bizim burda yasaklı site canm walla öyle oldu uzunn zamndr kocamla bile bu kadar romantik dakikalar yaşamıyorum
bizim burda yasaklı site canm walla öyle oldu uzunn zamndr kocamla bile bu kadar romantik dakikalar yaşamıyorum
wavy'in ne güne duruyor şekerim
yasaklı site mite olmazzzz kabul edemem
gir bakem aşağıdaki linke
https://www.vtunnel.com/
yaz oraya gideceğin siteyi
yasak kabul etmemesi lazım
kocayla romantizm nerde kaldi yahu
gecen bizimki diyor ama gulme diye
niye dedim bizim sipalar koku alir diye
herif tirsti resmen bebelerden
sen aysen mi
senay sen mi
hicbiri degil guzelimm
tam dam ustunde saksagan
ırmak gürlüyor
ozan türkü çığırıyor mu
kafayı sıyırdı bu kız deme, özledim
Eki Görüntüle 643660 Eki Görüntüle 643661 Eki Görüntüle 643662 Bugun hava superdı sahıldeydık sevecek köpek aradık ama bulamadık
Oyuzden sıze katılamadım. Yıne sohbet son surat gitmiş. Yetişene askolsun. Neyseki okudum bitti. Bugun elayshenın kaynanasının kulaklarını bayağ cınlatmısınız
Sorma teyzesi dillerine vurdu sipalarin iyice susmak bilmiyorlar :)) uykumuz da ayni iste talyam nasil ?
Yerimm cok tatlilar masallah
Ben almadım ama alsaydım ıkea alırdım. Cok para vermeye gerek yok zaten cok fazla oturmaz. Bıde benım 2. Oldugu ıcın kardesı kullanır gıbı bahanemde yok. Bızde ana kucagı vardı kızımdan kalma onunla halledıyorum işimi. Bende blender alıcam bu vocuk pütürlü yemıyo bacısıda yemezdı. O yuzden herhalde ki halen fazla ciğnemedıhı ıçın sorun yasıyoruzmeraba arkadaşlar. acilen mama sandalyesi alamm lazım. biliyorum önceden konuşulmuştu ama sayfalara şöyle bi göz gezdirdim bulamadım. nelerden memnunsunuz nelerden değilsiniz? hatırladığım en son iriss ikea almıştı iyi diyodu. internetten chicco pollye baktım, kullananlar o kadar para vermeye değermi, bi de e-bebekte baby plus war o nasıldır ki acaba? bu arada benim oğlum ona özel hazırldığım hiç bişeyi yemiyo, bizimkilerden tattırıyorum yiyo:) kahvaltısında peynir, yumurta, pekmez bulamaç yapmıştım yememişti, bugün peynir ve yumurtayı ayrı ayrı verdimi yedi:) sanırım kendini büyük zannediyo:)
Senaysen bebelerin oturuymu ne zamxan oturupda kendi kendine oynayacak bunlar.
Bide benimkiler uyudu ama uyudu denmez saat dokuza kadar zirt pirt kalkiyolar
meraba arkadaşlar. acilen mama sandalyesi alamm lazım. biliyorum önceden konuşulmuştu ama sayfalara şöyle bi göz gezdirdim bulamadım. nelerden memnunsunuz nelerden değilsiniz? hatırladığım en son iriss ikea almıştı iyi diyodu. internetten chicco pollye baktım, kullananlar o kadar para vermeye değermi, bi de e-bebekte baby plus war o nasıldır ki acaba? bu arada benim oğlum ona özel hazırldığım hiç bişeyi yemiyo, bizimkilerden tattırıyorum yiyo:) kahvaltısında peynir, yumurta, pekmez bulamaç yapmıştım yememişti, bugün peynir ve yumurtayı ayrı ayrı verdimi yedi:) sanırım kendini büyük zannediyo:)
Ben almadım ama alsaydım ıkea alırdım. Cok para vermeye gerek yok zaten cok fazla oturmaz. Bıde benım 2. Oldugu ıcın kardesı kullanır gıbı bahanemde yok. Bızde ana kucagı vardı kızımdan kalma onunla halledıyorum işimi. Bende blender alıcam bu vocuk pütürlü yemıyo bacısıda yemezdı. O yuzden herhalde ki halen fazla ciğnemedıhı ıçın sorun yasıyoruz
Canim pasa gonulleri biliyor zaten kendileri dikelemiyor bazen ben oturtunca dimdik duruyorlar bazen de hoop kayiveriyorlar
bu zirt prt uyanma bizde de var tam cizemedik henuz
Ben chicco nun poly sini kullaniyorum cok da memnunum silenebiliyor falan benim bebeler cok hareketli masallah ikea daki gibi bir sandalyeyi kendileri ile birlikte devirirler kesin :)
bir de ben de bulamac yapiyorum ama sonra bir de bizimle herseyin tadina bakiyorlarki bu daha cok hoslarina gidiyor
Bende farklı seyler tattırmaya korkuyorum. Ama dun ısrarlara dayanamadım ve kek yedırdım benım oburcan yedı hemde kac kere. Birde bugun corbasını patates havuc kabak ve maydonozdan yaptım yanıma aldım ohhh sahılde denıze karsı yedırdım. Bi kucuk kavanoz yedırdım fazlamı sızce.
Bende farklı seyler tattırmaya korkuyorum. Ama dun ısrarlara dayanamadım ve kek yedırdım benım oburcan yedı hemde kac kere. Birde bugun corbasını patates havuc kabak ve maydonozdan yaptım yanıma aldım ohhh sahılde denıze karsı yedırdım. Bi kucuk kavanoz yedırdım fazlamı sızce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?