2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genız akıntısı var sanırım sabahta burnu akıyodu hasta ettım cocugu. Oksurmekten uyuyamıyo

Çok şükür kışı atlattık dedim ama bizde yakalandık sonunda.Aslında bu havalar en tehlikeli havalar/zamanlar. Öksürük, hafif ateş ve mızmızlık var bakalım takip ediyorum şimdilik hastaneye gitmedik. Geçmiş olsun oburcanına iyidir inşallah şimdi.

Pepik gözün aydın tekrardan aferin Emire yabancılamamış :) Eşinle sanada geçmiş olsun, gününü doldurmadan gitmiyor bu illet hastalık.

Kizlar dologel diye dis jeli duydunuzmu internette baktim pek bise yazmiyor .tamamen dogal diye vermis eczaci esime daha surmedim ama

Selam arkadaşlar ,bugün biraz gecikmeli olarak aranıza katılıyorum ,bakalım beni özleyen var mı
hoşgeldiiin
diyosun yani.
ODTÜcanım o da olabilir tabi. tecrübe manasında olur. belki gidince ben de çalışır çabalar burs murs bulur bişiler yaparım. belli olmaz tebi.
hayırlısı bakem zaman gösterecek. benim devreler ısındıkça ısındı, bıktım artık düşünmekten.

Allaha havale ediyorum artık, hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. Amin.

Son düzenleme:
eve döndün herhalde. baban nasıl oldu canım?

evet canım ben de yazıcaktım şimdi sen benden önce davrandın biraz da olsa geçmiş yapayım dedim bitirmek mümkün değil..

iyiye gidiyo diyo doktorlar tel.de konuştuk hep ama morali iyi en azından şu sıralar 2 hafta sonra biticek tedavi hastaneden çıkıp apart eve yerleştiler sadece seanslara gidip geliyolar .. ayak kurtuldu şimdi hissizliği de azaldı çok şükür..
biz de evde kardeşlerimle takıldık 1 haftada arkalarını zor topladım gelene kadar çamaşır attım makineye nerdeyse.. istedikleri yemekleri yaptım temizlik yaptım zayıfladım geldim :) 1 kilo vermişim 1 haftada :=)

salı akşam geldk dün bebişi 10 gün gecikmeli aşıya götürdük daha 15 günümüz varmış geçmedi vakti dedi ona telaşlanıyodum..biraz mızıklanıyo dünden beri.. Allahtan köyde hasta etmedim banyo filan yaptıramadım eve gelir gelmez soydum yıkadım nasıl rahatladı erkenden uyudu yolculuk da yormuş tam 7 saat sürdü iki koltuk aldım fazla yormadı beni Allahtan.. dönerken ben bile uyumuşum o uyurken..

ilk otobüs yolculuğumuzu da yapmış olduk betüşle :)

Son düzenleme:
ya bi de ben 1-2 kişiden şöle bişi duydum, emzirmeyi bırakınca da gidiyomuş kilolar :44::44::44:
szi duydunuz mu bunu, olsa ne güzel olurdu. 15 kilo ben versem
bi 5 de öle gitse Alllllaaaaaahhhhhh

oh hadi geçmiş olsun, için de rahatlamıştır biraz da öyle hafiflemişsindir evinin keyfini sür artık

ya bi de ben 1-2 kişiden şöle bişi duydum, emzirmeyi bırakınca da gidiyomuş kilolar :44::44::44:

evet ben duydum. hatta şöyle ki; yav benim her yerim kilo alırdı ama belimden nasıl kilo aldım böyle diyenler: bilin ki bel bölgenizdeki yağlanma süt deposuymuş, vücut besinsiz kaldığında bile bebeye süt yapabilsin diye bir yağ deposu tutarmış. bunu bana bir doktor arkadaşından öğrenen bir doktor arkadaşım söyledi

dogru ODTUcanim benim de gitti emzirmeyi kesince en azindan sikilasiyorsun

Nedir markası canım bu jelin ,çeşitleri var mı acaba ,öndişler için arkadişler için ,saçmaladım ama nebiliyim

yapacam da kendimde o aşkı bulamıyorum bu hafta persembe onun günüydü ya ben ewde olunca gerek kalmadı pazartesi görmüşdüm en son kendileri ohh bee
Sen her perşembe bi bahane bul o zaman şekerim ,iş de yapma boşveeerrr ,bak makine de bozulmuş ,bu bir işaret olmalı

Geçmiş olsun yavruya ,atlatır inşallah hemen

Kizlar dologel diye dis jeli duydunuzmu internette baktim pek bise yazmiyor .tamamen dogal diye vermis eczaci esime daha surmedim ama
Ben de marka sormuştum , iyi miymiş acaba :44:

Geçmiş olsun canım ,inşallah kısa zamanda iyileşir baban ...
Bayağı yorulmuşun hakkaten ,biz bi bebeğe bakamıyoz diyoz ama başa gelince herşey yapılıyomuş demek ki...
7 saat yolculuk mu yaptnız ,bravo valla ,ben 1,5 saat uçakla gitmeyi planlıyorum yazın memlekete ama nasıl gözümde büyüyor,korkuyorum anlatamam :18:

İlk kez duydum ,tam tersi değil miydi o ,emzirirken kilo verilir diye biliyodum ben .
Gerçi ben vermeyip alnlardanım ama ben süt yapsın diye homini homini götürdüm :125::125::125:

Senin ağzını öpeyim ben MSOE' mmmm , moralim düzeldi ,o zaman benim göbek bölgem pek akıllıymış yıllardır sütü saklamış kıpırcanıma ,ben de şişkoyum diye üzülüyodum

bende emzırırken zayıflanır dıye duymustum ama cok sevındım en azından sıkılasmak ıstıyorum

Hoşgeldinn :) Babanın iyi olduğuna sevindim. Minik Betüşü de seni de öpüyorum. Konuşuruz :)

Herkese selam,
Okulda çok yoğunlaştı işler bu aralar, veli toplantıları, tutanaklar, çalışmalar derken arada uğramaya çalışıyorum ama sizi yakalamak ne mümkün :) Neyse siz güzel güzel muhabbet edin yeter ki, sağlıkla, sıhhatle ben de arada takılırım öyle :)

Migroslarda satılan m-life diye bir süt markası var. Geçenlerde Pınar bulamadığım için onu aldım, süper oldu yoğurdu, hiç uzamadı, ev yoğurdu gibi oldu. Ama benim eşek sıpam o yoğurdu çok sevmedi, burun kıvıra kıvıra yedi :)

Çok uyanmaya başladı yine geceleri benim kuzucan, saat başı emme diye ağlayarak uyanıyor memede uyuyor, sonra yine kalkıyor. Sanırım meme tiryakisi oldu.

Ice daisy
Rutben süper öncelikle onu söyliym kesinlikle katılıyorum... kesinlikle hem de... Benim yavru da bu sıralar çok ağlıyor uykuda, hıçkıra hıçkıra. Dönemseldir herhalde deyip çok üstünde durmuyorum.

Hasta olan yavrulara acil şifalar...
Öpüyoruz hepciğinizi :)

Spordan fatda goremezsen otur agla. Dıyetısyene felan gerek yok. Az ye sporda yap gıder o kılolar. B fit yarım saat degılmı sırayla aletlerı kullanıyorsun. Cok terletıyo 1 gun katılmıstım o tarz bı yere. Hergunse super olur.
Cocugu dr goturdum alerjık olabılır ciğerı temiz dedı. Ama hırıl hırıl neyseeee. Grıp surubu ve antıbıyotık verdı. Gecmezse yarın antıbıyotıgı vercem.
Hazır cıkmışkende blender ve oglana pantolon aldım.

Hayırlı olsun oburcanım güle güle giysin ,lülecanıma bişey almadın mı kız :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…