anam nasıl yapıo kısss dikkat ettt bizimde tw tw ünitesinin üzerindeydi duvara monte ettirecez ne olur ne olmaz diee
Senin herifin amerika işi ne kadar süreli ki ?
Büyüdüler ya heralde ondan canım ,memeden mıymıy çekmek kesmiyo onları , Umay da öyle ,gece uykuluyken ve sabah uykuluyken emiyo hatta sabahları artık emmek istemiyo,gerçi benim sütüm çok azaldı ondan diyorum ben
1 sene ODTÜcanım
Benim de azaldı yaa..Bira mayası tableti yutuyorum.yer elması yiyorum.Steel tee içiyorum ama azaldı iyice ..EEe hem çalışıp hem bu zamana kadar emzirdik bu da bi şey.Geceleri emsin yeter napalım artık.Ama benim adama kalsa 2 yaşına kadar emsinmişSanki benim elimde olan bişey.O yüzden süt artırıcı ne duysa hemen alıp getiriyo önüme..
1 sene miii , ben de sürekli kalacaksınız diye veriyom gazı ,1 sene için adama hizmet etmeye değmez be ,gitsin sürünsün gelsin.Ananı da kandır gelsin yanına , ooohhh missss....
Ben ODTÜcan değilim kız bu arada , fahri ODTÜ lüyüm
Benim de bi gezesim var ,haftasonu gezince heveslendim ama hava gene bozdu yaaa ,bu havada gezilmez kıpırcanımla...
Süt iznin ne zaman bitiyo bu arada ,en azından cumaları gelmiyosun işe.
tv sabit bişi olmaz da elini kıstırabilir.
bi çıkıntı var çekmecenin üstünde eliyle ordan tutup çekiyo işte
bkz resim
Eki Görüntüle 643540
anam maşallah kartpostal gibiçok sewdim ben öyle halının üzerine bırakmıyorum üşür die korkuyorum
anam maşallah kartpostal gibiçok sewdim ben öyle halının üzerine bırakmıyorum üşür die korkuyorum
tv sabit bişi olmaz da elini kıstırabilir.
bi çıkıntı var çekmecenin üstünde eliyle ordan tutup çekiyo işte
bkz resim
Eki Görüntüle 643540
şenaysenim nasıl soğuttun kız bebeleri benimki kv görnce gülüo hoş herkeze gülüo çocuk bana gülüo die havalara girio gerçi sık görüyo ama keşke benmkide ağlasa
tarhana veriyo musunuz?
7. veya 8. ayda diyor ama.
denesem mi yer mi?:44:
ay bencil ya. her hareketi batıyo. sadece kendi istedikleri, kendi planları.
ona destek olmaya gitcem diyodum abd ye, çocukları da alıp, ay orda ben yogunum dicek bırakcak beni. ben de gitmek istemediğim için ona hırslanacam iyice. gitmesi iyi olur tabi, ama ben yalnız kalcam ordada.
ben sana ilerde destek olurum kariyerinde diyo da ben inanmıyorum, dün bişey istedim -hafiften bi torpil manasında- bi saaat mazeret üretti. hala da sabah iddia ediyo sen yanlış anladın ben öyle demedim diyo. dedim zekama hakaret ediyosun anlamıyomuyum ben ne yapmak istediğini.
işte böyle bencil birine destek olmak istemiyorum.
ben burda çocuklarla kalıyım, hem onların düzeni bozulmaz, hem de ben kariyerim için bişiler yaparım diyorum. yatılı bakıcı bulcam artık bunu için, annem de gelirim diyo ama yan çiziyo süreklii
o da ne hali varsa görsün amerikan rüyasını.
annem de yok olmaz kocanı bırakma diyo. dedim aman alsınlar da görsünler, 6 aya kapının önüne koyarlar senle mi uğraşcaz diye.
aman neyse. çözülmez bizim işler.
anammm başardım yarın izinliyimmmmmmmmmm
evden gir o zaman yaaaaaaaaaaaa
çıtırcanımın da resimlerini koyarsın gözümüz gönlümüz açılır. ayyy canım benim, kızımın arkadaşıııııama annesi de benim arkadaşım hıh
girerim tabi canım sizsin ne yaparım benkoyarım şekerim tabi çıtırcan rahatlık verir ise belli olmaz.. canım arkadaşım bizim sayemizde tanısdılar biz daha kıdemliyiz sewiyorum kıs seni
ay çok romantik oldukk
gerçi şuan bizim evde şenlik mevcut, İsmail YK açtım youtube'dan.
sırf Talya için, resmen tempolu bi ninni gibi
ahanda hatta paylaşayım siz de deneyin
Şekerim (İsmail YK) - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?