2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz de anne babamizin gozunde hala bebeyiz ya ondan guzelim
bebekleri kullanarak bazen bizi vicdan yaptirip sevmedikleri seylerimizi duzeltmeye calisiyorlar
hatirliyorum senin kola askini bence bir sey olmaz gunde 1 bardaktan ee zaten fazlasi sana da zarar babani kirmadan icmedim bugun gibi pempe yalanlar soyle ya da dr sordum deyiver (ki muhtemelen dr da zarari yok der)
hem obez nasil olsun durucan biraz daha zaman gecsin hareketten bir gram et kalmayacak hicbirinin ustunde

walla dogru diyorsun canim ekonomi sart cift cift hersey bir de zaten 15 - 20 gun anca giyiyor sipalar hoop kuculuveriyor
tesekkur ettik teyzoss hemen bakiyoruz simdi de

sutun yarıyor diceğinee bana teşekkur edecegineee koladan obez oluyor dedi yaa

masaallah sana cekikcann
obez falan degil ayol bildigin yanak sadece issirmalik
bu arada bizimkiler hicc tv ye bakmiyor arada oyalamak istiyorum ama sevmiyorlar ne guzel pepe izliyor durucuk

duruda cok izlemiyor pepeyide maksimum 5 dakıka izletiyorum bıraksam bitene kadar gozunu kırpmazda kıyamıyorum gozleri yorulur diye yaa sabah videosu var yukler,m birazdan neşeyi gorursunuz

sen goz dr na goturcektin canim naptiniz ?

yok cnm herkeste oldugunu farkkettik.ayna ve lambanın oyunuymuş ya aradım dr la gorustum anlicagın goturmedik eşimde daha belirgin gozu açık renk oldugu için.bugunde aylık kontrolunde drla goruscem bakalım henuz konuyu kapatmadım

Son düzenleme:
[video=dailymotion;xxugzr]http://www.dailymotion.com/video/xxugzr_pepe-aski_fun#.US8PgTeoDfY[/video]

buda pepe aşkı

Ikeayi tek gecerim...
bizde yumurtayi ve sadece peyniri karistirip veriyoruz.
tatli tuzlu karistirmiyorum. pekmezi ya meyve puresine ya da yogurduna ilave ettim.

Selam arkadaşlar ,bugün biraz gecikmeli olarak aranıza katılıyorum ,bakalım beni özleyen var mı

Gunaydin annecanlar.
Benim oglanlar sapitti eskiden beraber uyurlardi simdi biri uyaniyor digeri uyumak istiyor.
KOCA BI kase kabakli muhallebiyi indirdiler masallah ac da degillerdi aslinda

Günaydın tatlım benim zıpırcanlarla bir gece daha bitti
Artık bahar geliyor şimdiye kadar hep Abi'sinin kıyafetleri ile idare ettik artık kızıma yeni ciciler almam gerek hemen bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…