Diş erken çıktı bizim yaa normali 6 7 aymis çıkar sizinkide yakında sıkma canını :)msllahh cnm benımkı ne dondu ne de dıs cıkardı nazara geldı yavrumm1 agustos dogmlu
Teşekkür ederim ne güzel bizimde az kaldı 7 aya ayın 15indeHosgeldin canim
Bende ikiz oglan annesiyim 7 ayi gectik bizde sukur.
Evet birinin suyu patlayınca digeride doğmak zorunda kaldı :) emziremedim ya 1 ayliktan beri tekim ugrasamadim 10 gün kuvezde kaldı ikiside biberona alıştılar orda evde sonra sahip verdim 4.5 aylıkken de süt yok olup bittiuvv baya erkendogmuslar kuveze gırdılermı? Bende 37 haftalık yaptım cok sukur ıyıler masallah ıncılerı gormusunz bızde daha hıc belırtı yok emıyolarmı kızların benımkı bırı bıraktı dıgerıde nerdeyse erkedecek benı
Canim bebekten bebege degisiyor her bebegin one ciktigi bisey var mutlaka bizde 28 temmuz dogumluyuz benimkinin birinde dis mis yok ama nerdeyse emekleyecek digerinde emekleme yok disler cikti
Diş erken çıktı bizim yaa normali 6 7 aymis çıkar sizinkide yakında sıkma canını :)
Teşekkür ederim ne güzel bizimde az kaldı 7 aya ayın 15inde
Evet birinin suyu patlayınca digeride doğmak zorunda kaldı :) emziremedim ya 1 ayliktan beri tekim ugrasamadim 10 gün kuvezde kaldı ikiside biberona alıştılar orda evde sonra sahip verdim 4.5 aylıkken de süt yok olup bitti
Canim bebekten bebege degisiyor her bebegin one ciktigi bisey var mutlaka bizde 28 temmuz dogumluyuz benimkinin birinde dis mis yok ama nerdeyse emekleyecek digerinde emekleme yok disler cikti
Benim cenem dustu oglanlar uyuyo bugun babalarina teslim ettim gidip corbalarini yapcam
Evet aynen bende de öyle oldu emzirmeye oturunca diğeri agliyodu mecburen birakiyodum sahip veriydum biberonun altına battaniye koyup ikisini birden besliyodum :) ama sen sonradan alistirabilmissinTatlim bende tek baktim hep.emziremedim birini emzirince digerinin aglamasina dayanamiyordum zaten ememediler neden bilmem .simdi sutum cok azaldi kiymete bindi memeler guzel emiyorlarda bende sut yok
:)) olabilir. Yurutece koyuyomusunevet cnm benımkıde erken konusacak heraldekılolu benım mınık ya belkı ondan daha dönmedı bıde suraklı yanımda kucagımda ılk cocuk oldugu ıcın cok abarttım
Selam anneler biz aranıza yeni katıldık ben ağustos ikiz annesiyim aslında :) iki tane kızım var bide 7 yaşında oglum.. biz ek gıda işini hallettik bayaa sabah bisküvi pekmez sonra meyve puresi sonra sebze çorbası akşam yoğurt yada sutlac yatarkende muhallebi veriyorum :)
Sorma ya benimkilerde azdilar ek gida fazla geldi herhal.benimkilere sinirlenince filan agliyor biri aglayinca digeride agliyor tam cumbus
Cok tatli oldular be cileden ciksamda bazen.
Sende baya beklemisin masallah bende 38 de dogum yaptim ikizler icin cok iyi hatta benimkilerin gelmeye niyeti yok
35. Haftadan beri nst sancim 100 cikiyordu ama doktorum cok iyi idi sen iyisin bebeklerde iyi bekleyelim buyusunler derken 38 oldu
Cipskola kizlarin istahi nasil benimkiler bi gun yese bi gun yemiyor bugun keci sutu aldim azcik su koyup 60 70 cc icirecem bisey olmazsa hergun 150cc keci sutu vercem mamada verecem tabi
Diş erken çıktı bizim yaa normali 6 7 aymis çıkar sizinkide yakında sıkma canını :)
Teşekkür ederim ne güzel bizimde az kaldı 7 aya ayın 15inde
Evet birinin suyu patlayınca digeride doğmak zorunda kaldı :) emziremedim ya 1 ayliktan beri tekim ugrasamadim 10 gün kuvezde kaldı ikiside biberona alıştılar orda evde sonra sahip verdim 4.5 aylıkken de süt yok olup bitti
aynen cnm yaa ıkısı aglayınca fıttırıyorum
bende aglayarak gıttım cunku dayanamadım nabzım yuksektı nefes almyordum yuruyemyordum cok sukur kuveze gırmdık ama cıger ıgnesını olmustuk...
vall bızde aynıyız en cokta kahvaltıda kavga edıyoruz bazen bı kase bazen 5 kasık yıyıyolar bakalım bu ay kontrolde kac gr alcaklar aa nerden aldın kecı sutu bende vreyım ıshal yapar dıye korkuyorum bende
tek bakınca yetısemyoruz mlesef benımde cok azaldı mama ıcıyorlar dımı ne kadar vıyon gunde
Yazdıklarına katılıyorum arkadasım ben de emziriyorum ama 3 aylıktan beri herbiseyi tattırdım diyebilirim şu ana kadar nazar degmesin reddettiği bişey olmadı inş böyle devam ederiz gun icinde en az 2 saat arayla yine emıyor bu aradaben cok tatli olmayan eksi marmelatlari da bir cay kasığı kadar yediriyorum bu sabah erik marmelati yedi yumurtasına katmıştım :) ilk defa peynir verdim az az devam edeceğim inş
Ya bı de ogulcanim cok bağırmaya başladı ya aksam misafirler vardı kalabaliktik ve yüksek sesle konuşuluyordu bizim oğlan ses yükseldikçe daha fazla bağırmaya başladı herkesi güldürdü :) sesi kısılacak diye korkuyorum :))
Bende isterim 2yaş sınırını, dinde de öyle geciyor vardır bir hikmeti derdim hep, Şuanda yeni tıbbi calışmalarda da 2yaşında ilksüt(kolostrum) geldiğini belirtiyorlar. Bağışıklık için güzel birsey.
Ama dediğim gibi bricok farklı boyutu var daha ogüne kadar kimbilir neler yasıcaz. Vetidilin anlattıgı şekilde bir arkadasım kesti sütüde cok vardı.Nekadar zor bir surec yasadılar. Gece bile defalarca emmek istiyordu kızı. 15 dakikada bir düşün artık.
Şuanda emzirmeye bakış acımız sütümüz olduğu sürece şeklinde ama ilerde farklı açılardan bakacagız.Onuda yasayıp gorecez kısmetse.[/QUO
eevet süt kesme işi sancılı..ağlıya ağlıya kızıma süt yok dedim ,,memeye bant yapıştırdım..tükenmezle boyadım..insanın içi bir hoş oluyor...birde memeler sütle dolup taş kesiliyor,ateş yapıyor..bi dönem lavaboya sıktım sütümü..sancılı bir süreç..ben birşey yemediği için mecbur kalmıştım.bakalım şimdi nasıl olacak..dediğiniz gibi bebekten bebeğe değişiyor..hayırlısı bakalım.yaşayıp görelim..bu dönemide burda yazıp paylaşırız belki...
Teşekkür ederim :) valla sağol benim bide büyük oğlan var saldım artık napiim olduğu kadar kendimi siksamda yetisemiyorum sikmasamda :)Hoşgeldiniz:))
İkiz bebeği olanlara saygımız sonsuz, biz bîrine zor bakıyoruz..
Bizim topic özellikle hafta içi çok hızlı ilerliyor, yetişemiyorum çoğu zaman.
Kızlarr cook sukur ıspanaklı sebze corbasını sorunsuz yedık cook mutluyuz 50 cc de suyumuzu ıctık sımdıde erıtıyoruz yurutectekızlar ben ekmek ıcı dogruyorum sızde dogrymusunuz bu arada yarın kahvaltıda omlet denıycem
Maşallah ne güzel afiyet olsun bebislere ben ekmek koymuyorum denemedim seneden aslında :)
Evet aynen bende de öyle oldu emzirmeye oturunca diğeri agliyodu mecburen birakiyodum sahip veriydum biberonun altına battaniye koyup ikisini birden besliyodum :) ama sen sonradan alistirabilmissin
:)) olabilir. Yurutece koyuyomusun
Kızlarr cook sukur ıspanaklı sebze corbasını sorunsuz yedık cook mutluyuz 50 cc de suyumuzu ıctık sımdıde erıtıyoruz yurutectekızlar ben ekmek ıcı dogruyorum sızde dogrymusunuz bu arada yarın kahvaltıda omlet denıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?