canım sende o.ö.öğr.dın dımı.anasınıfındamı calısıosun anaokulumu tamgunmu zor oluyormu??
Zaten 7 aylık degılız ki 6 aylıgız. Bugun kıza kopek sevdırcez diye dustuk Kopek parkı yollarına. Sahıplıler gelmeyınce ne kadar sokak kopegı varsa peşimize takıldı. Kagıt toplayıcılar gıbı arkamızda sokak kopeklerı gezdık. Suan halaa yanımda keske bahceli evımız olsaydı kopek alırdık dıyo.selam pili bıtmıs anneler
ara ara gırıp okudum yenı bıttı.alıntılar yapmıstım ama cıvcım bırakmadıkine
alsen
cok gecmıs olsun allah sıfa versın kuzuya.cok zor oluyormus hastallık ınsallah kolayca atlatır yavrum
bızde 4.gun kaka yaptık malum dırek banyoyaaa...ancak paklandık.kayısı kaynatıp suzgecten gecırdım yogrtla karıstıp verdım sanırım hemen etkı ettı kızlar aklınızda bulunsun.
sımdı korkuyorum bıseyler vermeye bu cocuga.kabız yapcak seylerde yedırmedım ama:44:
tatlıskom
oburcan nasıl tatlı cıkmıs maasallah bayagı buyuk gosterıyor 7aylık gıbı degıl.prensese soyleyecek soz bulamıyorum allah bagıslasın
Cocuk suan uyuyo ve cok öksürüyo napıyım kızlar
Genız akıntısı var sanırım sabahta burnu akıyodu hasta ettım cocugu. Oksurmekten uyuyamıyoodanın nemi nasıl canım?
Genız akıntısı var sanırım sabahta burnu akıyodu hasta ettım cocugu. Oksurmekten uyuyamıyo
Ventolın surupmu evde var verıyımmı ne kadar vrrıyımgeniz akıntısı boğazına akmasın diye yan yatırmak gerektiğini duymuştum canım. benimki de hasta, hırıltı ve öksürük war. öksürüğü azaldı ama balgam ve hırıltı tam gaz dewam maalesef. ventolin ve sekrol kulllanıyoruz.
geniz akıntısı boğazına akmasın diye yan yatırmak gerektiğini duymuştum canım. benimki de hasta, hırıltı ve öksürük war. öksürüğü azaldı ama balgam ve hırıltı tam gaz dewam maalesef. ventolin ve sekrol kulllanıyoruz.
Ventolın surupmu evde var verıyımmı ne kadar vrrıyım
öksürmekten uyuyamadığı durumlarda ben büyük oğlumun yastığını yükseltiyorum. akıntı koyu kıvamlıysa verilcek ilaç başka, çok fazlaysa verilcek ilaç başka. o nedenle bence yarın ya da götürebiliyosan şimdi acile götürün canım.bir de burnunu sık sık temizle, serum fizyolojik sıkıp, tabi eğer burnu tıkalıysa.Genız akıntısı var sanırım sabahta burnu akıyodu hasta ettım cocugu. Oksurmekten uyuyamıyo
aslında benim de poly alasım war ama ya oturmazsa sewmezse diye düşünüyorum. bugün kahvaltı yaaptırıken eşim kucağında tuttu ben yedirdim, o halde bile sağa sola uzanmaya çalışıyodu. polynin kemerlerini takarsak hareket kabiliyeti azalır mı biraz?
Bende farklı seyler tattırmaya korkuyorum. Ama dun ısrarlara dayanamadım ve kek yedırdım benım oburcan yedı hemde kac kere. Birde bugun corbasını patates havuc kabak ve maydonozdan yaptım yanıma aldım ohhh sahılde denıze karsı yedırdım. Bi kucuk kavanoz yedırdım fazlamı sızce.
Günaydın kızlar,
Umarım herkes iyidir, güzel bir gün olsun inşallah
Aşağıdaki linke tıklayın, siz de fiyatları görünce hadiiiii canııııım deyin, ve ihtiyacınız olan birşey varsa alın derim. Bana marka çok indirim yapmış gibi geldi. Buradan bi arkadaş "Kapıda Ödeme" seçenekli paylaşım da istemişti. Bu sitede ücretsiz değişim bile varmış, kapıda ödeme, vs vs.
Bücürük Shop Online Çocuk Giyim Mağazası | Caillou | Şirinler | Mickey Mouse | Cars | Spiderman | KIZ BEBEK
Bi de benden size bi trick, çok kullanmadığınız bi mailinizi e-bültenlerine üye yapın- 15 tl yüklüyorlar. Bi de bu site ile ilgili şöyle bi kod buldum: BCRK01
Haydi rastgele
Not: İriscan
seker sen isletme bolumunde pazarlamada falan mi ozellestin nasil nerden buluyorsun bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?