Selam arkadaşlar ,bugün biraz gecikmeli olarak aranıza katılıyorum ,bakalım beni özleyen var mı
Gunaydin annecanlar.
Benim oglanlar sapitti eskiden beraber uyurlardi simdi biri uyaniyor digeri uyumak istiyor.
KOCA BI kase kabakli muhallebiyi indirdiler masallah ac da degillerdi aslinda
Kizlar kucakcan elinden ekmegini alinca bide babasi isten yeni gelince ellerini yikamaya gidene kadar bizimki arkasindan ziril ziril agliyor. Sabahda agladi
Yine eve gidip geldim öğle arasında.ama son günlerde benim oğluş memeyi almıyor öğlen gittiğimde.bugün de öyle yaptı.Kızdım bende halbuki açtı.Neyse bende pompayla çektim biberona koydum.aldı eline biberonu bi güzel içti bitirdi.Beinm meme ile ne derdi var bu oğlanın anlamadım ? Geceleri uyurken emiyor.Böyle hava açıkken emmiyor.Gıcık oldum.Ben o kadar her gün emsin diye gidip geliyorum yollarda kalıyorum o kadar..Ahhh ahhh çok kızdım çookk
ankarada da hava pek guzel biraz daha gecsin mayista falan salicam bebeleri cimlerin ustune
konu yine kv lere gelmisso zaman ben de benimkinin yeni dedikodusunu iletiyimmm
efendim haftasonu tesrif ettiler artik oyle zirt pirt gelemiyor tabii ama yine aramadan geldi biz de eve tam yeni girmistik
dedim birgun kapida kalicaksiniz arasaniz hani sizin icin diyiyorum
sonracima yine kapidan girdi kv benimkiler bir avaza bir basladi
yahu ilk gordukleri cogu insanda boyle yapmiyorlar bu kadina bir garezleri var bebelerin
ya da benim sevmedigimi hissediyorlar
esimle zor bela susturduk sonra da kilitlendiler hani kopekler bagirmaz ama dis bileyip bakarlar ya benim kucuk kopekler de oyle yapti
kadin son 15 dk anca sevebildi sonra uyku saatimiz geldi ben birini uyuttum bu da niyetlendi durun yapmayin dememe kalmadi oglum bir basladi bunun kucaginda aglamaya pitir pitir gozyasi dokuyor bir de
sonra uyuyan kizi da uyandirdi oglanin bagirtisi esim oglani aldi odanin birine ben kizi aldim odanin birine kaldi bu da salonda
ay bencil ya. her hareketi batıyo. sadece kendi istedikleri, kendi planları.
ona destek olmaya gitcem diyodum abd ye, çocukları da alıp, ay orda ben yogunum dicek bırakcak beni. ben de gitmek istemediğim için ona hırslanacam iyice. gitmesi iyi olur tabi, ama ben yalnız kalcam ordada.
ben sana ilerde destek olurum kariyerinde diyo da ben inanmıyorum, dün bişey istedim -hafiften bi torpil manasında- bi saaat mazeret üretti. hala da sabah iddia ediyo sen yanlış anladın ben öyle demedim diyo. dedim zekama hakaret ediyosun anlamıyomuyum ben ne yapmak istediğini.
işte böyle bencil birine destek olmak istemiyorum.
ben burda çocuklarla kalıyım, hem onların düzeni bozulmaz, hem de ben kariyerim için bişiler yaparım diyorum. yatılı bakıcı bulcam artık bunu için, annem de gelirim diyo ama yan çiziyo süreklii
o da ne hali varsa görsün amerikan rüyasını.
annem de yok olmaz kocanı bırakma diyo. dedim aman alsınlar da görsünler, 6 aya kapının önüne koyarlar senle mi uğraşcaz diye.
aman neyse. çözülmez bizim işler.
Eki Görüntüle 643660 Eki Görüntüle 643661 Eki Görüntüle 643662 Bugun hava superdı sahıldeydık sevecek köpek aradık ama bulamadık
Oyuzden sıze katılamadım. Yıne sohbet son surat gitmiş. Yetişene askolsun. Neyseki okudum bitti. Bugun elayshenın kaynanasının kulaklarını bayağ cınlatmısınız
benimki de sanırım pütürsüz sewmiyo:) patates havuç püre yapıyorum yemiyo, haşlanmış patates wardı geçen parça parça verdim yedi:)
Günaydın kızlar,
Umarım herkes iyidir, güzel bir gün olsun inşallah
Aşağıdaki linke tıklayın, siz de fiyatları görünce hadiiiii canııııım deyin, ve ihtiyacınız olan birşey varsa alın derim. Bana marka çok indirim yapmış gibi geldi. Buradan bi arkadaş "Kapıda Ödeme" seçenekli paylaşım da istemişti. Bu sitede ücretsiz değişim bile varmış, kapıda ödeme, vs vs.
Bücürük Shop Online Çocuk Giyim Mağazası | Caillou | Şirinler | Mickey Mouse | Cars | Spiderman | KIZ BEBEK
Bi de benden size bi trick, çok kullanmadığınız bi mailinizi e-bültenlerine üye yapın- 15 tl yüklüyorlar. Bi de bu site ile ilgili şöyle bi kod buldum: BCRK01
Haydi rastgele
Not: İriscan
merhabalarrrr gunaydın herkeseeesabah babamla atıştık biraz ayy evlendim halaa babamla atışıyorum yaa bugun durunun aylık kontrolu ve rota aşısı var onu soyledim illaa kola içiyorum bişe olurmu diye doktora sor diyor ya kızlar kahvem nescafem sigaram yok 1 fincan bile içmem ama yemeğin yanında gunde 1 su bardagı kola içiyorum hamileyken çok nadir içtim ona dikkat ettim ama emzirirken 1 bardagın zararı olurmuu:44: duru obez oluyor diyor bide banaa içtiğim koladanmış hey allahım yaaa
[video=dailymotion;xxugzr]http://www.dailymotion.com/video/xxugzr_pepe-aski_fun#.US8PgTeoDfY[/video]
buda pepe aşkı
wavy'in ne güne duruyor şekerim
yasaklı site mite olmazzzz kabul edemem
gir bakem aşağıdaki linke
https://www.vtunnel.com/
yaz oraya gideceğin siteyi
yasak kabul etmemesi lazım
yok kız bunu da yemiyorr direk engel çıkdı önümee bizim burda direk yukardan kapalıı
Eki Görüntüle 643660 Eki Görüntüle 643661 Eki Görüntüle 643662 Bugun hava superdı sahıldeydık sevecek köpek aradık ama bulamadık
Oyuzden sıze katılamadım. Yıne sohbet son surat gitmiş. Yetişene askolsun. Neyseki okudum bitti. Bugun elayshenın kaynanasının kulaklarını bayağ cınlatmısınız
meraba arkadaşlar. acilen mama sandalyesi alamm lazım. biliyorum önceden konuşulmuştu ama sayfalara şöyle bi göz gezdirdim bulamadım. nelerden memnunsunuz nelerden değilsiniz? hatırladığım en son iriss ikea almıştı iyi diyodu. internetten chicco pollye baktım, kullananlar o kadar para vermeye değermi, bi de e-bebekte baby plus war o nasıldır ki acaba? bu arada benim oğlum ona özel hazırldığım hiç bişeyi yemiyo, bizimkilerden tattırıyorum yiyo:) kahvaltısında peynir, yumurta, pekmez bulamaç yapmıştım yememişti, bugün peynir ve yumurtayı ayrı ayrı verdimi yedi:) sanırım kendini büyük zannediyo:)
Günaydın kızlar,
Umarım herkes iyidir, güzel bir gün olsun inşallah
Aşağıdaki linke tıklayın, siz de fiyatları görünce hadiiiii canııııım deyin, ve ihtiyacınız olan birşey varsa alın derim. Bana marka çok indirim yapmış gibi geldi. Buradan bi arkadaş "Kapıda Ödeme" seçenekli paylaşım da istemişti. Bu sitede ücretsiz değişim bile varmış, kapıda ödeme, vs vs.
Bücürük Shop Online Çocuk Giyim Mağazası | Caillou | Şirinler | Mickey Mouse | Cars | Spiderman | KIZ BEBEK
Bi de benden size bi trick, çok kullanmadığınız bi mailinizi e-bültenlerine üye yapın- 15 tl yüklüyorlar. Bi de bu site ile ilgili şöyle bi kod buldum: BCRK01
Haydi rastgele
Not: İriscan
İç gitsin yaaa 1 bardaktan noolcakmerhabalarrrr gunaydın herkeseeesabah babamla atıştık biraz ayy evlendim halaa babamla atışıyorum yaa bugun durunun aylık kontrolu ve rota aşısı var onu soyledim illaa kola içiyorum bişe olurmu diye doktora sor diyor ya kızlar kahvem nescafem sigaram yok 1 fincan bile içmem ama yemeğin yanında gunde 1 su bardagı kola içiyorum hamileyken çok nadir içtim ona dikkat ettim ama emzirirken 1 bardagın zararı olurmuu:44: duru obez oluyor diyor bide banaa içtiğim koladanmış hey allahım yaaa
Paylaşalım paylaşalım ODTÜcanımmmmherşey sizin için güzel annem
kap bebişlere 2 yaş filan. özellikle senin harcaman 2 kat be güzelim, azıcık ekonomi lazım hepimiz için- tabii kalite de önemli.
sizi seviyorum ve paylaşınca da mutlu oluyorum, yoksa alır geçerim kendime oh mis
HoşbuldummmmHoşgeldin şekerim
biz ozledik gozlerimiz yolda kalddiii
Ayyyy çok güzel bir kız olacak annesi bu yanaklar pembe pembe
Bence çok sağlıklı gözüküyor bu dönemde bebek obez olurmu yahu
Geldim hunilim geldimmm , napıyo sensörcanlarım
ayyy maşallaah kızımın yanakdaşı budaa
napsinlar teyzesi fink atiyorlar wallahi
sonra birbirleri ile oynayip sikilinca da birbirlerinin sacini secmek ya da ellerini issirmak suretiyle digerini aglatiyorlar
umayim nasil ?
o kulaklarla yanaklari yerim
kızlar selam aranızda pisik sorunu yasayan varsa kı umarım yokturweleda adlı alman pişik kremı var cok ıyı bı krem tavsıye ederım.yanaklar salyadan tahrıs olursada kullanılıyor ben cok memnun kaldım
Tostosa bak yaaa ,maşalllah ,nasıl tatlısın sen öyleee
saol cnm ben tum bebekler bırbırınden guzel masallahhh
Seni uyarmıştı biri burda değil mi ; bu kadar erkenden verme kıymaları ,balları cevizleri ,canavar olmuşlar lannnn
Umayım naapsın dişleri çıkyo ya zorlanıyo biraz yavrum ,ateş mateş yok gibi de sürekli bi mızıklama halinde:18:
Umay da oldu bi kere ,pişik gibi de değil de ,poposunun arka kısmı sivilce gibi olmuştu , bepanthenle geçmişti hemen .Sağol paylaşım için aklımızda olsun ,kremin ismi de tam veletlere göreymiş
kıslarr kilolarımdan kurtulmak istiyorum artık yazda geliyooo...yarın b fit spor merkezine başlıyorum bakalım inşallah kilo verebilirim
kıslarr kilolarımdan kurtulmak istiyorum artık yazda geliyooo...yarın b fit spor merkezine başlıyorum bakalım inşallah kilo verebilirim
Seni uyarmıştı biri burda değil mi ; bu kadar erkenden verme kıymaları ,balları cevizleri ,canavar olmuşlar lannnn
Umayım naapsın dişleri çıkyo ya zorlanıyo biraz yavrum ,ateş mateş yok gibi de sürekli bi mızıklama halinde:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?