2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeze gunaydin
Cipskola bebeler nasil
Kiyma soran biri vardi ben kiyma verdigimden beri en iyi ogun corba oldu.
Bide yiyecekleri karistirinca sevmiyorlar hepsini ayri ayri verin.yumurtayi kopartip veriyorum agizlarinda cevire cevire yiyolar arada da pekmezli ihlamur onuda kasikla degil bardaktan.buyuk insan muamelesi yapiyorum.
Emzirme konusuna gelince goguslerimden saginca 50 60 dan fazla sut gelmiyor ama benimkil er ac kurt gibi saldiriyor.6 aya kadar cok sut geldiginden ememiyorlardi sagiyordum ve cok uzuluyordum emzirmek bambaska bisey onun icin sonuna kadar emzirelim tek damla kalana kadar emzirecem allah izin verirse.bu sadece beden degil ruh sagligi icinde onemli.
Tahil olarak asurelik bugday varya ondanda verebilirsiniz dkunmuyorsa bide bulabilenler arpa dari yulaf cavdar kirmasi var suda islatip pisirince guzel olur yogurtla filan bizim dugun yemeklerimizdendir.

Aaaa biz geldik geldik tatliskomdan baska kimse girmemis cok ayip
Hava o kadar guzel ki ankarada benim kuslarin hemen uykusu geldi kalabalik artmadan hava aldik geldik yaz gelsede piknige gitsek

Birde onun çarşıda,pazarda,markette,otobüste üstünü başını çekiştirip memeee diye bağırıp ağlayanı var
Bebelerin huyuna göre devam etcez ne dersek yalan olur şimdiden. Onların nasibide bellidir :)

Pek sanmıyorum etkileyeceğini oşekilde canım. Az kaldı merak etme güneş çıkınca hergün parka çıkarırsın kuzunu,düzenli sütünü içip kalsiyumda aldıktan sonra oh mis
Gunaydinnnnn kk kardesligi
Günaydın
Aaaa biz geldik geldik tatliskomdan baska kimse girmemis cok ayip
Hava o kadar guzel ki ankarada benim kuslarin hemen uykusu geldi kalabalik artmadan hava aldik geldik yaz gelsede piknige gitsek

Günaydın
Ne güzel olur.Bebelerde oksijen alıp uyuyurlar güzel güzel

cnm kahvaltıya yenı basladım ama hergun vermıyorum genelde taze sıkılmıs meyve suları ve purelerı verıyorum

Selam anneler biz aranıza yeni katıldık ben ağustos ikiz annesiyim aslında :) iki tane kızım var bide 7 yaşında oglum.. biz ek gıda işini hallettik bayaa sabah bisküvi pekmez sonra meyve puresi sonra sebze çorbası akşam yoğurt yada sutlac yatarkende muhallebi veriyorum :)

aramıza hos geldınn cnmm..Allah bebeklerınle saglıklı guzel gunler yasamayı nasıp etsın..sen baya deneyımlı bı annesın 7 yasında oglunda var msllah senden ogrenecegmz cok sey olabılır senınde sormak ıstedıklerın varsa sorabılırsn cnm

hosgeldın canım bende ıkız kız annesıyım burda 6 kısı olduk ıkız annesı olarak nasıl bebeklerın sımdı bızde agustostu ama temmuzda geldı cımcımeler

Hoş bulduk :) teşekkür ederim aminn insallah. Istediğinizi sorabilirsiniz yardımcı olabilirsem ne ala. Bu başlık çok kalabalık galiba annelere okumakla yetisilmiyo valla supersiniz :)

hosgeldın canım bende ıkız kız annesıyım burda 6 kısı olduk ıkız annesı olarak nasıl bebeklerın sımdı bızde agustostu ama temmuzda geldı cımcımeler

Benimkilerde erkenci 34 hftalik dogdular. :) iyiyiz şimdilik bitanesi ilk kez dün akşam sırt ustuden yüzüstü döndü :) donmeyenin iki tane pirinç gibi disi var :)

Hoş bulduk :) teşekkür ederim aminn insallah. Istediğinizi sorabilirsiniz yardımcı olabilirsem ne ala. Bu başlık çok kalabalık galiba annelere okumakla yetisilmiyo valla supersiniz :)

evet cnm baya kalabalıktır 1 gun gırmesen hatta yarım saat bıle ara verıldıgınde sayfalar dolup tasıyor bazen yetısemıyorum hızlarına

bebeler coook yaramaz bızım donence gene dustu ne gorse saldırıoolar tullere su bıdonlara yurutectede sımdı pesınden kosuyorum bırı tulu cekıstırıyo ona kosarken dıgerı zıplaya zıplaya odasına esyaları cekıstırmeye gıdıyo bagırıncada aglamaya baslıyo hemde ıkısı beraber laf ta soyleyemıyoruz hanımefendılere sınırlenıncede sacımı yoluyolar kosusturmaca valla senın bebeler nasıl

Hosgeldin canim
Bende ikiz oglan annesiyim 7 ayi gectik bizde sukur.

Benimkilerde erkenci 34 hftalik dogdular. :) iyiyiz şimdilik bitanesi ilk kez dün akşam sırt ustuden yüzüstü döndü :) donmeyenin iki tane pirinç gibi disi var :)

msllahh cnm benımkı ne dondu ne de dıs cıkardı nazara geldı yavrumm 1 agustos dogmlu

uvv baya erkendogmuslar kuveze gırdılermı? Bende 37 haftalık yaptım cok sukur ıyıler masallah ıncılerı gormusunz bızde daha hıc belırtı yok emıyolarmı kızların benımkı bırı bıraktı dıgerıde nerdeyse erkedecek benı

Sorma ya benimkilerde azdilar ek gida fazla geldi herhal.benimkilere sinirlenince filan agliyor biri aglayinca digeride agliyor tam cumbus
Cok tatli oldular be cileden ciksamda bazen.

Sende baya beklemisin masallah bende 38 de dogum yaptim ikizler icin cok iyi hatta benimkilerin gelmeye niyeti yok
35. Haftadan beri nst sancim 100 cikiyordu ama doktorum cok iyi idi sen iyisin bebeklerde iyi bekleyelim buyusunler derken 38 oldu

Cipskola kizlarin istahi nasil benimkiler bi gun yese bi gun yemiyor bugun keci sutu aldim azcik su koyup 60 70 cc icirecem bisey olmazsa hergun 150cc keci sutu vercem mamada verecem tabi

msllahh cnm benımkı ne dondu ne de dıs cıkardı nazara geldı yavrumm 1 agustos dogmlu

Canim bebekten bebege degisiyor her bebegin one ciktigi bisey var mutlaka bizde 28 temmuz dogumluyuz benimkinin birinde dis mis yok ama nerdeyse emekleyecek digerinde emekleme yok disler cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…