hı hııı, bayılıyossnedemek sekerım
bu arada benım cıvcıvcan karnından ve gıdısından cok gısdıklanıyo kopuyo gulmekten sızınkıler de gıdıklanıyomuu
hayırlısı güzelim, hadi bakalımwavy'm size yetişemiyorum be güzelim... bi yandan da gündemi takip etmesem olmazsayfaları biriktirmemem lazım
iş yerinde durumlar sıkıntılı, ayrılıyorum galiba
ama yeni iş aramaya da başladım, bir süre evden takılıcam size, bu da daha uzun bir süre az yazıp çok okuycam anlamına gelir, çünkü ben evden katılan canlar kadar becerikli değilim ev işi ve bebek bakma konusunda
ya da geceleri buluşuruz artık
ay tek kullanımlık 2 kullanımlık, 12 kullanımlık, denemediğim kalmadııı. 1 ay sonra tekrarlıyo bıktımmmmHem kampanyatör hem de taktikcan
Canımızsın wavybaby
O senin değil telefonunun becerisi canım ,misal benim telefonda yok öyle bi beceri
Müdürüne kocaman bir
Anacın da gelir bee ne güzel işte sana da destek olur ,buraya daha çok takılırsın
Ben nerdeyse organikle büyüdüm sayılır ,köyde herşey organikti vallaEn azından yaşına kadar dikkat edeyim diyorum ,kaç tane tavuk yer ki 1 yaşına kadar
Kıymayı kavurup koymak da aklıma gelmemişti , mantıklı ,ben de öyle yapayım
Geçmiş olsun canım ,bana da çok olur o lanet enfeksiyondan
Tek kullanımlık ilaçlar var ismini hatırlayamaıyorum ,onlar etkli bayağı...
gecmiş olsun ya, gecmemiş dahaGün bitti ama ancak günaydın diyebiliyorum ya birtürlü işleri yetiştiremiyorum:18:
Nasılsınız kıslar?
Kızımı doktora götürdüm hala geçmemiş 5 antibiyotik iğne daha verdiofff offf
Bu gece zor geçti kızım uyumadı emmedi üstüne bide oğlum yatağından düştü oda başladı ağlamaya kabus gibiydi
Kızım bu günlerde çok mızmız sürekli kucak istiyor hiç durmuyor uyuduğunda yemek,spor ev toparlamaca derken gün bitiyor
Okuyabildiğim kadarıyla bakalım neler kaynatmışsınız:18:
ay balayısı malayısı, hep peşimde bu illet ya öle böle diiill bıktımmmm.bana enfeksyon demeyiiinnnnbalayında oldum ilk, çok fenaydı tuvaletten çıkamamıştım
valla sayenizde işten ayrıldığıma sevinecem nerdeyse
ben tavuksuz bir beslenme programı düşünüyorum benim eşim tavuk üreticilerine gıda kontrol testi cihazları satışı yapıyor da tavuk üreticilerine gitmişliği çok, bana hamileyken bile tavuk yedirmedi.. beyaz eti balıktan alsın yeeavvruummm
benim doktor çorbasını az bi kuzu külbastı haşlayıp onun suyuna yap dedi. bu hafta sonu ona başlıycam. e dedim et nolcak? onu siz yiyeceksiniz bir süre dedi
hadi mutlu kavuşmalar mutlusuBu arada sabah ağlayarak çıktım evden ama ofise gelince kafam dağıldı, 5 gibi de çıkacağım zaten..
Hayırlı olsun canım ,
benimki de avent ,akış hızını kendin ayarlıyosun onu biliyosundur sanırım ama o başlıktaki yumuşak şeyler göğüsleri uyarıyomuş daha çok çıkıyomuş falan diyolar ya pek öyle olmuyo ...Muffinnn de bi ara elle sağıyom daha çok çıkıyo diyodu ama ben hiç elle denemedim...
Alışıyosun canım,ilk güünü atlatınca gerisi kolay,çalışmak iyi bile geliyo ...
İlk akşam da çok özlemiş oluyosun haaa ,zevkli oluyo mıncıklamak
hayırlı olsun, ilk günden sonrası daha kolay diyecem de yarın cumartesi zaten :111: haftaya hafta ortasına kadar çözersin olayı..
hadi mutlu kavuşmalar mutlusu
Bız geldıkkkkk ne var ne yok kızlarr
bende anemi yok, emziriyorum hem, hem de bebişe de arada pekmez, kıyma vs verdiğim için kullanmıyorum canım.
yaa yürüteç alsammı almasammı?
Hoşgeldiniz
Nerelerdeysiniz günlerdir
O profil resmi ne tatlı öyle Allahım nasıl kucaklamış kardeşini maşallah
ya dün biyerde kadın yazmış çocuğum 4 aylıkken sayı saymaya başladı zıplamaya başladı 8 aylıkken konuşmaya başladı die 4 aylık bebek sayımı sayar
günaydıınnn herkesee dun aylık kontrolumuz vardı iyi gecti cok sukur kızım 9.300 kilo71 cm olmuşş cok iyi kilo almış koladandır o koladan dedim içimden kızımın sesinde bi değişiklik vardı 2 gundur meger yavrumun sesi kısılmışş oyle bizim ses kısılmamız gibi olmadıgından anlayamamıştık bi gece cok aglamıştı ondan olurmuşş ama bogazında sıkıntı yokmuş sukur.biz sıramızı beklerkeen yanımızda bir pıtırcık daha vardıı oda 27 agustos doğumluymuş durunun mama baba gibi seyler soyleyip soylemediğini sordu bende yooo dedim anlamsız seyler cıkıyor pek nadirdee hiç öyle baba dediğini duymadıkkk açıkcasıı birde kadın demezmi bizimki 1.5 aydır diyor diyee gulsemmi aglasammı bilemedim hemen dr a girdiğimizde sordum nede olsaa adım pimpiriklii 6 aylık çocuk oyle seyleri bilinçli dermiymiş dedi o kadını kınadı ohhhh son rotamızıda oldukk o sekerli ilacı kusma isteğiylee zorla bitirdi kızım sekerli şeyleri sevmiyor sebze corbası yogurt anne sutu yumurta peynir meyve suyu içecek dedidee 1 gune bukadar seyi biz nasıl sıgdıracaz inanın bilmiyorum:26:
tamam teşekkürler yarın sabah bi kahvaltı deneyelim zaten öğleyin meyve suyu içiyo akşam da tahıllı kahvaltıya da geçtik mi kaptık bu işi en çok ek gıdaya geçiş zor geliyo bana inşllah sorunsuz halladeriz herkesler atlattı bu dönemi biz yavaştan takipteyiz :)
hoşgeldin, nabersin canım canlar nasıl?Bız geldıkkkkk ne var ne yok kızlarr
evet canım veriyorum çok tatlı olduğu için pek sevmiyor, sulandırıp versem belki severbende de esımde de anemı yok cok sukur bende sık sık degılde arada sırada verım olese vermedıgım zamanlarda da pekmez verırım..pekmezı sımdıden verıosunuz demı daha erken degıl
geçmiş olsun yaa. e hasta hasta çocuğun üstüne gitmeniz doğru mu olur bilmiyorum ki? zaten sağlıklıyken bile yemiyomuş. benim ki de o kadar ek gıdayı yese geriye bişi kalmaz ki, bir su bardağı yoğurt falan.iyi akşamlar kızlar.yazamadım çoktan beri umarım herkes iyidir.bebeğim yine hasta.:-( boğazında yine enfeksiyon oluşmuş.ilaç kullanıyoruz.:-( bu arada yemek problemimiz tüm hızıyla devam ediyor.kızım hiç bisey yemek istemiyo.kilo alımı çok yavaş diye üzülürken kızım 20 gün içinde 250 gr zayıflamış cook üzgünüm.ben ne zorluklarla yediriyordum halbuki..boşuna uğraşmışim demekki.doktor ek gıdaya ağırlık vereceğiz dedi.hergün 1er çay bardağı meyve ,sebze muhallebi, 1 su bardağıda yoğurt yiyecek dedi.ama ne mümkün cook zor yiyo.ben nerde yanlış yapıyorum :-( kızımın 7.ayı bitmek üzere doktor yumurta için erken dedi.kızlar siz gün içinde ne kadar ek gıda veriyorsunuz.emzirıyorum bu arada.bunları yedirmeye kalksam hayatta emmez.cook uzun oldu ama moralim çok bozuk ya.devam sütü kullanan arkadaşlar hangi markayı kullanıyorsunuz.ben aptamil aldım ama kızım içmiyo.???
Biz bu döneme giremedik henüz sadece süt sütttttt
Bende. Marketten aliyorum onlarin cesarrt edebilecegini sanmiyorum. Buyuk marketten hiperden aliyorum.
iyi akşamlar kızlar.yazamadım çoktan beri umarım herkes iyidir.bebeğim yine hasta.:-( boğazında yine enfeksiyon oluşmuş.ilaç kullanıyoruz.:-( bu arada yemek problemimiz tüm hızıyla devam ediyor.kızım hiç bisey yemek istemiyo.kilo alımı çok yavaş diye üzülürken kızım 20 gün içinde 250 gr zayıflamış cook üzgünüm.ben ne zorluklarla yediriyordum halbuki..boşuna uğraşmışim demekki.doktor ek gıdaya ağırlık vereceğiz dedi.hergün 1er çay bardağı meyve ,sebze muhallebi, 1 su bardağıda yoğurt yiyecek dedi.ama ne mümkün cook zor yiyo.ben nerde yanlış yapıyorum :-( kızımın 7.ayı bitmek üzere doktor yumurta için erken dedi.kızlar siz gün içinde ne kadar ek gıda veriyorsunuz.emzirıyorum bu arada.bunları yedirmeye kalksam hayatta emmez.cook uzun oldu ama moralim çok bozuk ya.devam sütü kullanan arkadaşlar hangi markayı kullanıyorsunuz.ben aptamil aldım ama kızım içmiyo.???
İrisin tarifi altındaki bilgilerde şöyle yazıyor.
- [FONT=verdana,geneva]Çok dayanıklı olmadığı için, mümkün olduğu kadar çabuk tüketin. [/FONT][FONT=verdana,geneva]Kapaklı cam bir kase içinde buzdolabında 5-6 gün saklayabilirsiniz.[/FONT]
oyh uyuttum hanfendiyi, ne zormuş kokoş uyutmak.
yiyecek birşeyler arıyorum, dolabı kolaçan ettim damağıma göre bişeyler yoook, hep sağlıklı şeyler
Bız geldıkkkkk ne var ne yok kızlarr
iyi akşamlar kızlar.yazamadım çoktan beri umarım herkes iyidir.bebeğim yine hasta.:-( boğazında yine enfeksiyon oluşmuş.ilaç kullanıyoruz.:-( bu arada yemek problemimiz tüm hızıyla devam ediyor.kızım hiç bisey yemek istemiyo.kilo alımı çok yavaş diye üzülürken kızım 20 gün içinde 250 gr zayıflamış cook üzgünüm.ben ne zorluklarla yediriyordum halbuki..boşuna uğraşmışim demekki.doktor ek gıdaya ağırlık vereceğiz dedi.hergün 1er çay bardağı meyve ,sebze muhallebi, 1 su bardağıda yoğurt yiyecek dedi.ama ne mümkün cook zor yiyo.ben nerde yanlış yapıyorum :-( kızımın 7.ayı bitmek üzere doktor yumurta için erken dedi.kızlar siz gün içinde ne kadar ek gıda veriyorsunuz.emzirıyorum bu arada.bunları yedirmeye kalksam hayatta emmez.cook uzun oldu ama moralim çok bozuk ya.devam sütü kullanan arkadaşlar hangi markayı kullanıyorsunuz.ben aptamil aldım ama kızım içmiyo.???
bizz gezdik geldik, galatadan başlayıp karaköyden devam edip tophane ve kabataş a uzanan güzel bir yolculuktu
deniz i seyrettik , martılara şaşırdık (tavuk kadar martılara bende şaşırdım :)) metro da insanları inceledik, kimseye sırıtmıyor, ışıklı ekranlara bakıcak diye kanguruda şekilden şekilde girdi ama çok güzeldi , en kısa sürede farklı yolculuklarda devam ediceğiz,
mutlusu hayırlısı olsun ilk günün itti bile bak , diğerleride geçer sorunsuz dilerim
yumurtayı unutmayın , sizi okuyunca aklıma geldi de, bir seferinde bizde bir bayram sabahı idi hatta yumurtayı pek bir kalabalık şekilde iken hatta unuttuk , epey unutmuşuz ama :)yumurta patladı aynen bildiğiniz yumurta patlayıp tavana çarptı ve oradan parçalar şeklinde mutfağın çeşitli köşelerine dağıldı, varın siz bayram sabahı bizdeki şaşkınlığı ve annem deki acıyı düşünün...:2::2:
kimişten ayrılıyordu ay isimleri karıştırıcağım die tırsıyorum ,şunu öğrendimki ev de iş hiç bir zaman bitmiyor o nedenle ne kadar becerikli olursan ol , tam olmuyor , ne yapıcağız o zaman kendimize zaman bırakacağız,
şu kıyma ve küp küp buzluklara konma fikrini çok beğendim
kışlık hazırlama yapılıyor ya acaba yaz için bişiler de hazırlanırmı ki ??? ben kk da bir dolaşayım bakim , ama ben nar suyunu buz torbasına koydum küp küp nar sularım var artık , yazın içecekiçersine katarımdiye
cnm bende ek gıdaya yenı gecenlerdenım ben kahvaltıya basladım ceyrek yumurtaya bıraz ekmek ıcı koyuyorm kımyon dökuyorum aksamdan suda beklettıgım tuzsuz peynır verıyom ustune meyve suyu ıcırıyom henuz corba turlerıne tan gecmedım kabak patates havuc purelerını verıyorm
Ayy dogru rusyanin ikea si.ne cesaret edemicekler ikea da eşek eti çıktı geçen gün hatta nestle de de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?