merhabalarrrr gunaydın herkeseeesabah babamla atıştık biraz ayy evlendim halaa babamla atışıyorum yaa bugun durunun aylık kontrolu ve rota aşısı var onu soyledim illaa kola içiyorum bişe olurmu diye doktora sor diyor ya kızlar kahvem nescafem sigaram yok 1 fincan bile içmem ama yemeğin yanında gunde 1 su bardagı kola içiyorum hamileyken çok nadir içtim ona dikkat ettim ama emzirirken 1 bardagın zararı olurmuu:44: duru obez oluyor diyor bide banaa içtiğim koladanmış hey allahım yaaa
herşey sizin için güzel annem
kap bebişlere 2 yaş filan. özellikle senin harcaman 2 kat be güzelim, azıcık ekonomi lazım hepimiz için- tabii kalite de önemli.
sizi seviyorum ve paylaşınca da mutlu oluyorum, yoksa alır geçerim kendime oh mis
biz de anne babamizin gozunde hala bebeyiz ya ondan guzelim
bebekleri kullanarak bazen bizi vicdan yaptirip sevmedikleri seylerimizi duzeltmeye calisiyorlar
hatirliyorum senin kola askini bence bir sey olmaz gunde 1 bardaktan ee zaten fazlasi sana da zarar babani kirmadan icmedim bugun gibi pempe yalanlar soyle ya da dr sordum deyiver (ki muhtemelen dr da zarari yok der)
hem obez nasil olsun durucan biraz daha zaman gecsin hareketten bir gram et kalmayacak hicbirinin ustunde
bu arada Talyanin avatardaki fotografina da hastayimmm
masaallah sana cekikcann
obez falan degil ayol bildigin yanak sadece issirmalik
bu arada bizimkiler hicc tv ye bakmiyor arada oyalamak istiyorum ama sevmiyorlar ne guzel pepe izliyor durucuk
O da sana hasta olcak muhtemelen görür görmez- pozitiflik abidem benim
seninkileri göremiyoz, avatardan da kaldırmışsın
duruda cok izlemiyor pepeyide maksimum 5 dakıka izletiyorum bıraksam bitene kadar gozunu kırpmazda kıyamıyorum gozleri yorulur diye yaa sabah videosu var yukler,m birazdan neşeyi gorursunuz
sen goz dr na goturcektin canim naptiniz ?
meraba arkadaşlar. acilen mama sandalyesi alamm lazım. biliyorum önceden konuşulmuştu ama sayfalara şöyle bi göz gezdirdim bulamadım. nelerden memnunsunuz nelerden değilsiniz? hatırladığım en son iriss ikea almıştı iyi diyodu. internetten chicco pollye baktım, kullananlar o kadar para vermeye değermi, bi de e-bebekte baby plus war o nasıldır ki acaba? bu arada benim oğlum ona özel hazırldığım hiç bişeyi yemiyo, bizimkilerden tattırıyorum yiyo:) kahvaltısında peynir, yumurta, pekmez bulamaç yapmıştım yememişti, bugün peynir ve yumurtayı ayrı ayrı verdimi yedi:) sanırım kendini büyük zannediyo:)
[video=dailymotion;xxugzr]http://www.dailymotion.com/video/xxugzr_pepe-aski_fun#.US8PgTeoDfY[/video]
buda pepe aşkı
maşallah çok tatlı. ama çekikliği azalmış mı ne?
eskisi kadar değil ama gulerken foto cektiğimde baya belli oluyor
Selam arkadaşlar ,bugün biraz gecikmeli olarak aranıza katılıyorum ,bakalım beni özleyen var mı
Günaydın kızlar,
Umarım herkes iyidir, güzel bir gün olsun inşallah
Aşağıdaki linke tıklayın, siz de fiyatları görünce hadiiiii canııııım deyin, ve ihtiyacınız olan birşey varsa alın derim. Bana marka çok indirim yapmış gibi geldi. Buradan bi arkadaş "Kapıda Ödeme" seçenekli paylaşım da istemişti. Bu sitede ücretsiz değişim bile varmış, kapıda ödeme, vs vs.
Bücürük Shop Online Çocuk Giyim Mağazası | Caillou | Şirinler | Mickey Mouse | Cars | Spiderman | KIZ BEBEK
Bi de benden size bi trick, çok kullanmadığınız bi mailinizi e-bültenlerine üye yapın- 15 tl yüklüyorlar. Bi de bu site ile ilgili şöyle bi kod buldum: BCRK01 [/
Haydi rastgele
Not: İriscan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?