Parmağımla yediriyorum canım kötü haberBaşka da nasıl yer bilemiyorum ,anca başka bişeyle karıştırırsan olur ,yoksa dağılıyo ,ilk başlarda da hatta 1 yaşına kadar çok pişmiş yemesi gerekiyo...
Pişirme tarifi veriyorum ; heryerde bulamazsın ; cezveye su koyuyosun ,içine yumrtayı koyuyosun ,ocağa koyuyosun ,kaynamaya başladıktan sonra 7-8 dakika bekleyip ocağı kapatıyosun vee final ; yumurtayı elle soyuyosun
Ucuz makinesi var onun pişirmek için ama önemli olan soymak olduğundan işine yaramaz galiba :)yahu şimdi güleceksiniz de,
ben küçüklüğümden beri haşlanmış yumurta yemiyorum, tiksinmişim zamanında.
nasıl yedircem bu kıza bilmiyom- hoş pişirmeyi biliyor musun deyin- ııı ıııııh
ayy evet yaa bende pek sevmem kokar öölee
pişirmede bişey yok zaten bu bebeler tam pişmiş yiyeceği için koy suya unut
hayırlı olsun, ilk günden sonrası daha kolay diyecem de yarın cumartesi zaten :111: haftaya hafta ortasına kadar çözersin olayı..Bu arada sabah ağlayarak çıktım evden ama ofise gelince kafam dağıldı, 5 gibi de çıkacağım zaten..
O zaman al sana link canikommm ;
Taze lor (ricotta) peyniri
epeydir de ricotta yemediydim
yalnız gayet yapılabilir gözüküyor haftasonu deneyeyim ben de
Ben diğer topicteki gibi limon suyu ile denicem şimdilik ara verdik biz ek gıda işineZaten pekte iyi gitmiyorduk :)
1litreye yarım çay bardağı limon suyuydu galiba.
Elin İtalyanı işte ,bildiğin lora ricotta diyo
Çok basit ,ben hamileyken çok yapmıştım da unutmuşum,tariften emin olamamıştım ,kaynatıyomuydum limonu atınca diye ,buldum ...
"lora ricotta" diye okudum yalnızdiyorum bu bir italyan ismi herhalde meğer "lor peynirine ricotta diyo" demişsin
Ben de limonla yapıyodum zaten tarifte de sirke veya limon diyo.
Kasim mamasiyla karistitin yoksa cok fena kokar nasil yiyo bebeler ya.ayy evet yaa bende pek sevmem kokar öölee
pişirmede bişey yok zaten bu bebeler tam pişmiş yiyeceği için koy suya unut
Yooo hava guzel degil yagmur yagiyo calismiyomuki o bugun bence yine bizi yasakli site ilan ettiler girwmiyo kizdidem de yok, adanada hava nasıl bilemiyoruzama girmediğine göre dışarda gezmede, demek ki hava da güzel
uzman tv de izledim cok kolay ya gercekten bendemi yapsam ne kadar gidiyo acaba bozulmadan. Labne veriyorum simdilikBen diğer topicteki gibi limon suyu ile denicem şimdilik ara verdik biz ek gıda işineZaten pekte iyi gitmiyorduk :)
1litreye yarım çay bardağı limon suyuydu galiba.
"lora ricotta" diye okudum yalnızdiyorum bu bir italyan ismi herhalde meğer "lor peynirine ricotta diyo" demişsin
O tarifteki tuz bizler için galiba değil mi bebekler için tuz hiç koyulmaz :44:
Sıyırma anı gelmiş ,hadi paydossss eve...
Ne zaman ayrılıyon bu arada işten ,hemen mi:44:
Kasim mamasiyla karistitin yoksa cok fena kokar nasil yiyo bebeler ya.
Yooo hava guzel degil yagmur yagiyo calismiyomuki o bugun bence yine bizi yasakli site ilan ettiler girwmiyo kiz
uzman tv de izledim cok kolay ya gercekten bendemi yapsam ne kadar gidiyo acaba bozulmadan. Labne veriyorum simdilik
Kasim mamasiyla karistitin yoksa cok fena kokar nasil yiyo bebeler ya.
Yooo hava guzel degil yagmur yagiyo calismiyomuki o bugun bence yine bizi yasakli site ilan ettiler girwmiyo kiz
uzman tv de izledim cok kolay ya gercekten bendemi yapsam ne kadar gidiyo acaba bozulmadan. Labne veriyorum simdilik
:90: :90:
iriscanın tarif verdiği sitede şöyle bi takvim var:
Eki Görüntüle 645127
kullandığımız bazı sebzelerin son ayı Mart.
edit: resim tam çıkmamış, buyurun link efendim
Meyve ve sebze sezonu takvimi
Bende salep ictim baska bise bulamadim. Eeee kaldik basbasaoyh uyuttum hanfendiyi, ne zormuş kokoş uyutmak.
yiyecek birşeyler arıyorum, dolabı kolaçan ettim damağıma göre bişeyler yoook, hep sağlıklı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?