http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
Çizelge yapmak isteyen kimdi hatırlayamadım..didem miydi..
Burada var anlatım. Birkaç site daha vardı.
Burdaki anlatımda varmış onuda buldum.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
Benim de boğasım geldikaynana edepsiz olunca sevgili eltim 49 kilo canım onu boğmak istiorummmmm
Zıpırımmm ,iyileş bian önceGünaydın
yaaa sabah sabah beni güldürdünüz
Didem helal sana güzel laf koymuşun
Benim kız bugün 3.iğnesinide oldu ama nefes alırken çok hırıltılı hiç düzelme yok gibi cuma tekrar doktora götürücem.offff zıpırım bir iyileşse
Hüp diye yutmasınlar kız kayısıları :44: Ben geçen akşam turp verdim yaladı durdu ,pırasa da vermiştim bi kere onu da yalıyoKizlar bebelerin eline suda beklemis kuru kayisi ve hurma veriyorum mirin mirin yiyorlar.hafif lastik oldugu icin dislerini kasiylar hemde kendileri bisey becermis oluyor tavsiye ederim
Evet evet evetolsun ya zıpırcanlarımız onlar bizimhadi hadi istiyoruuuuz, dimi ama topikcanolar
Heee ,yedim geldim ,rejim öncesi son tıkınmalarÇalışan arkadaşlar yemekteler sanırım
Ben yerim o bıdığı yaaaaEki Görüntüle 643438
Herkese merhaba,
Fotoğraf ekledim ama inşallah olmuştur..
Yine gülerdir yazamıyorum. Ara ara telefondan okuyorum ama.. Özledim sizi. Genelde herkes iyi anladığım kadarıyla. Pepik'in boğazı ağrıyordu, geçmiş olsun. Kabız bebekler var bir de, Ela'da arada oluyor, dönemsel sanırım, ek gıdalara alışlıyorlar işte.. Diyettekilere başarılar. Benim hamilelikte şekerim çıkmıştı, son 3 ay diyet yaptığım için sonradan yapmama gerek kalmadı.. Diyet yapanlara tavsiye, karbonhidratı kesin, bol bol protein içeren ızgara tavuk, köfte, balık yiyin salata ile. Ben son 3 ay öyle beslendim, bir lokma bile şeker, tatlı, pirinç vs. koymadım ağzıma, aç kalmadım hiç, kilo da almadım, hatta hamile halimle zayıfladım.
Bizden haberlere gelince; haftasonu Sapanca'ya gittik, mahmudiye tarafında bir otelde kaldık. Çok güzeldi, dağ havası aldık resmen. Hava da güzeldi şansımıza. İlk tatilimizi yapmış olduk Ela ile. Ulaştığım sonuç, bebekle tatil çok zor ve hatta yorucu ama imkansız değil:) Havalar da daha güzel olsa, daha az yorucu ve stresli olur herhalde, şimdi üşüdü mü, terledi mi diye çok stres yaptım..
Dün 1 Kasım 2011'den beri olmayan reglimi de oldum.. Doktor demişti, ek gıdayı öğün olarak yemeye başlayınca olursun diye gerçekten öyle oldu. Rahatladım ama gerçekten..
Bu cuma günü resmen işe başlıyorum artık, ofise gideceğim yani evden çalışma devri bitti. Çok garip hissediyorum. Hem çok üzülüyorum Ela'yı bırakacağım için, hem de herşey normalleşmeye başlayacak, biraz kafam dağılacak diye seviniyorum.. Sevinirken de buna sevindiğim için vicdan azabı çekiyorum.. Pazartesi günü de toplantı için gitmiştim ofise, çok uzayınca akşam 6'da geldim eve. Giderken ağlamıştım Ela'dan ayrılınca.. Ofiste yoğunluktan pek düşünemedim açıkçası..Akşam geldiğimde de çok özlemiştim, sarıldım, kokladım kuzumu. O beni pek özlememiş ama, daha çok küçük tabi anlamıyor.. Bakalım nasıl olacak işe gidince. Kardeşim çok yükleniyor bu ara bana, maddi olarak çalışmasan da geçinirsiniz,niye bu kadar çabuk bırakıyorsun filan diye.. Bir ara o kadar etkilendim ki, acaba ara versem mi diye bile düşündüğüm anlar oldu, ki ben kadınların her zaman çalışmasından yana olan biriyim.. Bizden haberler böyle işte.. İşe gitmeye başlayınca süt sağarken kk'da takılmayı planlıyorum, umarım daha çok yazabilirim..
ben geldim uykum warrrr Adfanadn bildiriyorum hava 30 derece
Yine eve gidip geldim öğle arasında.ama son günlerde benim oğluş memeyi almıyor öğlen gittiğimde.bugün de öyle yaptı.Kızdım bende halbuki açtı.Neyse bende pompayla çektim biberona koydum.aldı eline biberonu bi güzel içti bitirdi.Beinm meme ile ne derdi var bu oğlanın anlamadım ? Geceleri uyurken emiyor.Böyle hava açıkken emmiyor.Gıcık oldum.Ben o kadar her gün emsin diye gidip geliyorum yollarda kalıyorum o kadar..Ahhh ahhh çok kızdım çookk
Büyüdüler ya heralde ondan canım ,memeden mıymıy çekmek kesmiyo onları , Umay da öyle ,gece uykuluyken ve sabah uykuluyken emiyo hatta sabahları artık emmek istemiyo,gerçi benim sütüm çok azaldı ondan diyorum ben
Laaaaaannnn didooooo ,ben sana dün ne dedim ,ordan bişey bildirme demedim mi ,donuyom demedim mi lannn
Dur sen dur ,temmuz gelsin de ben de burdan bildirecem sana
bu kadar ODTÜlü nasıl oldu da biraraya geldi yahu? :44: Şans kader kısmet işte. O zaman senaysen, teklifim baki. Gelmek isteyenleri de alıyoruz ve koşuyoruz kampüsümüze Nisanda OK?
sabah sabah moral oldun teşekkür ederim canikom. sen biraz daha sık katılsana aramıza, biliyorum zor da
tatlım benim esas sorun eşimin bişi dememesi anasına babaına düşkün biş demez he hakkını yemiyim bana daha düşkündür laf söletmez ama eşimde sevmedğimi bilio yne bişey diyemiyo sevglisni öpüyo gbi öpüyo bekar değlki bu adam ya yanımda eşimle şakalaşmaya çöalışıyo laflarından anlaşılıyo kıskandığı böle yaptığndan delircem soğuk davranıorum eşimde bgün farkettimde annenlerde elayı rahat bırakıosun bizimkilerde ya kucağnda ya ayağnda dedi hç farketmedm dedm ama ii yapsın daha benm sinir olduğum şeyleri bende çocuk vermem eline insan bi çeknir belki gelne ayıp oluodur die görsenz nasıl öptğnü hak verirsniz yok ben oğullarmla konuşurdm herşeyi evlnmedn az önce ble uyurken gder öper koklardm uyurken dio sanki sorduk iyce nefret ettm kadından ay çok dolmuşum irisss
Üstüme alındım zatisenin için bildirmişdim iriscim zatitopla tagsı tarağı gel Adanaya ne işin war soğuk memlekette
ankarada da hava pek guzel biraz daha gecsin mayista falan salicam bebeleri cimlerin ustune
konu yine kv lere gelmisso zaman ben de benimkinin yeni dedikodusunu iletiyimmm
efendim haftasonu tesrif ettiler artik oyle zirt pirt gelemiyor tabii ama yine aramadan geldi biz de eve tam yeni girmistik
dedim birgun kapida kalicaksiniz arasaniz hani sizin icin diyiyorum
sonracima yine kapidan girdi kv benimkiler bir avaza bir basladi
yahu ilk gordukleri cogu insanda boyle yapmiyorlar bu kadina bir garezleri var bebelerin
ya da benim sevmedigimi hissediyorlar
esimle zor bela susturduk sonra da kilitlendiler hani kopekler bagirmaz ama dis bileyip bakarlar ya benim kucuk kopekler de oyle yapti
kadin son 15 dk anca sevebildi sonra uyku saatimiz geldi ben birini uyuttum bu da niyetlendi durun yapmayin dememe kalmadi oglum bir basladi bunun kucaginda aglamaya pitir pitir gozyasi dokuyor bir de
sonra uyuyan kizi da uyandirdi oglanin bagirtisi esim oglani aldi odanin birine ben kizi aldim odanin birine kaldi bu da salonda
Okuma sen geçmişi fovfov'um dal sen direk , ikizlilere ve iki bebelilere giriş serbestcanım benim ne demek..dediğim gibi 2 bebe bi de okul evlere şenlik oluyorum:))kalbim sizinle arada dalarım ben.anacım siz de çok çenelisiniz geçmişi okuyana kadar veletler azıyor:)
9.ayda zaten gidilmiyo mu ,bize ebemiz gelin dediydi ,hatta 8.ayda gelin dedi kız ,martta biz de gidicezbu arada dayanamiycam 10 mart gibi bir saglik ocagina goturcem ya 9. ay kontrolu icin bakalim kac kilo olmus sensorcanlar benim belim agrimaya basladi yine de
ay ODTÜcanım ne güzel dedin beeoyhhh yeni gelebildim
ayşecim hassasiyetini anlıyorum ama bi de şu açıdan bak: aslında kıskandığın ya da tahammül edemediğin şey ana-oğul ilişkisi değil de sizin evli olduğunuzu kabullenememe sendromu.
ilk zamanlar bizimkilere kızardım içimden, zırt pırt aramazlar (uzaktayız- 2-3 güne bir ararlar), geldiklerinde özellikle babam 3 günden fazla kalmaz, farkında olmadan eşimi korurlar bir sıkıntımı paylaştığımda vs. bu kız ailesi tutumu...
ama iş erkek tarafına gelince, evliliği sahiplenen ve söz hakkının olduğuna inanan ne yazık ki onlarmış gibi zannediyorlar. onların evine gidildiğinde sanki kökenlerinize gitmişsiniz, yeni çekirdek ailenin "sahip" olduğu diğer eve gitmişsiniz gibi oluyor. Bazı örnekler tabiiki bunun dışındadır, ama çoğu kişi bu yazdıklarımı okuyunca kendilerinden birşeyler bulacaktır. Ne de olsa her hamile haberi "erkek" bebekle sonuçlansın ister bizim toplum, çünkü soy onlardadır
sennn hiiiiiiiç takılma, o senin ne cici ne fedakar bi gelin olduğunu biliyordur ama konduramadıkları şey, sen yeni oğulları baki. ahh ahh hepimiz el kızıyız vesselam
tamm bide görsen kendne kilolu dio yemek yemiyo tam öldürmelik iriscmBenim de boğasım geldiBence sen kaynanayla bir olup ( ona da gıcık ya senin kaynana ) onu boğabilrisniz ,bir sıskadan daha kurtulmuş oluruz böylelikle
Zıpırımmm ,iyileş bian önce
Hüp diye yutmasınlar kız kayısıları :44: Ben geçen akşam turp verdim yaladı durdu ,pırasa da vermiştim bi kere onu da yalıyo
Evet evet evet
Heee ,yedim geldim ,rejim öncesi son tıkınmalar
Ben yerim o bıdığı yaaaa
Alalhım topikteki bütün kızlar şıkşıkıdım lan ,gaza mı gelsem naapsam ,benim kıpırcanım hep paspal ,elbise melbise almak lazım amaaaaannnn kim uğraşacak yaaa üşendim
ay aynı benimki. evlendi bi lokma yardımı olmadı, evini taşımasına biz yardım ettik annemlerle, balayından dönüşte bir muhabbet bir muhabbet. "ooğğlluuum, gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş vs vs" olmayaydın ulan, elinden zorla mı aldım ben. 6 ay görüşmezlerdi aradaki mesafe 1 saatken. evlendik 2 haftada bir gelin oğlum yok bilmem ne. ay çok uyuz oluyo bu modeller ya. hurdalığa atmalı tam.
benimkide ağzını açmaz, bi de onların gözünün içine bakardı, öldüresim gelirdi. sanki mükemmel aile bağlarınız vardı da ben gelince bozuldu.
şimdi daha iyi ama bi kere gitmek yetiyo, gene beynini kiralıyo anasına.
ay ben zaten sinirliyim dünden beri, bu yazıyı görünce kocama olan hırsım iice arttı.
gitsin amerkiaya mı gidiyo nereye gidiyo, gözüm görmesin
tamm bide görsen kendne kilolu dio yemek yemiyo tam öldürmelik iriscmii tıkın sen rejme başlaynca arıcan bu yediklerini
benımı çekiştiriyonuz bakayım tatlım bı yzdım face bak
ay aynı benimki. evlendi bi lokma yardımı olmadı, evini taşımasına biz yardım ettik annemlerle, balayından dönüşte bir muhabbet bir muhabbet. "ooğğlluuum, gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş vs vs" olmayaydın ulan, elinden zorla mı aldım ben. 6 ay görüşmezlerdi aradaki mesafe 1 saatken. evlendik 2 haftada bir gelin oğlum yok bilmem ne. ay çok uyuz oluyo bu modeller ya. hurdalığa atmalı tam.
benimkide ağzını açmaz, bi de onların gözünün içine bakardı, öldüresim gelirdi. sanki mükemmel aile bağlarınız vardı da ben gelince bozuldu.
ay ben zaten sinirliyim dünden beri, bu yazıyı görünce kocama olan hırsım iice arttı.
tamm bide görsen kendne kilolu dio yemek yemiyo tam öldürmelik iriscmii tıkın sen rejme başlaynca arıcan bu yediklerini
canım yazdğnı okurken sinir oldum valla bizi rakip görüolar ben çok inandım buna
Aferin sensörcanlarıma benim ,nasıl da algılıyolar gıcıkları
9.ayda zaten gidilmiyo mu ,bize ebemiz gelin dediydi ,hatta 8.ayda gelin dedi kız ,martta biz de gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?