2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nolduki ozel bi gunmuydu. Partiyemi gitti
Wavy cim eee o demircan hamilemiymis konunun sonu nasil baglandi
Yoo öylesine sordum ,malum mızık ya bebeler bu ara

Bekliyoruz iyi haberleri

Kıpırcan mızık mızık uyurken , bu gece de sabaha karşı şov yaptı ,uyandı muyandı ,salladım uyudu ,mızıkladı ,ööle işte ben de uykusuz uykusuz işe

Rejime başladım ama olsun hem sütlü hem süt için

Zofer zofer o ilaç , doğurduğum günün sabahına kadar içtim ,her gün
Yılın hamilesi benim canım ,kimseye kaptırmam ,su bile içmedim,sadece serum

çok şükür, bin şükür deyip öyle nefes almaya devam et zammbak.
içinde bi canlı kanından, göğsünde bi yavru sütünden besleniyor.
dileklerime amin bile demedin
Ağladım lan nerdeyse

ya dün biyerde kadın yazmış çocuğum 4 aylıkken sayı saymaya başladı zıplamaya başladı 8 aylıkken konuşmaya başladı die 4 aylık bebek sayımı sayar
Valla Umay 4 aylıkken sadece kaka yapıyodu periyodik olarak

Maşallah çekikcanımaaaa

anacım bugun rejıme basladın formundan dustun olmadıııı
gıt bı ekmek kadayıfı ye bıde ustune kaymak soylee

Yok yok ,arabamı yıkadım bahçede ,hava güzel gaza geldim ,haftasonu da gezecem
pis pis olmazzzz ....

Yemek yiyip geliyommmm

Nerdeydun gIII.
Halilari atcaktim balkona yagmur basladi. Hay sansima. 1 haftadi hava guzel ben haliyi havalandiracak yagmurlu gunu buldum

Ben burdayim oglani yediriyorum corbayi yetistiremucem diye az kalan corbaya ekmek dogradim yiyo valla

Nerdeydun gIII.
Halilari atcaktim balkona yagmur basladi. Hay sansima. 1 haftadi hava guzel ben haliyi havalandiracak yagmurlu gunu buldum

Burda hava açtı orda bozdu desene
Burdaydım şekerim , hava açmışken arabamı yıkadım burda bizim bahçeli mahçeli geniş işyerimiz ,beleşe getirdim

herkes nerde yahu :44:
Yemek yedim wavy'imm , böreği yemedim

aa topik tekiler nerede ? nese hava güzel bizde bir gezmeye niyetlendik ama bozmazsa tabi,
ben de dün gece demircan hikayesini okudum ama o mesajdan hiç bişi de anlamadım , :26::26:

yahu bir kaç gündür hasta bebişler var inşallah düzelirler tez zamanda ,

o süt arttırıcı tatlı ne enteresan bişi mişş,

rejim diyet nasıl gidiyor kızlar,bel bölgesindeki yağlanmanın mantıklı açıklamasını yazan arkadaştan Allah razı olsun , benim de bir sebebim var artık

bu üstteki dişler alttaki dişlerden ne kadar zaman sonra geliorlar çoçuğu hiç bir diş kaşıyıcı kesmiyor en son bardak altlıklarına yapıştı garibim

4 aylık bebe mi sayı sayıyormuş ,:44::44: sallıyorlar sanki biraz, yada cidden öle ise Allah kolaylık versin ileri zekalı çoçuğu yetiştirmek te her yiğidin harcı değil

iris hani şu belediye sosyal tesisleri demiştin ya çok aklıma yattı benim istanbul için ,

canımmmm çok teşekkür ederim yerleştim çok şükür şimdilik keyfimiz yerinde ..

21 yaşında oldum anne :) çok teşekkür ederim
Maşallah ben resimdekini küçük teyzesi yada halası sandım

yaa yürüteç alsammı almasammı?
Bizim sıpa 2gün çok sevdi 3.gün bu ne böyle der gibi yabancıladıÖyle durdu içinde :) Birkaç gündürde keyifsiz diye denemedim hiç.Yani alacaksanda ucuz birşey al çok para verme derim.
bebeğiniz olucanı nasıl öğrendiniz ve eşinize nasıl sölediniz yarışması kazanana 1 yıllık bebek bezi hediye tatlım
Ben rüyamda gördüm hemde uyanınca erkek bebek diye hissettim :)

yakın tahmin ama bölüm tutmadı
Akademisyen gibi birşey hatırlıyorumda detayı hatırlayamıyorum bende :)

nedemek sekerım
bu arada benım cıvcıvcan karnından ve gıdısından cok gısdıklanıyo kopuyo gulmekten sızınkıler de gıdıklanıyomuu

Gıdıklanıyor babasına çekmiş. Ben gıdıklanmam. Herşeyi babası bebenin

Becerikli ve bol çeşitli anneler ;
şu tariflerinizi ekleseniz şu topike de faydalansak ...Büyüyo artık bu veletler ,hayat boyu havuç patates mi yediricez :125::125::125:

Tavuk suyuna falan ne zaman başlanır ki? Biraz tatlansa bari bu yiyecekler.

Birde kıymaya başlayan arkadaşlar nereden almayı tercih ediyorsunuz? Market mi yoksa kasap mı?

Topikcanlar yemekteeeee :125:
Rejimden dakika ve skor bildiriyorum ; öğlen menüsündeki böreği yemedim ,yağlı yağlı da ne yumuşaktı lannnn
Dişler galiba peşpeşe çıkıyo ,bizim alt tek diş görünmüştü ,şimdi de üstler çok kaşınıyo galiba zavallım dudaklarını içine ala ala kaşıyo ,hem komik hem de acıyom haline yaaa
En mantıklısı o gibi duruyor sanki değil mi, buluşması en kolay yer gibi , bir de benim aile dostlarımızn bir yeri var ,çiftlik gibi çok güzel geçenlerde kahvaltıya gittik ,yeşillik meşillik ama uzak biraz yani ters daha doğrusu ,esenyurt tarafında ama tam yayılmaklık çoluk çocukla...Neyse yaz gelsin de toplaşırız her türlü

Birde kıymaya başlayan arkadaşlar nereden almayı tercih ediyorsunuz? Market mi yoksa kasap mı?

Organik tavuk alınıp haşlanıp buz küpü yapılıp kullanılabilir ,ben öyle yapıcam , 8.aydan sonra vermeyi planlamaktayım ( plan ne be ne sevimsiz bir kelimedir )
Her ikisinden de alınabilir ama güvenilir olmak kaydıyla tabi. Benim burda kasabım falan yok ,alırsam migrostan alırım buzluğa atarım minik minik öyle kullanırım.Ya da arada Düzce'ye falan gittiğimizde tanıdık biyerden alırım diye düşünüyorum.

şu MSOE ye bişi diyin, okuyo çıkıyo yazmıyo eskisi gibi

wavy'm size yetişemiyorum be güzelim... bi yandan da gündemi takip etmesem olmaz sayfaları biriktirmemem lazım
iş yerinde durumlar sıkıntılı, ayrılıyorum galiba
ama yeni iş aramaya da başladım, bir süre evden takılıcam size, bu da daha uzun bir süre az yazıp çok okuycam anlamına gelir, çünkü ben evden katılan canlar kadar becerikli değilim ev işi ve bebek bakma konusunda
ya da geceleri buluşuruz artık

Aaaaaaaaa neden ,ne oldu , hayırlısı olsun tabi de ...Ayrılmayı da düşünüyodun zaten ,hem senin iş bulma problemin de yok şekerim ,diploma sağlam
Ben evden hiç bakamıyom lan ,burdakilere de hayret ediyom ,haftasonu bilgisayarın olduğu odaya bile zor giriyom sadece camını açıyom o kadar

huzurlu değildin zaten canım benim. olumlu bakarsak biraz daha kızınla evdesin ne güzel- hatta o süreçte bakıcı da bulursun rahat rahat

seni kaybedenler üzülsün

evdeyken pc açık durur benim gibi. çok bunaldığında açarsın bi müzik o arada kolikcan oyalanır, sen de bize 2-3 döktürürsün. bi yandan da kariyer sitelerine ihtiyacın olcak malum.

Eki Görüntüle 644841 Bugunun ilk fotosu bizden olsun devamini suz getirin
maşallah pek bi güzel yayılmış, yerim ben onu
Küçük kovboydan da günaydınlarr.
Eki Görüntüle 644869
günaaayddııııın minik cowboy
eheh neyse hayırlısı buymuş demekki.
çözdün meseleyi de merakta kalmadık meraklı melahatlar olaraktan

al benden de o kadar, yok anacım becerikli olunmaz doğulur bence ama ben yatağa yattığımda telefondan okuyabiliyom öyle bi becerim var yani
valla benim müdür de senin okulların, deneyimin sağlam bence 1-2 sene bebeğe bak keyfini sür sonra iş ara dedi, ne garip müdür dimi bakalım artık hayırlısı, annem de dinlensin accık, gerçi bu işe en çok o bozulacak ama... valla müdürle konuşmaktan çok anamla konuşmaya korkuyorum:18:

Ben tavuk suyunu veriyorum zaten ayina felan bakmadim. Marketten aliyorum ben. Ikiside allaha emanet markette kasapta nspalim.
bende oyle yaptim buzluga bulyon yapip attim 1 tane kullaniyorum agir gelmesin diye. Organigin kilosuna 15 lira veremem organikle buyumedim. Kiymayida once kendi suyunda kavurup toplu halde buzluga atarim istedikce parca parca kullanirim. Kuzumdada oyle yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…