2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yanakcanı ısırmak kaydıyla tabıkııı...ay kıyamam ben kız oglusumu bı opusum var annem kızıyo opmeyı bıle bılmıyon dıyo o ne ole dudak ucuyla dıye...kıyamıyorumkı cıltlerı cok hassas
benımkı bana vekmıs ozaman bu arada fıncanım nasıl oldu ıyımı??
Tavuk suyuna falan ne zaman başlanır ki? Biraz tatlansa bari bu yiyecekler.

Birde kıymaya başlayan arkadaşlar nereden almayı tercih ediyorsunuz? Market mi yoksa kasap mı?

yanı doktorlar kasaptan dıyor bıde cekılmıs almayın sectıgınız etı gozunuz onunde cektırın dıyolar

işte sizi bu yüzden seviyorum, anında moral veriyosunuz insana...
evet ben de aynı şeyi düşündüm açarım bilg. hem siz hem benim kolikcan müzik dinlemeyi çok seviyor, hem iş aramaca..
bu arada bu durumda ank.ya daha erken gelme ihtimalim var wavy'm istanbul buluşmasından önce ank buluşmasına katılırım

bizden de haberler veriyim. kız bütüün gece mızıklandı durdu. uyutamadım.
sabahta doktora gittik, benim için. ay ben bıktım bu vajinal enfeksiyonlardan ya. bu kadar dikkat ediyorum gene oluyo gene oluyo. dr soruyo şunu yapıyomusun bunu yapıyomusun hepsini yapıyorum dedim. ama geçmiyo bu nalet olasıcaaaaa. hamilelikten beri canımdan bezdirdi. yaktırcam kurtulcam sonunda, bıktım ya.
doktordan gelince de bi saat uyumadı, şu anda pesitilim çıktı yeni uyuttum ve benim de ağzım yırtılıyo uykusuzluktannnnn. bi kave koyup geçmise devam

gel geel geeel gelll, gel anneye kızım geeeeel gel

tikiti tikititak
saate çıktı fare
çalınca saat fırladı fare
tikiti tikititak

ahanda bende okudum ve niyeti bozdum hehe
akşama yapıcam ben de
Hala isteyip istemediğimden emin olmasamda, hayırlısı diyorum.
Öncelikle sağlıklı bir evlat olur inş. birazda sakin olsunda abiye örnek olsun yaa :)
ayyy ne güzel kız olsun da büyüsünler işte. şimdi bi abisi var bi tane daha bile olsa doğururum bennnnn. hele bide kız olursaaa, kızımın bacısı olur
abisi onu azdırmasın da
Yok be benim kizda ben hic bulanti yasamadim farkli cinsiyettemi oyle oluyo bilmem.
her hamilelikte farklı oluyomuş, benim oğlanda hiçç yoktu. bu kız beni öölldürdü. hastanelere düşürdü beni dönercan. ama ii ki olmuşş.
O nasil bi cumle icimi parcsladin valla aglicam hee. Nerde yaziyo annem bu ozlu sozler yoksa senin bagrindan mi geliyo bole sen soyle ben dinliyim
ay valla sorma ya, resmen duygulandım
amin amin. sen boşver başkalarını, kisine de enn iyi şekilde bakarsın, büyütürsün. suç gibi görenleri de ver cevaplarını sustur. konuşmasınlar öle boş boş. ikizleri üçüzleri olanlar ne yapcak, Allah Allaaah

Hem kampanyatör hem de taktikcan
Canımızsın wavybaby

O senin değil telefonunun becerisi canım ,misal benim telefonda yok öyle bi beceri
Müdürüne kocaman bir
Anacın da gelir bee ne güzel işte sana da destek olur ,buraya daha çok takılırsın

Ben nerdeyse organikle büyüdüm sayılır ,köyde herşey organikti valla En azından yaşına kadar dikkat edeyim diyorum ,kaç tane tavuk yer ki 1 yaşına kadar
Kıymayı kavurup koymak da aklıma gelmemişti , mantıklı ,ben de öyle yapayım

Geçmiş olsun canım ,bana da çok olur o lanet enfeksiyondan
Tek kullanımlık ilaçlar var ismini hatırlayamaıyorum ,onlar etkli bayağı...

Hem kampanyatör hem de taktikcan
Canımızsın wavybaby

şu kıyma işinde ne dicem bak iriscan,

bizim oralarda TEKER derler, özellikle kurban bayramından sonra yapılır.

Kıymayı (aslında iç yağıyla filan da) tereyağında kavurcaz yakmadan.
Sonra onu yuvarlak bi kaba koycaz tepeleme, üstünü düzlicez.
Dondurunca ve ters çevirince, adı üstünde teker olacak.
Her kullanım için bi kek dilimi keser gibi kesip koyarıs
Yağla kavrulduğu için kesmesi kolay, tekrar yağ koymaya da gerek yok- bi de yağ kıymanın suyunu da tutar, pişirdikçe dağılıverir. Yoksa kuru olur anneeeeeeeeeeeem

İç yağını da çok severim lan , lahanayla ne güzel olur
O tekeri donunca nasıl kesecez ki ,bilemedim :44: Yağda kavurmak mantıklı tabii , kuru kuru olmasın

Gün bitti ama ancak günaydın diyebiliyorum ya birtürlü işleri yetiştiremiyorum:18:
Nasılsınız kıslar?
Kızımı doktora götürdüm hala geçmemiş 5 antibiyotik iğne daha verdiofff offf
Bu gece zor geçti kızım uyumadı emmedi üstüne bide oğlum yatağından düştü oda başladı ağlamaya kabus gibiydi
Kızım bu günlerde çok mızmız sürekli kucak istiyor hiç durmuyor uyuduğunda yemek,spor ev toparlamaca derken gün bitiyor
Okuyabildiğim kadarıyla bakalım neler kaynatmışsınız:18:

kızlar demır damlası olarak ferrum mu ferro mu kullanıyosunuz... bu ilaclar dıste lekelenme yapıomus. yapmaması ıcın onerınız var mı ben ferrum kullanıyorum ama onun da ıcerıgınde paraben var

Canım oğlumun dişlerini nemli bir bezle siliyordum hiç lekesi yok şimdi

bana enfeksyon demeyiiinnnnbalayında oldum ilk, çok fenaydı tuvaletten çıkamamıştım

valla sayenizde işten ayrıldığıma sevinecem nerdeyse
ben tavuksuz bir beslenme programı düşünüyorum benim eşim tavuk üreticilerine gıda kontrol testi cihazları satışı yapıyor da tavuk üreticilerine gitmişliği çok, bana hamileyken bile tavuk yedirmedi.. beyaz eti balıktan alsın yeeavvruummm
benim doktor çorbasını az bi kuzu külbastı haşlayıp onun suyuna yap dedi. bu hafta sonu ona başlıycam. e dedim et nolcak? onu siz yiyeceksiniz bir süre dedi

Biz bu döneme giremedik henüz sadece süt sütttttt

İç yağını da çok severim lan , lahanayla ne güzel olur
O tekeri donunca nasıl kesecez ki ,bilemedim :44: Yağda kavurmak mantıklı tabii , kuru kuru olmasın
Iyice disarda soguyacak yagi donacak mis gibi olur cok rahat kesersin ama yagi iyice soguyacak

Bence güzel bir hikaye kimse bu şekil anlatmaz valla ben çok güldüm

Bugün daha iyi gibi bakalım akşama doğru daha iyi belli olur. Dün çok huysuzdu.Üşütmeyle karışık diş diye tahmin ediyorum
Bende marketlerde seri satış oluyor diye acaba market daha mı iyi olur dedim. Kasapta daha önce hiç görmemiştimde bu yeni oturduğumuz yerde gördüm. Bir gidip kolaçan edip göz atmak gerek :)

doktordan gelince de bi saat uyumadı, şu anda pesitilim çıktı yeni uyuttum ve benim de ağzım yırtılıyo uykusuzluktannnnn. bi kave koyup geçmise devam

Geçmiş olsun.
En iyi huylu bebekler bile mızmız bu sıralar ya. Bizimkide mızmızlıkta tavan yaptı, ben artık 40ı 3ayı 6ayı derken 15 yaşını bekliyorum rahat etmek için 18 demiyorum ozamanda yok aşık olur, yok iş, yok askerlik planları amann bitmez...

Alsen senin minik kızınada geçmiş olsun biran önce atlatır inşallah.
Tatlişkom senin yakışıklıyada gözden kaçan varsada hepsineee acil şifalar...

15 yaş mıııı??? ergenlik zamanııı yok güzelim artık bize rahat yok geride kaldı o günler

Ah be tatlım boşver o kişileri.sanki onlarmı bakacak.böyle hissetmen çok normal ama bir kucağına al herşey değişecek.
Ben kızımı iyiki doğurmuşum iyiki hayatımdasın canım kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…