim sizinle arada dalarım ben.anacım siz de çok çenelisiniz geçmişi okuyana kadar veletler azıyor:)
Okuma sen geçmişi fovfov'um dal sen direk , ikizlilere ve iki bebelilere giriş serbest

bu arada dayanamiycam 10 mart gibi bir saglik ocagina goturcem ya 9. ay kontrolu icin bakalim kac kilo olmus sensorcanlar benim belim agrimaya basladi yine de
9.ayda zaten gidilmiyo mu ,bize ebemiz gelin dediydi ,hatta 8.ayda gelin dedi kız ,martta biz de gidicez

ay ODTÜcanım ne güzel dedin bee
içime su serptin

tamm bide görsen kendne kilolu dio yemek yemiyo tam öldürmelik iriscm ii tıkın sen rejme başlaynca arıcan bu yediklerini

canım yazdğnı okurken sinir oldum valla bizi rakip görüolar ben çok inandım buna

Aha bi şaşkaloz gelin daha :111::111::111:
Yau ne dert ediyonuz ,bunların derdi sizinle değil ,uşaklarıyla ...Valide Sultan dönemleri bitti diye darlanıyolar ,bekarken rakip yoktu ,ilgilenmiyolardı ,adam evlenince tahtına oturdunuz kadının ,adamın yönetimi elden gitti ,dertleri o, takmayın ,umursamayın en iyi alt etme yöntemi budur .Aslında en güzeli edepsiz olup lafı sokmak da işte aramızda saygılı ,terbiyeli arkadaşlar var onu öneremiyorum
Benim herif ayağını kırdı perşembe gecesi (düğüne 40 gün var,nişanlıyız daha ) ,cuma işçıkışı görmeye gittim kadın yana döne söyleniyo ; "cumartesi de toplantım var ,pazar da misafirim var" , "laaan dedim alırım bakarım ben oğluna sen misafirinden geri kalma"
Aldım gittim ,düğüne kadar baktım müstakbel kocama ,hem işe gittim ,hem kursa gittim ,hem nikah hazırlığı yaptım ,hem düğün hazırlığı yaptım ,aramızda 10 dakika yürüme mesafesi vardı ( yürümesine gerek yok,arabası da var) ,1 gün gelip çorba yapmadı be oğluşuna ,hey gidi heyyyyyy
Kimse benden bedava hürmet beklemesin ,yok öyle ,önce büyüklüğünü yapacak büyükler ,sonra hürmet beklesinler , yoksa çoooooooooooooooooooooooooook beklerler

tamm bide görsen kendne kilolu dio yemek yemiyo tam öldürmelik iriscm ii tıkın sen rejme başlaynca arıcan bu yediklerini

canım yazdğnı okurken sinir oldum valla bizi rakip görüolar ben çok inandım buna

Sen nerde oturuyodun kız yanakcanımın anası ,ben geliyim intihar süsü verip boğayım senin eltiyi

amann benimkinin anasi da tam seninki gibi
evlenmeden once adam evde yatardi hastaliktan kv kendini gezdirirdi evde ilac milac yemek hak getire ben gider bakardim
evlendik adam kiymete bindi
ama Allahi var esim hic prim vermiyor (tabii ben onun yaninda laf soylemiyorum kv ye yoksa korumaya geciyor) kendi anasina kendi soyleniyor
bebeler dogunca da bunlar senin cocuklarin deyiverdi bana birgun simdi bekliyorum birgun bir anda bu lafi oyle bir yiycek ki
seninki napti ki canim kizdirdi seni ? adamlar da bebek ben diyorum nikahi basinca alin 30 kusur yasinda kazik kadar bebe de hediye diyiveriyorlar diye

sorma teyzesi bebeleri cimdirsem bu kadar olur yani
ya 9. ayda gidiliyor da basinda mi sonunda mi ben onu karistirdiydim
Aferin sensörcanlarıma benim ,nasıl da algılıyolar gıcıkları

9.ayda zaten gidilmiyo mu ,bize ebemiz gelin dediydi ,hatta 8.ayda gelin dedi kız ,martta biz de gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…