- 5 Şubat 2010
- 5.866
- 25
- 163
Yoo öylesine sordum ,malum mızık ya bebeler bu araNolduki ozel bi gunmuydu. Partiyemi gitti
Wavy cim eee o demircan hamilemiymis konunun sonu nasil baglandi
Bekliyoruz iyi haberlerigünaydııın, biz artık erken kalkıyoruz.
Oğluşum çığlıkla uyandırıyor beni, keşke gece sık uyanmalarımızda bitse çok iyi olacak...
Bugün minik pıtpıtı görmeye gidicez ilkkez, belki cinsiyeti bile belli olmuştur :)
Kıpırcan mızık mızık uyurken , bu gece de sabaha karşı şov yaptı ,uyandı muyandı ,salladım uyudu ,mızıkladı ,ööle işte ben de uykusuz uykusuz işeiyiydi gözbebeğim, klasik bebekli aile akşamları işte
akşam bi bakayım dedim, öğleden sonra çıkmak zorunda kalmıştım arkadaşlarım uğrayınca, anaa bi baktım kızın biri pipican vs yazmış. heyecan yaptım
demmircan dan açıklama bekliyoruz di mi topic?
Umayto nasıl, mızırıkları azaldı mı azıcık?
Rejime başladım ama olsun hem sütlü hem süt içinsüt ARTTIRICI TATLI
kızlar ozelden mesaj 10dakkada bır atılıyor yogun ıstek uzerıne ,dıyettekılerınde affına sıgınarak burdan paylastım gıttiiii
incir uyusturması:
belkı daha once duymussunuzdur.ben bımden bı paket ıncır aldım.onu ınce ınce dogradım ıcıne 2 avuc kadar toz seker attım ve yogurmaya basladım.bıryandanda ocakta 1bucuk -2lıtre kadar sut kaynattım.(kutu sut olmayacak tutmuyor)ıncırler hamur kıvamına gelınce ıcıne kaynayan sutten 3kepce attım kasık yardımıyla ıyıce karıstırdım.bu karısım bızım mayamız oluyor.sonra kaselere bu mayadan paylastırdım(7kase cıktı)daha sonra kaynayan sutlerıde mayaların uzerıne doktum ve bır kasık yardımıyla ıyıce karıstırdım.ustlerıne bır tepsı ve sıcak tutması ıcın kalın bır ortu kapattım.mayalanmaya bıraktım.1saat sonra muhallebı gıbı oluyor.buz dolabına kaldırdım soguyunca hupplettım.bol sutlu gunler hatunlar
Zofer zofer o ilaç , doğurduğum günün sabahına kadar içtim ,her günHatirlamak istemedigim gunlerdi ogrendigimin ertesi gunu psikolojikmiydi artik bilmem daysnilmaz bulantilar kusmalar yasadim ilaclar fayda etmedi. Dr Enson kemoterapi bulantisina verilen ilactan verdi oda fayda etmedi. Cubuk krakerden igrendim. Ayva ya dua ettim. Cok zor gecti benim onu anlatsam beni yilin hamilesi secerlerdi 5 yillik gonderirlerdi bezi
Yılın hamilesi benim canım ,kimseye kaptırmam ,su bile içmedim,sadece serum
Ağladım lan nerdeyse
çok şükür, bin şükür deyip öyle nefes almaya devam et zammbak.
içinde bi canlı kanından, göğsünde bi yavru sütünden besleniyor.
dileklerime amin bile demedin
Valla Umay 4 aylıkken sadece kaka yapıyodu periyodik olarakya dün biyerde kadın yazmış çocuğum 4 aylıkken sayı saymaya başladı zıplamaya başladı 8 aylıkken konuşmaya başladı die 4 aylık bebek sayımı sayar
Maşallah çekikcanımaaaagünaydıınnn herkesee dun aylık kontrolumuz vardı iyi gecti cok sukur kızım 9.300 kilo71 cm olmuşş cok iyi kilo almış koladandır o koladan dedim içimden kızımın sesinde bi değişiklik vardı 2 gundur meger yavrumun sesi kısılmışş oyle bizim ses kısılmamız gibi olmadıgından anlayamamıştık bi gece cok aglamıştı ondan olurmuşş ama bogazında sıkıntı yokmuş sukur.biz sıramızı beklerkeen yanımızda bir pıtırcık daha vardıı oda 27 agustos doğumluymuş durunun mama baba gibi seyler soyleyip soylemediğini sordu bende yooo dedim anlamsız seyler cıkıyor pek nadirdee hiç öyle baba dediğini duymadıkkk açıkcasıı birde kadın demezmi bizimki 1.5 aydır diyor diyee gulsemmi aglasammı bilemedim hemen dr a girdiğimizde sordum nede olsaa adım pimpiriklii 6 aylık çocuk oyle seyleri bilinçli dermiymiş dedi o kadını kınadı ohhhh son rotamızıda oldukk o sekerli ilacı kusma isteğiylee zorla bitirdi kızım sekerli şeyleri sevmiyor sebze corbası yogurt anne sutu yumurta peynir meyve suyu içecek dedidee 1 gune bukadar seyi biz nasıl sıgdıracaz inanın bilmiyorum:26:
anacım bugun rejıme basladın formundan dustun olmadıııı
gıt bı ekmek kadayıfı ye bıde ustune kaymak soylee
Yok yok ,arabamı yıkadım bahçede ,hava güzel gaza geldim ,haftasonu da gezecem
pis pis olmazzzz ....
Yemek yiyip geliyommmm