2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kocayla romantizm nerde kaldi yahu
gecen bizimki diyor ama gulme diye
niye dedim bizim sipalar koku alir diye
herif tirsti resmen bebelerden

walla canım hepimiz aynıyız o gün eşime dedim ki ayy rüyamda hamileymişim dedim töbe töbe niye Meryem ana mısın den dedi yaaaa

Bugun hava superdı sahıldeydık sevecek köpek aradık ama bulamadık
Oyuzden sıze katılamadım. Yıne sohbet son surat gitmiş. Yetişene askolsun. Neyseki okudum bitti. Bugun elayshenın kaynanasının kulaklarını bayağ cınlatmısınız

Sorma teyzesi dillerine vurdu sipalarin iyice susmak bilmiyorlar :)) uykumuz da ayni iste talyam nasil ?
ırmak gürlüyor
ozan türkü çığırıyor mu

kafayı sıyırdı bu kız deme, özledim

Yerimm cok tatlilar masallah

Sorma teyzesi dillerine vurdu sipalarin iyice susmak bilmiyorlar :)) uykumuz da ayni iste talyam nasil ?

Yerimm cok tatlilar masallah

Senaysen bebelerin oturuymu ne zamxan oturupda kendi kendine oynayacak bunlar.
Bide benimkiler uyudu ama uyudu denmez saat dokuza kadar zirt pirt kalkiyolar

meraba arkadaşlar. acilen mama sandalyesi alamm lazım. biliyorum önceden konuşulmuştu ama sayfalara şöyle bi göz gezdirdim bulamadım. nelerden memnunsunuz nelerden değilsiniz? hatırladığım en son iriss ikea almıştı iyi diyodu. internetten chicco pollye baktım, kullananlar o kadar para vermeye değermi, bi de e-bebekte baby plus war o nasıldır ki acaba? bu arada benim oğlum ona özel hazırldığım hiç bişeyi yemiyo, bizimkilerden tattırıyorum yiyo:) kahvaltısında peynir, yumurta, pekmez bulamaç yapmıştım yememişti, bugün peynir ve yumurtayı ayrı ayrı verdimi yedi:) sanırım kendini büyük zannediyo:)

Ben almadım ama alsaydım ıkea alırdım. Cok para vermeye gerek yok zaten cok fazla oturmaz. Bıde benım 2. Oldugu ıcın kardesı kullanır gıbı bahanemde yok. Bızde ana kucagı vardı kızımdan kalma onunla halledıyorum işimi. Bende blender alıcam bu vocuk pütürlü yemıyo bacısıda yemezdı. O yuzden herhalde ki halen fazla ciğnemedıhı ıçın sorun yasıyoruz

Canim pasa gonulleri biliyor zaten kendileri dikelemiyor bazen ben oturtunca dimdik duruyorlar bazen de hoop kayiveriyorlar
bu zirt prt uyanma bizde de var tam cizemedik henuz
Senaysen bebelerin oturuymu ne zamxan oturupda kendi kendine oynayacak bunlar.
Bide benimkiler uyudu ama uyudu denmez saat dokuza kadar zirt pirt kalkiyolar

Ben chicco nun poly sini kullaniyorum cok da memnunum silenebiliyor falan benim bebeler cok hareketli masallah ikea daki gibi bir sandalyeyi kendileri ile birlikte devirirler kesin :)
bir de ben de bulamac yapiyorum ama sonra bir de bizimle herseyin tadina bakiyorlarki bu daha cok hoslarina gidiyor

benimki de sanırım pütürsüz sewmiyo:) patates havuç püre yapıyorum yemiyo, haşlanmış patates wardı geçen parça parça verdim yedi:)

aslında benim de poly alasım war ama ya oturmazsa sewmezse diye düşünüyorum. bugün kahvaltı yaaptırıken eşim kucağında tuttu ben yedirdim, o halde bile sağa sola uzanmaya çalışıyodu. polynin kemerlerini takarsak hareket kabiliyeti azalır mı biraz?

Bende farklı seyler tattırmaya korkuyorum. Ama dun ısrarlara dayanamadım ve kek yedırdım benım oburcan yedı hemde kac kere. Birde bugun corbasını patates havuc kabak ve maydonozdan yaptım yanıma aldım ohhh sahılde denıze karsı yedırdım. Bi kucuk kavanoz yedırdım fazlamı sızce.

ben de taatırmaya korkuyodum ama bakıcımızın ısrarlarıla tattırmaya başladım. bence 1 kavanoz fazla diil, zaten günde 2 çay bardağı ek gıda dşyorlar, ben de 1 kavanoz yoğurt yediriyorum, kahvaltıda da çeyrek yumurta sarısı, 20 gr labne, ve eğer yerse çeyrek çay bardağı meyve püresi yiyo. çorba sewmiyo benimki, hepsinden denedim yemiyo. bi de bu aralar ilaç içiyo heralde ondan kaşığa karşı çok tepkili:)

selam pili bıtmıs anneler
ara ara gırıp okudum yenı bıttı.alıntılar yapmıstım ama cıvcım bırakmadıkine
alsen
cok gecmıs olsun allah sıfa versın kuzuya.cok zor oluyormus hastallık ınsallah kolayca atlatır yavrum
bızde 4.gun kaka yaptık malum dırek banyoyaaa...ancak paklandık.kayısı kaynatıp suzgecten gecırdım yogrtla karıstıp verdım sanırım hemen etkı ettı kızlar aklınızda bulunsun.
sımdı korkuyorum bıseyler vermeye bu cocuga.kabız yapcak seylerde yedırmedım ama:44:
tatlıskom
oburcan nasıl tatlı cıkmıs maasallah bayagı buyuk gosterıyor 7aylık gıbı degıl.prensese soyleyecek soz bulamıyorum allah bagıslasın

acık havada ıstahı acılmıstır bızde balkonda yedırırız artık bızım denızımız sahılımız yokkk

canım sende o.ö.öğr.dın dımı.anasınıfındamı calısıosun anaokulumu tamgunmu zor oluyormu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…