2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de azaldı yaa..Bira mayası tableti yutuyorum.yer elması yiyorum.Steel tee içiyorum ama azaldı iyice ..EEe hem çalışıp hem bu zamana kadar emzirdik bu da bi şey.Geceleri emsin yeter napalım artık.Ama benim adama kalsa 2 yaşına kadar emsinmişSanki benim elimde olan bişey.O yüzden süt artırıcı ne duysa hemen alıp getiriyo önüme..

1 sene ODTÜcanım

1 sene miii , ben de sürekli kalacaksınız diye veriyom gazı ,1 sene için adama hizmet etmeye değmez be ,gitsin sürünsün gelsin.Ananı da kandır gelsin yanına , ooohhh missss....
Ben ODTÜcan değilim kız bu arada , fahri ODTÜ lüyüm

Çok biliyo senin herif ,süt sağmak ne kadar zahmetli bi iş haberi var mı onun
Ha çok istiyosa , o süt yapıcıları kendisi içsin ,versin 2 yaşına kadar sütü

bence ODTÜlüsün cansın

Benim de bi gezesim var ,haftasonu gezince heveslendim ama hava gene bozdu yaaa ,bu havada gezilmez kıpırcanımla...
Süt iznin ne zaman bitiyo bu arada ,en azından cumaları gelmiyosun işe.

1 yasına kadar dewam edecek inş canm ewet buna şükür de iyice cozuttum gelesim yok işde

anam maşallah kartpostal gibi çok sewdim ben öyle halının üzerine bırakmıyorum üşür die korkuyorum

Ben de 2 kat battaniye serdim halının üzerine bırakıyorum öyle .Başka türlü nasıl öğrencek emeklemeyi..Üşümezler cnm.Altta halı üstte 2 kat battaniye ...

Akşam yemeğimi yaptım kızımı yıkadım uyuttum geldimki yine çeneniz düşmüş
Ben çıkıncamı cene yapıyoruz bakim

nadir be guzelim benimkilere bile agir geliyor tarhana ki bilirsin ben katar karistiririm
kokosuma agir gelebilir annesi
tarhana veriyo musunuz?

7. veya 8. ayda diyor ama.
denesem mi yer mi?:44:

amann gicik herifler bence sen burda kal guzelim duzenini bozma hem zaten sadece bir seneymis degmez wallahi

girerim tabi canım sizsin ne yaparım ben koyarım şekerim tabi çıtırcan rahatlık verir ise belli olmaz.. canım arkadaşım bizim sayemizde tanısdılar biz daha kıdemliyiz sewiyorum kıs seni

girerim tabi canım sizsin ne yaparım ben koyarım şekerim tabi çıtırcan rahatlık verir ise belli olmaz.. canım arkadaşım bizim sayemizde tanısdılar biz daha kıdemliyiz sewiyorum kıs seni

ay çok romantik oldukk

gerçi şuan bizim evde şenlik mevcut, İsmail YK açtım youtube'dan.
sırf Talya için, resmen tempolu bi ninni gibi
ahanda hatta paylaşayım siz de deneyin

Şekerim (İsmail YK) - YouTube

bizim burda yasaklı site canm walla öyle oldu uzunn zamndr kocamla bile bu kadar romantik dakikalar yaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…