2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

msllahh cnm benımkı ne dondu ne de dıs cıkardı nazara geldı yavrumm 1 agustos dogmlu
Diş erken çıktı bizim yaa normali 6 7 aymis çıkar sizinkide yakında sıkma canını :)
Hosgeldin canim
Bende ikiz oglan annesiyim 7 ayi gectik bizde sukur.
Teşekkür ederim ne güzel bizimde az kaldı 7 aya ayın 15inde

Evet birinin suyu patlayınca digeride doğmak zorunda kaldı :) emziremedim ya 1 ayliktan beri tekim ugrasamadim 10 gün kuvezde kaldı ikiside biberona alıştılar orda evde sonra sahip verdim 4.5 aylıkken de süt yok olup bitti

Tatlim bende tek baktim hep.emziremedim birini emzirince digerinin aglamasina dayanamiyordum zaten ememediler neden bilmem .simdi sutum cok azaldi kiymete bindi memeler guzel emiyorlarda bende sut yok

Canim bebekten bebege degisiyor her bebegin one ciktigi bisey var mutlaka bizde 28 temmuz dogumluyuz benimkinin birinde dis mis yok ama nerdeyse emekleyecek digerinde emekleme yok disler cikti

evet cnm benımkıde erken konusacak heralde kılolu benım mınık ya belkı ondan daha dönmedı bıde suraklı yanımda kucagımda ılk cocuk oldugu ıcın cok abarttım

Benim cenem dustu oglanlar uyuyo bugun babalarina teslim ettim gidip corbalarini yapcam

Tatlim bende tek baktim hep.emziremedim birini emzirince digerinin aglamasina dayanamiyordum zaten ememediler neden bilmem .simdi sutum cok azaldi kiymete bindi memeler guzel emiyorlarda bende sut yok
Evet aynen bende de öyle oldu emzirmeye oturunca diğeri agliyodu mecburen birakiyodum sahip veriydum biberonun altına battaniye koyup ikisini birden besliyodum :) ama sen sonradan alistirabilmissin
evet cnm benımkıde erken konusacak heralde kılolu benım mınık ya belkı ondan daha dönmedı bıde suraklı yanımda kucagımda ılk cocuk oldugu ıcın cok abarttım
:)) olabilir. Yurutece koyuyomusun

Hoşgeldiniz:))
İkiz bebeği olanlara saygımız sonsuz, biz bîrine zor bakıyoruz..
Bizim topic özellikle hafta içi çok hızlı ilerliyor, yetişemiyorum çoğu zaman.

Sorma ya benimkilerde azdilar ek gida fazla geldi herhal.benimkilere sinirlenince filan agliyor biri aglayinca digeride agliyor tam cumbus
Cok tatli oldular be cileden ciksamda bazen.

aynen cnm yaa ıkısı aglayınca fıttırıyorum
Sende baya beklemisin masallah bende 38 de dogum yaptim ikizler icin cok iyi hatta benimkilerin gelmeye niyeti yok
35. Haftadan beri nst sancim 100 cikiyordu ama doktorum cok iyi idi sen iyisin bebeklerde iyi bekleyelim buyusunler derken 38 oldu

bende aglayarak gıttım cunku dayanamadım nabzım yuksektı nefes almyordum yuruyemyordum cok sukur kuveze gırmdık ama cıger ıgnesını olmustuk...
Cipskola kizlarin istahi nasil benimkiler bi gun yese bi gun yemiyor bugun keci sutu aldim azcik su koyup 60 70 cc icirecem bisey olmazsa hergun 150cc keci sutu vercem mamada verecem tabi

vall bızde aynıyız en cokta kahvaltıda kavga edıyoruz bazen bı kase bazen 5 kasık yıyıyolar bakalım bu ay kontrolde kac gr alcaklar aa nerden aldın kecı sutu bende vreyım ıshal yapar dıye korkuyorum bende
tek bakınca yetısemyoruz mlesef benımde cok azaldı mama ıcıyorlar dımı ne kadar vıyon gunde

Benimkiler ek gıdaya başlamak zorunda bıraktılar beni çünkü sadece uyurken zorla iciyolardi şimdi biberonu kesinlikle istemiyolar anlamadım gece kavga dövüş 200 icireblrsem seviniyorum

ewet ya benim oğlanda bağırmak ne kelime böğürüyor..şarkı çalınca ritmik bir şekilde bağırıyor,,bazı kelimeleri söylüyor,tabi bilinçli olarak dediğini sanmıyorum ama anne baba tarzı sesler çıkarıyor..bazı geceler gecenin bir yarısı uyanırsa ne sesler çıkarıyor,ne sesler...eşimle bakıp gülmeye başlıyoruz..sanırım çıkardığı sesler hoşuna gidiyor..

Hoşgeldiniz:))
İkiz bebeği olanlara saygımız sonsuz, biz bîrine zor bakıyoruz..
Bizim topic özellikle hafta içi çok hızlı ilerliyor, yetişemiyorum çoğu zaman.
Teşekkür ederim :) valla sağol benim bide büyük oğlan var saldım artık napiim olduğu kadar kendimi siksamda yetisemiyorum sikmasamda :)

Kızlarr cook sukur ıspanaklı sebze corbasını sorunsuz yedık cook mutluyuz 50 cc de suyumuzu ıctık sımdıde erıtıyoruz yurutecte kızlar ben ekmek ıcı dogruyorum sızde dogrymusunuz bu arada yarın kahvaltıda omlet denıycem

Maşallah ne güzel afiyet olsun bebislere ben ekmek koymuyorum denemedim seneden aslında :)

Gezmelerden geldik, başım ağırıyooo Oğluşumda uyuyo çok şükür.

Kızlar sanırım keçi sütüne sardı benim oğlan, öncelikle Allah nazarlardan saklasın diyerek gece 5 saat boyunca uyuduğunu söylemeliyim. Önceden devam maması veriyordum ama doymuyordu sanırım, inş. böyle devam eder. Artık meme vermiyorum bakalım nasıl olacak.

Cipskolam bende kuru ekmeği blendırda çekip az az koyuyorum içine, ama genelde sabahları veriyorum.
Yumurta sadece bir kere verdim pek beğenmedi, o nedenle ara verdik, sabahları peynir veriyorum.

Evet aynen bende de öyle oldu emzirmeye oturunca diğeri agliyodu mecburen birakiyodum sahip veriydum biberonun altına battaniye koyup ikisini birden besliyodum :) ama sen sonradan alistirabilmissin

:)) olabilir. Yurutece koyuyomusun

evet cnm arada koyuyorum

Ben tembel bir anneyim galiba, oğluma hergün farklı bir çorba yapamıyorum, arasıra tarhana yapıyorum, geçenlerde tavuk çorbası yedi, onun dışında hep mama, süt yada meyveli yoğurt veriyorum.

afıyet olsn bebısıne msllh cnm ben ekmek ıcı azda olsa koyuyorum ama ozellıle tahıllı ekmekler daha cok tercıh edılıyo ben daha denemedım ama yengem tahıllı ekmek verıyodu bebegıne bende denıyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…