- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
yanakcanı ısırmak kaydıyla tabıkııı...ay kıyamam ben kız oglusumu bı opusum var annem kızıyo opmeyı bıle bılmıyon dıyo o ne ole dudak ucuyla dıye...kıyamıyorumkı cıltlerı cok hassastamam diyim millt yorum yazmış hep tabi yapıyo biz sayıyoz arkasından oda sayıyo parmaklarını gösterip duruo diyo bilemcem artık saçmalıomu napıyo o zaman bzim bebeler pek tembel
hemde nasıl canım dilini çıkara çıkara gülüo vallane gıdıklıon kız kuşumu bende gelip gıdıklıyabilirmiym noluuuur
benımkı bana vekmıs ozaman bu arada fıncanım nasıl oldu ıyımı??Maşallah ben resimdekini küçük teyzesi yada halası sandım
Bizim sıpa 2gün çok sevdi 3.gün bu ne böyle der gibi yabancıladıÖyle durdu içinde :) Birkaç gündürde keyifsiz diye denemedim hiç.Yani alacaksanda ucuz birşey al çok para verme derim.
Ben rüyamda gördüm hemde uyanınca erkek bebek diye hissettim :)
Akademisyen gibi birşey hatırlıyorumda detayı hatırlayamıyorum bende :)
Gıdıklanıyor babasına çekmiş. Ben gıdıklanmam. Herşeyi babası bebenin
Tavuk suyuna falan ne zaman başlanır ki? Biraz tatlansa bari bu yiyecekler.
Birde kıymaya başlayan arkadaşlar nereden almayı tercih ediyorsunuz? Market mi yoksa kasap mı?
huzurlu değildin zaten canım benim. olumlu bakarsak biraz daha kızınla evdesin ne güzel- hatta o süreçte bakıcı da bulursun rahat rahat
seni kaybedenler üzülsün
evdeyken pc açık durur benim gibi. çok bunaldığında açarsın bi müzik o arada kolikcan oyalanır, sen de bize 2-3 döktürürsün. bi yandan da kariyer sitelerine ihtiyacın olcak malum.
işte sizi bu yüzden seviyorum, anında moral veriyosunuz insana...
evet ben de aynı şeyi düşündüm açarım bilg. hem siz hem benim kolikcan müzik dinlemeyi çok seviyor, hem iş aramaca..
bu arada bu durumda ank.ya daha erken gelme ihtimalim var wavy'm istanbul buluşmasından önce ank buluşmasına katılırım
ahanda bende okudum ve niyeti bozdum hehesüt ARTTIRICI TATLI
kızlar ozelden mesaj 10dakkada bır atılıyor yogun ıstek uzerıne ,dıyettekılerınde affına sıgınarak burdan paylastım gıttiiii
incir uyusturması:
belkı daha once duymussunuzdur.ben bımden bı paket ıncır aldım.onu ınce ınce dogradım ıcıne 2 avuc kadar toz seker attım ve yogurmaya basladım.bıryandanda ocakta 1bucuk -2lıtre kadar sut kaynattım.(kutu sut olmayacak tutmuyor)ıncırler hamur kıvamına gelınce ıcıne kaynayan sutten 3kepce attım kasık yardımıyla ıyıce karıstırdım.bu karısım bızım mayamız oluyor.sonra kaselere bu mayadan paylastırdım(7kase cıktı)daha sonra kaynayan sutlerıde mayaların uzerıne doktum ve bır kasık yardımıyla ıyıce karıstırdım.ustlerıne bır tepsı ve sıcak tutması ıcın kalın bır ortu kapattım.mayalanmaya bıraktım.1saat sonra muhallebı gıbı oluyor.buz dolabına kaldırdım soguyunca hupplettım.bol sutlu gunler hatunlar
ayyy ne güzel kız olsun da büyüsünler işte. şimdi bi abisi var bi tane daha bile olsa doğururum bennnnn. hele bide kız olursaaa, kızımın bacısı olurHala isteyip istemediğimden emin olmasamda, hayırlısı diyorum.
Öncelikle sağlıklı bir evlat olur inş. birazda sakin olsunda abiye örnek olsun yaa :)
her hamilelikte farklı oluyomuş, benim oğlanda hiçç yoktu. bu kız beni öölldürdü. hastanelere düşürdü beni dönercan. ama ii ki olmuşş.Yok be benim kizda ben hic bulanti yasamadim farkli cinsiyettemi oyle oluyo bilmem.
ay valla sorma ya, resmen duygulandımO nasil bi cumle icimi parcsladin valla aglicam hee. Nerde yaziyo annem bu ozlu sozler yoksa senin bagrindan mi geliyobole sen soyle ben dinliyim
amin amin. sen boşver başkalarını, kisine de enn iyi şekilde bakarsın, büyütürsün. suç gibi görenleri de ver cevaplarını sustur. konuşmasınlar öle boş boş. ikizleri üçüzleri olanlar ne yapcak, Allah Allaaahhaklısın, üzerimde öyle bir psikolojik baskı varki sevinemiyorum bile.
yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum, hala bu durumu suç gibi görenler olsada, şükür diyorum.
Şimdi amin desem olurmu?
Ben yinede diyeyim. Amin...
huzurlu değildin zaten canım benim. olumlu bakarsak biraz daha kızınla evdesin ne güzel- hatta o süreçte bakıcı da bulursun rahat rahat
seni kaybedenler üzülsün
evdeyken pc açık durur benim gibi. çok bunaldığında açarsın bi müzik o arada kolikcan oyalanır, sen de bize 2-3 döktürürsün. bi yandan da kariyer sitelerine ihtiyacın olcak malum.
O senin değil telefonunun becerisi canım ,misal benim telefonda yok öyle bi becerial benden de o kadar, yok anacım becerikli olunmaz doğulur benceama ben yatağa yattığımda telefondan okuyabiliyom öyle bi becerim var yani
valla benim müdür de senin okulların, deneyimin sağlam bence 1-2 sene bebeğe bak keyfini sür sonra iş ara dedi, ne garip müdür dimibakalım artık hayırlısı, annem de dinlensin accık, gerçi bu işe en çok o bozulacak ama... valla müdürle konuşmaktan çok anamla konuşmaya korkuyorum:18:
Ben nerdeyse organikle büyüdüm sayılır ,köyde herşey organikti vallaBen tavuk suyunu veriyorum zaten ayina felan bakmadim. Marketten aliyorum ben. Ikiside allaha emanet markette kasapta nspalim.
bende oyle yaptim buzluga bulyon yapip attim 1 tane kullaniyorum agir gelmesin diye. Organigin kilosuna 15 lira veremem organikle buyumedim. Kiymayida once kendi suyunda kavurup toplu halde buzluga atarim istedikce parca parca kullanirim. Kuzumdada oyle yapmistim
bizden de haberler veriyim. kız bütüün gece mızıklandı durdu. uyutamadım.
sabahta doktora gittik, benim için. ay ben bıktım bu vajinal enfeksiyonlardan ya. bu kadar dikkat ediyorum gene oluyo gene oluyo. dr soruyo şunu yapıyomusun bunu yapıyomusun hepsini yapıyorum dedim. ama geçmiyo bu nalet olasıcaaaaa. hamilelikten beri canımdan bezdirdi. yaktırcam kurtulcam sonunda, bıktım ya.
doktordan gelince de bi saat uyumadı, şu anda pesitilim çıktı yeni uyuttum ve benim de ağzım yırtılıyo uykusuzluktannnnn. bi kave koyup geçmise devam
Hem kampanyatör hem de taktikcan
Canımızsın wavybaby
şu kıyma işinde ne dicem bak iriscan,
bizim oralarda TEKER derler, özellikle kurban bayramından sonra yapılır.
Kıymayı (aslında iç yağıyla filan da) tereyağında kavurcaz yakmadan.
Sonra onu yuvarlak bi kaba koycaz tepeleme, üstünü düzlicez.
Dondurunca ve ters çevirince, adı üstünde teker olacak.
Her kullanım için bi kek dilimi keser gibi kesip koyarıs
Yağla kavrulduğu için kesmesi kolay, tekrar yağ koymaya da gerek yok- bi de yağ kıymanın suyunu da tutar, pişirdikçe dağılıverir. Yoksa kuru olur anneeeeeeeeeeeem
kızlar demır damlası olarak ferrum mu ferro mu kullanıyosunuz... bu ilaclar dıste lekelenme yapıomus.yapmaması ıcın onerınız var mı ben ferrum kullanıyorum ama onun da ıcerıgınde paraben var
ela hanım muhallebiyi kendi yemek istio napim salayım yakasını gtsin dimi teyzoşlar
Hem kampanyatör hem de taktikcan
Canımızsın wavybaby
O senin değil telefonunun becerisi canım ,misal benim telefonda yok öyle bi beceri
Müdürüne kocaman bir
Anacın da gelir bee ne güzel işte sana da destek olur ,buraya daha çok takılırsın
Ben nerdeyse organikle büyüdüm sayılır ,köyde herşey organikti vallaEn azından yaşına kadar dikkat edeyim diyorum ,kaç tane tavuk yer ki 1 yaşına kadar
Kıymayı kavurup koymak da aklıma gelmemişti , mantıklı ,ben de öyle yapayım
Geçmiş olsun canım ,bana da çok olur o lanet enfeksiyondan
Tek kullanımlık ilaçlar var ismini hatırlayamaıyorum ,onlar etkli bayağı...
tamam teşekkürler yarın sabah bi kahvaltı deneyelim zaten öğleyin meyve suyu içiyo akşam da tahıllı kahvaltıya da geçtik mi kaptık bu işi en çok ek gıdaya geçiş zor geliyo bana inşllah sorunsuz halladeriz herkesler atlattı bu dönemi biz yavaştan takipteyiz :)
Iyice disarda soguyacak yagi donacak mis gibi olur cok rahat kesersin ama yagi iyice soguyacakİç yağını da çok severim lan , lahanayla ne güzel olur
O tekeri donunca nasıl kesecez ki ,bilemedim :44: Yağda kavurmak mantıklı tabii , kuru kuru olmasın
Hmmm , benden ilginç bi hikaye çıkmaz ; çok sıradan ; adetin günü geçer , kan testi yapılır ,öğrenirsin ,herifi ararsın ,herif heyecanlanır erkenden gelir ,1 hafta sonra yataklara düşersin ,4,5 ay hastanede serumla beslenirsin , sonra doğurursun...Hiç katılmayayım daha iyi ,bu hikayeyle 1 paket ıslak mendil bile vermezler bana
Ohooo biz corbaya aceleden ekmek bile dogradikBiz bu döneme giremedik henüz sadece süt sütttttt
Bugün daha iyi gibi bakalım akşama doğru daha iyi belli olur. Dün çok huysuzdu.Üşütmeyle karışık diş diye tahmin ediyorumyanakcanı ısırmak kaydıyla tabıkııı...ay kıyamam ben kız oglusumu bı opusum var annem kızıyo opmeyı bıle bılmıyon dıyo o ne ole dudak ucuyla dıye...kıyamıyorumkı cıltlerı cok hassas
benımkı bana vekmıs ozaman bu arada fıncanım nasıl oldu ıyımı??
yanı doktorlar kasaptan dıyor bıde cekılmıs almayın sectıgınız etı gozunuz onunde cektırın dıyolar
doktordan gelince de bi saat uyumadı, şu anda pesitilim çıktı yeni uyuttum ve benim de ağzım yırtılıyo uykusuzluktannnnn. bi kave koyup geçmise devam
Bugün daha iyi gibi bakalım akşama doğru daha iyi belli olur. Dün çok huysuzdu.Üşütmeyle karışık diş diye tahmin ediyorum
Bende marketlerde seri satış oluyor diye acaba market daha mı iyi olur dedim. Kasapta daha önce hiç görmemiştimde bu yeni oturduğumuz yerde gördüm. Bir gidip kolaçan edip göz atmak gerek :)
Geçmiş olsun.
En iyi huylu bebekler bile mızmız bu sıralar ya. Bizimkide mızmızlıkta tavan yaptı, ben artık 40ı 3ayı 6ayı derken 15 yaşını bekliyorum rahat etmek için18 demiyorum ozamanda yok aşık olur, yok iş, yok askerlik planları amann bitmez...
Alsen senin minik kızınada geçmiş olsun biran önce atlatır inşallah.
Tatlişkom senin yakışıklıyada gözden kaçan varsada hepsineee acil şifalar...
haklısın, üzerimde öyle bir psikolojik baskı varki sevinemiyorum bile.
yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum, hala bu durumu suç gibi görenler olsada, şükür diyorum.
Şimdi amin desem olurmu?
Ben yinede diyeyim. Amin...
Yok be benim kizda ben hic bulanti yasamadim farkli cinsiyettemi oyle oluyo bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?