Genız akıntısı var sanırım sabahta burnu akıyodu hasta ettım cocugu. Oksurmekten uyuyamıyo
Selam arkadaşlar ,bugün biraz gecikmeli olarak aranıza katılıyorum ,bakalım beni özleyen var mı
diyosun yani.kocaaa bir gün ayrılıktan sonra işte aranızdayım...
hasta olan bebelere çook geçmiş olsun öncelikle.
benim kolikcan daha odadan çıkmadan arkamı döndüğüm anda ağlamaya başlıyor. hatta dün dedim ki acaba benim popom çok mu korkunç da bu kız arkamı döner dönmez ağlıyoracilen kilo vermem lazım
ben de öğlen koştur koştur gidyorum hanımefendi naz yapıyor emmemek içinoyun yapıyorum bu sefer tamamen bırakıyor oyun oynamak istiyor. geçen gün arabada emzirdim hafif uyku da çöktü, gece emzirdiğim kadar rahat oldu. ama her dakka nerde bulucaz arabada emzirme seansını
ben kv.den nefret eden biri değilim bazen bazı lafları falan koyar ama çok da takmam. ama benim kız onu görür görmez ağlıyorhatta aynı anda daha az gördüğü eşimin yengesine (kv eltisi) atıldı kucağına gitmek için, kv.nin yüzüne bakıp ağladı. kadın da diyor ki seni tanımasam çocuk da büyük olsa dolduruyor çocuğu diycem
amerikada geçirilen 1 gün bile deneyimdir, o arada bebeğin büyür. hem herifi kapan olmasa da aranıza daha çok soğukluk girer, bence git sen de macera dolu amerikaya
senin kızın hastasıyım nasıl bir karizma o nasıl bir poz verme, yerim
yok yok seninki yakında peynirin yanına rakı da ister
wavy iş başında
günde bir bardak kola yapsa yapsa gaz yapardı, o da benim kolikcana bile gaz yapmadığına göre sen bak keyfine şekerim
ayyy yanakların kırmızılığına bak yok yok kola bu kıza yarıyor kesinmaşallah çekikcanıma yaa, ne kadar tatlı
eve döndün herhalde. baban nasıl oldu canım?
evet canım ben de yazıcaktım şimdi sen benden önce davrandın biraz da olsa geçmiş yapayım dedim bitirmek mümkün değil..
iyiye gidiyo diyo doktorlar tel.de konuştuk hep ama morali iyi en azından şu sıralar 2 hafta sonra biticek tedavi hastaneden çıkıp apart eve yerleştiler sadece seanslara gidip geliyolar .. ayak kurtuldu şimdi hissizliği de azaldı çok şükür..
biz de evde kardeşlerimle takıldık 1 haftada arkalarını zor topladım gelene kadar çamaşır attım makineye nerdeyse.. istedikleri yemekleri yaptım temizlik yaptım zayıfladım geldim :) 1 kilo vermişim 1 haftada :=)
salı akşam geldk dün bebişi 10 gün gecikmeli aşıya götürdük daha 15 günümüz varmış geçmedi vakti dedi ona telaşlanıyodum..biraz mızıklanıyo dünden beri.. Allahtan köyde hasta etmedim banyo filan yaptıramadım eve gelir gelmez soydum yıkadım nasıl rahatladı erkenden uyudu yolculuk da yormuş tam 7 saat sürdüiki koltuk aldım fazla yormadı beni Allahtan.. dönerken ben bile uyumuşum o uyurken..
ilk otobüs yolculuğumuzu da yapmış olduk betüşle :)
ya bi de ben 1-2 kişiden şöle bişi duydum, emzirmeyi bırakınca da gidiyomuş kilolar :44::44::44:
szi duydunuz mu bunu, olsa ne güzel olurdu. 15 kilo ben versem
bi 5 de öle gitse Alllllaaaaaahhhhhh
ya bi de ben 1-2 kişiden şöle bişi duydum, emzirmeyi bırakınca da gidiyomuş kilolar :44::44::44:
Nedir markası canım bu jelin ,çeşitleri var mı acaba ,öndişler için arkadişler için ,saçmaladım ama nebiliyimaynen şekerim babasından heralde küçük sümüklü böcek gibi oldu burnunuda sildirmio bağırıoevet canım yatarken o baya susturuyo onu gün içindede çok ağlarsa sürüyorum işte rahatlatıo gece bi dene bakalım
Sen her perşembe bi bahane bul o zaman şekerim ,iş de yapma boşveeerrr ,bak makine de bozulmuş ,bu bir işaret olmalıyapacam da kendimde o aşkı bulamıyorum bu hafta persembe onun günüydü ya ben ewde olunca gerek kalmadı pazartesi görmüşdüm en son kendileri ohh bee
Geçmiş olsun yavruya ,atlatır inşallah hemenÇok şükür kışı atlattık dedim ama bizde yakalandık sonunda.Aslında bu havalar en tehlikeli havalar/zamanlar. Öksürük, hafif ateş ve mızmızlık var bakalım takip ediyorum şimdilik hastaneye gitmedik. Geçmiş olsun oburcanına iyidir inşallah şimdi.
Pepik gözün aydın tekrardan aferin Emire yabancılamamış :) Eşinle sanada geçmiş olsun, gününü doldurmadan gitmiyor bu illet hastalık.
Ben de marka sormuştum , iyi miymiş acaba :44:Kizlar dologel diye dis jeli duydunuzmu internette baktim pek bise yazmiyor .tamamen dogal diye vermis eczaci esime daha surmedim ama
evet canım ben de yazıcaktım şimdi sen benden önce davrandın biraz da olsa geçmiş yapayım dedim bitirmek mümkün değil..
iyiye gidiyo diyo doktorlar tel.de konuştuk hep ama morali iyi en azından şu sıralar 2 hafta sonra biticek tedavi hastaneden çıkıp apart eve yerleştiler sadece seanslara gidip geliyolar .. ayak kurtuldu şimdi hissizliği de azaldı çok şükür..
biz de evde kardeşlerimle takıldık 1 haftada arkalarını zor topladım gelene kadar çamaşır attım makineye nerdeyse.. istedikleri yemekleri yaptım temizlik yaptım zayıfladım geldim :) 1 kilo vermişim 1 haftada :=)
salı akşam geldk dün bebişi 10 gün gecikmeli aşıya götürdük daha 15 günümüz varmış geçmedi vakti dedi ona telaşlanıyodum..biraz mızıklanıyo dünden beri.. Allahtan köyde hasta etmedim banyo filan yaptıramadım eve gelir gelmez soydum yıkadım nasıl rahatladı erkenden uyudu yolculuk da yormuş tam 7 saat sürdüiki koltuk aldım fazla yormadı beni Allahtan.. dönerken ben bile uyumuşum o uyurken..
İlk kez duydum ,tam tersi değil miydi o ,emzirirken kilo verilir diye biliyodum ben .ya bi de ben 1-2 kişiden şöle bişi duydum, emzirmeyi bırakınca da gidiyomuş kilolar :44::44::44:
evet ben duydum. hatta şöyle ki; yav benim her yerim kilo alırdı ama belimden nasıl kilo aldım böyle diyenler: bilin ki bel bölgenizdeki yağlanma süt deposuymuş, vücut besinsiz kaldığında bile bebeye süt yapabilsin diye bir yağ deposu tutarmış. bunu bana bir doktor arkadaşından öğrenen bir doktor arkadaşım söyledi
dogru ODTUcanim benim de gitti emzirmeyi kesince en azindan sikilasiyorsun
Spordan fatda goremezsen otur agla. Dıyetısyene felan gerek yok. Az ye sporda yap gıder o kılolar. B fit yarım saat degılmı sırayla aletlerı kullanıyorsun. Cok terletıyo 1 gun katılmıstım o tarz bı yere. Hergunse super olur.he hehe evet bnde bugün en son yiyorum herşeyi yicem bugün...hatta eşime sölicem akşam eve gelirken fastfood fln getirsin...nasıl olsa bidaha yiyemicem :)
bn bursada oturuyorum fiyatı aylık 105 tl,, 3 aylık 240 tl dediler...bn 3 aylık yazılıcam..1 ayda kilo verilmez ztn...mart nisan mayısta gitsem yeter...inşallah yazın kilo vermiş olurum..
ortamı çok güsel çok temiz bayan antrenörler çok ilgi gösteriyolar..9-10 tane alet var değişik aletler onlarda çalışıyosun ve ayrıca ayakta hareketlerde yapıyosun onların hepsini hocalar gösteriyo başında duruyolar ztn...diğer salonlardaki gibi bırakıp gitmiyolar..bnm gidiceğim yerde sadece bunlar var..dans mans yok...1 aydan sonra vücut alışınca mindere geçiriyolarmış..bakalım değişik bi sistemleri var deneyip görcez...
eğer spordan fayda göremezsem diyetisyeni denicem..en son çare zayıflama haplarışaka şakaaa
Spordan fatda goremezsen otur agla. Dıyetısyene felan gerek yok. Az ye sporda yap gıder o kılolar. B fit yarım saat degılmı sırayla aletlerı kullanıyorsun. Cok terletıyo 1 gun katılmıstım o tarz bı yere. Hergunse super olur.
Cocugu dr goturdum alerjık olabılır ciğerı temiz dedı. Ama hırıl hırıl neyseeee. Grıp surubu ve antıbıyotık verdı. Gecmezse yarın antıbıyotıgı vercem.
Hazır cıkmışkende blender ve oglana pantolon aldım.
Hayırlı olsun oburcanım güle güle giysin ,lülecanıma bişey almadın mı kız :44:
ahaha lülecançok yakıştı güzelliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?