2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sende o.ö.öğr.dın dımı.anasınıfındamı calısıosun anaokulumu tamgunmu zor oluyormu??

ewet canım okul öncesi benim de, anasınıfı benimki, yarım gün. öğleniyim bu sene, çalıma saatim az 12:30- 16:30 ama tam 29 öğrencim war ve beni çok zorluyo daha 3. haftam ama acaba ücretsiz izne dewam mi etsem diye düşünmeye başladım bile. yarıdan öğrenci almak çok zorrr

Zaten 7 aylık degılız ki 6 aylıgız. Bugun kıza kopek sevdırcez diye dustuk Kopek parkı yollarına. Sahıplıler gelmeyınce ne kadar sokak kopegı varsa peşimize takıldı. Kagıt toplayıcılar gıbı arkamızda sokak kopeklerı gezdık. Suan halaa yanımda keske bahceli evımız olsaydı kopek alırdık dıyo.

Genız akıntısı var sanırım sabahta burnu akıyodu hasta ettım cocugu. Oksurmekten uyuyamıyo

geniz akıntısı boğazına akmasın diye yan yatırmak gerektiğini duymuştum canım. benimki de hasta, hırıltı ve öksürük war. öksürüğü azaldı ama balgam ve hırıltı tam gaz dewam maalesef. ventolin ve sekrol kulllanıyoruz.

Cocuk suan uyuyo ve cok öksürüyo napıyım kızlar

Canım gecen hafta biz cok çektik öksürükten ıhlamur ayva yapragi ve bir kaç damla limon işimize yaradı sanırım, burun tıkanıklığı ve balgam da varsa yarın yüz üstü yatir öksürürken kolaylık oluyor burnundan çabuk akıyor cok hasta olmadan atlatirsiniz insallah

Ventolın surupmu evde var verıyımmı ne kadar vrrıyım

Bizimki hic yan yatmıyor ya kendini hemen donderiveriyor sırt üstü destek bile koysam fayda etmiyor eliyle kaldırıyor hemen genizakintisi hemengecmedi bu sebeple

Ventolın surupmu evde var verıyımmı ne kadar vrrıyım

ben doktora sormadan verme taraftarı diilim canım, ama 1 ölçekveriyorum ben sabah akşam. zatenşimdi versen bile 4-5 saatten önce etkisini göstermez, bence ıhlamur gibi doğal yöntemleri dene. dönüşümlü olarak göğsüne ve sırtına sıcak havlu koysan işe yarar mı acaba?

Genız akıntısı var sanırım sabahta burnu akıyodu hasta ettım cocugu. Oksurmekten uyuyamıyo
öksürmekten uyuyamadığı durumlarda ben büyük oğlumun yastığını yükseltiyorum. akıntı koyu kıvamlıysa verilcek ilaç başka, çok fazlaysa verilcek ilaç başka. o nedenle bence yarın ya da götürebiliyosan şimdi acile götürün canım.bir de burnunu sık sık temizle, serum fizyolojik sıkıp, tabi eğer burnu tıkalıysa.
onun dışında su içirmek iyi gelir bazen. gıcık olduğunda.

havlu koyma bence ama. o eğer ciğerlerini üşüttüyse işe yarayabilir. seninki grip olmuş galiba.

Gunaydiiinnnn
Dun gece gecmisi okudum bitirdim. Simdi ne okudum hatitlamiyorum.
Bizim kucakcan ananesini yabancilamadi babannesine yaptiklarini yepmadiiiii) cok sevindirik benim tostosummm. Keyfimiz yerinde. Ben iyilesemedim babayida hasta etttimmmmm. Bugun bi arkadsdima bebek gormeye gidicez azicik rejimi delebilirim. ( dun actim amaa) ben misafire hazirlik yapsam onlar yemese gicik oluyorum cocukka ugras didin bide kimse el surmesin ondan rejimi delecem bugun. Annem hala cok sismansin ama sanki gobek inmis biraz dedi mutlu oldum( tabi acliktan yapisti demedim) bizden haberler boleeee.

Günaydın kızlar,

Umarım herkes iyidir, güzel bir gün olsun inşallah

Aşağıdaki linke tıklayın, siz de fiyatları görünce hadiiiii canııııım deyin, ve ihtiyacınız olan birşey varsa alın derim. Bana marka çok indirim yapmış gibi geldi. Buradan bi arkadaş "Kapıda Ödeme" seçenekli paylaşım da istemişti. Bu sitede ücretsiz değişim bile varmış, kapıda ödeme, vs vs.

Bücürük Shop Online Çocuk Giyim Mağazası | Caillou | Şirinler | Mickey Mouse | Cars | Spiderman | KIZ BEBEK

Bi de benden size bi trick, çok kullanmadığınız bi mailinizi e-bültenlerine üye yapın- 15 tl yüklüyorlar. Bi de bu site ile ilgili şöyle bi kod buldum: BCRK01

Haydi rastgele

Not: İriscan

gunaydin seker anneler ve bal bebeler

emniyet kemerleri cok ise yariyor sirt kismi ayarlanabiliyor mesela ben hafif yatik yediriyorum ki agzini dikelse bile denk getirebiliyorum
onundeki sehpa da hareketlerini baya kisitliyor tabii boyu falan da ayarlaniyor burda muffinle lilyumece tavsiye etmisti bana da cok memnun kaldim

bence fazla degil tatlim zaten fazla gelince benimkiler agizlarini bir kitliyorlar tobe acamiyorsun

ben cok az zencefille cok az bal vermistim gunde bir kere iki gune sip diye kesmisti
biliyorum bal bir yasindan once onerilmez muhtemelen zencefil de oyledir de bizde sorun yaratmamisti sen bilirsin yine de canim

seker sen isletme bolumunde pazarlamada falan mi ozellestin nasil nerden buluyorsun bunlari

merhabalarrrr gunaydın herkeseee sabah babamla atıştık biraz ayy evlendim halaa babamla atışıyorum yaa bugun durunun aylık kontrolu ve rota aşısı var onu soyledim illaa kola içiyorum bişe olurmu diye doktora sor diyor ya kızlar kahvem nescafem sigaram yok 1 fincan bile içmem ama yemeğin yanında gunde 1 su bardagı kola içiyorum hamileyken çok nadir içtim ona dikkat ettim ama emzirirken 1 bardagın zararı olurmuu:44: duru obez oluyor diyor bide banaa içtiğim koladanmış hey allahım yaaa

seker sen isletme bolumunde pazarlamada falan mi ozellestin nasil nerden buluyorsun bunlari

herşey sizin için güzel annem

kap bebişlere 2 yaş filan. özellikle senin harcaman 2 kat be güzelim, azıcık ekonomi lazım hepimiz için- tabii kalite de önemli.

sizi seviyorum ve paylaşınca da mutlu oluyorum, yoksa alır geçerim kendime oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…