2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:121:

haftasonu ilk denemeyi arkadaşım yapcak yüreğim midem kaldırmaz, çok feci tiksinmişim yahu

Ucuz makinesi var onun pişirmek için ama önemli olan soymak olduğundan işine yaramaz galiba :)
Biraz sabret sonra omlet yaparsın.
Bulamaç yaparsan kaşıkla yedirirsin ama sade yerse elinle vermek daha kolay oluyor.
ayy evet yaa bende pek sevmem kokar öölee
pişirmede bişey yok zaten bu bebeler tam pişmiş yiyeceği için koy suya unut

Unutmayın, takip edin :) Her ne kadar bende unutsamda :) Fazla haşlamak iyi değil sütün kaynatılması misali.Etrafı yeşil olur ya hani işte o olmayacak. Yeşil olduysa çok kaynamış demek.

epeydir de ricotta yemediydim
yalnız gayet yapılabilir gözüküyor haftasonu deneyeyim ben de

Elin İtalyanı işte ,bildiğin lora ricotta diyo
Çok basit ,ben hamileyken çok yapmıştım da unutmuşum,tariften emin olamamıştım ,kaynatıyomuydum limonu atınca diye ,buldum ...

Ben diğer topicteki gibi limon suyu ile denicem şimdilik ara verdik biz ek gıda işine Zaten pekte iyi gitmiyorduk :)
1litreye yarım çay bardağı limon suyuydu galiba.

Ben de limonla yapıyodum zaten tarifte de sirke veya limon diyo.

Elin İtalyanı işte ,bildiğin lora ricotta diyo
Çok basit ,ben hamileyken çok yapmıştım da unutmuşum,tariften emin olamamıştım ,kaynatıyomuydum limonu atınca diye ,buldum ...

"lora ricotta" diye okudum yalnız diyorum bu bir italyan ismi herhalde meğer "lor peynirine ricotta diyo" demişsin

"lora ricotta" diye okudum yalnız diyorum bu bir italyan ismi herhalde meğer "lor peynirine ricotta diyo" demişsin

Sıyırma anı gelmiş ,hadi paydossss eve...
Ne zaman ayrılıyon bu arada işten ,hemen mi:44:

İriss kaçarrrr ,
herkeslere iyi haftasonları kuzularınızla
Ben gezmelerde olucam ,olmasam da giremiyom zaten o yüzden çok konuşmayın ,her pazartesi depresyon sınırına geliyom yaaa okuyana kadar

ayy evet yaa bende pek sevmem kokar öölee
pişirmede bişey yok zaten bu bebeler tam pişmiş yiyeceği için koy suya unut
Kasim mamasiyla karistitin yoksa cok fena kokar nasil yiyo bebeler ya.
didem de yok, adanada hava nasıl bilemiyoruz ama girmediğine göre dışarda gezmede, demek ki hava da güzel
Yooo hava guzel degil yagmur yagiyo calismiyomuki o bugun bence yine bizi yasakli site ilan ettiler girwmiyo kiz
Ben diğer topicteki gibi limon suyu ile denicem şimdilik ara verdik biz ek gıda işine Zaten pekte iyi gitmiyorduk :)
1litreye yarım çay bardağı limon suyuydu galiba.
uzman tv de izledim cok kolay ya gercekten bendemi yapsam ne kadar gidiyo acaba bozulmadan. Labne veriyorum simdilik

:90::90:

İrisin tarifi altındaki bilgilerde şöyle yazıyor.

• [FONT=verdana,geneva]Çok dayanıklı olmadığı için, mümkün olduğu kadar çabuk tüketin. [/FONT][FONT=verdana,geneva]Kapaklı cam bir kase içinde buzdolabında 5-6 gün saklayabilirsiniz.[/FONT]

ben vermedim daha yumurta..
didem cumaları çalışmıyor ya.. cumaya gidiyor

bende devreler yandı haftanın son günü

oyh uyuttum hanfendiyi, ne zormuş kokoş uyutmak.

yiyecek birşeyler arıyorum, dolabı kolaçan ettim damağıma göre bişeyler yoook, hep sağlıklı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…