2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kocaaa bir gün ayrılıktan sonra işte aranızdayım...

hasta olan bebelere çook geçmiş olsun öncelikle.

Kizlar kucakcan elinden ekmegini alinca bide babasi isten yeni gelince ellerini yikamaya gidene kadar bizimki arkasindan ziril ziril agliyor. Sabahda agladi

benim kolikcan daha odadan çıkmadan arkamı döndüğüm anda ağlamaya başlıyor. hatta dün dedim ki acaba benim popom çok mu korkunç da bu kız arkamı döner dönmez ağlıyor acilen kilo vermem lazım

ben de öğlen koştur koştur gidyorum hanımefendi naz yapıyor emmemek için oyun yapıyorum bu sefer tamamen bırakıyor oyun oynamak istiyor. geçen gün arabada emzirdim hafif uyku da çöktü, gece emzirdiğim kadar rahat oldu. ama her dakka nerde bulucaz arabada emzirme seansını

ben kv.den nefret eden biri değilim bazen bazı lafları falan koyar ama çok da takmam. ama benim kız onu görür görmez ağlıyor hatta aynı anda daha az gördüğü eşimin yengesine (kv eltisi) atıldı kucağına gitmek için, kv.nin yüzüne bakıp ağladı. kadın da diyor ki seni tanımasam çocuk da büyük olsa dolduruyor çocuğu diycem

amerikada geçirilen 1 gün bile deneyimdir, o arada bebeğin büyür. hem herifi kapan olmasa da aranıza daha çok soğukluk girer, bence git sen de macera dolu amerikaya

senin kızın hastasıyım nasıl bir karizma o nasıl bir poz verme, yerim

benimki de sanırım pütürsüz sewmiyo:) patates havuç püre yapıyorum yemiyo, haşlanmış patates wardı geçen parça parça verdim yedi:)

yok yok seninki yakında peynirin yanına rakı da ister

wavy iş başında

günde bir bardak kola yapsa yapsa gaz yapardı, o da benim kolikcana bile gaz yapmadığına göre sen bak keyfine şekerim

buda koladan obez olmuş durunun pepe izleme pozisyonu

Eki Görüntüle 644119

[video=dailymotion;xxugzr]http://www.dailymotion.com/video/xxugzr_pepe-aski_fun#.US8PgTeoDfY[/video]

buda pepe aşkı

ayyy yanakların kırmızılığına bak yok yok kola bu kıza yarıyor kesin maşallah çekikcanıma yaa, ne kadar tatlı

wavy'in ne güne duruyor şekerim

yasaklı site mite olmazzzz kabul edemem

gir bakem aşağıdaki linke

https://www.vtunnel.com/

yaz oraya gideceğin siteyi

yasak kabul etmemesi lazım

yok kız bunu da yemiyorr direk engel çıkdı önümee bizim burda direk yukardan kapalıı

Wavy immm burdakiler de çakal , o site de yasaklı ...Müteahhite vınnn aldırıcaz,karar verdik

Yerim ben o güzellikleri
Tatlişkommm bizim yerimize de gezmeceeee ,donuyoz burdaaa

İkeacı bildiriyor ; sevdi oturuyor bizim bıdık ama hafif bi sandalye ,gözönünden ayırmayarak oturtmakta fayda var...Chicco ile güvenlik konusunda tabii ki kıyaslanamaz ...

İriss öper seni
Şuanda ihtiyaç olan bişey yok ,yazlıklar da dahil ama fiyatlar uygun gibi, 2 yaş ve üstü alınabilir ...

İç gitsin yaaa 1 bardaktan noolcak

Paylaşalım paylaşalım ODTÜcanımmmm

buda koladan obez olmuş durunun pepe izleme pozisyonu

Eki Görüntüle 644119

Çin prensesime bak heleeee ,yerimmmm

Hoşgeldin şekerim
Hoşbuldummmm

Ayyyy çok güzel bir kız olacak annesi bu yanaklar pembe pembe
Bence çok sağlıklı gözüküyor bu dönemde bebek obez olurmu yahu

babama gore olur işte canım sabah sabah kolaya takılırmı ya taktı iltifat içinde kızım adına teşekkur ederimm

super_muh cum yarın işe başlıyorsun değil mi, yanlış mı hatırlıyorum?

hazırlıklar nasıl? oturtabildin mi az çok düzeni?

canını hiç sıkma, bak şimdi gündüzler kısa hava buz.

bir iki ay sabır, ondan sonra akşamları ver elini park bahçe

kızlar selam aranızda pisik sorunu yasayan varsa kı umarım yoktur weleda adlı alman pişik kremı var cok ıyı bı krem tavsıye ederım.yanaklar salyadan tahrıs olursada kullanılıyor ben cok memnun kaldım

Tostosa bak yaaa ,maşalllah ,nasıl tatlısın sen öyleee

napsinlar teyzesi fink atiyorlar wallahi
sonra birbirleri ile oynayip sikilinca da birbirlerinin sacini secmek ya da ellerini issirmak suretiyle digerini aglatiyorlar
umayim nasil ?

o kulaklarla yanaklari yerim

Seni uyarmıştı biri burda değil mi ; bu kadar erkenden verme kıymaları ,balları cevizleri ,canavar olmuşlar lannnn
Umayım naapsın dişleri çıkyo ya zorlanıyo biraz yavrum ,ateş mateş yok gibi de sürekli bi mızıklama halinde:18:

kızlar selam aranızda pisik sorunu yasayan varsa kı umarım yoktur weleda adlı alman pişik kremı var cok ıyı bı krem tavsıye ederım.yanaklar salyadan tahrıs olursada kullanılıyor ben cok memnun kaldım

Umay da oldu bi kere ,pişik gibi de değil de ,poposunun arka kısmı sivilce gibi olmuştu , bepanthenle geçmişti hemen .Sağol paylaşım için aklımızda olsun ,kremin ismi de tam veletlere göreymiş

bepanthen cok guzel bı krem bende cok memnun kaldım ama bu da elıme yenı gectı mucıze gıbı bı kremdı cok begendım adı unutulmaz zaten

kıslarr kilolarımdan kurtulmak istiyorum artık yazda geliyooo...yarın b fit spor merkezine başlıyorum bakalım inşallah kilo verebilirim

kıslarr kilolarımdan kurtulmak istiyorum artık yazda geliyooo...yarın b fit spor merkezine başlıyorum bakalım inşallah kilo verebilirim

verırsın cnm yaa nasıl gelıosa bu kılolar gıtmesınıde bılecek oncesı ve sonrası dıye resım paylasmayı unutma

Hayırlı olsun canım ,topikçene rejimdeyiz aslında ,ben yarın iştirak edecem bugün yiyroum son son
B fit burda da var hergün önünden geçiyom ,merak da ediyodum içerisi nasıl diye , sen nerde oturuyosun ,fiyatlar aynı mıdır acaba heryerde ,bi de bi sürü şey var orda di mi dans mans yoga zumba

he walla enerji tasmasi yasiyor bebeler amann saglikli olsunlar da napalim artikin zaten biberon mamasini falan anca gece uykuda kakalayabiliyorum yoksa tukuruyorlar gecmis olsun yani
haa bir de dedededee bababababaa ya basladik gun boyuu
burda sogani demisti wavy mizirigi azaltiyor canim haberin olsun

Wavy 'immm ,haftasonu Englishome de kampanya vardı hiç söylemiyosun ama ,kendimiz mi keşfedicez
90 liraya yatak örtüsü aldım , bi de airel jel verdiler 16'lı ,2 ay da taksit hoplatmışlar
Aylar sonra ilk defa kendime bişey aldım , o da yatak örtüsü oldu lan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…