he walla enerji tasmasi yasiyor bebeler amann saglikli olsunlar da napalim artikin zaten biberon mamasini falan anca gece uykuda kakalayabiliyorum yoksa tukuruyorlar gecmis olsun yani
haa bir de dedededee bababababaa ya basladik gun boyuu
burda sogani demisti wavy mizirigi azaltiyor canim haberin olsun
ben geldm anam ewde olmakda zor iş kosturmaca hiç bitmio şişmdi kızı uyuttum birsürü işim warda yapasım yokayy bütün bebişlere maşallahhfotolar çok güzelll
Valla başladı bebeler konuşmaya ,bizimkinde sadece ciyaklama var henüz :84:
Soğanı pırasayı biliyom şekerim öğrendim buralardan ,turp bile verdim geçen akşam ,epey dişliyo sonra fırlatıyo ,yıkayıp yıkayıp veriyorum ,aslında uyanıkken sorun yok bizde ,uyurken çok mızırtılı yavrum
Hayırlı olsun canım ,topikçene rejimdeyiz aslında ,ben yarın iştirak edecem bugün yiyroum son son
B fit burda da var hergün önünden geçiyom ,merak da ediyodum içerisi nasıl diye , sen nerde oturuyosun ,fiyatlar aynı mıdır acaba heryerde ,bi de bi sürü şey var orda di mi dans mans yoga zumba
[video=dailymotion;xxugzr]http://www.dailymotion.com/video/xxugzr_pepe-aski_fun#.US8PgTeoDfY[/video]
buda pepe aşkı
verırsın cnm yaa nasıl gelıosa bu kılolar gıtmesınıde bılecek oncesı ve sonrası dıye resım paylasmayı unutma
Sana da yaranılmıyo kız didooo ,işe git o zaman ,hemen arıyorum sizin dayre başkanını
Havadurumu bilgisi gelmedi
İnşallah canım yaa , calpol gerektirecek kadar ateşi yok ,tam da uyanmıyo zaten vızık vızık ,emziğini veriyom alıyom kucağıma biraz pışpışlıyom dalıyo hemen ama tabi her saat başı uyanmış oluyom ,uykusuz kalıyombilirimben bir iki kere coooook mizirdadiklarinda calpol verdim mecburen cunku uykusuzluk da vurunca hepten rahatsiz oluyordu
insallah kisa surede atlatir
he hehe evet bnde bugün en son yiyorum herşeyi yicem bugün...hatta eşime sölicem akşam eve gelirken fastfood fln getirsin...nasıl olsa bidaha yiyemicem :)
bn bursada oturuyorum fiyatı aylık 105 tl,, 3 aylık 240 tl dediler...bn 3 aylık yazılıcam..1 ayda kilo verilmez ztn...mart nisan mayısta gitsem yeter...inşallah yazın kilo vermiş olurum..
ortamı çok güsel çok temiz bayan antrenörler çok ilgi gösteriyolar..9-10 tane alet var değişik aletler onlarda çalışıyosun ve ayrıca ayakta hareketlerde yapıyosun onların hepsini hocalar gösteriyo başında duruyolar ztn...diğer salonlardaki gibi bırakıp gitmiyolar..bnm gidiceğim yerde sadece bunlar var..dans mans yok...1 aydan sonra vücut alışınca mindere geçiriyolarmış..bakalım değişik bi sistemleri var deneyip görcez...
eğer spordan fayda göremezsem diyetisyeni denicem..en son çare zayıflama haplarışaka şakaaa
selam şekerlr bugün geç katıldım aranıza minnakım grip olduda ıhlamur içirdim şurubunu içrdm uyuttum sabaha kadarda mızıklıyoruz diş jeli sürünce biraz duruyu ağzını açıvermiyo tam göremedm ama elime sertlik gelio minicik çıkmasına az kaldı heralde sizden ne var ne yok bakem
Sana da yaranılmıyo kız didooo ,işe git o zaman ,hemen arıyorum sizin dayre başkanını
Havadurumu bilgisi gelmedi
walla doğru diosun irisim aman işde buldum da bunuyorum.. hava durumu bilgisi gelmedi çünkü hava soğuk ve kapalı tahmini 13 14 derece soğuk ama kıızmla sitenin parkında oynama hayallerim wardı oysakii
Wavy 'immm ,haftasonu Englishome de kampanya vardı hiç söylemiyosun ama ,kendimiz mi keşfedicez
90 liraya yatak örtüsü aldım , bi de airel jel verdiler 16'lı ,2 ay da taksit hoplatmışlar
Aylar sonra ilk defa kendime bişey aldım , o da yatak örtüsü oldu lan
Fiyat iyiymiş ama benim daha ekonomik bi alternatifim var ; belediyemin spor tesisi ,yıllık 400 tl , havuz+fitness+sauna+hamam ,hemi de sınırsızHamilelikten önce gidiyodum ,hatta 1 ay hamile hamile yüzmüşüm haberim yok , yine oraya gidicem ...
İnşallah yaza kadar vericez bu kiloları ,kışık saklanıyo bi şekilde de yazın nasıl saklanır bunlar incecik tişörtlerle bilemiyorum :44:
ulen yatak örtüsünün de kampanyasını verirsem burdan Talya'ya kim bakcek
ben kızıma ne alıyor ya da ne düşünüyorsam sizle paylaşıyorum ki kardeş ruhumuz olsun
bir hafta ücretsiz denemek ister misin b-fit i?
didemcm işin altında kalmış şekerim anlasın bizi hem işe hem buraya koşuyoru tabi işleri sallıom bazen benaynen hava bilgside vermedi bak
bir de ek gidalarla birlikte pisikler artinca desitin in mavisi de mucize yaratiyor haberiniz olsunn
Geçmiş olsun yanakcanımaa ,babası mı bulaştırdı yoksa
Biz de diş mızıkçılarındanızcanım , jeli yatarken mi sürüyosun ?
Alalhın sopası yok ,İstanbulluların var ,öööle donarsınız işte
Otur işini yap evinde , çıtırcanıma da iyi bak ,kv yi yolladın mı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?