tamm bide görsen kendne kilolu dio yemek yemiyo tam öldürmelik iriscmii tıkın sen rejme başlaynca arıcan bu yediklerini
benımı çekiştiriyonuz bakayım tatlım bı yzdım face bak
Aslında senlen ayşeyi çekiştirecektik ama sen fazla sıskaymışın sinir olduk ,şişko dayanışması yapıyoz
Sen nerde oturuyodun kız yanakcanımın anası ,ben geliyim intihar süsü verip boğayım senin eltiyi
amann benimkinin anasi da tam seninki gibi
evlenmeden once adam evde yatardi hastaliktan kv kendini gezdirirdi evde ilac milac yemek hak getire ben gider bakardim
evlendik adam kiymete bindi
ama Allahi var esim hic prim vermiyor (tabii ben onun yaninda laf soylemiyorum kv ye yoksa korumaya geciyor) kendi anasina kendi soyleniyor
bebeler dogunca da bunlar senin cocuklarin deyiverdi bana birgun simdi bekliyorum birgun bir anda bu lafi oyle bir yiycek ki
seninki napti ki canim kizdirdi seni ? adamlar da bebek ben diyorum nikahi basinca alin 30 kusur yasinda kazik kadar bebe de hediye diyiveriyorlar diye
sorma teyzesi bebeleri cimdirsem bu kadar olur yani
ya 9. ayda gidiliyor da basinda mi sonunda mi ben onu karistirdiydim
Aslında senlen ayşeyi çekiştirecektik ama sen fazla sıskaymışın sinir olduk ,şişko dayanışması yapıyoz
evet ya sözde ayseyı çekıstırcektık ama sız benı çekıştırıyonuz şişko degılsınız aslında noormal kılolarınz ya
teeeeeee manisalardayım kuzum koş gel yetiş
geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin.Günaydın
yaaa sabah sabah beni güldürdünüz
Didem helal sana güzel laf koymuşun
Benim kız bugün 3.iğnesinide oldu ama nefes alırken çok hırıltılı hiç düzelme yok gibi cuma tekrar doktora götürücem.offff zıpırım bir iyileşse
iyi işte her gün güldürün, çocuk da mutlu mutlu uyusun. keltoşcanGünaydın herkese öğlen oldu ama olsun :)
İnsan alışıyor galiba uykusuzluğa, bazen bende uyuyamıyorum vücüt alıştı redediyor uykuyu diyorum. Hiç uykuya ihtiyacımız olmasa ne güzel olurdu herşeye yetişirdik. Sadece bize özel bir durum olacak ama bebelere ve eşlere değil. Yoksa anlamı kalmaz olayın
Pazar günü oğlumun saçları jilete vurduk artık fincan değil keltoşcan oldu
Ek gıda konusunda hala ilerleyemedik. Hatta artık çoğu zaman ilk kaşığa bile ağzını açmıyor galiba sopa yemek istiyor. Yoğurt falan mayalamıcam artık hergün
Dün öğlenden bu yana hafif bir öksürüğü var. Keyifsizlik ve ateş olmadığından şükür dedik doktora gitmedik şimdilik.
Pepik gözün aydın.
Diyetteki arkadaşlar Allah sabır versin, kararlı gördüm sizleri
Huysuz bebelere Rabbim sakinlik versin. Bizimkide heryeri kemiriyor hala diş gözükmüyor bakalım bekliyoruz.
Oğlum tepiniyor, uyanacak gidip yumurtasını getireyim yine şansımı deneyim :)
Ha birde uykusunda saçma sapan şeyler yapan bebekler var mı bu sıralar?
3gün önce uyumadan önce babası oynadı, güldürdü. Uyudu 10-15 dakika sonra uykusunda kahkaha attı birkaç kez
Dünde uyumadan önce normalden çok tepindi.Uyudu yine biraz sonra biraz tepindi, koşuyor gibi.
Acaba dönemsel birşey mi yoksa bizimkinin devreleri mi karıştı
yok sen başla bak kafan hazır. kardeşin de kendince haklı olabilir de, sen ne hissediyosan onu yap. iyi gelicek sana da.Eki Görüntüle 643438
Herkese merhaba,
Fotoğraf ekledim ama inşallah olmuştur..
Yine gülerdir yazamıyorum. Ara ara telefondan okuyorum ama.. Özledim sizi. Genelde herkes iyi anladığım kadarıyla. Pepik'in boğazı ağrıyordu, geçmiş olsun. Kabız bebekler var bir de, Ela'da arada oluyor, dönemsel sanırım, ek gıdalara alışlıyorlar işte.. Diyettekilere başarılar. Benim hamilelikte şekerim çıkmıştı, son 3 ay diyet yaptığım için sonradan yapmama gerek kalmadı.. Diyet yapanlara tavsiye, karbonhidratı kesin, bol bol protein içeren ızgara tavuk, köfte, balık yiyin salata ile. Ben son 3 ay öyle beslendim, bir lokma bile şeker, tatlı, pirinç vs. koymadım ağzıma, aç kalmadım hiç, kilo da almadım, hatta hamile halimle zayıfladım.
Bizden haberlere gelince; haftasonu Sapanca'ya gittik, mahmudiye tarafında bir otelde kaldık. Çok güzeldi, dağ havası aldık resmen. Hava da güzeldi şansımıza. İlk tatilimizi yapmış olduk Ela ile. Ulaştığım sonuç, bebekle tatil çok zor ve hatta yorucu ama imkansız değil:) Havalar da daha güzel olsa, daha az yorucu ve stresli olur herhalde, şimdi üşüdü mü, terledi mi diye çok stres yaptım..
Dün 1 Kasım 2011'den beri olmayan reglimi de oldum.. Doktor demişti, ek gıdayı öğün olarak yemeye başlayınca olursun diye gerçekten öyle oldu. Rahatladım ama gerçekten..
Bu cuma günü resmen işe başlıyorum artık, ofise gideceğim yani evden çalışma devri bitti. Çok garip hissediyorum. Hem çok üzülüyorum Ela'yı bırakacağım için, hem de herşey normalleşmeye başlayacak, biraz kafam dağılacak diye seviniyorum.. Sevinirken de buna sevindiğim için vicdan azabı çekiyorum.. Pazartesi günü de toplantı için gitmiştim ofise, çok uzayınca akşam 6'da geldim eve. Giderken ağlamıştım Ela'dan ayrılınca.. Ofiste yoğunluktan pek düşünemedim açıkçası..Akşam geldiğimde de çok özlemiştim, sarıldım, kokladım kuzumu. O beni pek özlememiş ama, daha çok küçük tabi anlamıyor.. Bakalım nasıl olacak işe gidince. Kardeşim çok yükleniyor bu ara bana, maddi olarak çalışmasan da geçinirsiniz,niye bu kadar çabuk bırakıyorsun filan diye.. Bir ara o kadar etkilendim ki, acaba ara versem mi diye bile düşündüğüm anlar oldu, ki ben kadınların her zaman çalışmasından yana olan biriyim.. Bizden haberler böyle işte.. İşe gitmeye başlayınca süt sağarken kk'da takılmayı planlıyorum, umarım daha çok yazabilirim..
anaaben geldim uykum warrrr Adfanadn bildiriyorum hava 30 derece
ya kv görürse görsün rakip bana ne. de, kocama noluyo, salak salak afedersin. 2 hafta önceyi ne çabuk unuttun, ana kuzusutamm bide görsen kendne kilolu dio yemek yemiyo tam öldürmelik iriscmii tıkın sen rejme başlaynca arıcan bu yediklerini
canım yazdğnı okurken sinir oldum valla bizi rakip görüolar ben çok inandım buna
yok kız benim derdim kv diil. fırsatını bulamasa söyleyemez 1 der 2 der keser ayarını verince. kocama hırsım var benim, o gecmiyo.Aha bi şaşkaloz gelin daha :111::111::111:
Yau ne dert ediyonuz ,bunların derdi sizinle değil ,uşaklarıyla ...Valide Sultan dönemleri bitti diye darlanıyolar ,bekarken rakip yoktu ,ilgilenmiyolardı ,adam evlenince tahtına oturdunuz kadının ,adamın yönetimi elden gitti ,dertleri o, takmayın ,umursamayın en iyi alt etme yöntemi budur .Aslında en güzeli edepsiz olup lafı sokmak da işte aramızda saygılı ,terbiyeli arkadaşlar var onu öneremiyorum
Benim herif ayağını kırdı perşembe gecesi (düğüne 40 gün var,nişanlıyız daha ) ,cuma işçıkışı görmeye gittim kadın yana döne söyleniyo ; "cumartesi de toplantım var ,pazar da misafirim var" , "laaan dedim alırım bakarım ben oğluna sen misafirinden geri kalma"
Aldım gittim ,düğüne kadar baktım müstakbel kocama ,hem işe gittim ,hem kursa gittim ,hem nikah hazırlığı yaptım ,hem düğün hazırlığı yaptım ,aramızda 10 dakika yürüme mesafesi vardı ( yürümesine gerek yok,arabası da var) ,1 gün gelip çorba yapmadı be oğluşuna ,hey gidi heyyyyyy
Kimse benden bedava hürmet beklemesin ,yok öyle ,önce büyüklüğünü yapacak büyükler ,sonra hürmet beklesinler , yoksa çoooooooooooooooooooooooooook beklerler
tarhana veriyo musunuz?
7. veya 8. ayda diyor ama.
denesem mi yer mi?:44:
tarhana veriyo musunuz?
7. veya 8. ayda diyor ama.
denesem mi yer mi?:44:
Anaaammm sakın ha ,seninki zaten yemiyo
Umay'a verdik çok rahatsız etti , 8 aya kadar vermiycem ben...
Arkadaslar biz 7 ayi bitirdik benim elemanlar t oturamiyor daha oturur gibiler ama guvenipte birskamiyorum kaykilir gibi olup geri kalkiyorlar bide emekleme de yok selvi gibi sallaniyolar anca
yahu ne bileyim, bu bebe bişi yemiyo dedikçe millet telefonda ver tarhana diyo. anlamadım gitti:44:
ay bencil ya. her hareketi batıyo. sadece kendi istedikleri, kendi planları.amann benimkinin anasi da tam seninki gibi
evlenmeden once adam evde yatardi hastaliktan kv kendini gezdirirdi evde ilac milac yemek hak getire ben gider bakardim
evlendik adam kiymete bindi
ama Allahi var esim hic prim vermiyor (tabii ben onun yaninda laf soylemiyorum kv ye yoksa korumaya geciyor) kendi anasina kendi soyleniyor
bebeler dogunca da bunlar senin cocuklarin deyiverdi bana birgun simdi bekliyorum birgun bir anda bu lafi oyle bir yiycek ki
seninki napti ki canim kizdirdi seni ? adamlar da bebek ben diyorum nikahi basinca alin 30 kusur yasinda kazik kadar bebe de hediye diyiveriyorlar diye
canlı bildiriyorum dönercan tv sehpasının çekmecesini açıp açıp kapıyo, yeni öğrendiiii
ay bencil ya. her hareketi batıyo. sadece kendi istedikleri, kendi planları.
ona destek olmaya gitcem diyodum abd ye, çocukları da alıp, ay orda ben yogunum dicek bırakcak beni. ben de gitmek istemediğim için ona hırslanacam iyice. gitmesi iyi olur tabi, ama ben yalnız kalcam ordada.
ben sana ilerde destek olurum kariyerinde diyo da ben inanmıyorum, dün bişey istedim -hafiften bi torpil manasında- bi saaat mazeret üretti. hala da sabah iddia ediyo sen yanlış anladın ben öyle demedim diyo. dedim zekama hakaret ediyosun anlamıyomuyum ben ne yapmak istediğini.
işte böyle bencil birine destek olmak istemiyorum.
ben burda çocuklarla kalıyım, hem onların düzeni bozulmaz, hem de ben kariyerim için bişiler yaparım diyorum. yatılı bakıcı bulcam artık bunu için, annem de gelirim diyo ama yan çiziyo süreklii
o da ne hali varsa görsün amerikan rüyasını.
annem de yok olmaz kocanı bırakma diyo. dedim aman alsınlar da görsünler, 6 aya kapının önüne koyarlar senle mi uğraşcaz diye.
aman neyse. çözülmez bizim işler.
daire başkanı encümene gitmiş yaaa gidip biraz yalakalık yapıp yarın işe gelmesemmi die bir esmişdi adam da yokmus işe gelmeyesim war bu aralarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?