2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şenaysenim nasıl soğuttun kız bebeleri benimki kv görnce gülüo hoş herkeze gülüo çocuk bana gülüo die havalara girio gerçi sık görüyo ama keşke benmkide ağlasa

geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin.
iyi işte her gün güldürün, çocuk da mutlu mutlu uyusun. keltoşcan
yok sen başla bak kafan hazır. kardeşin de kendince haklı olabilir de, sen ne hissediyosan onu yap. iyi gelicek sana da.
ben geldim uykum warrrr Adfanadn bildiriyorum hava 30 derece
anaa
tamm bide görsen kendne kilolu dio yemek yemiyo tam öldürmelik iriscm ii tıkın sen rejme başlaynca arıcan bu yediklerini
canım yazdğnı okurken sinir oldum valla bizi rakip görüolar ben çok inandım buna
ya kv görürse görsün rakip bana ne. de, kocama noluyo, salak salak afedersin. 2 hafta önceyi ne çabuk unuttun, ana kuzusu
yok kız benim derdim kv diil. fırsatını bulamasa söyleyemez 1 der 2 der keser ayarını verince. kocama hırsım var benim, o gecmiyo.
bundan sonra da kv ye edepsizliği alcam ulan elime, hafiften başladım ank gidince ayar vermeye. nasılsa yaranılmıyo hiç diilse bende sinir birikmesin, bi daa mı gelicem dünyaya.
ama bu kocama hırsım geç-mi-yooooooo

Arkadaslar biz 7 ayi bitirdik benim elemanlar t oturamiyor daha oturur gibiler ama guvenipte birskamiyorum kaykilir gibi olup geri kalkiyorlar bide emekleme de yok selvi gibi sallaniyolar anca

Arkadaslar biz 7 ayi bitirdik benim elemanlar t oturamiyor daha oturur gibiler ama guvenipte birskamiyorum kaykilir gibi olup geri kalkiyorlar bide emekleme de yok selvi gibi sallaniyolar anca

benim kızım 6 ayı bitirdi emeklemiyo ama sürünerek heryere yetişiyo yaramazlığa ble başladı

yahu ne bileyim, bu bebe bişi yemiyo dedikçe millet telefonda ver tarhana diyo. anlamadım gitti:44:

O milleti dinlememen gerektiğini öğrenemedin mi kız şu topikte Onlar herb.ku bilir afedersin , sakın verme ,tarhana ağır geliyo ,Umay katıgıdaya sorunsuz başladığı halde çok rahatsız etti , tarhana çok karışık bişey neticede ,yoğurt var biber var domates var ,o kadar kompleks bişey ağır gelir benim kokoşuma ...

ay bencil ya. her hareketi batıyo. sadece kendi istedikleri, kendi planları.
ona destek olmaya gitcem diyodum abd ye, çocukları da alıp, ay orda ben yogunum dicek bırakcak beni. ben de gitmek istemediğim için ona hırslanacam iyice. gitmesi iyi olur tabi, ama ben yalnız kalcam ordada.
ben sana ilerde destek olurum kariyerinde diyo da ben inanmıyorum, dün bişey istedim -hafiften bi torpil manasında- bi saaat mazeret üretti. hala da sabah iddia ediyo sen yanlış anladın ben öyle demedim diyo. dedim zekama hakaret ediyosun anlamıyomuyum ben ne yapmak istediğini.
işte böyle bencil birine destek olmak istemiyorum.
ben burda çocuklarla kalıyım, hem onların düzeni bozulmaz, hem de ben kariyerim için bişiler yaparım diyorum. yatılı bakıcı bulcam artık bunu için, annem de gelirim diyo ama yan çiziyo süreklii
o da ne hali varsa görsün amerikan rüyasını.
annem de yok olmaz kocanı bırakma diyo. dedim aman alsınlar da görsünler, 6 aya kapının önüne koyarlar senle mi uğraşcaz diye.
aman neyse. çözülmez bizim işler.

canlı bildiriyorum dönercan tv sehpasının çekmecesini açıp açıp kapıyo, yeni öğrendiiii

daire başkanı encümene gitmiş yaaa gidip biraz yalakalık yapıp yarın işe gelmesemmi die bir esmişdi adam da yokmus işe gelmeyesim war bu aralarrrr

Senin herifin amerika işi ne kadar süreli ki ?

daire başkanı encümene gitmiş yaaa gidip biraz yalakalık yapıp yarın işe gelmesemmi die bir esmişdi adam da yokmus işe gelmeyesim war bu aralarrrr

Benim de bi gezesim var ,haftasonu gezince heveslendim ama hava gene bozdu yaaa ,bu havada gezilmez kıpırcanımla...
Süt iznin ne zaman bitiyo bu arada ,en azından cumaları gelmiyosun işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…