15 yaş mıııı??? ergenlik zamanıııyok güzelim artık bize rahat yok geride kaldı o günler
Degisiyo demek ben bulanti yaasayinca ole demislerde cinsiyeti farkli diyeYok be tatlım benim ikisindede çok fenaydım
Mantıklı ,aklımızda bulunsun bu yöntemCanım oğlumun dişlerini nemli bir bezle siliyordum hiç lekesi yok şimdi
bana enfeksyon demeyiiinnnnbalayında oldum ilk, çok fenaydı tuvaletten çıkamamıştım
valla sayenizde işten ayrıldığıma sevinecem nerdeyse
ben tavuksuz bir beslenme programı düşünüyorum benim eşim tavuk üreticilerine gıda kontrol testi cihazları satışı yapıyor da tavuk üreticilerine gitmişliği çok, bana hamileyken bile tavuk yedirmedi.. beyaz eti balıktan alsın yeeavvruummm
benim doktor çorbasını az bi kuzu külbastı haşlayıp onun suyuna yap dedi. bu hafta sonu ona başlıycam. e dedim et nolcak? onu siz yiyeceksiniz bir süre dedi
İyice soğuduktan sonra dondurucuya yani öyle mi ,doğru mu anladım :44:Iyice disarda soguyacak yagi donacak mis gibi olur cok rahat kesersin ama yagi iyice soguyacak
Yaşarken çok trajikti ama yaaa gülme ,her hastaneye gidişimde aldırıcam diyodum da almadı doktorum sağolsun ,iyi ki de almamış ama çok zordu çokBence güzel bir hikaye kimse bu şekil anlatmaz valla ben çok güldüm
Yazın nerde bulacaz balığı ,hem balıklar da civalı mivalı çıktı ,şimdi eşi balıkçıları bilen biri gelir onu da yiyemeyiz
Şu serbest gezinen salahana tavuklar var ya onlardan diyorum ,köy tavuğu yani
yav ne dalga geçiyonben nerden bulacam köy tavuğunu, bizim köy teeee ordu'da, otobüste canlı tavuk taşımak da 80lerde kaldı
balığın da büyüklerinde karadenizde yetişenlerinde civa daha az oluyo, artık onlardan yedircez gözümüzü karartıp napalım :104:
yav ne dalga geçiyonben nerden bulacam köy tavuğunu, bizim köy teeee ordu'da, otobüste canlı tavuk taşımak da 80lerde kaldı
balığın da büyüklerinde karadenizde yetişenlerinde civa daha az oluyo, artık onlardan yedircez gözümüzü karartıp napalım :104:
yahu şimdi güleceksiniz de,
ben küçüklüğümden beri haşlanmış yumurta yemiyorum, tiksinmişim zamanında.
nasıl yedircem bu kıza bilmiyom- hoş pişirmeyi biliyor musun deyin- ııı ıııııh
yahu şimdi güleceksiniz de,
ben küçüklüğümden beri haşlanmış yumurta yemiyorum, tiksinmişim zamanında.
nasıl yedircem bu kıza bilmiyom- hoş pişirmeyi biliyor musun deyin- ııı ıııııh
Parmağımla yediriyorum canım kötü haberBaşka da nasıl yer bilemiyorum ,anca başka bişeyle karıştırırsan olur ,yoksa dağılıyo ,ilk başlarda da hatta 1 yaşına kadar çok pişmiş yemesi gerekiyo...
Pişirme tarifi veriyorum ; heryerde bulamazsın ; cezveye su koyuyosun ,içine yumrtayı koyuyosun ,ocağa koyuyosun ,kaynamaya başladıktan sonra 7-8 dakika bekleyip ocağı kapatıyosun vee final ; yumurtayı elle soyuyosun
Lor tarifi buldum bu arada akşama yapıcam ,sonuçları pazartesi bildiririm
işte, bunlarla gel bize.. takipdeyim canım, biz de kahvaltıya haftaya başlıycaz. ben de lor yapcam :13:
vaaaooowwww yumurta pişirmeye yeni bir boyut kazandıran iris arkadaşımızı kutluyoruz
Kızlar selam:)
İşe başladım bugün. Şu an süt sağıyorum. Geçmişe az göz attım ama bitecek gibî değil. Benim avent pompa hiç de iyi değil galîba ya, çok az çıkarıyor. Elimle daha çok çıkıyor. Elimle sağsam olur mu ki? Ya da pompanın da benîm bilmediğim bir özelliği mî var?
Öpüyorum herkesi..
O zaman al sana link canikommm ;
Taze lor (ricotta) peyniri
Bu arada sabah ağlayarak çıktım evden ama ofise gelince kafam dağıldı, 5 gibi de çıkacağım zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?