2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldm anam ewde olmakda zor iş kosturmaca hiç bitmio şişmdi kızı uyuttum birsürü işim warda yapasım yok ayy bütün bebişlere maşallahhfotolar çok güzelll

Valla başladı bebeler konuşmaya ,bizimkinde sadece ciyaklama var henüz :84:
Soğanı pırasayı biliyom şekerim öğrendim buralardan ,turp bile verdim geçen akşam ,epey dişliyo sonra fırlatıyo ,yıkayıp yıkayıp veriyorum ,aslında uyanıkken sorun yok bizde ,uyurken çok mızırtılı yavrum

ben geldm anam ewde olmakda zor iş kosturmaca hiç bitmio şişmdi kızı uyuttum birsürü işim warda yapasım yok ayy bütün bebişlere maşallahhfotolar çok güzelll

Sana da yaranılmıyo kız didooo ,işe git o zaman ,hemen arıyorum sizin dayre başkanını
Havadurumu bilgisi gelmedi

bilirim ben bir iki kere coooook mizirdadiklarinda calpol verdim mecburen cunku uykusuzluk da vurunca hepten rahatsiz oluyordu
insallah kisa surede atlatir

he hehe evet bnde bugün en son yiyorum herşeyi yicem bugün...hatta eşime sölicem akşam eve gelirken fastfood fln getirsin...nasıl olsa bidaha yiyemicem :)
bn bursada oturuyorum fiyatı aylık 105 tl,, 3 aylık 240 tl dediler...bn 3 aylık yazılıcam..1 ayda kilo verilmez ztn...mart nisan mayısta gitsem yeter...inşallah yazın kilo vermiş olurum..
ortamı çok güsel çok temiz bayan antrenörler çok ilgi gösteriyolar..9-10 tane alet var değişik aletler onlarda çalışıyosun ve ayrıca ayakta hareketlerde yapıyosun onların hepsini hocalar gösteriyo başında duruyolar ztn...diğer salonlardaki gibi bırakıp gitmiyolar..bnm gidiceğim yerde sadece bunlar var..dans mans yok...1 aydan sonra vücut alışınca mindere geçiriyolarmış..bakalım değişik bi sistemleri var deneyip görcez...
eğer spordan fayda göremezsem diyetisyeni denicem..en son çare zayıflama hapları şaka şakaaa

selam şekerlr bugün geç katıldım aranıza minnakım grip olduda ıhlamur içirdim şurubunu içrdm uyuttum sabaha kadarda mızıklıyoruz diş jeli sürünce biraz duruyu ağzını açıvermiyo tam göremedm ama elime sertlik gelio minicik çıkmasına az kaldı heralde sizden ne var ne yok bakem

Sana da yaranılmıyo kız didooo ,işe git o zaman ,hemen arıyorum sizin dayre başkanını

didemcm işin altında kalmış şekerim anlasın bizi hem işe hem buraya koşuyoru tabi işleri sallıom bazen benaynen hava bilgside vermedi bak

bilirim ben bir iki kere coooook mizirdadiklarinda calpol verdim mecburen cunku uykusuzluk da vurunca hepten rahatsiz oluyordu
insallah kisa surede atlatir
İnşallah canım yaa , calpol gerektirecek kadar ateşi yok ,tam da uyanmıyo zaten vızık vızık ,emziğini veriyom alıyom kucağıma biraz pışpışlıyom dalıyo hemen ama tabi her saat başı uyanmış oluyom ,uykusuz kalıyom

Fiyat iyiymiş ama benim daha ekonomik bi alternatifim var ; belediyemin spor tesisi ,yıllık 400 tl , havuz+fitness+sauna+hamam ,hemi de sınırsız Hamilelikten önce gidiyodum ,hatta 1 ay hamile hamile yüzmüşüm haberim yok , yine oraya gidicem ...
İnşallah yaza kadar vericez bu kiloları ,kışık saklanıyo bi şekilde de yazın nasıl saklanır bunlar incecik tişörtlerle bilemiyorum :44:

Geçmiş olsun yanakcanımaa ,babası mı bulaştırdı yoksa
Biz de diş mızıkçılarındanızcanım , jeli yatarken mi sürüyosun ?

walla doğru diosun irisim aman işde buldum da bunuyorum.. hava durumu bilgisi gelmedi çünkü hava soğuk ve kapalı tahmini 13 14 derece soğuk ama kıızmla sitenin parkında oynama hayallerim wardı oysakii

walla doğru diosun irisim aman işde buldum da bunuyorum.. hava durumu bilgisi gelmedi çünkü hava soğuk ve kapalı tahmini 13 14 derece soğuk ama kıızmla sitenin parkında oynama hayallerim wardı oysakii

Alalhın sopası yok ,İstanbulluların var ,öööle donarsınız işte
Otur işini yap evinde , çıtırcanıma da iyi bak ,kv yi yolladın mı bu arada

ulen yatak örtüsünün de kampanyasını verirsem burdan Talya'ya kim bakcek
ben kızıma ne alıyor ya da ne düşünüyorsam sizle paylaşıyorum ki kardeş ruhumuz olsun

bir hafta ücretsiz denemek ister misin b-fit i?

Doğru diyosun kim bakacak benim kokoşuma , kampanya olunca aklıma geliverdin de şekerim ondan dediydim

B fite gerek yok bacım yaa ,bizim belediyenin tesisleri çok güzel hem de fiyat da uygun ,zaten bikaç aya anca başlarım ben spora ,kıpırcanı bakıcı ablamıza bırakmaya başladığımda ben de spora başlıycam ,şimdilik önce rejim

didemcm işin altında kalmış şekerim anlasın bizi hem işe hem buraya koşuyoru tabi işleri sallıom bazen benaynen hava bilgside vermedi bak

walla canım çalışıp çene yetiştirmek daha kolaymış da haberimiz yokmuş ben de sallıyom ew pislik içinde elektrik süpürgem bozuldu serwise gitti süpüremiyorum ewi zaten çoğu yerde halı war ewi silsem 5 6 açık yer için değmez toz alsam yerler süpürülmeden geri toz kalkar en iyisi iş yapmamak nasıl bahanelerim ama ewi toplayıp yemek işine girişmem lazım ewde olunca bide yemek derdi warr

Geçmiş olsun yanakcanımaa ,babası mı bulaştırdı yoksa
Biz de diş mızıkçılarındanızcanım , jeli yatarken mi sürüyosun ?

aynen şekerim babasından heralde küçük sümüklü böcek gibi oldu burnunuda sildirmio bağırıoevet canım yatarken o baya susturuyo onu gün içindede çok ağlarsa sürüyorum işte rahatlatıo gece bi dene bakalım

Alalhın sopası yok ,İstanbulluların var ,öööle donarsınız işte
Otur işini yap evinde , çıtırcanıma da iyi bak ,kv yi yolladın mı bu arada

yapacam da kendimde o aşkı bulamıyorum bu hafta persembe onun günüydü ya ben ewde olunca gerek kalmadı pazartesi görmüşdüm en son kendileri ohh bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…